עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מועניין לקנות מחשב חזק מאוד מאוד!!! איפה יש חנות מחשבים שמוכרת מחשבים חזקים מאוד באזור המרכז תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

3. Started by tsah1982,

שלום. אני צריך לקנות מחשב ב3000 שקל כולל מסך(לא דק) שישמש אותי בעיקר ללימודים (אני צריך גם להשתמש בתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד). עדיפות מksp אודה גם אם תנחו אותי במה צריך להתמקד במחשב המתאים לצרכים שלי תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מחשב לשימושים כמו סרטים, מוזיקה, אינטרנט. לא למשחקים ולא לתוכנות עריכה כבדות. חשוב שיהיה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומסך יחסית גדול. אם אפשר גם תמליצו על חנות טובה לקנייה, לא KSP ואייבורי. אני רוצה לשלם אקסטרה 200 שקל ולקנות בלב שקט.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by erezb84,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לפני שבועיים קניתי לפטופ של HP DV6186EA ורציתי לכתוב כאן את דעתי עליו ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=731 נתחיל עם חסרונות: 1. מסך: החיסרון הכי גדול של המחשב הזה הוא המסך, אני לא מבין בכל הטכנולוגיות החדשות של המסכים המבריקים, אבל בוודאות אני יודע שהמסך של HP לא נוח לשימוש (מניסיון של שבועיים) אולי ככה זה אמור להיות אבל אני יודע שזה מעצבן, אני רואה השתקפות של עצמי, הצבעים משתנים. לפעמים אני לא רואה את הצבע האמיתי ואני צריך להזיז את המסך על הציר שלו כדי לקבל את הצבע האמיתי. אני ממש מאוכזב מזה... 2. אין חריץ פנוי לזיכרון: מתוך התעניינות למקרה שאני ירצה להוסיף זיכרון פתחתי את הלפטופ מלמטה וראיתי אין מקום פנוי בשביל עוד זיכרון. מסתבר שהזיכרון עובד בדואל (ראיתי כאן וי…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore - 490 ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E -470 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOSX2-360 Hitachi DeskStar 320GB SATA II -425 eVGA 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E -1690 אין מארז ואין ספק. (צורב כבר יש) אם יש איזה משהו שכדאי לשנות אז תגידו לי חופשי כי אני לא בטוח בקשר למפרט הזה (מן הסתם בגלל זה אני מפרסם אותו פה). אני לא בטוח במיוחד בקשר ללוח אם ולזכרונות, אולי בכלל כדאי לקחת זכרונות 800 Mhz? (לא יודע עד כמה זה משמעותי) אנחנו כנראה נקנה מKSP כי אין חנויות אחרות נורמליות בירושלים. (אלא אם אתם מחשיבים את Ivory כאחת)

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by TripMan,

בסוף שבוע שעבר קיבלתי את הדגם הנ"ל, וראיתי שיהיה לנכון להוסיף לו עוד ג'יגה זכרון למען ביצועים טובים יותר. לפי האתרים השונים וכמו כן אתר היצרן - ניתן לשים עד 2 ג'יגה במחשב. המחשב עצמו מגיע עם 'גיגה אחד של זכרון ,אני ראיתי שבKSP ג'יגה זכרון למחשב נייד עם תדר כמו שיש לי עולה כולה 80 ש"ח..שזה כלום יחסית. השאלה שלי היא - נגיד ואני אקנה ג'יגה זכרון נוסף , לא תהיה בעיה להוסיף אותו למחשב? יש סלוט פנוי לכך? תודה מארש ^^

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jochman,

GA-EP45-DS3R 542 Intel Q9400 1168 G-Power 2 Pro 198 Gigabyte HD4870X2 2150 WD10EACS 624 Patriot 4GB DDR2 VIPER Heatsink 585 FOXPC: CM690 370 ToughPower 600W 499 Total: 6136 את כל החלקים אני קונה בסוג של פרוטקציה משתי חנויות שונות (בעצם, רק הזכרון מחנות שונה) ובגלל שיש להם שמה מארזים וספקים קקי אני קונה מארז וספק מפוקס. מה דעתכם? וכן, חשוב לי שיהיה קוואד.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by ronoz,

שלום, איזו מערכת עדיפה למדיה סנטר מבוססת על INTEL או על AMD? INTEL זה הישן והטוב אבל הבנתי של- AMD יש תמיכה ב HD בחומרה... לא לגמרי ברור לי מה זה אומר. אשמח אם מישהו יוכל לבאר את ההבדלים לאדם מן הישוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by oris,

במידה ומביאים מחשב מחו"ל, DELL 6500 עם תאורה אחורית לדוגמה, האם ניתן לחרוט בארץ עברית באופן שגם האותיות העבריות יהיו מוארות? האם ניתן לקנות מקלדת מוכנה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by nelson,

שלום! אני מעוניינת בעזרה בבניית מפרט עבור מחשב בתקציב של כ- 2500 ש"ח. את המחשב אני מתכוונת לרכוש בארה"ב לכן צריך שתהייה אחריות בינלאומית. המחשב נועד לדברים דיי בסיסיים - אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. זיכרון של 1GB נראה לי מספיק. רצוי שהמסך לא יהייה מבריק. אם יש לכם המלצות טיפים הערות וכו' אני אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה.....!

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…

16. Started by Laofix,

צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

17. Started by eladsh,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 כרטיסי מסך או 8800GTS 640MB או HD2900XT אני יחליט בחודש הבא ¤5 הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח +אוברקלוק חינם מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5427 תודה לXtract ולאלון(מפורום אחר)

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ-300 ש"ח מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2+3 Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב נייד פשוט ואני מתלבט בין השניים הבאים : http://www.circuitcity.com/rpsm/oid/136450/originURLEncoded/http%253A%252F%252Fwww.circuitcity.com%252Fccd%252Fcategory.do%253FcatOid%253D-12963%2526N%253D20012961%252B20012963%2526c%253D1/rpem/ccd/productDetail.do#tabs ל: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=333040&pfp=browse&tabtype=pi#moreinfo הם פחות או יותר אותו דבר רק שקשה לי להחליט בין השניים אנא עזרו לי תודה רבה

21. Started by avivkah,

מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. מחשב נייד HP Pavilion dv3-4310ej Entertainment (LE434EA) זה הדגם האם משטח קירור טוב יכול לעזור? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  24. Started by AlonVeros,

המליצו לי על הדגם הנ"ל של סמסונג עבור ביתי שהולכת ללמוד באוניברסיטה כדאי?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  25. Started by Sooki,

היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.