עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by שירן ויצהנדלר,

הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by צחור11,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 בהצצה ראשונה נראה לי אחלה מחיר למחשב סטנדרתי שלאחר קצת שדרוגים הניתנים באתר יוכל לשמש יפה מאוד את אחי הקטן בהפעלת משחקים קלים ומעט גלישה באינטרנט מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  4. היי, אני בונה מארז להורים. שימושים: אופיס, אינטרנט, קצת תמונות, אולי קצת מוזיקה. בלי משחקים ובלי סרטים, בסיסי, אבל עדיין שירוץ חזק וטוב ומהר. חשוב מאוד שיהיה מארז יפה, ושהמחשב יהיה שקט, ושיריץ כל דבר בקלות כאמור. מערכת הפעלה אני עדיין לא יודע אם ויסטה או XP, אני מניח ויסטה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. היי, לפני שאפרט מה בדיוק אני צריך חשוב לי לומר שעשיתי סיקור על כל הפורום וראיתי שיש הרבה מאוד התלבטויות ושאין תשובה חד משמעית בנושא והדבר היותר קריטי ששמתי לב הוא שרוב המחשבים הניידים שנמכרים הם בעלי מעבדי U שהם מעבדים מוחלשים. אז ככה, טווח המחירים הוא בין 3000 ל-4000 שח כשכמובן העדיפות היא כמה שיותר קרוב ל-3000 כי זה תאכלס התקציב וכל מה שמעבר הוא כבר חריגה. המחשב הולך להיות בשימוש לתוכנות, למידה, שוטטות רגילה באינטרנט, סרטים וכו'. ללא גיימינג כפי שציינתי בכותרת. העדפה ל15 אינץ' אך אם יהיה מחשב בעל 13 אינץ' שהרבה יותר משתלם במחינת החומרה אז מן הסתם אשמח לדעת. המטרה שהמחשב יחזיק בין 3 שנים ל-5 שנים כשכמובן ברור לי שאצטרך לשמור עליו וגם על חיי הסוללה בהתנהלות תקינה כו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. רכשתי נטבוק מסוג ASUS 1215B ברצוני לשדרגו (באופן עצמאי) לכונן SSD. השאלה שלי היא האם הממשק של הנייד הינו SATA 2, וינצל כראוי את המהירות של כונן ה SSD, או שאני זורק כאן כסף לפח. כמובן שלא אעיז לשאול אם הנייד תומך ב SATA 3, כי אני פשוט מניח שאנחנו ממש לא שם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by dovik,

שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yoav58,

מעבד Intel Core i5-750 Tray http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=950202 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Value יחידות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 S…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Domovoi,

IQPC חשבתי על זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1412 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤619 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3-4-4-15 - FLEX XLC EDITION - OCZ2FX800C32GK ¤289 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤410 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤69 מחיר סופי: ¤5234 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ללא ציוד הקפי,תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. המחשב מיועד לשמש ילד בן 6 בלימודים\משחקים בשנים הקרובות. רצוי מאוד שיהיה לו מסך איכותי, ושלא יהיה עמוס בתוכנות מיותרות שכל הזמן מבקשות עדכונים (כדוגמת ה- HP-PROBOOK שבבעלותי). תקציב: עד 2500 כולל WINDOWS תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. אני צריך זיכרון גדול ומהיר. מעבד מהיר . לוח אם. וHD 250 מהיר. מארז יפה. כרטיס מסך פשוט שיחבר לי את המסך 20 אניץ שלי LCD. בעיקר לעריכת מוסיקה ולביצועים מהירים בגלישה מרובה באנטרנט (הרבה אתרים בו זמנית).

16. לפני יומיים חבר שלי המליץ על המפרט הזה הוא מיועד לגיימינג כבד צריך מערכת הפעלה ולא צריך ציוד היקפי ובעוד שנה מתוכנן אוברקלוק. יש לי העדפה לקנות באייבורי (שם קניתי את המחשב הקודם שלי) המחיר רשום בצד ימין סה"כ 5395 ש"ח 165 מארז Thermaltake V3 [table][tr] [td] 355ספק כוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרון [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונן אופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימאלית X24 [/td] [/tr] [tr] [td] 1440כרטיס מסך [/td] [td] …

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אודה להצעה עבור מחשב לא כולל מקלדת עכבר רמקולים רק מחשב ומסך גדול בין 20-22" עד 4500 ש"ח עדיפות לאינטל. אודה לחנות מהמרכז

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. 1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by bendisar,

מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד: שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר. גודל מסך : "14 או 13.3" משקל רצוי: פחות מ2.5 קילו ובכללי כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן . מאפיין מאוד חשוב. זמן סוללה של לא פחות מ6 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: לא משנה. צורב: לא חייב כונן Blueray? האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 2500 שקל עם אפשרות לחריגה עד 3000 אם המחשב שווה את זה. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  21. רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eliranl,

המחשב מיועד לילדה בת 11 ולמשפחה לעבודה וכאלה המחשב צריך לכלול הכל מסך מקלדת רמקולים מסך LCD 19 מעבד עדיף פנטיום D כדי לחסוך לדברים האחרים או שאתם ממליצים משהו אחר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by civic,

איך ניתן לדעת? יש חיבור במחשב בשילוב USB איזה סוג 1 או 2?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מחשב למשחקים מיועד בעיקר ל FPS גבוהה ב 6000-6200 אלי חריגה בלי מסך ובלי ציוד היקיפי מישו יכול לבנות לי ? מה עם המעבד הזה ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  25. שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.