ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים). * גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI. * בלוטות? צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים: Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים. Dell Inspiron N505…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד (למען נוחות עבודה בדירה) לשימושים רגילים - אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD ומסך 13" ומעלה תקציב עד 3500 ש"ח במהלך החיפושים בזאפ מצאתי מחשב של acer במחיר ממש ממש נמוך לדעתי (לעומת המפרט שמציע) ... מצ"ב לינק למחשב ACER Travelmate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 אודה לחוות דעתכם המקצועית :-) עומר
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב. אני עתידה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב תואר ראשון בניהול טכנולוגיה באוניברסיטת בר אילן. לצורך כך, ברצוני לרכוש מחשב נייד (מינימום חצי tera) שישרת אותי ללימודי התואר וייתכן ויותר. אין דרישות ספציפיות מצד המחלקה. אודה להמלצתכם.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב כרגע ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ושימושים בסיסיים. בעוד כשנה ישמש סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שיותר וקטן יחסית (13-14 אינץ') כי בכ…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט, צרכים סטנדרטיים - גלישה באינטרנט וכו'. לא מיועד למשחקים כבדים, למרות שעדיין - שיהיה כרטיס מסך נורמלי. חשוב: חברה רצינית ואמינה, שיש לה שירות טוב בארץ. ראיתי למשל LENOVO N100, כולל מעבד INTEL CORE DUO T2350 1.88 GHZ, מסך 15.4 אינץ', דיסק 120, כרטיס מסך INTEL GMA 950 בסביבות ה-5000 שקל, כשהאחריות ל-3 שנים. האם זה מחיר טוב? האם אפשר לשחק קצת עם המפרט ועדיין לא לחרוג בהרבה מ-5000 שקל? והכי חשוב - האם יש נייד מומלץ אחר בסביבות המחיר הזה (או פחות, כמובן?)
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ללימודים ומשחקים קלים מאוד. אני משתמש בעיקר בתוכנה SolidWorks. אני צריך חנות בצפון (חיפה והקריות או אזור כרמיאל - שם חבר שלי לומד).
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט למחשב נייד: - תקציב 5,000 - 4,000 ש"ח - איזור חיפה - מטרות - משרדי - אופיס, אינטרנט, מוסיקה וסרטים, משחקים, אפשרות לתוכנת AUTOCAD - גודל מסך בינוני - משקל רצוי? כמה שיותר קל - האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך - האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH, חיבור לטלויזיה - לא חובה - בלוטות? כן - גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 - צורב DVD? כן - האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי - אולי עדיף שכן - האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מוכרת - מערכת הפעלה - לא עקרוני אפשר ויסטה ואפשר וינדוס 7 - הערות נוספות שיהיה שקט, מהיר, ליבה כפולה, זיכרון גדול - האם במחשב נייד ניתן להכניס אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הפורום פה מפוצץ בבקשות דומות, והתשובות שניתנו לאחרים מאוד עזרו לי להבין מה אני צריך ולהרחיב את הידע שלי. אבל עדיין יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן תשובה ולכן העדפתי לפתוח בקשה משל עצמי..מקווה שיוכלו לענות גם לי * מטרות המחשב? - אני עובר לגור במעונות וסופשים חוזר להורים, זה אומר שהמחשב הנייד יהיה גם לטובת לימודים, אולי גם בכיתה, וגם בשעות הפנאי בשביל סרטים ומשחקים ישנים במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מה ההבדל בין מבריק ומאט? לפי מה שהבנתי, אני צריך 14'. * רזולוציית המסך? - לא מבין בזה הרבה, משהו שיספק את מה שתארתי קודם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - הבנתי שאני לא רוצה משהו מעל 2 קילו אם אני הולך להתנייד איתו. * האם…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב, שוטטתי בפורום ומצאתי כמה מחשבים מומלצים בתקציב הנ"ל, שחלקם גם כן בהמלצות לסטודנטים, אך הם לא התאימו לחלק מהדרישות שלי, ולכן אשמח לעזרה קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז? בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון? אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו: 1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה) 2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן 3. אחראיות 2-3 שנים 4. מגיע עם Win7 5. שהמחשב יהי…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה שנים שלא רכשתי חומרה חדשה (צבא, טיול, לימודים...) והגיע גם זמני להתחדש בלפטופ חדש דנדש! התקציב שלי הוא 2000-3000 שקל (למקרים מיוחדים ייתכנו אולי גם חריגות קטנות). כשהדבר הכי חשוב לי הוא התמורה למחיר. כלומר, המחשב שייתן לי הכי הרבה ביחס למחירו, בטווח הנתון כמובן. אני סטודנט למדעי המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ תוכניות חזקות במהירות סבירה ומעלה, שהמסך לא יעוור אותי כי אני אצטרך אותו לשעות רבות מאוד של תכנות בשנים הקרובות (ולכן גם שלא יהיה קטן מדי! אני חושב ש14 אינץ' זה המינימום שלי פה...), שיוכל להחזיק יום לימודים שלם (מבחינת בטריה). משחקים וכדומה פחות חשוב, אבל כיוון ואני עוסק גם קצת בתחום גרפי, שיהיה משהו סביר מבחינת הכרטיס מסך, מכיוון והמחשב יש…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשתי עזרה בשבוע שעבר לגבי מחשב נייד לסטודנט (תודה ל- chevy על העזרה) אבל עכשיו אני מעלה את הבקשה שוב כי שיניתי קצת את הדרישות. פרמטר חשוב מאוד עבורי היה מקלדת נומרית אבל אני מבין שזה מצמצם את האפשרויות למחשב "15.6, כבד יותר ומסורבל. מצאתי פתרון למקלדת הנומרית (ראיתי שיש כזו שמתחברת ב- usb) כך שכרגע זה לא מהווה מגבלה. אשמח להמלצות לפי המפרט המעודכן הבא: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? "14. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכשיו כבר אין. משקל רצוי? עד 2kg.האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק.…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמותאם בעיקר לצורכי לימודים (שימוש בסיסי ביותר), אך ישמש אותי גם בבית לגלישה, שמיעת מוסיקה, צפייה בתכני HD, ומדי פעם למשחק מזדמן. אני מחפש נייד עם מסך בגודל 13.3 אינץ' במשקל של 1.5 (לערך). כמובן שבראש סדר העדיפויות ממוקמים ניידות וחיי סוללה גבוהים. רצוי שיהיה שקט מן הסתם. נפח כונן קשיח מינימלי: 512GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש הוא עבודה משרדית: שימוש בתוכנות Office, תוכנות קלות לצורכי לימודים (Math…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כשנה שאלתי פה שאלה דומה, בסופו של דבר נעשה שימוש במחשב מהעבודה (המחשב הוא לאחי), ואני מניח שהרבה השתנה מאז, אז הנה שואל שוב משום מה נראה שמצב השוק מבחינת ניידים לא להיט (ואני רואה שגם אחרים לא ממש מקבלים פה תשובות בפורום), אבל מקווה בכל זאת לקבל תשובה, הנושא די בהול (הוא נאלץ להחזיר את המחשב של העבודה בהפתעה וכרגע אין לו מחשב ללימודים). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 ש"ח, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב נייד לאחי שמתחיל ללמוד בקרוב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים. * גודל המסך - 15 או 17 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חשוב * בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVO בגדול אני יכול לחרוג במ…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-