ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב 4500-5500 ש"ח מחפשת מחשב לצורכי צפייה בסרטים, משחקים , אינטרנט ולימודים חוות דעת על המפרט, והמלצה על ניידים אחרים עם כרטיס מסל לא מובנה ולא של nVIDIA GeForce 8400 מחיר: 5,590 ש"ח מעבד ליבה כפולה: Intel Core 2 Dou P8400 2.26G מסך:"14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב:nVIDIA GeForce 9200M זכרון: 3072MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח:250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי:צורב Lightscribe DVD Writer יציאות:USB2.0 X3 ,VGA ,TV-HDMI FireWire ,Audio ,eSATA עכבר Touch מערכת הפעלה:Windows Vista Home Premium אחריות: שנתיים אחריות, ראשונה בנלאומית
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית נייד בסביבות ה 6000 פלוס מינוס ונעצרתי על שני הדגמים האלה. ה ACER קצת יותר יקר ובעל כ.מ. חזק יותר, אבל הHP נראה ממש נחמד... למישהו יש ניסיון עם אחד מהניידים האלה, או המלצות נוספות (חשבתי גם על הLG M1 שיותר יקר ובעל 3 שנות אחריות )...? עדיין מתלבט חזק. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2723 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat= http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=M13DOUE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9763&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהמחשב של אמא שלי עושה לה בעיות. הוא מתחמם מאוד ופשוט נכבה לבד. מדובר על דגם DV4 של HP. אם מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב אחרי חיפוש די ארוך והתלבטות די קשה בין די הרבה ניידים בגודל 13.3 ל14.1 ללימודים סרטים עריכה וקידוד (קצת) משחקים (קצת) כאשר הנטייה היא היא ל14.1 נתקלתי במבצע הבא: DV4T HP מעבד :P8600 זיכרון: 3GB הרד דיסק : 320 5400 כ.מסך : 512MB NVIDIA GeForce G 105M כל הסיפור 699$ ו HP עוד זורקים לך מדפסת בחינם כדי שתהיה מרוצה (כל זה אחרי הנחה של $400) האם שווה לוותר על ה- E6400 שהיה מועמד מוביל עד אתמול בשביל 2000 שקל הפרש במחיר ? המבצע נגמר היום
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, בקצרה ולעניין עושה רושם שהמסך בלפטופ שלי (HP DV5) נדלק אבל אני לא מקבל תמונה (המסך לא שחור אלא אפרפר אבל אין תמונה בכלל). כאשר אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אני מקבל תמונה על המסך החיצוני, אז נראה לי שהכרטיס מסך בסדר. יש דרך לבדוק האם מדובר באינוורטר או במסך עצמו? צילמתי סרטון של המסך בחדר חשוך, כך שאפשר לראות שהמסך מאיר. באמצע הסרטון כיביתי את המסך (באמצעות מגנט שמדמה סגירה של ה lid מה שמכבה את המסך), וניתן לראות שאז המסך מחשיך לחלוטין. מה נראה לכם? תודה. סיפור רקע הייתה לי בעייה של כבל LCD (תמונה מרצדת בגוונים של אדום), פתחתי את המחשב וראיתי שבאמת הכבל LCD כבר ישן, אם הייתי משחק ומזיז אותו קצת התמונה הייתה מסתדרת. פתחתי את המסך בשביל לנתק את הכבל …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפשר להפסיק להמליץ ולשאול על הדגם הנ"ל. למרות שהוא מופיע עדיין באינטרנט בהרבה חנויות, כבר לא ניתן להשיג אותו, ולפי מה שהבנתי גם לא ניתן יהיה להשיג אותו בעתיד. אם מישהו יודע על מקום שעוד יש בו את הדגם הזה, אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אור של לוגו HP על המארז, וגם יש אור חיווי של סוללה וכו'. זה לא מפריע בדרך כלל, אבל בלילה זה מציק. אני כרגע פשוט מכסה את המחשב בלילה, אבל אין לי עניין בריטואל הזה. עוד משהו, בעיה שקרתה כמה פעמים, לא יותר מ4, אני ראיתי איזה סדרה ובזמן הניגון המסך נכבה למיקרו-שניה. המסך "מצמץ". האאודיו המשיך, הכל פעל, אבל המסך לרגע ממש קטן נהפך שחור וזהו. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש נייד כבר די הרבה זמן ונתקעתי על הסדרה של HP עקרונית רק בגלל העיצוב של הנייד הדרישות שלי: Core 2 Duo 1GB 667Mhz לפחות Radeon או Geforce עם 256mb לפחות 15.4" מצאתי את ההצעה הבאה: HP dv6160ea 1.66Ghz 1GB מעבד intel® core™ 2 duo processor t5500 1.66 ghz , זיכרון מטמון של 2 mb ברמה 2, מהירות אפיק 667 mhz RAM: 1,024 mb ddr2 667 mhz nvidia® geforce™ go 7400 עם זיכרון וידאו מסוג turbocache™ בגודל 256mb (זיכרון 128 mb המיועד לווידאו) 5300 ש"ח >>>> משתלם?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן, שמי תומר. בימים האחרונים חקרתי את עניין הניידים, וגיליתי את המחשב הזה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=il&dlc=en&product=3263231〈=en&docname=c00774551 במחיר 4100 ש"ח מחנות בקרית אונו השאלה אם זו קנייה טובה לדעתכם? כתוב ב HP שהוא מותאם ל VISTA שזה נחמד מאוד והוא גם נראה חתיך לאללה... תודה וגמר חתימה טובה תומר
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
הנה לינק שמראה את המחשב אם יש המלצות למשהו בסדר גודל דומה אשמח לראות . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=reg_R1002_ILHE יש לי HP כרגע דגם pavillon ze4949EA ואני מאוד מרוצה ממנו אך אני רוצה לשדרג אותו את המחשב הקיים אני מעביר לאחי שמתחיל ללמוד וזה יתאים לו. בתודה מראש
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים. אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד.. לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.מישהו יכול לומר מה ההבדל בין HP 6186 לHP 6282?.. המפרטים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה.למה קיימים 2 דגמים באותה חברה בעלי מפרט זהה.האם יש בעיה כלשהי עם ה6186,שהיו צריכים להוציא דגם משופר? 6186: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473132 6282: http://zap.co.il/model.asp?model_id=521134 רציתי לקנות את ה6186 ועכשיו אני קצת חושש.מישהו יכול לעזור?תודה.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הלפטופ הנ"ל מזה כשנה עם מערכת הפעלה windows vista home Premium http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3570049&csid=ITD&body=MAIN#detailspecs ולאחרונה הוא עובד ממש לאט. החלטתי שברצוני לפרמט אותו . לאחר שיחה עם חבר הוא אמר לי שעליי להכין דיסק ריקוברי ואז להכניס אותו והמחשב יעשה בוט לדיסק והמחשב יחזור להתחלה בגלל שלמחשב ישנו 1 ג'יגה זיכרון אני מעדיף לשים לו windows xp pro אך נאמר לי שאצטרך להתקין כל דבר בנפרד כלומר את הפד של העכבר, הוויירלס , המאיץ גרפי של NVIDIA בקיצור כל חלק . כאשר נכנסתי לאתר של HP ראיתי שכמות הדרייברים של XP הינה חצי מכמות הדרייברים לויסטה . עכשיו השאלה שלי היא האם הדרייברים שלא מופעי…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם המערכת החדשה של מיקרוסופט תוכל לעבוד על המחשב HP Pavilion dv6660ej (עם 2 ג'יגה) תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אמנם המחשב מדגם קודם,אבל האם הוא נחשב לדגם מוצלח של HP? אני מעוניין במחשב נייד שישמש לסרטים הורדות קצת תוכנות גלישה ומעט משחקים בסגנון הענק הירוק החדש האם הוא מספיק טוב לנושא הזה,הוא בהחלט מכיל הרבה נתונים(מעבד חזק,כרטיס מסך,שלט,מצלמה) אך הוא מוגבל לעד 2 גי'גה זיכרון?? הגיוני?? אם יש 2 סלוטים אני לא יכול לשים זיכרון של 2 גי'גה בכול סלוט? תודה על דעתכם......
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, המחשב הזה נמכר במחיר הזה בוואלה שופס. לדעתי מחיר השוק שלו הוא סביב ה 5000. אני טועה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=TXDV6680T אופיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו ממש אני בעיצומו של סקר שוק לקראת קנייה של מחשב נייד. את המחשב אני צריך לצורכי לימודים ו WOW. למה נייד? למרות שאני לא אסחב אותו להרצאות, אני צריך אותו בסופ"שים כשאני חוזר לבית של ההורים. למה WOW? כי אני מכור.... לענייננו: הקונפיגורציה שבחרתי היא: Intel T7200 - 2Ghz 4mb 1Gb Ram 120Gb HDD Geforce 7600 256/512 מסך 17" HP dv9000 עונה על הדרישות במחיר סביר. שתי שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מחשב של חברה אחרת באותה קונפיגורציה (לא DELL בבקשה - 12k זה מחיר מוגזם) 2. האם יש מישהו שקנה מחשב של HP ונזקק לשירותי המעבדה שלהם ויכול לכתוב על חווית השירות שלו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-Intel Core 2 Duo Penryn Processor T9300 (2.5GHz with 800MHz FSB and 6MB Cache) -Genuine Microsoft Windows Vista Home Premium Service Pack 1 -17.0" WSXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1680 x 1050) -HP Imprint Finish (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone -4GB Dual Channel DDR2 667MHz (2 Dimm) -240GB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2) -LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer -512MB NVIDIA GeForce 8600M GS -Intel Pro Wireless 4965 Wireless-N (also support A/B/G) Dual Band Built-in Bluetooth -8 Cell Lithium Ion Primary Battery -Built-in Altec Lansing Speakers -Built-in Fingerprint Reader -Built-in LAN 10/100 Netw…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-