עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של אולי 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר וגם משחקים פשוטים כמו Minecraft stardew valley 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 14" אפשר גם 15.6" אם שווה - שיכנס לתיק גב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 370 צפיות
  2. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  3. היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציבי המירבי הוא 6000+ ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, וירטואליזציה, עבודה משרדית?, סרטים, משחקים (אני בקושי משחק אך כן יש את החשק מידי פעם. משחקי מירוצים בעיקר כמו פורזה, ניד פור ספיד וכדו'). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן,בין 15.6 ל16 (עדיפות ל15.6). רצוי שהרזולוצייה תהיה לפחות 1440P וקצב הרענון יהיה לפחות 144HZ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף לכלול Windows אך אפשר גם בלי. 8. ה…

6. שלום, מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה משרדית, בעיקר אופיס, זום ואינטרנט עד 2500 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. לימודים אקדמיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר נוסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קל ולא יותר מ14 אינצ' …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. --מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000, מוכן להוסיף עוד 200/300 שח. --מה שימושי המחשב? עבודה יום יומית 9-10 שעות. ובעוד שנה- התחלת תואר במדעי המחשב ומתמטיקה. --מה חשוב לי שיהיה במחשב? שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 5 שעות בשימוש רגיל, מחשב לא כבד מידי(שיתאים לסטודנט), ווינדוס 10, מעבד דור 10, כונן SSD לפחות 512 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). --האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף מאייבורי, יש לי חנות בעיר..ksp פחות כי אני לא רוצה להזמין במשלוח. --מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא/עוד שבועיים. --שורה תחתונה נורא מתלבט אם ללכת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. תקציב: במידה ומדובר במחשב שאינו מקבוק 2.5 / 3K. מקבוק, 3.5/4K. המחשב ישמש בעיקרו ללימודי תכנות, לכן חשובה לי רזולוציה גבוהה ומסך נורמלי. מכוון ל 1080P ומעלה. (יש ניידים עם QHD)? אני לא הולך לשחק עליו, או להריץ עליו תוכנות כבדות. בשביל זה יש נייח. גודל המסך לדעתי בסביבות 13'' פלוס מינוס יהיה בסדר. (15 הם כבר גדולים מדי לדעתי, למרות שלא אתנגד). אני שונא Touch pad. לפחות במחשבים שיצא לי לנסות (Lenovo ו Dell מהסדרות הזולות). אז אעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. למרות שהבנתי שבמקבוק הטאצ' פאד שונה מהעדר, טוב יותר (לא יצא לי לנסות עדיין). חשובה גם מקלדת נוחה עם פריסה דומה כמה שיותר לשולחנית (אין לי תיאור טוב יותר לעניין, אבל בלפטופים שיצא לי להשתמש בהם היא הייתה שונה, מ…

• 28 תגובות
    • 18.6k צפיות
  10. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שימושים - לימודים, שימוש ביתי ולעיתים חיבור לטלויזיה. גודל רצוי - 13.3 או 14 שאר הפרמטרים מהפורמט בחוקי הפורום לא רלוונטיים. השאלה היא ספציפית - ראיתי את ההמלצות ל- Dell Vostro V131. רציתי לשאול אם יש הבדלים מהותיים נוספים בינו לבין ה- Vostro 3350/3450 מעבר לכונן האופטי והמשקל. אני שוקל לקחת את ה- 3450 עם הכרטיס מסך AMD Radeon. מה דעתכם? מצד אחד הוא חזק יותר, מצד שני כבד יותר... בנוסף- מתלבט אם יש באמת צורך בכונן אופטי בימינו... תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 ש"ח, אם דרוש תקציב יותר גבוהה יש אופציה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודים לתואר ראשון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב, אך לא קריטי שיהיה שקט ממש אלא לא רועש מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא. 8. …

13. אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir2808,

1. מה התקציב המקסימאלי - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - לימודים מרחוק, המחשב נמצא בהולנד והלימודים באוניברסיטה הפתוחה בארץ, בעיקר שימושי וידאו בשידור חי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין משהו מיוחד או ספציפי, בעיקר אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080, רצוי גודל של 14-15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by ThomasB,

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Evey Vendetta,

שלום, אני מתחילה השנה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר, אבל גם סרטים בHD (לא קריטי) * גודל המסך? 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מט? רצוי מט אבל הבנתי שבקטגורית המחיר יהיה קשה למצוא מט. בכל מקרה לא אשתמש בו בחוץ. * רזולוציית המסך? מינימום 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא משנה, אני אקח אותו הביתה רק בסופש"ים אז לא ממש מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, אבל מה שחשוב לי יותר זה סוללה איכותית שלא תמות לי אחרי שנה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, יציאות סטנדרטיות מספיקות. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 500GB ומעלה. * כונן אופ…

18. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dolevkikos,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב נייד באופן מיידי, תקציב עד 3000 שח (יש אופציה לרכוש באילת) השימוש העיקרי הוא לימודים הומניים וגלישה סטנדרטית נטפליקס וכו'. דברים שחשוב לי שיהיו במחשב: מסך בין 13-14 אינץ' כונן ssd 512 משקל סביר, לא יותר מקילו וחצי. והכי חשוב שלא ירעיש בשימוש רציף. יש לי כמה אופציות שאשמח לקבל עליהם חוות דעת: https://ksp.co.il/mob/item/72447 dell vostro 14 https://ksp.co.il/mob/item/105183 lenovo 3-14iml 81wa0070iv

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by radix,

שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לצורך לימודים (הנדסה) לחברה שלי טווח מחיר עד 3000 ש"ח. ראיתי מחשב http://ksp.co.il/?uin=20451 מה אומרים עליו? ואיזה הצעות יש לכם...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח. * מטרות המחשב -המטרה הראשית היא כמובן ללימודים(הנדסאי תוכנה) עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 5 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 250 גיגה עם עדיפות לכיוון ה- 350 * צורב DVD - רצוי אך לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא . *עמידות - מחפש מחשב עמיד ולא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mmm333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון העדפה עד 3500, אם יש דיל ממש טוב אז אפשר ב 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, לימודים, וורד אופיס וכאלה, קצת סרטים HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, יש צורך רק במחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם הכונן הקשיח מהיר אין צורך, ssd יהיה נחמד. שיהיה לפחות 512 gb אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

23. Started by shay27,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודי הנדסה , סרטים ואולי קצת משחקים. סביב המחיר 3700 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי הנדסה , סרטים סדרות ( לא HD 3D) משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" עדיין לא סגור * רזולוציית המסך? מעדיף מסך HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שלא ישבור לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB , HD יציאות רגילות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by exeLz,

מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RoiKy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.