עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ranrubin1,

היי חלקי מחשב כמו מעבד / לוח אם / זכרונות ראם/כרטיס מסך שווה להזמין מאמזון ? לא מדבר על מחשב שלם אלא על מה שציינתי.. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי להחליף מעבדד+לוח אם+זכרונות ושוקל להזמין דרך אמזון

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי מחשב נייד GIGABYTE 566N מעבד: T9300 כ.מסך: 8400 זכרון: 4G הרדיסק: 250G אשמח לשמוע הצעות לגבי איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין XP XP 64BIT VISTA VISTA 64BIT תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. שלום אני מחפש מפרט מחשב למחשב שעיקרו עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך מקלדת עכבר ורמקולים. אני צריך מחשב שיהיה חזק מספיק להחזיק זמן ממושך, לעבודה משרדית וכן שיהיה חזק מספיק לצפיה בסרטי HD. אודה לכם על כל עזרה אפשרית, בנוסף גם על איפה מומלץ לקנות את המפרט שיוצא (אני גר באזור השרון). תודה יוסי

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by roei2p,

טוב אז ככה קודם כל שלום !! אני מחפש מחשב שיענה לדרישות וישמש אותי כמעין אולפן הקלטות קטן אין צורך במדפסת או סורק או רמקולים ... (המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית) אני צריך במיוחד כרטיס קול חזק שיעמוד לי בדרישות של cu base תודה רבה לכולם ... נ.ב ההשקעה המירבית שלי קצת מצחיקה אבל הסכום הוא 4000-4500 ש"ח לכן אני מתלבט מה לעשות ... תודה רבה לעוזרים : : :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ASAGIH,

מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by iDoped,

שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by meir2r,

שלום למשתתפי הפורום, הרכבתי מפרט עבור מחשב שאמור לשמש לגלישה, עריכת תמונות ווידאו (Movie Maker וכד'), משחקים וכד'. מעבר למפרט המצורף לעיל, האם מישהו מכם יכול לחוות דיעה לגבי אמינות וטיב השירות של חברת skypc.co.il ? מבחינת מחירים הם נראים לי פחות או יותר ברמה של KSP, השאלה היא עד כמה הם מקצועיים ואם יש עם מי לדבר לאחר הקניה ? תודה מראש, מאיר מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤943 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤424 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 http://skypc.co.il/product.as…

9. Started by arik3k,

אז ככה :'( היה לי מחשב IBM NETVISTA - ובדיוק התנפחו 2 קבלים, אז חבר סידר לי לוח אם REFURBISHED למארז ב 300 שקל, אבל המאוורר של המעבד עדיין מרעיש אז זה עוד 100 שקל למאוורר של IBM, אה וגם הכרטיס מסך הלך אז אחד דומה עוד 300 - 350 שקל, אנחנו מגיעים קרוב ל 700. השאלה היא נורא פשוטה, האם כדאי לתקן, או לחלופין להחליף במחשב חדש (כן תמיד עדיף מחשב חדש) אבל הוא ענה על הצרכים שלי אז בכל זאת שוקל את זה. מבחינת מחשב חדש מה שחשבתי זה ככה. מעבד - Q6600 intel Quad Core לוח אם - GIGABYTE P35C-DS3R זכרונות - Platinum crossair 2x1gb כרטיס מסך - GeForce 8600 GT Gigabyte מארז - ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black ספק כוח - ‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin כונן קשיח - ‏320GB 7200RPM, 16MB, SAT…

10. Started by FatCat,

Athlon 2600+ Mobile ABIT NF7-SL 512MB ADATA DDR 500 Volcano 12 Extreme MSI Radeon 9800Pro WD 80GB 8MB Compucase Super Midi Tower CI-6A19 + HEC 300W floppy תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by MoSQuiTo,

היי, אחרי 3 וחצי שנים ארוכות היום בשעה טובה סוף סוף נכנסתי לקבע- והגיע הזמן לבזבז קצת אז ככה התוכנית המלאה היא לקנות 2 מחשבים, אחד לסלון ואחד לעצמי. מה שחשבתי הוא שבשלב ראשוני אני אקנה את המחשב לסלון - ואשתמש בו כמחשב לעצמי למס' חודשים עד שאני אחסוך קצת וארשה לעצמי לבזבז על עוד מחשב דרישות מהמחשב בסלון- בראש ובראשונה- שיוכל לנגן כל תוכן HD שאזרוק עליו!!! שיוכל להריץ משחקים (לאו דווקא חדשים) בצורה סבירה (למשחקי רשת בבית או סתם בשביל הכיף בסלון) בנוסף יש לי איפה להסתיר את המחשב- ככה שאין צורך ללכת על מארז מיוחד. אם להיות יותר ספציפי אני כנראה אלך על מארז ג'נרי הכי פשוט שיש - רק בגלל שהוא הכי צר שמצאתי. לדוגמה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8222 אם מישהו מכיר מ…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by igalk474,

from ksp: Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87-GD65 Gaming motherboard (military class 4, c1/C2 Stepping) 1,090 Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 650 from ivory(missing at ksp): Noctua NH-D14 SE2011 cpu cooler 320 Thermaltake Chaser MK-1 case 760 from skypc: Asus DRW24B1ST dvd burner 122 = 4280=357*12 ksp credit 1080 ivory cash 122 skypc cash next month, ksp: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 (16gb for ramdisk) Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 375 Gigabyte GTX770 4GB GDDR5 gpu 2,460 Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 640 SanDisk Cr…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים לא בהכרח הכי חדשים, אינטרנט מעדיף לקנות דרך KSP.co.il כפי שאתם רואים אין ציוד הקיפי הוא הולך להיות שקט במיוחד? איך המארזים של HEC ? עדיף כ. רשת אלחוטי קבוע או כזה המתחבר דרך USB ? http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk מה אתם אומרים? חג שמח

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי - 3K 2. שומושי המחשב - משחקים כבדים. תכנות ברמה גבוהה שצורך זכרון רב ויכולת ביצועית גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) - 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא מתכונן OC כלל! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא מערכת הפעלה אבל כן בניית המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - המעבד צריך להיות ליבה מרובעת לפחות. בנוסף, 4 GB זכרון לפחות. אני מוכן להש…

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by yuvalhuck,

יש לי מחשב Acer ולאחורנה המסך הופך ללבן ודורש כיבוי והדלקה כל פעם שאנימזיז את המסך. ברור שזה בעיית חומרה, אבל לדעתכם יש משהו לעשות חוץ מלשלם על תיקון?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. בתודה מראש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 4000 ש"ח מעדיפה להישאר באזור ה 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי סטנדרטי צפייה בסרטים וסדרות פיתוח תוכנה - miscrosoft visual studio דרישות רלוונטיות: 1.8 GHz or faster processor. Quad-core or better recommended 2 GB of RAM; 8 GB of RAM recommended SQL Server (לצורך פיתוח בלבד, אני לא מארחת בסיסי נתונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

18. Started by papushka,

מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מפרט המחשב שהכי מתאים עבורי, במחיר של עד 4500 ש"ח (אני אשקיע כ-1300 ש"ח נוספים לטובת מסך 22"). בעיקרון המחשב הוא בשביל אבא שלי, שהוא מתכנת במקצועו. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן, אך שיהיה מסוגל גם להריץ ויז'ואל סטודיו במידת הצורך, וכן משחקים (אני לא גיימר כבד, אך אני בהחלט מעוניין בכרטיס מסך שיהיה חזק באופן יחסי לאותם פעמים שאני אשתמש במחשב - אם זה לטובת משחקים, ואם זה לענייני גרפיקה, לעתים נדירות יותר). קיבלתי המלצה על המפרט הבא, שהוא פחות או יותר עומד בתקציב שלי (יוצא כמעט 4000 שקל מבלי לכלול מסך, מארז וציוד היקפי). תציצו במפרט, ותראו אם אכן שווה/משתלם להשקיע עבור הרכיבים האלה, או שיש רכיב…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by ozak,

מעוניין לקנות מחשב לילדה בתיכון ללימוד מהבית שימוש באופיס, זום, אינטרנט וסרטים. רוצה מוצר אמין שיחזיק כמה שנים. כרע מתלבט בין שני מחשבים HP 15 dw2028nj 171Z6EA לDELL VOSTRO 3591 VM- RD09 -11949. פתוח גם להצעות אחרות (I5 דור 10 8G 256 SSD) תקציב עד 3000ש"ח כולל וידוס 10 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Jawad Sakas,

מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לקנות נייד בבתקציב עד 2500 ש"ח. חשוב מאוד שהחנויות יהיו חנויות מורשות כמו אופיס דפו, טרקלין חשמל, שקם אלקטריק ... כי יש תלושים מהעבודה. סה"כ הייתי רוצה מסך בסביבות ה 15", כאשר השימושים של המחשב יהיו אינטרנט בעיקר, משחקים ממש בקטנה (סגנון ANGRY BIRDS) ותוכנות קלות, ככה שאין משהו מיוחד. תודה רבה לכל המסייעים. ** איך שני אלו, סתם לדוגמא http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357091&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357059&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב עומד בערך על 4000-4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכונת גרפיות לא באופן שוטף אבל כן פוטושופ אילוסטרייטור ואפילו משחק או שתיים אם יהיה עניין לשחק- לא בא לי להיות מוגבל מדי ביכולת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, יש לי SSD של 120 אבל לא נראה לי משמעותי מדי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי מאוד 6. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by avi2014,

amd 3500 av8 pro abit 80 giga 512 a-data hec16a19 משהו כזה 6800 gt pine dvd 16 lg/toshiba זה כל המפרט סה"כ 6020

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.