עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המעבד של אינטל T5800 .. הרחבתי את הזכרון למקסימום .. השאלה שלי היא אם זה ירוץ על משחקים עם גרפיקה גבוהה .. ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. אז ככה יש לי מחשב של גיגהבייט ויש לי בו כמה פיקסלים שרופים בקצוות של המסך משהוא שלא ממש מפריע אבל בכל זאת חשבתי שבמסגרת האחריות אני זכאי להחלפת מסך או משהור וקיבלתי תגובה מאד מוזרה, נאמר לי ששבועיים אחרי שהמחשב אצלי אין אחריות על פיקסלים ? (המחשב אצלי כבר שנה) האם זה נכון? מה המדיניות בשאר החברות? נראה קצת תמוהה בעניי שאין אחריות על פיקסלים שרופים? אשמח לדעות ולאנשים שהולחף להם מסך. תושה רן

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by haim227587,

יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  5. על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מסך קיים 20.1" 1680x1050 ללא ציוד היקפי. לשימוש אינטרנט ואוטוקאד מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤369 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤132 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD3450 256MB DDR2 - RETAIL ¤202 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤266 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 מארז: COMPUCASE 6K31 + HEC 300W ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1598 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  7. מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by amirsource,

אהלן כולם, יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש.. ויש לי שאלה לגבי המעבד,,אמרו לי לקנות את הG0 שאני לא זוכר בדיוק מה זה. אבל מה ההבדל בדיוק בין זה לגירסא הקודמת?. יש הבדל פיזי? או משהו כזה? כי אני זוכר שזה בא עם קירור סטוק כזה. יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא זוכר טוב...

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  11. שלום לכולם! כבר המון זמן שאני קורא ומעיין בפורום, אך רק עכשיו החלטתי להרשם. אני מעוניין לקנות מערכת חדשה, מאחר והמערכת הישנה שלי התפגרה לגמרי לאחר 5 שנות שימוש (לוח האם נצלה). קיבלתי הצעה למערכת מ-MDS (אני מניח שאתם מכירים את הסיפור עם עובדי אינטל וג'ו), ואני מעוניין לעמוד על טיבה. לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5. זיכרון: Kingston 2GB 1066MHz DDR2 x2 (משמע 4GB). מעבד: Intel QX9650 3.0GHz 1333Mhz Bus. כונן קשיח: Seagate 3.5" 500GB 7200RPM 32MB SATA2. כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GTX 260 GDDR3 896MB. מארז: HEC 6AR6. ספק כוח: HEC Zephyr 750W (למרות שאני בטוח שזהו ה-Cougar הישן). קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME. המערכת תשמש בעיקר למשחקים. כמו כן, עבודה משרדית (עריכת מצגו…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by ilay22,

קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. שלום לכולם הרכבתי מפרט שישמש אותי לכל המטרות(גיימינג+אוברקלוקינג....) המפרט עולה לי בעקרון 8200 שקל - KSP אני אשמח לקבל הערות מכל סוג (גם אלו שיכולות להוריד במחיר) לגבי המפרט לגבי למה דווקא בKSP - פשוט ההבדל בחלקים ביחס לכל חנות מקוונתאו לא מקוונת הוא זניח ולא רוצה אחריות מרובת חברות - אבל אשקול כל הצעה תודה מראש ‏Asus Maximus II Formula s775 1600Mhz ‏Intel Core 2 Duo E8400 ‏2x2GB Kingston HyperX CL5 Zotac GTX285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ‏Westren Digital 1TB 7200RPM 32MB ‏DRW-22B1LT DVD±RW x22 Black LightScribe ‏TheRmalTake V1 Copper 110mm Blue Led CL ‏ ToughPower W0103 600W PFC 24pin‏TheRmalTake ‏Samsung T240 24'' 5ms 1:20000 DVI WideScreen‎ Antec P182 Mid To…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  15. שלום רב אבי מחפש מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית. הוא כרגע מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. האחריות שווה אצל שניהם, ולמחיר אין חשיבות רבה. הנה טבלת נתונים השוואתית של שני המחשבים: *נראה כי התמונה אינה מופיעה כמו שצריך, לכן אם אינכם רואים אותה בשלמותה, אנא פנו ללינק זה: http://img113.imageshack.us/img113/9346/comparaison.jpg תודה מראש על העזרה! **דרך אגב, כיצד ניתן לגרום לתמונה להופיע בשלמותה?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום לכולם . אני צריך מפרט למחשב חדש שיחזיק לכמה שנים הקרובות, ואני לא מתכנן אוברקלוק לשום דבר ! למטרת משחקים[לא כבדים מאוד[Wow, GTA 4 על רזולוציות של עד 1024] ולמטרת גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים.. יש לי ציוד הקפי מלא שכולל מסך chimei T39D אינצ20 [לא רחב]. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של NIVIDIA שיהיה טוב עם המסך. מעבד בינתיים אני לא סגור אבל ההתלבטות היא בין quad ל duel אני לא צריך יותר מזה. שיהיה 4 גיגה RAM שיהיה 300-500GB בקשר לרעש זה לא ממש חשוב לי, אבל שלא יהיה רעש של מטוס קרב . גם מראה המארז לא מעניין אותי בכלל. שיהיה קרור חיצוני לא BOX. תודה מראש. צריך חנות שתהיה קרובה לנתניה בנתיים החנות שאני מתכנן לקנות ממנה זה KSP אז תנסו לבנות לי שם את המפרט .

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  17. היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, אני צריך המלצה למחשב עסקי/עסקי למחצה הקניה תתבצע בישראל או בחו"ל (לא משנה לי)... התקציב הוא עד 1.1K$ מחו"ל או 5K ש"ח בארץ ... הסיבה לעסקי/עסקי למחצה זה כי הוא הולך להיות מנוייד הרבה ואמור להיות עמיד... הדרישות הן מסך 12-14 ויציאת HDMI או DVI תודה עריכה - אם אני מותח את הקציב חשבתי לקנות את http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400.htm האם הוא שווה את המחיר?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. להורים שלי יש מחשב ישן מאוד שלא מתפקד...אני מעוניין להעביר להם את המחשב שלי ולקנות חדש. הסכום המוקצב הוא בין 2500-3000 ובעיקרון לא צריך ציוד היקפי (אולי מקלדת חדשה?). ללא OC השימושים הם כלליים - בעיקר אינטרנט וגם אני מעוניין שתהיה האופציה להריץ משחקים אם כי זה לא החלק החשוב ביותר. אני מעוניין ב-4GB זכרון פנימי ומעדיף הארד דיסק של במהירות 32. המארז חשוב אבל לדעתי COMUCASE יספיק. אני שוקל לבצע את הרכישה ב-IVORI אבל נראה... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה הגעתי לפה דרך חבר שהוא כתב של האתר ואני זקוק לעזרה ברמת העיקרון מדובר על מחשב לצרכי לימודים ואני בתור אחד שהיה לו עד עכשיו מחשב נייח פחות מתמצא בנושא הניידים מדובר על מחשב עם שימוש של אנט', סרטים, תוכנות כמו VB ואפשרות להרצת משחקים ברמה גבוהה (ידוע שזו הבעייה המשמעותית) אי לכך כרטיס מובנה לא בא בחשבון, ויצא לי לשמוע גם על סדרה 8 של NVIDIA כך שגם היא לא אופציה אני מעדיף להמנע ממחשבי 15.4 אנצ' בגלל שהם פחות ניידים ודי כבדים ולמרות שדגמים של 13.3 או 14.1 פחות מיועדים למשחקים אגב אחריות בי"ל היא חובה מבחינתי ואין שום בעייה להזמין דרך אתרים רשמיים או פחות רשמיים של חברות ולהשתמש בשירותים של MUSTOP אשמח לשמוע הצעות שני דגמים של מחשבים שמצאי הם ה S…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Monarx,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב חזק המיועד למשחקים ( כבדים,לדוגמא GTA החדש,COD4-5). התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח. אני מעוניין שכול המשחקים ירוצו חלק ועל סטנדרטים גבוהים. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. אני לא מעוניין כרגע בציוד היקפי - אלה רק במחשב עצמו . [יש לי מסך 22 אינץ - עם הדבר חשוב] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by naor-007,

תגידו איך המפרט? אני משיג אותו בהנחה דיי גדולה ולא במחיר שכתוב: מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1323 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS ¤667 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392175 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe ¤1457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-48724DDO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤125 כמות:1 http://w…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by iyehuda,

כמו LG HP קומפק DELL

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים