עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חברים. הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו.... אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית. תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי. אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו. דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב. גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת. חיבורים סטנדרטיים כמובן HDMI, DP, USB. כר…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היי לכולם, ביום שני הקרוב אהיה באילת ורוצה לקנות מחשב נייד חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-3000 ש"ח, גמיש מעט במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות: * ML עם פייתון - לא משהו סופר כבד, רק התחלתי ללמוד ולהתנסות קצת * בניית משחקים - גם משהו שרק התחלתי ללמוד - Unity/Godot. שום דבר לא יהיה סופר מורכב או עם גרפיקות מטורפות. הכל יהיה יחסית לייט. משחקים קלילים: ביוםיום אני משחק בעיקר בקונוסולה ככה שהמחשב הוא לא המכשיר העיקרי שלי לגיימינג. זה יהיה דברים שהם יותר לייט כמו משחקי אסקייפ רום למיניהם או דברים בסגנון. שום ד…

• 0 תגובות
    • 282 צפיות
  4. * מטרות המחשב? תכנות ועיצוב גרפי לפעמים משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא הבנתי מה זה * רזולוציית המסך? אני יודע ש15 אינץ זה טוב אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה 17 אינץ? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? שפשוט לא יהיה כבד מידי מקסימום שיהיה אפשר לסחוב בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש שיהיה רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר למספר מסכים * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעלה 750G * כונן אופטי? לא חובה אבל יהיה טוב לעתיד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יעזור אם יהיה * האם בתקציב צר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות (VS ECLIPSE הרבה מכונות וירטואליות, כ-15 טאבים פתוחים בו זמנית, אופיס, קצת פוטושופ חובבני, גיימינג (משחקי רשת לא כל כך כבדים) צפיה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366*768 מספיק בהחלט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad * מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. טוב אז חג שמח ושלום לכולם! אני רוצה לבקש את עזרתכם בקניית מחשב נייד ללימודים. וכן! אני יודע שנפתחו הרבה בקשות דומות בפורום, אבל תמיד כיף לקבל המלצה אישית. אז נעבור לדרישות: * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים, צפיה בסרטים,ותכנות. * גודל המסך? 13.3-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג תמליצו לי אתם * רזולוציית המסך? HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, המחשב יתחבר בבית למסך 23(FHD 1920x1080) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ולא פחות מ4-5 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי מושג * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או SSD או משולב. * כונן אופטי? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7K, 7 זה ממש רף עליון 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש לתכנות, בעיקרון זה להתחברות למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה בנוי טוב(כמובן ביחס למחשבים ניידים, למשקל אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חשיבות, גם אילת אופציה 9. מתי מתוכננת…

9. בוקר טוב * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות אפליקציות בג׳אווה, עבודה משרדית * גודל המסך? 13״ עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (מקסימום 1.6 ק״ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד (עובד הרבה פעמים מחוץ לבית) - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 250 SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום חברים, אני סטודנט למדעי המחשב שנה ב', עד עכשיו הסתדרתי ללא מחשב נייד אך כעת אני צריך מחשב. משתמש באימולטורים של מערכת הפעלה (וירטואלי), Visual Studio, וכו'.. 1) באופן כללי: האם יש צורך במעבד חזק עבור תכנות? האם i5 מדור 8 יעשה את העבודה? (אני עוד לא ממש מתכנת אז אני לא יודע מה הצרכים שיהיו לי). 2) נניח ש-i5 מדור 8 יספיק: איזה מהמחשבים עדיף לדעתכם? Lenovo IdeaPad 320S-15 81BQ001KIV או HP 15-BS108NJ 2QG03EA, מבחינת סוללה, למי יש סוללה יותר חזקה? (יודע שזה לא מעיד על משך הפעלה על סוללה לבד, אך עדיין אולי יתן מושג) או אם בכלל אם יש לכם הצעה אחרת למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התק…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. visual studio, android emulator, virtual machine , לא הכל בהכרח במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ronlion,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 100 אם יועיל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, טורנטים וצפיה בסרטים, משחקים לעיתים רחוקות לא משהו רציני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב שקט מידי אבל שלא יהיה רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by aviyay,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 4000 אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, בדגש על visual studio, android studio, Arduino, virtual machines, android emulators ועוד. מעוניין להיכנס גם לתחום של Machine learning, עם זאת זה מחשב נייד ולכן אני לא מצפה לתוצאות מפוצצות. בנוסף, שימושים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', לא ממש משחקים, אם כי לא הייתי פוסל לגמרי על הסף... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by rockbottom,

היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by BAR_PC,

1. תקציב: עד 5000 2. מהם שימושי המחשב? סטודנט למדמח וגם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5.עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? מסך 14 ושלא יהיה כבד מידי בכל זאת אסחב איתו באוטובוסים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אופיס לא צריך 8.האם ישנה העדפה לקנות מחנות מסוימת? כן, אייבורי 9.מתי מתוכננת קניית המחשב? כעיקרון מעדיף השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדת כלשה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Horizon,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסת תוכנה בתקציב של עד כ-5K. (עד היום הייתי מתכנת/משתמש ב-Lenovo ideapad ודיי הייתי מרוצה ממנו) מבחינת גודל מסך עד היום השתמשתי ב-15+ אינץ', מעדיף להישאר בטווח הזה, לא יודע איך יהיה המעבר אל מסך קטן יותר - יש לזכור שאני מתכנת. (אשמח לסיוע לגבי החלטה בגודל המסך) אין צורך במסך מגע, כמעט ולא השתמשתי באופציה הזו. כמו כן, מומלץ לעבור לנייד עם SSD? פירוט קצת יותר מלא: (תודה מראש לעוזרים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by שירה 123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

18. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה. המחשב יריץ Windows xp pro, Vmware, Visual studio 2008, SQL Server 2008 ועוד כלים לתכנות. דרישות המינימום של המחשב: 4GB זכרון מעבד 8400 לפחות כרטיס מסך פחות חשוב לי. אני לא מתכוון לשחק במחשב, חשוב מאוד שתהיה יציאת HDMI. מסך 15.4 לא פוסל גם מסך 14 אינץ' המשקל פחות חשוב אורך סוללה סביר, אני לא מסתובב הרבה בדרכים. אני מניח שתמיד תהיה לי נקודת חשמל קרובה. דיסק קשיח לפחות 200 ג'יגה WIFI - יהיה נחמד אם יתמוך בפרוטוקול N 3-4 כניסות USB2 אחריות לשלוש שנים צורב DVD. תוספים שיכולים להיות מחוץ למסגרת המחיר: Docking Station - מאוד חשוב. אני רוצה לפחות בבית שלי לעבוד כמו בנאדם. כמה זה עולה??? תודה רבה ארז תיק נשיאה לא משהו יקר מידי אך שישמור על ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Pr0Xy,

שלום. אשמח להמלצה למחשב ללימודים. * תקציב? תקציב פתוח. יחס עלות/תועלת טוב. * מטרות המחשב לימודים (OneNote ותכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר גדול. מט. * רזולוציית המסך? אף פעם לא השתמשתי במחשב נייד בשביל לימודים, אז הרזולוציה האופטימלית לפי דעתכם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2 קילו. אפשר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. יוכל להיות בהטענה כל שעה וחצי למשך 10 דקות. כמובן שייטען במשך הלילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB. אם אפשר SSD בנוסף ל-HDD זה יהיה מעולה. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by KroydKrenson,

שלום לכולם, מחפשים מחשב נייד לדוקטור חדשה לביולוגיה חישובית, דגש השימושים על ביצועים. תודה מראש לכל מי שיציע\יתרום לדיון! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה עד 5600. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofiry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

22. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

23. שלום לכולם אני מחפש נייד לשימוש תוך כדי הלימודים בעיקר תכנות - Eclipse Android מצאתי את הנייד הבא שנראה מאוד מעניין (כונן SSD + I5) http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000mnVrMIAU/34557781 הערות לגביו? משהו אחר שעדיף סביב אותו מחיר? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 5,450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom / Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לעריכה גראפית/ווי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.