עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 14-13 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by zoomX,

המפצלת החלומות http://3xs.scan.co.uk/ShowSystem.asp?SystemID=827 איך??? תראו ריר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by infrequent,

ראשית כל שלום, שמי נדיר ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש לא כולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צריך מחשב עבודה הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב, שיוכל להריץ הרבה ישומים ותוכנות במקביל. אין צורך בכלל במחשב למשחקים, אך יש צורך בכרטיס מסך מינימליסטי כדי שאוכל לחבר אליו שני מסכים במקביל, אך אין שום צורך בכרטיס מסך חזק. הדגש על הרצת הרבה תוכנות במקביל, מעבד מרובה ליבות והרבה RAM, המחשב מתוכנן לפעול על מערכת 64bit , דיסק קשיח של 1TB שיהיה אמין ואין צורך בכלל בציוד היקפי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הי, ליקטתי מפה ומשם רכיבים (ממה שראיתי בפורום). צורך - מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, הורדות (נפח), אופיס וכיוצ"ב. ללא שימושים מיוחדים, ללא שיפורים OC וכדומה. מעבד - Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1זיכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 לוח אם - ntel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 כונן קשיח - Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 צורב - צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 מארז + ספק - Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 מקלדת ועכבר microsoft wirless - עכבר wireless mouse 5000, מקלדת wireless keyboard 3000 v2.0 תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Noam S.,

שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by dec19,

תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by theblueone,

אז ככה הרכיבו לי מפרט לפי השימושים שביקשתי שהם: מחשב חזק וטוב לעריכה גראפית/וידיאו וגם משתמש עם תוכנות תכנות/מוזיקה וכו'.. וגם שיהיה גיימינג בינוני, אבל עם דגש לתוכנות עריכה, בנוסף ביקשתי שמחשב שקט מאוד חשוב לי כי קשה לי מאוד להסתדר עם מחשבים שעושים הרבה רעש ושייפתח בהתחלה מהר. אז זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/t9j7mykw אשמח מאוד לשמוע ממכם מה אתם חושבים עליו, וחשוב לי לדעת אם יש איזה מישהו שאני יכול קצת לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 44 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 383 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 299 כוננים קשיחים: …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nazgull,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3k המחשב מיועד למשחקים (בינונים+כבדים) ולעבודה באינטרנט. ציוד היקפי: עכבר +מקלדת ללא מסך, וללא אוברקלוק! הדרישה היחידה היא Hd של 500gb ומעבד של אינטל כמובן ושהחנות תיהיה באזור עפולה מקסימום חיפה. אשמח לקבל גם מקום שמקבל תשלומים! תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Cel Fi,

אני סטודנטית שרוצה לקנות מחשב נייד זול וטוב שיוכל לשרת אותי בתקופת התואר שלי ולאחרי. מה מומלץ? התקציב הוא עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by hadas7000,

היי . אני יכולה לקנות מחשב נייד מחו''ל ,ונדלקתי על המחשב הזה- http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11082487&findingMethod=rr רציתי לדעת האם שווה לי לקנות אותו.. אני רוצה שהוא ישמש לי בעיקר אינטרנט, ולסימס 3 ולמשחקים דומים .. לא משחקים כבדים. תודה לעוזרים .. אשמח לדעת אם הוא שווה 498$....

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by Ark,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב Lenovo N100, והוא הגיע עם Win Vista. איך אני יכול להוריד את ה-Vista ולהתקין XP??? מפרט המחשב: T5200 1.6GHz 2G Ram 120G HD GF7300 TC תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. אהלן, זה המחשב שחשבתי עליו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3736&CatCode=315 אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם? * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, לימודים(תכנות ויישומים הנדסיים) וכמובן משחקים פה ושם :-) * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? פחות קריטי, העיקר שיהיה מתחת ל3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120GB * צורב DVD? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer,hp,dell,asus (אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע) תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by telzur,

יש לי תקציב של 3000שח למעבד+כרטיס מסך (מעבד אינטל) אני ממש צריך עזרה כי אני לא מבין משהו בכרטיסי מסך נועד למשחקים DIRECT X 9 תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה גבוהה - 1080P. מארז ספק והארדיסק כבר יש, כרטיס מסך כנראה יהיה 5850 מכאן חשבתי אם כדאי לקחת מפרט לOC כמו זה: I5 2500K Scythe Mugen 2 + Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 ₪1882 או מפרט בלי אפשרות OC I5 2500 BOX+ Biostar H61MH H61 Chipset - B3 ₪1230 משתלם להוסיף עוד 650 ש"ח בשביל עוד 1.5GHZ~ למעבד? (יהיה שיפור במשחקים?) הP67 לא ממש נחוץ חוץ מהאפשרות שלו לOC, אין לי SSD וUSB3 לא ממש חשוב לי, ככה שהביוסטאר יספיק לא? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מתחיל ללמוד החודש וכתוצאה מכך זקוק גם למחשב נייד, מהכירותי המועטה ומבדיקה קצרה.. די נדלקתי על ה- Dell XPS M1330. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות.. או אולי בקרוב יש איזשהי טכנולוגיה כזו או אחרת חדשה בתחום הניידים, שכדאי או אפשר לחכות לה? אני יודע שהפנרין צריך לצאת, האם ידוע בערך מתי אמור לצאת לניידים, ומתי בערך נתחיל לראות ניידים מצויידים במעבד הזה? תודה מראש, יניב

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט הנ"ל. העדפות הם לintel cpu, nvidia gpu ובלי בOC. עיקר השימוש הוא למשחקים מסדרות WARHAMMER TOTAL WAR, ASSASSINS CREED, ואמולציה של הPS3. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1328 קירור למעבדים: Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White כמות: 1 - מחיר: ₪ 126 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 מארזים: Antec P110 Luce כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. http://tms.co.il/preview/spec/nj5f14br המחשב אצלי כבר.. רק חפל שה OC נהרס פתאום והוא חזר ל 2.4 מה אתם אומרים על הפרט ?

22. Started by xpepx,

אני מעוניין לרכוש לפטופ חדש. הצרכים הם: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD, אופיס, עבודות סטודנטיליות, קצת משחקים (COD\GTA\PES וכו'..). מחשב שיחליף את הנייח. אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3610_3578&products_id=33759 Intel Core i7 M2630 2.0 Ghz 8GB DDR3 1333Mhz 640GB5400RPM Nvidia GeForce GT525 1GB - איך הכרטיס מסך הזה? שווה משהו? יש לו יציאת HDMI? כי למחשב עצמו יש יציאת HDMI. מה דעתכם? איך המפרט שלו? שווה את המחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by IlyaN,

אהלן, אני צריך המלצות למחשב עפ"י הדרישות הבאות: - מעבד מונטבינה/סנטה רוזה 2.0ghz ומעלה. - זיכרון פנימי של 3GB ומעלה - HDD עם לפחות 250GB - כ.מסך חזק שיריץ משחקים של השנה-שנתיים הקרובות על הגדרות בינוניות-גבוהות - מצלמה מובנית איכותית של 2.0MP ומעלה - מיקרופון טוב מספיק להקלטות ברורות של הרצאות. - רצוי עם BT אבל לא קריטי גודל מסך של 15" יהיה בסדר אבל אם במקרה יש משהו עם 14" זה יהיה עדיף. המחשב ינוייד לעיתים קרובות לאוניברסיטה אז משקל עד 3 ק"ג. התקציב הוא עד 12000 ש"ח, אפשרי לחרוג במידה מסויימת אם יש משהו טוב שמתאים לדרישות. יש אפשרות להזמין מחו"ל אבל עדיפות לארץ. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  25. קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.