עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yossarian22,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…

2. Started by Orrk,

אהלן, התייעצתי איתכם לפני כמה חודשים והחלטתי לדחות את הקנייה לפתיחת שנת הלימודים (שנפתחה..). אני לא יכול לחכות עוד וחייב לקנות את המחשב בימים הקרובים. אם יש צורך ממשי אפשר לחרוג מהתקציב (עד 500 שקל אבל כמובן שעדיף לחרוג כמה שפחות) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה בסוליד וורקס ומטלב, צפייה בסדרות לעיתים רחוקות. * גודל המסך? 14-15.6 (המחשב רוב הזמן יהיה בשימוש ביתי) * רזולוציית המסך? אין עדיפות מיוחדת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אני מניח שעד 2.3 ק'ג זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין. מעדיף SSD, ואם אין אופציה אז לפחות שתהיה את האפשרות לשדר…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Orrk,

היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שח. צרכי המחשב הם ללימודים, תיכנות matlab ועוד דברים בסגנון. אני גם רוצה 14.1" ולא 15 כי זה גדול ומסורבל לדעתי. מה דעתכם על זה LG R410-L.A226E T4200 2.0GHz 3390 שח מksp? או זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5151 למרות שהמסך לא מט או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm יש עוד משהו מומלץ? לפי הנתונים, הג'יגהבייט הכי חזק עם הסוללה הכי חזקה. האם הניידים של ג'יגהבייט נחשבים בסדר?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by R.E.L.V,

אני סטודנט להנדסת מכונות, ואני צריך לקנות מחשב נייד שיהיה לי ללימודים (כולל התקנת תוכנות להנדסה- מטלב סוליד וכד'). מצד שני הוא יכול להיות כבד- אני לא מתכוון להוציא אותו מהבית, אלא רק לעיתים רחוקות. התקציב המקסימלי הוא 4.5-5K, אבל אשמח לחסוך... השימוש יהיה גם לצורך לימודי הנדסה- כולל התקנת תוכנות - מטלב סוליד וכד', אך גם לגלישה ושימוש ביתי כללי. אין צורך בציוד הקפי. שקט ברמה סבירה. אין דרישה מסויימת. מעדיף עם אופיס, אבל לא קריטי. קנייה בארץ, ייתכן באילת. קנייה בשבוע הקרוב. מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Sven,

שלום, חבר מתחיל ללמוד הנדסה רפואית באוקטובר הקרוב ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי - כרגע אין לו מחשב. התקציב שלו הוא מקסימום 4500, ללא חריגה, כאשר אם ניתן לחסוך זה מצוין. המטרות העיקריות למחשב הן, כאמור, לימודי הנדסה ושימושים כלליים כמו צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. חשוב לו זמן סוללה שיספיק ליום לימודים, רזולוציה FHD, ו- ssd. גודל המסך בין 13 ל- 14 אינצ' ועדיף שיהיה כמה שיותר קל (באזור קילו וחצי אידאלי). הוא לא מתכוון לשחק משחקים במחשב. בראיה של כמה שנים קדימה, חשבתי על המחשב הבא: http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898534 כאשר אני אחליף את הקשיח ל- ssd של 250 ואוסיף מגירה לקשיח כך שבקיים ניתן יהיה להשתמש כקשיח חיצוני לאחסון וגיבוי. סה"כ צר…

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, תתאפשר חריגה קלה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by bar.beker,

היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל , חריגה של 100-200 שקל אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תכנות, תוכנות: visual studio, matlab, orcad ומשחקים בעיקר פוטבול מנג'ר ומשחקי רשת קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לכלול …

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. היי, אני מתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון ואני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לשנות התואר. לפי מה שהבנתי מאנשים קרובים אני אצטרך i7 אם אני רוצה מחשב לכמה שנים, תקנו אותי אם אני טועה. כרגע חשבתי על LENOVO FLEX 2 14 INCH http://ksp.co.il/?uin=23938 מה דעתכם? האם הוא מסך מט או מבריק? עד כמה זה משנה לסטודנט? 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? אני מתחיל לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט), לא לצורך משחקים. * גודל המסך? הגעתי למסקנה ש14 משלב עבורי את הרצון שהמחשב יהיה קל יחסית לבין תצוגה נאותה, אך אם יש מחשב 15.6 במשקל של עד 2.3 אז גם הולך. * רזולוציית המסך? נראה לי ש1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום רב מעוניין לקנות נייד שישמש לעבודת סטודנט נדרש להריץ תוכנות סימולציה של הנדסת מכונות כגון solidworks כך שנדרש כוח חישוב בינוני-חזק וכנראה לפחות 3G זכרון לא נדרש למשחקים בכלל צפיה בסרטים גודל מסך -לא עקרוני בעקרון חשבתי עלמחשב של DELL אבל אשמח גם להצעות נוספות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lidor Abu,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, מעדיף שלא , גם הסכום הזה בקושי מתאפשר 2. מה שימושי המחשב? מחשב לצורך לימודי הנדסת תוכנה , נמצא בסמסטר הראשון , עד כה היה שימוש רק בתוכנת eclips שגם איתה המחשב הנוכחי לא מצליח להתמודד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם משהו עומד בדרישות בפחות כסף - אז עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת תוכנה, מתחיל שנה שלישית. מניח שבעיקר תכנות עם Android Studio, Eclipse, Atom וVMWare בשביל אובנטו מידי פעם + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dark Souls 3, NBA 2K18 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי) * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של ה…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by ImSo3K,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גג 3K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו לתכנות, שיריץ חלק IDE's כמו pycharm ומאיץ גרפי unreal engine 4 (עדיפות לIDE's, המאיץ הגרפי זה לפנאי בלבד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב ללימודים, מאוד חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המרכזי במחשב יהיה לתכנת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למסך בגודל 15.6-16 אינץ, משקל לא כבד, כולל תאורת מקשים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

21. Started by yuval guy,

הי האם המפרט של המחשב הבא יספיק ללימודי מדמ"ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=44423 תודה מראש

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח מקסימום ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - אופיס, תכנות, עבודה עם קבצים כבדים שפתוחים במקביל. מבחינת גיימינג - צריך שיריץ משחקים פשוטים יחסית בסטים, זה לא השימוש העיקרי של המחשב אבל שלא יקרטע לי עכשיו על משחקים כמו PUBG לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה א…

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם אופיס ושאר שימושים סטודנטיאלים במסגרת תואר במדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, במידת הצורך אוכל ל…

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Prophecy,

אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.