ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו. אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל. תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים) עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זי…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני צריך עזרה.. לקחתי את המפרט של ה 3500 בלי מסך: לינק- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא קונה מהאינטרנט אז אני רוצה לדעת אם המחירים יהיו אותו הדבר וגם שיניתי בו כמה דברים ועכשיו הוא ככה.. תגידו לי איפה אני יכול לחסוך בכסף ומה לשנות לדעתכם וכו'.. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד- AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ORGINAL BOX זה אומר שזה בא עם מאוורר? והמחיר בפנדה 590 זה נכון? לוח אם - יש לי לוח אם של גיגה בייט תומך במעבדי אטלון xp חדש בקופסא [אבל אני לא יודע אם הוא טוב ] אני לא קונה חדש זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - GeIL Value 400MHz 565 הערה על הזכרון: הלוח אם שיש לי תומך…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תרגישו חופשי להציע הצעות לשינוי. CPU: AMD ATHLON XP 2000+ FAN 590 NIS MOTHERBOARD: ASUS A7N8X DELUXE 890 NIS MEMORY: WINBOND 512MB/400MHZ DDR 982 NIS HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB SE 8MB CACHE 729 NIS VIDEO CARD: ATI RADEON 9500 PRO 1250 NIS DVD: BENQ 16X/48X 275 NIS CDRW: PLEXTOR 48/24/48A 736 NIS SOUND CARD: CREATIVE AUDIGY 2 730 NIS MONITOR: LG 19" F900B 1740 NIS FLOPPY: TEAC Floppy Drive 1.44 55 NIS KEYBOARD: LOGITECH INTERNET NAVIGATOR 175 NIS MOUSE: LOGITECH MX500 OPTICAL 267 NIS COOL STUFF: Thermaltake VOLCANO 7+ 114 NIS CASE + POWER SUPPLY: ENERAMX FS-710BB (BLUE) + ENERMAX EG365P-VE 350W 709 NIS SCANNER: HP SCANJET 3500C …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מפרט למחשב למטרות גיימינג שיעלה עד 10 אלף שקל. אם תוכלו להכין 2 מפרטים, אחד עם מסך ואחד בלי זה יהיה מעולה(כי יש לי מסך XJ700T של חברת MAG, ומישהו אמר שאם אני אקנה מחשב טוב הוא לא יוכל לנצל אותו במלואו) ובלי מקלדת, עכבר ורמקולים.
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן נייד חזק יחסית במחיר סביר ודיי נסגרתי על האסוס 550JK, הייתי באייבורי והנציג שם אמר שהמחשב הזה הוא חזק מאוד ואין לי צורך בכזה מעבד והציע לי את ה-15.6 Lenovo IdeaPad Flex2 59420635, על פניו נראה טוב, מגיע עם אחלה כרטיס מסך וכונן SSD וזול יותר ב400 שקל (הציע לי הנחה מהמחיר שרשום באתר) אבל לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ואני לא בטוח, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצורף המפרט הנוכחי. אני מעוניין לשדרג: 1. כרטיס nVidia 1060 2. להוסיף זיכרון זהה אחד נוסף 3. מעבד i7 4. זכרון SSD 250gb השאלות: א. האם אפשרי? ב. האם נדרש משהו מיוחד בכדי להשתמש בשני מסכים? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי 6 שנים שאני עם הנייד הדי בסיסי שלי שכבר מתחיל להזדקן החלטתי להעביר אותו להורים ולקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב נייד לצרכים אקדמים(הנדסת חשמל) , עם שימוש תדיר בתוכנות כמו Matlab , Visual studio ואחרות. הניידות פחות קריטית לי ואעדיף מחשב עם מסך 15.6 ומקלדת נוחה לעבודה רציפה, גם אם זה יבוא קצת על חשבון המשקל. המחשב לא לצרכים של גיימינג, אבל אם יצליח להפעיל משחקים בהגדרות בסיסיות זה יהיה נחמד. כמו כן בסוף השבוע הקרוב אהיה באילת, אז אוכל לרכוש את המחשב שם, אז גם מחשבים ב4000 ש"ח שאחרי הנחת המע"מ יעלו 3500 ש"ח הם אופציה. ולחלק האומנותי של השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. תקציב: 5500 ₪, ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח אך לא רצוי. 2. שימושים צפויים: משרדי ללא משחקים 3. תוכנות: אופיס, אינטרנט, וסרטים 4. השימוש הכבד של המחשב: עריכה קלה של סרטי וידיאו 5. מסך: יקנה בנפרד U2410 6. ציוד היקפי: ללא 7. רכיבים לא נחוצים: צורב 8. שקט: 8 9. המהרה: ללא 10. מערכת הפעלה: צריך WIN7 11. עדיפות לחנות: חנות אמינה 12 בקשות מיוחדות: כונן SSD, חיבור USB3 קדמי, כרטיס TV HD (ידידותי ללכידת וידאו), אל פסק חסכוני באנרגיה ושקט 13 שדרוג עתידי: מעבד, זיכרון חשבתי על: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 OCZ SSD Vertex 3 120GB 550/500 IOPS 60000 - זמין במלאי ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1471 http:/…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם המקצועית בנוסף אם אפשרי להמלצה לחנות בצפון (עדיך שתהיה אפשרות של משלוח גם) מחשב נייח בלבד ללא ציוד היקפי לנערה בכיתה י' (בעיקר לימודים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים) - לדעתי ללא כרטיס מסך יש לה מסך 27 אינץ עם 75Hz - VGA+HDMI (אם אני לא טועה) תאכלס אפשר להגיע לאחלה מחשב עם תקציב נמוך מזה לפי הבדיקה שלי - אבל אין בעיה גם למתוח את התקציב במידה ומשתלם המון תודה ! שבוע טוב ובשורות טובות !
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש ברשותי asus vivobook 14 x412f i7-10510u 1.80GHz 2.30GHz 12gb ram 500gb ssd מחשב בן 4 וחצי שנים סהכ אני מצליח לערוך בפרמייר קבצים באיכות סבירה, ברגע שאני מכניס 4K קשה לו ואני חייב לעשות פרוקסי עד עכשיו לא ערכתי וידיאו בצורה מסודרת, עכשיו אני מתחיל לעסוק בזה ורוצה שהתוכנות ירוצו בצורה טובה ולא אבזבז אנרגיה על כל מיני התאמות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המינימום השקעה מבחינתי זה 6K, תקציב מירבי ראשוני 8K, ואם יש קפיצה משמעותית ששווה להוסיף עוד 1000-2000 אני אשים את ההוספה. כלומר תקציב מירבי סופי 10K כשאני מעדיף לא לעבור את ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
בהנחה שמבחינת מחיר סופי (כולל קניית מערכת הפעלה) אין הבדל במחיר. יש עדיפות למערכת הפעלה מותקנת כבר על המחשב או בלי מערכת הפעלה? מה ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CS:GO, Dota 2, Overwatch -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא משנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?ל…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד i3-2120 קירור alpine 11 gt rev2 לוח אם asrock h71m-dgs זכרון G.skill ddr3 4gb 1333mhz כונן קשיח segata 500gb 16mb sata 3 ספק כוח zumax 500w כרטיס מסך אני מניח שזה שבא עם המעבד והדרישות של המשחק הם: win xp/7/8 proccesor: 2.2 ghz supporting sse2 ram: 2gb for win 7 geforce 6800 with 256 mb ram המשחק אינו רץ חלק אצלי במחשב אחרי שפירמטתי אותו כבר רציתי לשאול אולי אם יש אפשרות לשדרג חלק כלשהו במחשב וזה ירוץ יותר נקי וחלק אם למישהו יש המלצה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חדשה פה. צריכה את עזרתכם. הידע שלי במפרטי מחשבים באמת שואף לאפש, אז אני פונה אליכם. אני רוצה להחליף מחשב, השימושים שלי בעיקרון זה לאינטרנט, למשחקים (סימס 2 וזו טייקון2 (הגן חיות)) ולתוכנות עריכה ומולטימדיה (פוטושופ וכו'), התקציב שלי מוגבל, יש לי מסך, ומקלדת ועכבר, וגם מערכת הפעלה, ויש לי 2000 שקל למחשב, הבנתי שאני צריכה זיכרון פנימי של לפחות 1 ג'יגה, מה ההבדלים בעליות של חצי לגיגה? ועוד דבר, המליצו לי על חברת איבורי, שבונה מחשבים לפי רצון הלקוחות, יש לכם דעה עליהם? תוכלו לעזור לי לבנות מפרט טוב ואיכותי עד המחירים האלו ואני אפנה לאיבורי ואבנה מחשב. תודה רבה לכולם , מורן
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סביבת לימוד והרצה לשרת PHP, תכנות ב/ל: MATLAB ,C, אנדרואיד ו-IPHONE, כולל הרצת VM. גודל המסך: 15-19 משקל רצוי: לא משנה זמן סוללה ארוך: רצוי, בטריות גיבוי הן גם אופציה (ארוך - מעל ל-3 שעות של הרצת VM ושרת במקביל) יציאות מיוחדות: USB3.0 בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G כונן/צורב CD/DVD: אין צורך כונן Bluray: אין צורך זיכרון: 6G, המחשב ישמש לעבודה רבה עם VM רזולוציה: לא רלבנטית טווח מחירים: עד כ-5,000 ש"ח האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא האם יש עדיפות מבחינת מחיר, נוחות ויעילות לקניית מחשב שולחני עם אותן דרישות והשתלטות מרחוק בעת הצ…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-