עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by g.xorre,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5500 ש"ח לעבודה עם תוכנת העריכה .Avid גודל המסך לא רלוונטי.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Mike4Gaming,

אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. חברה באמת, תקציב קטן, אבל באמת שיהיה מחשב שיוכל להחזיק טוב תוכנות מוזיקה ועריכה וצריבה כמובן. 80GB לפחות . עריכה: קצת לחוץ בזמן אשמח לתגובות מהירות, התקציב גדל ב500. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. מנסה מאוד לסיים את התואר השני באקולוגיה והמחשב לא מפסיק להיתקע אז הגיע הזמן להשתדרג אני עובד בעיקר עם תוכנות GIS וניתוחים בR ויש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב אבל הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בGIS, הרצות בR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אם אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לראות סרטי HD (גם HD מלא), אני צריך להשים את הדגש על כרטיס מסך טוב או שאת עיבוד הסרטים מבצע המעבד ואז לכרטיס מסך אין שום תועלת? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by pini k,

שלום, במהלך החודש הקרוב עליי להצטייד במחשב נייד לפיתוח וprototyping של אפליקציה ומודלים מבוססי machine-learning. הפיתוח יעשה (לפחות בשלבים הראשונים) גם בסביבת windows וגם בסביבת לינוקס במקביל (dusl-boot - אבל אין צורך במערכת הפעלה) ושפת הפיתוח העיקרית היא פיית'ון. מלבד מעבד חזק (i7), לפחות 16GB RAM וssd של לפחות 500GB, הפרמטרים החשובים הם שהמחשב לא יתחמם יותר מדי בעת מאמץ (שהיעילות שלו תרד כמה שפחות), ונוחות עבודה. מסך מגע ורזולוציה גבוהה פחות רלוונטית (אלא אם אין השפעה גדולה על המחיר), וזמן סוללה פחות קריטי (תמיד יש שקעים בסביבה). כן אשמח למחשב קל (תחת המגבלות הנ"ל כמובן). הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. מבחינת תקציב - יחסית גמיש - שיה…

8. יש לכם המלצות למחשבים ניידים לא יקרים? אשמח לקבל כמה המלצות במחירים שונים. חבר שלי רוצה לקנות אחד אבל הוא לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הוא מחפש משהו זול בעיקרון כי אין לו הרבה כסף. אני מקווה שזה מקום די אמין ושההמלצות לא יהיו ע"י חנויות מסוימות. תודה,

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by bennyye1,

קניתי מחשב נייד חדש, החלפתי לו את הארד דיסק לssd.. אין לי כונן תקליטןרים אני רוצה להתקין ווינדוס והוא לא מזהה לי את הבןט מהdok. הוא ישר זורק אותי לביוס ולא נותן לי באפשרויות של הבוט את הdok.. יש רעיונות? זה מחשב נייד של סמסונג np370.. התקנתי עם הדיסק און קי הזה כבר ווינדוס בכמה מחשבים שונים..

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, כאשר הוא מתחבר לסקייפ ומחבר מיקרופון רגיל אין בעיה והוא מדבר ואני יכול לשמוע אותו והוא אותי. כאשר הוא מסיר את המיקרופון הרגיל ומחבר אוזניות עם מיקרופון הוא מקבל הודעה בסקייפ שהמחשב לא מזהה מיקרופון. בהתחלה חשבנו שמדובר בבעיה באוזניות ולכן היום הוא קנה אוזניות חדשות אך הבעיה לא נפתרה. האם מישהו יודעה לפתור בעיה זו? יש לו מערכת הפעלה של וינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pure perfection,

ערב טוב , יש לי מחשב נייד HP שלא נדלק , הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המטען למחשב בלי הסוללה אבל גם ככה לא עובד .. מה זה יכול להיות ?? תודה

15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה

16. שלום ברשותי מחשב נייד Toshiba L25 S121, כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מספיק אפילו לעלות(גם לא רואים כלום במסך) אני רק רואה את הנורה הירוקה נדלקת לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לאפס ביוס? נ.ב אני יכול לפרק את המחשב ולהוציא את הלוח.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by sh0ck3r,

היי, יש ברשותי מחשב נייד לינובו דגם 3000 N200 בזמן האחרון קיבלתי כל מיני הודעות על תקלות בסוללה בווינדוס. הבעייה היא שאתמול המחשב הפסיק להדלק אפילו כאשר הוא מחובר לחשמל, מה יכולה להיות הבעייה? מטען/סוללה, או תקלת חומרה אחרת?, תודה מראש לעוזרים.

18. Started by פיגלט,

שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד (N56VZ) ואני ממש מרוצה. הדבר היחיד שמעט מרגיז: ברגע שסקייפ פועל ברקע המחשב לא נכנס למצב שינה, פשוט מציג מסך כחול ונכבה.. כשסקייפ אינו פעיל המחשב נכנס למצב שינה בלי בעיה. הסרה והתקנה של סקייפ לא פתרה את הבעיה וגם לא עידכון דרייברים. יש למישהו הצעה לפיתרון ? תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Shlomi XD,

כעיקרון לעבודה משרדית, לאינטרנט ולמצגות.. צריך שהוא יהיה חזק ויחזיק =] עד 6K.. תודה =]

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by bennash,

סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by bennash,

יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ WIN7 (חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 גיגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. 1. מה התקציב המקסימאלי?1501 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kebibas,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד חדש לאבא, הלכתי לאיבוד קצת . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס והרבה מצגות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא כלכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי קראתי מספר דיונים בפורום בינהם המלצות על ה DV5269EA ש Lior קנה ויש לי מספר שאלות בעקרון אבא שלי לא גיימר , בעיקר לאינטרנט, Office .. אולי קצת סרטים. מה שכן הייתי רוצה לדעת בביטחה שהמחשב יתמודד עם ויסטה בצורה חלקה + ממשק ה Aero. האם המחשב הנ"ל יתן לי את התמורה הזאת? אולי יש עוד המלצות בטווח מהחירים הנ"ל? חשבתי אולי לחכות קצת עד שכל הניידים ימכרו עם Vista אבל נכון לעכשיו אני רואה רק התחכמויות מצד הספקים (Vista ללא Aero - סלחו לי שאני לא זוכר את כל 14 השמות שיש למערכת ההפעלה הזאת) 6000 ש"ח זה הגג של הגג. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים