עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Mishmish007,

* תקציב עד 3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי, 15 אינץ בערך. לא כל כך ברור לי ההבדל בין מט למבריק או מה היתרונות של כל אחד אז לא משנה. * רזולוציית המסך? לא יודע אך חשוב שאוכל להריץ סרטי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ממוצע - עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא יודע. רצוי 500 גיגה * כונן אופטי? רצוי אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. המקבוק המאולתר שלי מגיע לימיו האחרונים ("מק-קולקל"), ואני עוד אתקע בלי מחשב בחדר - שזה חמור מאוד. להביא את הנייח זה ברדק מארץ הברדקים. צריך נייד חדש. דרישות: מחשב שעובד. בעיקרון אני לא חושב שאריץ עליו סימולציות כלשהן, אך רצוי שתהיה לי אפשרות כזו, ולו מוגבלת. משקל וכו'- לא ממש מעניין אותי, אני לא מתכוון לסחוב אותו יותר מדי וגם אם כן, מחשב כבד לא מזיז לי (אחרי המצ'וק-מק ששוקל איזה 2.7 קילו זה לא בעיה). כמובן שמשקל נמוך זה עדיין טוב. מסך- 15-15.6 אינץ' נשמע לי אופטימלי. הכי משתלמים בקטגוריה הזו, וגם נעים שיש מסך טוב. בנוסף רובם כוללים כונן אופטי, שיש לי בו שימוש מדי פעם. סוללה- ממש כדאי שתהיה טובה, אבל זה לא שובר עסקה. מערכת הפעלה- רצוי שיגיע עם וינדוס OEM, רצוי 7 אבל ג…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. * מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד חזק עבור סטודנט להנדסת חשמל בעל העדיפויות הבאות: - עד 5,000-5,200 ש"ח - בעדיפות של DELL בגלל האחריות (ואמינות) - מסך של 13-14 אינץ' - בעל מעבד חזק שיחזיק לאורך 4 שנות הלימודים. - 16 ג'יגה של ראם (לפחות 8 עם אפשרות הרחבה) - פרט לדיסק הקשיח שיהיה לפחות 32 ג'יגה של דיסק קשיח SSD - כרטיס מסך- לא חובה משהו חזק מדי, לא מאמין שהולך לשחק בו משחקים כבדים. - סוללה חזקה. - לא כבד מדי. עד 2 ק"ג. - לפחות 500 ג'יגה של דיסק קשיח. - כולל מערכת הפעלה בגדול, שיהיה מתאים לתוכנות שבהן אצטרך להשתמש (הסטודנטים מבינכם שיודעים). תודה, ליאור

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אורח godzi
    Started by אורח godzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד בשבוע הבא אני באילת וראיתי שיש מבצעי סוף שנה בKSP ואייבורי. אני מתלבט אם לקנות אולטרא בוק או נייד קצת יותר גדול. מבחינת מסך אין לי העדפה מסויימת אז בין 13-15.6 עם רזולוציה של 1600X900 והלאה. מבחינת מעבד, אז רק מהדגמים החדשים של אינטל I5 או I7 (האם ההבדל כ"כ מורגש?) מבחינת זמן סוללה, כמה שיותר ללא טעינה. 6 שעות אני אהיה מרוצה. אין לי בעיה שלא יהיה כרגע כונן SSD, בעתיד אוכל תמיד לשדרג במקום הצורב. משקל כולל סוללה שלא יעלה על 2.5 קילו זהו אני חושב. אשמח לראות דגמים ולהשוות. תודה לעוזרים ראיתי בחיפושים כאן את המחשב הזה במבצע: http://ksp.co.il/?uin=21493 כמה זמן סוללה יש לו? האם הוא מהדגמים החדשים החסכוניים? או שזה סוס חזק שאו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנה, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

11. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים, וכתחליף למחשב Desktop בבית (אין צורך שיתאים למשחקים). אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח (אפשר כמה מאות בודדות יותר אם זה שווה משהו) חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו ישירות (מקלדת טובה בלי כל מיני צרופי מקשים כדי לעשות Home). לגבי גודל מסך אני לא יודע אבל בגלל שזה מחליף מחשב ביתי, כנראה שכדאי מסך 14" לפחות לא? מעדיף אותו לא מבריק (למרות שאני לא מוצא הרבה כאלה) ולגבי משקל - אני בכל אופן הולך איתן לאוניברסיטה אז עדיף שלא יהיה כבר במיוחד (למרות שאני מודע למגבלות) הסתכלתי על כמה מחשבים, בעיקר עניינו אותים הבאים (ברור שאני פתוח להצעות וכל מה שאני מראה פה זה סתם כדי לדעת חוות דעת) LG R410-K.AP18E 2.40GHz - http://www.tronics…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aviel1204,

שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by avivb,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב ללימודים, צפיה בסרטים עם חיבור לטלוויזיה/רסיבר ק"ב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מאט או מבריק? 15.6". מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. אני אחבר עכבר חיצוני. * משקל רצוי? שיהיה במשקל הממוצע או פחות בקטגוריה של גודל המסך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zilberberg1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by hasson4,

שלום למומחים: מבקש המלצה לנייד, מעבד ממשפחת I7 INTEL או בהתאמה אליו AMD מהירות מעבד 2.0 < גיגההרץ. זיכרון RAM לפחות 8 GB. כרטיס מסך 800 NVIDIA עם זיכרון 2GB לפחות או תואם לכרטיס זה. רצוי זיכרון FLASH SSD 128 GB, לא כל כך ברור לי למה? מסך בגודל 15.6 אינץ, עם IPS. בקיצור שניתן להריץ עליו בצורה סבירה תוכנות תלת מימד של הלימודים. תקציב עד 5K עם חריגה של עד 10%. קניה תוך 2-3 שבועות. חברה אמינה רצוי אחריות שנתיים. תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.500. כן מה שימושי המחשב? אופיס וכרום האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן. עדיף קל אבל לא קריטי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? עדיף ווינדוס יקנה היום/מחר

25. Started by compman12,

שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.