עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שימש לצפייה בסרטים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. ייתכן שבעתיד אצטרך לסחוב איתי לנסיעות אבל בינתיים זה לשימוש ברחבי הבית. אני חושב על מסך 15.6 שזה נדמה לי הכי גדול שנכנס לי בתיק כרגע. עדיך גם שיהיה כמה שיותר קל. אני מעדיף מוצר אמין על פני ביצועים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל. עדיף פחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by רמזול,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500~ מחירי אילת מה שימושי המחשב לימודי מדעי המחשב, גלישה באינטרנט בעיקר גודל מסך 15.6" לפחות משקל בתחום הסביר זמן סוללה לכ-5 שעות לפחות מערכת הפעלה בעדיפות שלא יהיה מערכת הפעלה בכלל ____ מעבד Ryzen5/7 או i5/7 גודל אחסון לפחות 512GB זכרון ראם 12-16GB* (*אם הדגם הבסיסי הוא 8 ואני מוסיף זכרון האחריות תהיה בתוקף?) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קיימת האופציה לרכוש באילת או באמזון** (**אם אני קונה באמזון האם יש אחריות כלשהי) (עדיפות לחברות אמינות דוגמת Dell)

4. Started by danny1000,

שלום, אני מתחיל ללמוד (בטכניון, אם זה משנה) בקרוב ואשמח להמלצה. 1. מה התקציב המירבי? 3500, חריגה עד 3800 . 2. מה שימושי המחשב ? לצרכי התואר בעיקר, רשתות חברתיות וסרטים פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שום דבר מעבר למחשב נייד סטנדרטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר, ברמה שלא יפריע בהרצאות מן הסתם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by itai_biren,

שלום. אני סטודנט למדעי המחשב. אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. כלומר תכנות (visual studio) גלישה כתיבת מסמכים. המחשב צריך להיות קל! עד שני קילוגרם עדיף לכיוון ה1.5 קילו. והתקציב שלי הוא 2000-3000 כמובן עם העדפה למה שיותר זול. גודל מסך לא משנה לי.. זאת אומרת שאפשר זול יותר וקל יותר התמורה למסך קטן יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by ShaharSi,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ranker,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.

8. Started by Omer Bachar,

מחפש מחשב חזק בעל 16 ראם, זיכרון ssd רצוי נפח גבוה. מעבד גרפי חזק- קריטי. כל אלה על מנת להריץ תוכנת סוליד וורקס. תקציב- גג 5 אלף

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל עזרה לגבי קניית מחשב נייד למטרות ספציפיות הנ"ל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, שרטוט וחישוב. תוכנות לדוגמא:ATIR STRAP - , AUTODESK - AUTOCAD , AUTODESK - REVIT 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיהי שקט 6. האם ישנ…

11. שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? יצירה ועריכה של מוסיקה(Fruity Loops, תוכנות לעריכת אודיו, תוכנות תיווי, וכו') אינטרנט, אופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בנוסף, חשוב שהכניסות/יציאות יהיו בצידו של המחשב, ולא בחזיתו. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. אם יש אפשרות לשים SSD ללא חריגה משמעותית מהתקציב, אז לפחות 128GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …

12. Started by AtomiX,

עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

13. מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב 6500 שקל. השימושים: גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,משחקים(לא בהרכח על ההגדרות הכי גבוהות),עבודה באופיס. הדרישות: מצלמה מובנית,עיצוב מרשים,ביצועים טובים. מה אתם חושבים על dv6282ea-אני כמעט סגור עליו אבל רציתי לשמוע אולי יש לכם עצות אחרות באותו תקציב ?

15. Started by avihugr,

טוב אז אמא שלי (חח,כן) רוצה לקנות מחשב נייד...היא מורה, היא בעיקר צריכה את זה לוורד וכל החרטא הזה. אבל גם לאינטרנט כמובן והעיקר שיהיה מחשב שלא יעשה לה בעיות,ויהיה מהיר. היא רוצה שאני יבוא איתה,היא הולכת לאופיס דיפו,רק רציתי לשאול מה אני צריך לבדוק שיש במחשב... או מה אני אמור להוסיף או לא יודע...כי אני פחות מבין במחשבים ניידים. בכל מקרה אם יש לכם איזה הצעה בתקציב לא גדול מדי, זה גם יהיה טוב. אבל חובה מחנות שאפשר ללכת אליה,היא רוצה ללכת לראות... תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

הצרכים: זום מצגות ומסמכים גלישה קצת פוטושופ ולייטרום

17. Started by mozess,

שלום חברים. רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד עבור מורה. הצרכים הם בסיסיים ממש- אופיס וקצת גלישה. מה שחשוב מאוד הוא אורך חיי סוללה ומשקל נמוך. וכמובן שלא יהיה חד פעמי. אופציית קיפול למגע זה גם דבר נחמד. תקציב באזור ה1500 ש"ח. ראיתי מחשב אחד שהיה נראה לי שיחסית עונה על הציפיות - https://www.madpasot-plus.co.il/items/3052128#Image_2 מה דעתכם? מישהו מכיר את המחשב הזה? יש אולי המלצות אחרות בסכום הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by lia79,

שלום לכולם, אני מחפשת לחמותי מחשב נייד שיש לו את המאפיינים הבאים: 1. מהיר ונוח לשימוש. 2. מסך גדול (''15 לפחות). 3. היא מורה, וצריכה להפעיל בקלות "זום". המחשב צריך להיות עם מיקרופון, רמקול ומצלמה מובנית, כדי שההפעלה תהיה ישירה ונוחה. 4. מערכת הפעלה שכבר תגיע עם המחשב. 5. אם יש אופיס מותקן - מה טוב. 6. מתחבר בקלות לרשתות וי.פי זמינות. 7. מקלדת עברית ואנגלית בגודל נוח (כמה שיותר קרוב למקלדת של מחשב נייח). 8. מחיר טוב ביחס למוצר. 9. חשוב מאוד במצב הנוכחי - מחשב שיכול להגיע במהירות, במשלוח. וכאמור, פשוט (סטנדרטי) להפעלה - כדי שאוכל להדריך אותה מרחוק לגביו במקרה הצורך. אם מכירים מחשב/חנות מתאימים - נשמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  19. היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.

20. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למורה, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה קל ככל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

21. Started by meowmix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15-17" (עדיף 15") בטווח מחירים של 4 עד 5.5 אלף ש"ח עבור מחקר באוניברסיטה. ישמש עבור אנליזות ממוקבלות (ריבוי ליבות ות'רדים יעזור) ועבור אפליקציות תלת מימד (כרטיס מסך 3d בינוני ומעלה גם יעזור). הארדיסק עם 7200 RPM יהיה בונוס נחמד וגם USB3 לא יזיק. חשבתי על N5110 של dell אבל תהיתי אם אין משהו יותר חדש או לפחות עם כרטיס מסך רציני יותר (מאשר GT 525M) משקל וזמן סוללה לא חשובים. בתודה מראש, עמרי

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  22. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. * מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לעבודה באופיס, גלישה באנטרנט, סרטים וכדומה. המחשה לא מיועד למשחקים. דרישות חשובות: דגש על מסך איכותי שגודלו לפחות 15''. מקלדת נוחה. חברה אמינה + אחריות אמינה. סוללה שאינה חלשה. שיריץ תוכנות אופיס,סרטים אנטרנט ושאר שימושים מלבד משחקים בצורה חלקה! התקציב הוא עד 3500 מכיוון שאני לא חושב שאני צריך יותר בשביל מחשב שלא מיועד למשחקים (נראה לי שאפילו 2000 ומשהו יספיק), אך אם יש דגם ששווה עוד כמה מאות שקלים אז אני אשמח לבדוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.