עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ ששימשו העיקרי הוא כתיבה בWord. אין כל צורך ביכולות עיבוד גבוהות או בחומרה ברמה הכי גבוהה. אלו הפרמטרים שחשובים לי: - משקל: חשוב מאוד שהלפטופ יהיה קל לנשיאה (מקסימום 2 קילו, ועדיף יותר באזור ה1.5). - מסך: מסך איכותי ובגודל 13 אינץ לפחות (עדיף גדול יותר, אבל שלא יבוא על חשבון משקל קל). - מקלדת: נוחה לכתיבה מרובה לאורך זמן. - סוללה: סוללה שתחזיק 8-9 שעות לפחות של שימוש בWord. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000-3000 ש"ח. תודה מראש, גיא

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by ChananeL54,

שלום לכולם שמי חננאל. אני מתחיל לימודים כעת ולכן אצטרך מחשב נייד חדש. אצטרך שהמעבד יהיה SSD ושתיהיה כמות RAM מכובדת (8-16). כמו כן,המחשב לא צריך ליהות ברמת ניידות גבוה אלא פעמיים בשבוע,ואצטרך מסך גדול (סביבות 15 אינץ') מערכת הפעלה ווינדוס רוב העבודה שלי (אם לא כולה) על המחשב היא על VM מכונה וירטואלית,משמע שאצטרך להקציב לה כמות RAM (סביבות 2 ג'יגה) אני לא יכול להרשות שהמחשב שלי יתקע. כל העיניין של מסכי מגע פחות מעניין אותי אבל כן חשוב לי שהמחשב יראה נחמד. בקשתי: האם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה שטובה בתחומים הללו או אפילו להמליץ לי על מחשב מסוים? (התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000) תודה מראש!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימוד במחיר של בערך 4000 ש"ח. מנסיון של אנשים אחרים למדתי שמאוד חשוב שיהיה משקל נמוך , פחות מ-2 ק"ג עדיף כי מסתובבים עם זה כל היום באוניברסיטה ומחשב כבד זה לא סימפטי. דבר שני שחשוב זה כמובן ביצועים אבל במגבלת התקציב. 2GB זיכרון זה מינימום. הסתכלתי קצת על ה-wind ועל ה-aspire והם נראים לי אופציות לא רעות והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים קנו אותם. הבנתי שמה שנמכר כרגע זה עם סוללה 3 תאים . מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת עם סוללה של 6 תאים? המון תודה מראש לכל מי שיעזור.. רפי

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  4. אורח אנה
    Started by אורח אנה,

שלום לכולם , מצטערת שנוסח ההודעה לא כמו שצריך אבל זה פחות רלוונטי לי . הומלץ לי בתקציב שאני מחפשת מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80UV002AIV . http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183..2185..580..855..432..2639.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= בגלל הבלאק פריידי יצא שהתבלבלתי וקניתי מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80TK0026IV http://ksp.co.il/?uin=33340&ami=122 (הוא יותר זול כרגע בגלל המבצע) אשמח רק לחוות דעת האם יצא שקניתי משהו יותר טוב ממה שהומלץ לי מלכתחילה או שעדיף לי לבטל את ההזמנה . המחשב מיועד לצורכי למי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים. חשוב לי בעיקר שהוא יהיה אמין ולא יקרתע אחרי שנים בודדות. עדיף שהוא יהיה עם RAM טוב (שיאפשר גלישה בהרבה לשוניות במקביל). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים) * גודל המסך? 13-14'' * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל עדיף 2-3 USBs * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות ל-3 שנים (עדיף לקיחה מהבית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא Dell.…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  7. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  9. מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by avivkah,

שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…

11. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד פשוט. אני לרוב עובד מהבית אך מידי פעם צריך לצאת ולהמשיך את העבודה בחוץ המחשב ישמש אך ורק להוצאת שיחות טלפוניות (יהיה לי חיבור WIFI) ולשימוש בתוכנות OFFICE. צריך חיבור בלוטוס לאוזניה (יש לי תוכנת חיוג מהמחשב) מעבר לכך לא יהיה בו שימוש אחר. כן חשוב לי שיהיה אמין. לא איטי שיתפגר לי אחרי שנה. יש המלצה לחנות/מפרט? תודה לעוזרים. אגב, אני שואל דווקא בגלל שאני רואה מפרטים באלפי שקלים שלא באמת מדברים אליי. אני מניח שאני יכול לחסוך הרבה כסף מיותר.

12. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  13. Started by Ofir Grinshtein,

אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?

14. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by taltalterry,

עזרה בבחירת נייד לצלם מקצועי. 14 אינץ הוא אידיאלי עבורי, למרות שאם יש 13.5 אינץ או 15אינץ מעולים שווה בדיקה. חשוב שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטושופ ולייטרום, לעבודה ממושכת. שיהיה מסך מכוייל והכי קרוב למק שניתן, כדי שהתמונות יראו טוב והצבעוניות מדוייקת ככל שניתן, אבל במחיר שפוי של סביב ה 5000ש"ח. חוץ מהנתונים האלה לצערי אני די בור ברכיבים הפנימיים אז כל מידע והמלצות פה ממש יעזרו תודה רבה ! (-:

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by Hoolifan,

שלום חברים, מבקש המלצה לנייד בשביל חבר. הוא מצלם המון אבל זה כתחביב זה לא מקצועי, עורך בעיקר תמונות לא וידאו. הוא מחפש מחשב שיוכל לתת לו מענה על הדרישות הבאות איכות מסך טובה- צבעים וחדות. עריכת תמונות - רוב העריכה שלו תתבצע בתוכנות כמו Photoshop/Lightroom. נפח אחסון - אם מדובר בחצי טרה SSD, אז שתהיה אופציה להרחבה בעתיד במידת הצורך. משקל- פחות קריטי לו מעדיף לנצל את התקציב לאיכות החומרה. סוללה- כמו המשקל זה לא קריטי, רצוי כמה שיותר טובה בלי לגרוע משאר החומרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 , רצוי לחסוך אם אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elis02,

מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by asafmanor,

שלום, מחפש מחשב נייד לצעירה כאשר הדגשים הם משקל קל, שימושים בסיסיים (מעט תכנות ב-C++ ו-JAVA), אמינות לזמן ארוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, צפייה ביוטיוב, חיבור לטלוויזיה וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 או 14", לא יותר. * רזולוציית המסך? 1366X768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8, כאשר ראינו כמה באיזור ה-1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, עדיף. מוכנים ללכת עם מחשב עם מעבד חסכוני U. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by KF,

מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך חיבור לטלוייזית FHD וצפייה בסרטים מהטלויזיה + אינטרנט. (תקציב - כמה שיותר זול) המחשב הנוכחי לנובו E330 עשה את העבודה נאמנה אך היציאת HDMI נדפקה. (I5 + 8GB RAM) דרישות : ללא מערכת הפעלה , מסך 11-13 , מסך מט / מבריק. 500GB קשיח , אפשר פחות. במחשב הנוכחי יש לי SSD 120GB שאולי אני אעביר לחדש , אשקול את זה. תודה לכם

20. שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, אני דיי חדש פה ומאוד נהנה מחברתכם אני מעונין לקנות מחשב נייד פשוט יחסית שאני יוכל לצפות בו בסרטים ואם זה אפשרי בסביבות המחיר הזה גם להפעיל משחקים קלים כדוגמאת League of legends כלומר המפרט שלו צריך להיות קצת יותר חזק מ: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card האם זה אפשרי בתקציב כזה למצוא מחשב שיעמוד בדרישות הללו ? אין לי שום דרישה מיוחדת אחרות כגון הגודל שלו וכולי.. יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Yaarit,

שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.