ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש בכללי, מאוד קורצים לי האולטראבוקים. מחפש מחשב נייד שיהיה דק, קל, ביצועים טובים ומחיר מציאותי. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מחשב ללימודים (צריך שיריץ תוכנות של לימודי הנדסה) * מסך: עדיף שיהיה מאט או כל טריק אחר שיאפשר לעבוד באור שמש ולא יהיה מסנוור. גודל מסך של 13 אינץ יהיה טוב * משקל רצוי: שלא יהיה יותר מ 2 קילו *סוללה - ריאלי לבקש שיהיה מעל הממוצע? (מעל 4-5 שעות) * שקעים: אם יש יציאה ל VGA אז עדיף. כמו כן, אם יש כניסת sim 3g אז מה טוב. * כונן: מעדיף SSD אלא אם תשכנעו שעדיף היברידי (רגיל עם SSD קאש) * מערכת הפעלה: מעדיף לקנות בלי מערכת הפעלה בשביל שיצא זול יותר * חברה מועדפת: בעיקרון דל מועדפים עלי בגלל השירות, אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5500-6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר להיות מחשב ללימודים אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים על Med-High ומדי פעם גם עריכת וידאו FHD (או 4K אם יתאפשר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט בפעילות משרדית, אין בעיה שירעיש בזמן משחק/עריכת וידאו. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
דרישות? 6K, שיוכל להתמודד בכבוד יחסי עם FPSים מודרניים גודל? 14 עד 17 דרישות מיוחדות? לא ממש... אוף לאן נעלמו ה אייסרים 5930
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ייקנה באילת, תקציב באילת 5000 ש"ח (כלומר מחיר רגיל בערך 6,000 ש"ח), מתאפשרת חריגה (באיזור 1000 ש"ח חריגה, עדיף לא להשתמש בה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים (לימודי משפטים - המון לקרוא ולכתוב), מולטי-טסקינג + גלישת אינטרנט כבדה (ריבוי טאבים), עבודה משרדית, ולמידה + שימוש בכלי ועזרי AI. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, בין 15.6 אינץ' ל16.3 אינץ', ושלא יהיה "מחשב גיימינג" עם הרבה אורות וצבעים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…
-
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד. השימושים הם לימודים רגילים וצפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד לסדודנט, השימושים העיקריים יהיו יישומי אופיס, צפייה ישירה, סרטים וקצת עריכת סרטונים ברמה בייתית (סרטונים מהפאלפון). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח, חריגה 200-300 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קצת עריכת סרטונים חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אך שלא יהיה מוגזם, לפי מה יודעים איזה מחשב רועש יותר ואיזה פ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב נייד בתקציב הנ"ל, עם 3 שנות אחריות או יותר,דגש על איכות בניה ועמידות, 2+ ג'יגה זיכרון, ו160+GB דיסק קשיח. רצוי 12<מסך<15 אינצ'. אני לא בטוח לגבי הההתניידות עם המחשב, אבל כן, רצוי שיהיה קל להתנייד, אך לא חשוב כמו הקריטריונים שלפני. השימושים העיקריים יהיו צפייה בPDF, שימוש בפוטושופ, Solidworks, Matlab גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים פה ושם(לא עקרוני). אני נוטה לכיוון חברת דל, אבל מעוניין בחברה אמינה בכלל. אני יודע שלא כול הקריטריונים יתמלאו לכן ישנה אפשרות לחריגה קלה מהתקציב לטובת השקעה לעתיד, אשמח להמלצות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתחיל לימודי מדמ"ח באוקטובר הקרוב. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, אופיס, תכנות, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" / 14". אשמח לקבל הסבר אחת ולתמיד למה עדיף מאט על מבריק. ולמה מסך מגע נחשב לגימיק? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב של 3000 שקל, חשוב שיהיה קל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש מחשב נייד, דבר ריאשון והכי חשוב חשוב לי שיוכל להריץ MATLAB בצורה מספקת, כמובן מעבר לזה עבודות משרדיות, וכמובן סרטים גודל מסך רצוי, 13.3 (בשביל להגיע למשקל נשיאה נמוך) משקל נשיאה פחות מ2 קילו זמן סוללה, אם זה זמן עבודה רציף, לפחות 4 לגבי כונן קשיח, אני מבין שלא אצליח להגיע למחשב ברמה כזאת שיתן לי בנפרד SSD וHDD, אז כונן MSATA או לפחות אפשרות להתקנת כונן MSATA יהיה מעולה עם ובסיס של HDD צורב יהיה מבורך מערכת הפעלה כלולה בתקציב אחריות עם עדיפות ל3 שנים לפחות 4GB זכרון פנימי (כמובן עם אפשרות לשדרוג ל8GB) מעבד אני מבין שבתקציב הזה אצטרך להתפשר על I5, אז שיהיה מהסדרה החדשה (3) כרטיס מסך, בשום אופן לא כרטיס של אינטל, יותר לכיוון Gefoce 610M/630M עם עדיפות ל2GB…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים בעיקר (אופיס), סרטים מדי פעם ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 (הבנתי שמאט עדיף?) * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG מקסימום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא נראה לי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128GB SSD * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ווינדוס 8 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנט. שימושים באינטרנט, שפות תכנות,אקסל,וורד. מסך מט. מסך 15/13. משקל קל לצורך ניידות. זמן סוללה טוב. תקציב 3-4K תודה
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-