עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noamohana,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אשמח לעזרה. מרוב דגמים הסתבכתי בעצמי וצריך טיםה סדר. תקציב: 3500₪ אפשרות חריגה של 300₪. שימושי המחשב יהיו : לימודים (הנדסת תוכנה) , טיפה סרטים והרבה אינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. שקט פעולת המחשב רצוי במידה סבירה ולא מעבר. משקל :איזור ה2 קילו, מסך 14-15.7'. (לא משו שיפסול מחשב אבל....) רצוי שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. אין העדפה לחנות מלבד שיהיה זול . קניית המחשב תיהיה בשבוע הקרוב. הדברים שחשובים לי לפי סדר יורד בעיקר הם: הכי חשוב... שיחזיק לכמה שנים טובות, שיהיה אמין. שיהיה עם מעבד כמה שאפשר מתקדם. שלא יתקע. סוללה חזקה יחסית. מסך עם ראות טובה. ואם אפשר חברה עם ש…

4. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by haimcoen,

בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, צריך מחשב נייד בגודל 13.3-14.1 עד כ3300 שקל. הצרכים שלה בסיסיים, היא זקוקה למחשב שיריץ ברוב הזמן תוכנות אופיס ובמקרה המטורף סרטים. המחשב צריך להיות יחסית קל . מה שכן חשוב הוא עניין האחריות, לפחות שנתיים מעדיף 3. חשבתי על הדל ווסטרו 1014 שראיתי שעומד בכל התנאים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by dorviper,

המחשב הוא לעבודה עבודה גרפית בעיקר עם התוכנות PHOTOSHOP וFREE HAND דיסק כשיח כמה שיותר גדול בגבול המחיר תודה אולי חריגה של עד 4000 לא יותר

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום אחיין שלי רוצה נייד על מנת לנגן מוזיקה שיכול להריץ תוכנות של DJ'S אני יודע שהתקציב מאוד נמוך 2,500 ש"ח מקסימום אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי אני לא מבין בניידים מספיק לכן אשמח לקבל חוות דעת, אפילו שוקל לקנות יד שנייה תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by spider272,

שלום לכולם פירמטתי מחשב נייד שקיבלתי חברה לא ידועה..(gigabook) הבעיה היא שאין אינטרנט ואני לא יכול להתקין דרייברים!גם שחיברתי דרך כבל מה אני יכול לעשות?? זה הפרטים שרשום על המחשב מאחורה notebook computer model:m1100 ומאחורי המסך gigabook

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  13. שלום. ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים. המחשב צריך להפעיל בעיקר OFFICE ואינטרנט . אולי קצת ויז'ואל בייסיק. מניח שמיותר לציין אבל כונן DVD חובה. מה הכי איכותי שאפשר להשיג במחיר הזה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-15.6אינץ'. עדיפות לחנות באיזור פ"ת והמרכז ראיתי את המחשב הזה איך הוא http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm או שיש עדיפות למשהו אחר ולמה הוא עולה 2810 עם מערכת הפעלה (אבל מערכת הפעלה אני מתקין לבד) אז יוצא פחות 155 ש"ח סה"כ 2655. תודה מראש חברים! נ.ב איזה חברה נחשבת בניידים ליותר טובה DELL או לנובו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נייד ב 5K לאינטרנט ועבודה בעיקר. מה שחשוב הוא שיהיה של IBM, אינטרנט אלחוטי, צורב די וי די. אני ראיתי את הדגם הבא: ?ThinkPad C100 TB0B5IZ 1.86GHZ? באתר http://www.ksp.co.il למעלה בניידים וחברה לסמן IBM. הוא החמישי במספר מלמעלה. אייך המחשב שבחרתי? האם מישהו ממליץ על מחשב אחר מחנות אחרת אפילו? אני לא זוכר, אם המעבד של הניידים פנטיום אם 750 פינים הוא 2 מגה קאש, מישהו יכול לרענן? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. המחיר בכללי הוא 4000 שקל עם טיפ טיפה חריגה . יש לי התלבטות בין 2 מחשבים שראיתי . אחד של גיגבייט ואחד של LG ... : LG : מעבד סוג: INTEL CORE 2 DUO מהירות המעבד:GHz 2.06 מהירות 800MHZ זכרון מטמון cache:4MB סדרה: T-5800 פלטפורמה:MONTE VINA זכרון נפח:4096MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR2 נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי רזולוציה:1280x800 כרטיס מסך: INTEL HD4500/1756MB מסך:Fine Bright Technology כוננים כונן: צורבDVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TermiNal,

אני מחפש מחשב נייד יחסית פשוט שאני יוכל לגלוש ממנו באינטרנט האלחוטי בבית שלי.. רק שיהיה לו קצת מקום בHD למוזיקה וכל שאר הדברים שאני צריך זה תמיכה ובאינטרנט וזהו.. לא מעוניין במשחקים לא כלום.. קיים בתקציב של מקסימום 2500? תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים ואולי צפייה בסרטים בדרכים. בכל מקרה, ראיתי הצעות זולות בקטלוג של באג, אבל כולן עם מעבדי T2XXX שהבנתי שהם dual-core ולא core 2 duo האם לצרכים שלי אפשר להתפשר? הנה דוגמה: LG R405-A.C2CDE מעבד: dual-core T2330 1.6Ghz זכרון: 1gb ddr2 667Mhz מסך: 14.1 דיסק קשיח: 120GB SATA כרטיס גרפי: ati Xpress 1250 משקל: 2.3 מגיע עם ויסטה בייסיק

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by edbergr,

יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום לכולם אני כותב הודעה חדשה עם אותן הדרישות מפעם שעברה, רק שהתקציב עלה: במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב1000-1100 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב. אשמח לסוללה חיצונית שתתן לי 15 שעות עבודה,כמו שיש לסוני\לנובו? כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מחפש המלצות למחשב נייד בתקציב של 3-3.5 אלף ש"ח. המחשב ישמש את אימי ומכאן נגזרים מספר אילוצים: 1. המחשב נייד רק בתוך הבית - סלון/מטבח/מקופל בארון. לכן המשקל פחות קריטי. 2. שימוש: גלישה, צפיה בתמונות, סקייפ (כולל שיחת וידאו) 3. מסך: רצוי 15 אינץ' - ולא Wide, שכן אימי מעדיפה לראות את כל המסך באופן ממוקד. היא לא מצליחה לראות את כל המסך בעבודה על מסך רחב - וזה מפריע לה. 4. מקלדת: התחברה מאד למקלדת של סמסונג Q330 - בשל המקשים המרווחים, והרקע הבהיר סביב המקשים. הניגודיות בין המקש הכהה לרקע הבהיר (בין המקשים ומסביב למקלדת יש בדגם הזה צבע כסוף) הרגיש לה נכון. 5. אבזור: סביר! רמקולים סבירים, כרטיס מסך סביר, חיבור אלחוטי, רצוי - מצלמת WEB אבל לא חובה. 6. עיצוב - רצוי שיהיה משה…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by saphisto,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עד 3000 שקל. שימושים עיקריים זה גלישה באינטרנט, יוטיוב וכדומה ושימוש קל באופיס. תודה לעוזרים

25. Started by ranranran,

מחפש מחשב נייד לאמא שלי, כאשר כל השימוש שלה מסתכם בגלישה באינטרנט (ובעזרת השם אולי היא תסכים גם להתחיל להוריד סדרות/סרטים מהאינטרנט ולהפסיק את השימוש בכל הכבלים) ועבודות מינוריות ביישומי אופיס. שיהיה עם מסך בגודל של 15 אינץ'. חיי הסוללה והמשקל לא משנים. כן משנה שיהיה אפשרות לשדרוג כונן SSD ועדיפות למחשב שבא עם מערכת הפעלה (למרות שאפשר גם בלי). תודה לעוזרים * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (בעיקר) וצפייה בסרטים (בתקווה) * גודל המסך: כ-15 אינץ' * רזולוציית המסך: שלא יהיה מתחת ל-1366x768 * דרישות מיוחדות: אין * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת HDMI * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.