ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היעוד הוא סרטים(יש מסך טוב, השתבח שמו) וגם קצת משחקים מהצד ז"א כרטיס מסך בינוני רק לטווח הקצר. חשבתי על זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?PID=E8400-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84 מה אתם אומרים? האם יש בעיה עם החנות או המחשב שהצאתי?יש אפשרות למחשב פחות לא טוב במסגרת התקציב? תודה רבה על זמנכם ועל מאמצכם. עדי
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך נייד לעבודה עם office ואינטרנט בעיקר. גודל מסך רצוי 14'' או 14.1'' ומשקל קל עד 2.7 (אני אצטרך להיסתובב איתו) זמן סוללה ארוך שלא יתרוקן אחרי שעת עבודה. מקלדת נוחה ולא שהכפתורים יהיו קטנים וצפופים. אנא מכם! הציעו ניידים עד הסכום 4K ולא יותר... מה לעשות אני מוגבל תקציבית
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש נטבוק בתקציב של עד 1800 ש"ח, ופחות או יותר גיבשתי דעה על כמה דגמים אך יש דבר עיקרי שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד. האם אפשרי לעבוד עם מחשב כמו EEE PC של אסוס או MSI Wind בVisual Studio 2008 ובעתיד כנראה שאני גם אצטרך לעבוד עם Eclipse.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט, אמור לתמוך בתוכנות כבדות יחסית וסרטים, ורצוי גם משחקים (לא חייבים להיות הכי חדשים). מצד אחד Lenovo N100: Intel® Core2 Duo Processor 1.73 GHz cache: 2 MB T5300 667MHz 2GB RAM DDR2 667MHz משקל: 2.69 ק"ג מסך: 15.4" 1280x800 כ.מ: NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express דיסק קשיח: 120GB S.ATA מחיר: 4789 מצד שני Lenovo N200: Intel ® Core 2 Dou T7250 2.0GHz 800 MHz 2MB Cache 1GB RAM DDR2 667MHz (מתכוון להרחיב ל-2) מסך: 15.4" 1680X1200 כ.מ: nVIDIA GEFORCE 256MB (לא מפורט הדגם.. סיבה לדאגה או שזה 7300?) דיסק קשיח: 160GB S.ATA משקל: 2.7 ק"ג מחיר: 6200 ___________________ כעקרון החשש הגדול שלי מה N100 הוא מהרזולוציה הנמוכה של המסך.. שלפי מה שהבנתי…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. העיקרון שבחרתי לעצמי - מערכת AMD עם לוח תומך AM3 לשדרוג עתידי ומעבד תקציבי שיואץ ב-OC שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: עד 3,500 ש"ח (גמיש לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת מערכת הפעלה: תותקן Win 7 ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידו…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, התקציב שלי הוא 2500. רצוי שהוא יהיה חזק, מהיר, ועמיד, ומלבד השימושים הבסיסיים שיהיה ניתן להריץ בו גם משחקים כמו wow. המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135013§ion=293&target=משחקים נראה מתאים לדרישות שלי מהכתוב, אבל נאמר לי שהמעבד לא טוב, ועוד כמה רכיבים לא הכי מוצלחים. מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לשפר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמתחיל לעשות לי בעיות. בזמן רנדור סצנה לא כל כך כבדה בסטודיו מקס 2011, הוא נופל פעם אחר פעם, כולל אחרי שאני מאתחלת את המחשב. אין באפשרותי לקנות כרגע חדש. אני מצרפת את הנתונים העיקריים שלו, ואשמח לקבל המלצה איך לשפר / לשדרג אותו בצורה הטובה ביותר. אני עובדת בעיקר עם סוליד וורקס, מקס 2011 ופוטושופ. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: Intel® Quad Core ™ Q9550 (4 x 2.83hz) 12mb כרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E זכרון: 2.5 GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, בעיקרון אני מנסה לבנות מחשב שהשימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט אבל אני לא רוצה לפסול משחקים... בכל מקרה, אני לא מתכוון לשים עליו משחקים כבדים כל כך... אז ככה, מנסיון, מחשב אצלי מחזיק הרבה זמן ומה שיוחלף בעתיד זה זיכרון/כרטיס מסך/הארדיסק... מעבד, חשבתי על ה quad q6600 לוח מבחינתי זה הסימן שאלה, אני רוצה תמיכה גם ב DDR3 וגם ב DDR2 אבל אין לי צורך בתמיכה במעבד EXTREME למשל... אלא מספיק שיתמוך במעבד שלי וזהו.. אני לא יודע לעשות OC ולכן גם לא אעשה.. ניסיתי לבנות משו וקצת חרגתי.... אני אשמח מאוד להמלצות קודם כל על לוח אם שיוכל לענות לי על הצרכים ודבר שני איפה הגזמתי ולקחתי דברים חזקים שלא ינוצלו או שיש להם תחליף זול יותר... תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 …
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חשוב לי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 וכרטיס מסך טוב. וגם לא אכפת לי אם זה יהיה מעבד של amd או אינטל, מה אתם מציעים לי? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1550 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MW2;Crysis;Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסכום של 3000 ש"ח +- שיהיה טוב וחזק ככל שאפשר למחשב יתלווה מסך 22" או 24" עדיין בבדיקה חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב ומעבד חזק שישרוד לשנים הקרובות את רוב החידושים תודה,
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום היית רוצה לדעת אם אפשר לשפר את העלויות של המפרט במיוחד במארז והספק לא מעניין אותי השקט של המארז אך רצוי שיהוי לו לפחות 2 יציאות USB מקדימה רצוי אפילו 4 יציאות. לא משנה לי מאזו חנות יהיה המפרט העיקר שיהיה הכי זול תודה רבה הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560722[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪923/905[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחיר מקסימלי: 11000 שח האם הSSD טוב או עדיף אחד ? האם הספק/מארז טובים ? כנל לגבי הזיכרון, כ.מסך, לוח אם תודה מעבדים - Intel Socket LGA2011-v3 CM8064801547964 - Intel - i7-5960X LGA2011-v3 - Eight Core - Clock speed 3.0 GHz - Turbo speed 3.5 GHz - 20MB Cache - 140 Watt - Haswell-E Series - Tray... שנה אחריות כמות: - 1 - 5323/5217 ₪ לוחות אם - Intel LGA2011-v3 X99-Extreme3 - ASRock - Supports Haswell-E LGA2011-3 CPUs - Intel x99 Chipset - Supports DDR4 memory up to 3000 MHz - 3 xPCI Express x16 slots - 7.1 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - M.2 Socket - 10 x SATA3 6Gb/s - Up t... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1158/1135 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח F4-2400C15Q-32GRR - G…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי מחשב לצרכי גרפיקה CS ו premiere וכאלו סרטים ואינטרנט. תקציב עד 4,000 אני מתלבט בין ה-3 הבאים : "14.1 MSI EX400 2.16GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3194&CatCode=315 "16 MSI Bravo EX623 2.0GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 Lenovo 3000 N500 NS778IV http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibmh ובכלל ה MSI נחשבים אמינים ? תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם ללכת על מחשב מבוסס AMD או מחשב מובסס INTEL אלו שני המפרטים שהרכבתי... אשמח לדעת מה נותן לי את התוצרה הכי טובה... אני אולי אתכנן OC ממש קטנטן על הINTEL במידה ואבחר אותו. גם אשמח לחוות דעת בנוגע ללוח אם ולמעבדים...(באינטל בחרתי בלוח אם הנ"ל כי הוא במבצע ממש כדאי). להלן המפרטים + המחירון הסופי לאחר הנחה... הAMD הINTEL אשמח לתשובה מהירה בעניין תודה מראש! אתם קהילה מדהימה! עריכה: אשמח לדעת מה דעתכם על המארז הבא... Chieftec Bravo Black/Black/Silver אני יודע שזה לא הפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט למחשב עד 4000 שקל מקסימום, עדיף שיעלה פחות, בלי מסך וציוד נלווה, למשחקים. בעיקרון הדרישות שלי זה שיהיה 2 GB RAM ושיהיה 350 בהארדיסק, כל השאר אני לא כל כך מבין אז אני צריך עזרה שלכם, אני גיימר רציני ואני מריץ משחקים כבדים אז אני צריך מפרטי לעניין שיסדר אותי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך טלוויזיה, אני מחבר את המחשב הנייד באמצעות HDMI. לאחרונה שמתי לב שיש נקודות ירוקות במספר חלקים של המסך (רק בטלוויזיה, לא במסך המחשב הנייד בעצמו). כשאני מזיז טיפה את כבל הHDMI במקומו, זה מסתדר. עם VGA זה עובד בסדר. מה הגורם לבעיה? כבל? כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-