עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני זקוק למפרט למחשב פשוט ביותר, לצורכי אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב הוא כמובן כמה שפחות, אך חשוב לא לבלות בנסיעות למעבדה :-) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. שלום לכולם... אחרי שעברתי על הרבה הודעות בפורום אייבורי וKSP ירדו מהפרק רציתי לדעת בבקשה על איזה חנויות אתם כן ממליצים באיזור המרכז (אני גר ברחובות) ובנוסף אני מעוניין גם במפרט למחשב עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שמדובר בתוספות משמעותיות... שימושים עיקריים במחשב: אינטרנט ועריכת מוזיקה אבל אני מעוניין במחשב חזק ומתקדם ככל האפשר , שיהיה שקט וחשוב מארז בצבע שחור תודה רבה לעוזרים... אביתר

3. כאמור בכותרת.. שני המחשבים הם המתמודדים העיקרים. שימושים: אנטרנט אופיס וסרטים בדרך (אני יודע שהם 10'' ולא מיועדים לסרטים) מעבד זהה N280 זיכרון 2 GB (גם בASUS) HD 160GB הבדלי משקל ומחיר לא רלוונטים. התיק שוקל מספיק ויש אוטו השאלה מה עדיף מבחינת שימוש.. הייתי מעדיף לשמוע המלצות ממי שיש לו אחד כזה בשימוש ועדיף שימוש יומי. האם יש למישהו המצלצה על נייד אחר? האם להתפשר על 8.9''? עריכה: נקנה הMSI באיבורי. יש ביקורת משימוש ראשון בהודעה האחרונה. לינקים להשוואה ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7247&perur=2&t=1&c=331 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265&CatCode=315 MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3155&CatC…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Tals-,

אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by grove,

אני מבקש סליחה אם אני בפורום הלא נכון אבל האם מישהוא מכיר מקום שמוכר מחשבים ניידים משומשים? או מחודשים REFURBISHED ומדובר על דגמים כמו T60 T61 אודה מאוד על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת? תודה מראש, שחר.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  8. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. מחנות בירושלים - לא KSP!!! - כמובן שאין שימוש ב-OC... אם יש חבילה מוכנה שעונה על הצרכים עם אחריות כוללת - יתכן וזו תהיה עדיפה במקרה זה. לגבי משחקים אין לי מושג מה הצורך, השאיפה היא למשהו גמיש שייתן יכולת למשחקים עד כמה שאפשר וכדאיי לתקציב. תודה, ריפר.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  10. מחפש המלצה למפרט מפורט להרכבת מחשב HTPC לסלון. עד 2000 ש"ח. שימושים: 1. צפייה סרטים לפלזמה + מוסיקה. 2. כרטיס הקלטה מהכבלים. הקלטה של סדרות מהכבלים - שישמש כמו יס מקס. ( האם בכרטיסים של הPVR אפשר להקליט כמה סדרות במקביל כמו ביס מקס?) 3. משחקים עבור הילדים ( לא משחקים כבדים) 5. מארז כמה שיותר קטן ושקט ואלגנטי ( יישב על המזנון, אבל שיתן אפשרות לשדרוג המערכת בעתיד. אשמח למפרט המערכת, והמלצות אחרות. תודה על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. אני משתמש בmacbook שלי בתור דסקטופ ובגלל זה הוא גם נשאר פתוח רוב שעות היום... כמה זמן אצלכם המחשב הנייד דולק? והאם זה שוחק אותו משמעותית? (משום מה יש לי מחשבה שנייד הרבה פחות אמין ונשחק הרבה יותר מהיר מדסקטופ רגיל) תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אשראי בתשלומים עדיף... 4500 שקל אפשר עוד איזה 500 אם זה באמת יהיה שווה את זה 2. מטרות המחשב? משחקים ומוזיקה באיכות גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: אוזניות ממש איכותיות לגיימרים כמו ICEMAT SIBERIA או משהו בסגנון ( שלא יהיה יותר מ400 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי ומסך.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SKYPC/TMS/KSP 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי מהרעש והמעיצוב שיהיה הכי טוב שיש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך לא הרכבה …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. המחשב אמור להיות גם לגלישה רגילה וגם למאילים וגם למשחקים בעיקר ל-CLL OF DUTY שבמשחק זה אני משתמש הרבה מאוד אפילו נא להיות רציניים ללא שום הערות ציניות המחשב ההקודם שהייה לי קרס וקיבל טוטאל לוסט מהטכנאי כעת אני מחפש מחשב חדש שיתאים לגיימר מכור שכמותי [br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 00:44:18 שכחתי לציין קודם שאני מחפש משהו בערך של עד גג2000ש"ח +-שימו לב יש חלק של החלקים כמו צורב וסידי רום מערכת הפעלה XP PRO ויש לי כמעט את כל הציוד ההיקפי נותר לי רק "הקופסא"המארז+ מה יש בפנים תודה אני מקווה שאני עונה על חוקי הפורום .

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Windows Vista Ultimate ומחשב נייד של DELL, כאשר מכניסים התקן כלשהו ב USB, כגון Disk On Key, דיסק קשיח נייד חיצוני וכו', הוא עובד מצויין. אך כאשר רוצים לנתק אותו, בוחרים להפסיק את ההתקן, מקבלים את האישור שכעת בטוח לנתק את ההתקן, אבל ההתקן עדיין פועל ! ממש מרגישים (ושומעים) שהדיסק הקשיח (למשל) עדיין פועל. (עד אשר מכבים את המחשב) מישהו יודע מה הפתרון ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית נטו. הדרישות הן שהמחשב יריץ כמה חלונות פיירפוקס, אופיס, קצת סרטים, מוסיקה וכו'... אני צריך לקנות איתו מסך (לא משמעותי לי הגודל), מדפסת, מקלדת עכבר(אלחוטיים ושיהיו נוחים) וצורב. אם אפשר לדחוף לתקציב גם איזה זוג רמקולים איכותי זה יהיה נחמד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

בניתי מפרט לאחותי הקטנה. אין צורך בציוד היקפי, מסך או צורב. אני דיי שלם איתו אך בכל זאת אשמח לתובנות! מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ¤376 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤339 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 1GB GDDR3 - RETAIL ¤690 דיסק קשיח: [..] WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤321 זיכרון: [..] ADATA GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤275 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ¤169 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 7 (+PWM) CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤53 מחיר סופי: ¤2477 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. המטרה המרכזית היא להמצוא מחשב בסביבות ה 3000, כאשר הוא יחסית קל (גג 2.5) משמע מסך של 13-14". כאמור אין צורך במפלצת, אבל לומרות שכרגע הוא יריץ XP , אני מעוניין להריץ עליו חלונות 7 בעתיד. רצוי כמובן 3 שנים אחריות בנתיים מה שמצאתי שעונה לדרישות זה זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11121 מה דעתכם ? מפריע לי רק שאין HDMI, אבל לא קריטי. בנוסף מה שאין לי מושג ירוק לגביו זה המעבד. אין המעבד שלו ? סביר ? תודה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום לכולם, חרשתי את כל הפורום אבל לא קיבלתי תשובה החלטית. אני מחפש לפטופ בסיסי ביותר, לשימוש של אינטרנט ואופיס ואולי קצת פוטושופ. חשוב שיהיה זול (עד 3000 ש"ח, אם קיים בפחות מה טוב), מחברה מוכרת, עם מסך 15" ושקט. ההתלבטות כרגע היא בין Dell Vostro A860, דגמים שונים של לנובו X500, וכמה דגמים של Acer ופוג'יטסו-סימנס. הדל היה נראה ככיוון טוב, אבל מישהו בפורום מצא איזה חו"ד מחו"ל שהוא רועש. מישהו יכול לאשר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום וערב טוב! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש,הייתי רוצה מסך קטן זכרון של 2 ג'יגה כונן קשיח של סביבות 100-120 ג'יגה עדיפות שיהיה מעבד ליבה כפולה אבל חייב להיות לפטופ קטן למשל מסך 10.1'(בסגנון הזה) התקציב שלי הוא 2500 ש"ח השימוש שלי: אני לומד תכנות C#,אז חייב לסחוב סבבה את ה- visual studio 2008 כמוכן שימוש רגיל של תוכנות,אינטרנט וקצת סרטים אני מדגיש-זה לא יהיה מחשב למשחקים או גרפיקה כבדה תודה רבה והמשך שבוע נעים ליאור

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by r2m,

הייתה לי בעיה לפני כשבוע ב WIND, בעלייה הייתה הודעה שקובץ CONFIG חסר, כשניסיתי להפעיל את ה RECOVERY DVD של MSI (כנראה שהמחשבים שמגיעים לארץ לא מגיעים עם מחיצת שיחזור) הייתה לי רק האופציה לחזור ל FACTORY DEFAULT (ומחיקת כל מה שיש על הדיסק...) ללא האפשרות ל 'R' כמו שיש בהתקנה רגילה של XP, שבעצם רק מתקן את מערכת ההפעלה הקיימת. עשיתי משהו לא נכון או שזו האופציה היחידה שמגיעה עם הדיסק של MSI?...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אהלן, אני צריך עזרה בבניית מפרט בתקציב של 4.5K. המחשב ישומש למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות), גלישה, הורדות (הרבה הורדות) צפייה בסרטים וכו'. . . המסך שלי כרגע הוא 19" אבל אני מתכנן יחד עם המחשב לקנות מסך 22" אז אם יש לכם המלצות על מסך כזה (בסביבות ה-1000 ש"ח) אני ממש אשמח. לא דרוש ציוד היקפי, בכלל. מערכת הפעלה ממש לא דרושה, צריך שירכיבו את המחשב במעבדה וחשוב שהמחשב יהיה דיי שקט, הוא לא ממש קרוב למיטה אבל הוא נמצא בחדר שינה (כ-5 מטרים מהמיטה) לא מתוכנן OC. האם יש לכם חנות טובה להמליץ עליה שדרכה אפשר לקנות את המחשב? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by Cilay,

אהלן חבר שלי מעוניין במחשב שישמש אותו למשחקים , סרטים , עבודות עם תוכנות כבדות , תוכנות גרפיקה למיניהם ועוד ... אני צריך שתתנו לי חוות דעת על המפרט שהמלצתי לו ואם אתם חושבים שיש מפרט אחר יותר טוב בסביבות ה3500-3600 אז אתם מוזמנים לשים אותו פה .. דחוף דחוף מחכה לתשובה , תודה אנשים .. המלצתי לו על המפרט הבא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤643 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1007 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ אחריו…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. צריך עזרה בלהרכיב מפרט מטרה עיקרית - עריכת מוזיקה ( עריכת מוזיקה הקלטות וכד' ) מסך כבר יש לי התקציב הוא 3000 מערכת הפעלה אני כבר ידאג בנפרד... כרטיס מסך אני צריך בינוני\גבוהה ( משהו שיוכל לעלות משחקים ברמה גבוהה ( HIGH ) ) הבנתי שלפי הצרכים האלה אני צריך לוח אם טוב זכרון חזק מעבד חזק ואני לא יודע מה עוד... חשוב שיהיה שני הארדיסקים חזקים .. ------------ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by GmaRa,

שלום לכולם, בניתי לי כאן מפרט (אין צורך להתייחס למערכת הרמקולים): http://img15.imageshack.us/img15/7942/213h.jpg מה אתם אומרים עליו? אני צריך מחשב חזק למשחקים ותוכנות עם מינימום 4 ג'יגה זיכרון להריץ מערכות ווירטואליות. התקציב שלי עד 4300 (מקסימום של המקסימום). תודה רבה, ד"ר גמרא .

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Netanel o_0,

השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים