עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cupidil,

הי, אשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד שמאפשר הרצה במקביל (+כרטיס גרפי) של OBS +בלנדר +phasmophobia. גודל מסך 15.6-16.2 מה דעתכם על https://ksp.co.il/web/item/306904 ? תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט, phasmophobia), עריכה גרפית (בלנדר). צריך לתמוך בהרצה בו זמנית של OBS +בלנדר +phasmophobia 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…

2. שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד [אני לא רוצה להסתבך עם הכבלים של המחשב הנייח בחדר שלי]. אז הפתרון הוא לפטופ. הגעתי לפורום הזה כי ראיתי שהוא מקצועי ולכן אני שואל פה. לעניין: אני רוצה מחשב עם צג בגודל של 15 לא פחות. שיוכל להריץ COD4 ועוד משחקים בסגנון ללא תקיעות ובאיכות סבירה. שיהיה מספיק חזק להריץ ויסטה בלי תקיעות. התקציב שלי הוא 6000 ולצערי לא יתאפשרו חריגות. בפורום שונה אמרו לי ללכת על HP Pavilion dv5-1060ej FM560EA אבל הוא נראה לי חלש יחסית.. למישהו יש המלצות למחשב שיוכל לענות על דרישותי במסגת התקציב? תודה שי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך מתהפך למשחקים כבדים עם כרטיס מסך חזק

4. Started by galai198777,

שלום רציתי לשאול איך המחשב הזה למשחקים כבדים https://ksp.co.il/web/item/254347

5. Started by almor12,

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

6. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איזה כרטיס מסך אפשר למוצא לניידים האלה? רובם באים עם ה8400GS יצא לי לחוות משחקים עם HD3650 והוא הפשרה הכי נמוכה שאני מוכן לקבל עם הנייד שלי.. ז"א מ HD3650 ומעלה ולא צריך להשתגע יותר מזה איזה ניידים אפשר לקבל 6K+- עם כרטיס מסך נורמלי? *ומה המקביל ל HD3650 של nvidia ?

8. היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לברר לחבר, מחשב נייד עד 4000ש"ח, למשחקים שירוצו בצורה סבירה ושאפשר להנות, משחקים כמו DOOM3 כמו HL2 וכו' סרטים אינטרנט עבודות OFFICE וכו' רצוי שיהיה בו זיכרון מינימום 2GB רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם, תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אין לי מושג איפה קונים ואם בכלל מרכיבים . בקיצור לא יודע כלום!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by ac1240,

מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה

13. Started by Ruya,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחי למשחקים כבדים בתקציב 4000-4500 ש"ח תודה רבה חברה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משח'ים כבדים * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? עד 250 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by Lior Damary,

* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (קלים או כבדים?)בינוניים (league of legends וכו.., צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא מבין בזה * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שום דרישה * משקל רצוי?מקסימום 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (אין צורך) * כונן אופטי? גם לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא יודע מזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל אחריות טובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו דל רק בגלל הביטוח * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : שיהיה אחריות סבבה שיריץ משחקים ברמה טוב(מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yigael_o,

אני מעוניין בהמלצה במחשב לחבר במחשב במחיר עד 4200 מקסימום (אם אפשר במחיר יותר נמוך עדיף) אין דרישה לתמיכה במשחקים ספיציפיים, ככל שרמת הגיימינג גבוהה יותר, יותר טוב. גודל מסך לא משנה לו, אני מעריך שהכי טוב יהיה 15.4 כיוון שזה גודל המסך הנפוץ ביותר. גודל דיסק לא רלוונטי. זמן בטריה לא רלוונטי, בדרך כלל יהיה מחובר לחשמל במיקומים שונים. משקל סביר, כנראה עד 3-3.5 ק"ג עדיף פחות. אם אתם ממליצים על מקום מסויים, עדיף מספר גבוה של תשלומים ככל הניתן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל שיכול להריץ משחקים בכייף יש לכם משהו למליץ לי? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by dvirdahan,

אני רוצה לקנות משחב נייד שיהיה חזק למשחקים ושיהיה עד 5000 ש"ח יש כזה דבר?? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? ועל איזה חנות (הכי חשוב).. מה אתם אומרים איבורי וksp?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KusHniR,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים, אני מוכן להשקיע עד 6 אלף כאשר לא משנה לי גודל המסך\משקל וכדומה העיקר שיהיה חזק ויוכל להריץ משחקים כמה שיותר כבדים כמו כן העדפה שלי לקנות מ KSP

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by bad-sector,

אז ככה, ביליתי שעות מול EBAY והחלטתי שאני קונה בארץ, 2 פרטים חשובים לי במחשב: 1. מקלדת מלאה. 2. כרטיס מסך נורמלי למשחקים (כרגע אני דיי נעול על 9600GT) חשבתי על ה HP DV7 1150, שעולה 5700, יש למישהו השגות / המלצות למשהו חלופי? איך הבנייה של HP ? איכות המחשב? אשמח לשמוע עוד...

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. שלום לכולם... אני ממש לא מבין בתחום...רציתי המלצה על מחשב נייד(לאוניברסיטה),שיחזיק 4 שנים... וגם קצת למשחקים....חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט....

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by dwarriork,

אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Andrey22,

מחפש מחשב נייד למשחקים עם כרטיס ככל שיותר חזק ומסך ככל שיותר גדול (17" אם נכנס לתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.