עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by ScaredyCat,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ישומי אופיס למיניהם, קצת משקחים בסגנון SIMS וסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בעיקר שימוש שותף שום דבר מיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ככל הנראה מסך 22 אינץ' ממוצע * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו SIMS לא משהו כבד * באי…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by aEmpR,

שלום לכולם ותודה מראש. אני צריך מחשב חייתי לעבודות כגון : 3D rendering , תוכנות של עיצובים מכניים וגרפיקות , בניית מודלים מכניים , מכטרוניקה. אני רוצה משהו שיוכל להריץ את כל התוכנות האלה ללא בעיה וללא כאבי ראש, בניתי מפרט ב KSP יצא לי 24 אלף, האם זה הסכום שנחוץ להוציא בהתחשב בתוכנות ובסטנדרטים של היום? האם יש דרך להועיל\לשפר\להוזיל ? אני מחפש משהו שישרת אותי ואת האינטרסים שלי קדימה ולא לחפש מחשב חדש עוד שנה. לא צריך אורות, מבחינתי שיהיה בקופסה קומפקטית ואסטטית, לא מעניין גיימינג, מעניין ביצועים. המפרט: https://ksp.co.il/web/item/16014 מעבד אינטל Intel Core i9 14900KS 3.2GHz 36MB Cache s1700 - Box מק"ט KSP: 296322 ₪2,920 קירור נוזלי למע…

6. שלום, מעוניין להרכיב מחשב לשימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט, קצת מוסיקה וסרטים). תקציב - 5000 - 4500 ש"ח כולל מסך (רצוי 19") בתקציב של כ-1200 ש"ח. נראה לי שאבסס את המפרט על Intel C2D E6320 שיוצא בקרוב. אני יודע שיש אפשרות להרכיב מפרט AMD יותר זול אבל אני מנסה גם את זה. אשמח בעיקר להמלצות שכוללות לוח אם טוב עם כרטיס מסך On-board כמו שצריך עבור האינטל הזה. תודה,

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Aviad6,

הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by tulalala,

<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. היי, ה-Dell XPS 13 החדש, עם ה-GF 9400M (זה), גם לו יש את הבעיה שהייתה למחשבים עם 8400 / 8600? ושאלה אחרת, יש סיכוי שיש את הדגם הזה בלי מסך LED? כי פה זה לא רשום שזה עם מסך LED

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. אני מחפש מחשב לבית לא לצורך משחק אבל אני עורך איתו סרטים . הציעו לי את המפרט הבא ב 3500 ש"ח שזה קצת מעל התקציב. אשמח לדעת האם באמת זה המפרט שאני זקוק לו? האם המחיר סביר? יש רכיבים שניתן לוותר עליהם במפרט? מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M זה המפרט המלא. אשמח להתייחסויות

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- סוני וגאס פרו 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וSSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. אני מדבר רק מבחינת הווינדוס. אם אני אתקע או כעבור כמה שנים המחשב יזוז לאט בכל זאת אני רוצה שישאר לי הווינדוס המקורי. מה אוכל לעשות? רק היום קניתי מחשב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי לכולם, אחרי שנים רבות עם מחשב שסחב בגבורה הגיע הזמן להתחדש. אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך 2K 144hz שאר הפרטים בטופס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אפטר אפקטס (משני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF4 | BF1 | משחקים חדשים שיצאו כמו MAFIA 3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by dudub,

אני סטודנט ככה שהמטרות העיקריות יהיו קריאת טקסט ולכן המסך חשוב (שלא יהיה בוהק). מתכוון בעיקר למטרות אינטרנט , פיתוח בVISUAL STUDIO 2005 , אופיס כמעט ללא משחקים. הכי חשובה לי האחריות שתהיה כמה שיותר ארוכה מה החיה הכי מתאימה למשימה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by steakmaster,

. מה התקציב המקסימאלי - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - matlab, Mathematica - תדיר (עבודה/לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - europa universalis 4, the witcher 3. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  18. שלום !! אבי ביקש ממני לבנות מפרט מחשב , בתקציב של עד 2500 ש''ח(כולל מסך) המיועד לאחיותיי. המחשב מיועד למוסיקה , אינטרנט , ושאר הירקות שבנות העשרה עושות ( תכלס פייסבוק,מסן,אסקיו וכדו'), ככה שהתקציב לא אמור להיות גדול מ 2500 לטעמי .. מסך - 19 אינץ אני בטוח שנכנס בתקציב .. אם אפשרי תמיכה בHD (למקרה שנרצה לחבר את המסך לממיר HOT זרוק שיש לנו בבית חח..) ככה ממה שאני יודע עלות המסך צריכה להיות בין 1000-1200 ש''ח .. LG/סמסונג - עדיפות-מניסיון חריגה : אפשרית עד בערך 200-300 ש''ח למרות שאני מאמין שלא נצטרך אותה .. חנויות עדיפות : אנחנו גרים בגבעתיים , אז כמובן חנויות אמינות באזור רמת גן-גבעתיים .. KSP למשל ... תודה רבה לכל העוזרים , אשמח לכמה שיותר תגובות ! :]

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. עזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק לשימושים כלליים. על המחשב תותקן ויסטה 64BIT. המחשב יעבור OC. לגבי משחקים - כרטיס מסך כמו ה9600GT (שכיום מחירו הוא באיזור ה600 שקלים) יספיק לי. אין צורך לכלול ספק במפרט. אין צורך בציוד היקפי. תקציב: 3,000 ש"ח, יש אפשרות להתגמש מעט בתקציב. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by RST,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: ‏Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ זיכרון- ‎6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ מסך- ‎15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel‎ כרטיס מסך- ‎1 GB nVidia GeForce GT 525M‎ ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ChenZ2,

אז ככה...הזמנתי את הנייד החדש שלי, המפרט שלו: דגם W566N של ג'יגהבייט מעבד - Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T8300 800MHz ערכת שבבים - Intel Crestline PM965 + ICH8M זיכרון - 4GB 800 כ. מסך - nVIDIA 8400GS 256MB מסך - 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type דיסק קשיח - 250GB (4500 ש"ח) מהי מערכת ההפעלה המתאימה ביותר למפרט המחשב? האם כל מערכת הפעלה שהיא 32BIT בהכרח לא תזהה את כל ה 4GB זכרון? כי משום מה אני זוכר שבמחשב הנייח שלי התקנתי XP של 64BIT, והוא עבד יותר לאט מה-32BIT הרגיל (מחשב לא חלש) האם יש תמיכה כיום לכל התוכנות גם במערכת הפעלה של 64BIT?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by sharon515,

שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by bennyye1,

שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by roei86,

דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by yahalom,

התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "‏‏אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.