עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Dual-Core+Mobile+Processor+-+Moonlight+White/9554671.p?skuId=9554671&id=1218123526907 אשמח לקבל ביקורת.. שימוש עיקרי ל- DATACAD12

2. אני מחפש מחשב נייד אז אני כרגע מחפש את עצמי בין שלל המחשבים.. באיזה חברה אני יקבל את התמורה הכספית הגבוהה ביותר ולא אצטרך לשלם על השם של החברה. HP ,DELL ,LENOVO,LG,MSI וכן על זו הדרך.. אשמח מאוד לקבל כיוון בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שמתי לב מדי כל כמה זמן יש צפצוף מוזר מה DVD שנשמע כמו BIP קטן כאילו הוא הוציא והכניס את עצמו חזרה או קרא משהו מבפנים, למרות שאין דיסק. הבעיה קיימת גם אצל חבר שלי שיש לו את אותו המחשב בדיוק. פשוט סתם ככה, מתי שמתחשק למחשב, ישנו צפצוף קטן מה DVD שעושה לאג מעצבן במחשב, לפעמים אפילו במשחקים או גלישה באינטרנט, כאילו המחשב מנסה לקרוא משהו מה DVD ומפסיק בתוך שניה, למרות שאין שם כלום. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? האם יש קשר בין זה לבין DAEMON TOOLS? שמדמה כונן וירטואלי...או שזה לא קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד HP 5310M הבעייה היחידה שאין לו יציאת VGA (רק HDMI ) האם כדי להתחבר למקרן קיים כבל מ HDMI ל VGA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shaftut,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד כדי לחבר אותו למסך הטלוויזיה בסלון בחיבור HDMI וכדי לצפות בסרטי HD 1080P ולגלוש באינטרנט. האם המחשב הזה HP 650 B0Y95EA עונה לדרישות שלי? אם לא, אשמח אם תציעו לי מחשבים ניידים אחרים עד מחיר של 1800 ₪. תודה רבה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by ranger_z,

אחרי התלבטות ארוכה החלטתי שאני לא מסוגל להחליט.. אז ככה, יש את הHP6515 בסביבות ה6200 שח (1GB זיכרון RAM) יש לו את הC2D 7300 2Ghz מצד שני יש את הACER5520G שאני יכול לקנות אותו בסביבות ה4800 שח (עם 2GB Ram) ולו יש מעבד AMD turion 64 x2 במהירות של 1.8Ghz... מבחינת שאר הפיצרים הם די דומים לדעתי.. כמובן שההתלבטות היא האם ללכת על המחשב הזול עם המעבד של AMD או ללכת על היקר יותר מה שאומר שהמעבד שלו שווה את ההשקעה הנוספת של יותר מ1000 שח. שכחתי לציין את מטרות השימוש למחשב, ובכן שניהם נמצאים באותה קטגוריה של בידור ביתי ואני צופה לו שימושיים מגוונים החל מעבודה בתוכנות משרדיות פשוטות, עבודה בתלת מימד (וקצת משחקים), צפייה בסרטים, פריצה לאתרים צבאיים מאובטחים בחו"ל... (סתם...) מה אתם ה…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by sgsg,

המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by draak31,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לעבודה שוטפת ולהצגת סרטים על גבי טלוויזית LCD. מה שחשוב לו זה יציאת שידור טובה - HDMI, ההבדל המשמעותי ביניהם זה הכרטיס מסך. לדל יש אינטל X3100 ולHP יש גי פורס 8400M . את הHP אני ישדרג ל2 גיגה זיכרון... מה דעתכם? הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by eitanr,

האם יש ל HP 6830s KU405EA מסך מט. או לחילופין למחשב הבא THINKPAD SL500 2746-4EG תודה איתן

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by pradelon,

לחברי הפורום שלום אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו) שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה) האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות? כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300 האם המחשבים מתאמים לHD צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by shooky21,

שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. Started by r1980,

איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by pradelon,

קיבלתי את ההצעה הבאה ב3700(קנייה דרך ארצות הברית) כולל אחריות מלאה 3 שנים מעבד t7700 מהירות 2.4 ג'יגה מסך 14'' כרטיס מסך AtI X2300 128mb זיכרון עצמאי + 128 זיכרון משותף. הארדיסק 80 ג'יגה. 2 ג'יגה זיכרון פנימי. צורב DVD ניתן לשדרג להארדיסק 250 ג'יגה ב200 ש"ח, או לחלופין להוריד למעבד t7300 מהירות 2 ג'יגה ולקבל את השדרוג ללא תוספת 1 ג'יגה נוסף - 70 ש"ח. לשיפוטכם?< יש הבדל כל שהוא בינו לT61?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by brz,

שלום וברכה . יש לי שאלה יש ברשותי מחשב נייד HP G7000 שקיבלתי מתנה. ללא לוח . קניתי לוח ועכשיו צריך להרכיב אותו ואני מתלבט מה לעשות אם לקנות נייד חדש שאני לא באמת צריך ככ , או להרכיב אותו . מה שאני רוצה לעשות עם הנייד זה בעיקר סרטים ומשחקים לא מהמשחקים החדשים היום שדורשים המון זכרון וכדו. משחקים כמו IGI2 FIFA 2005 וכאלו . מחשב כזה מעבד DUAL CORE 1.86 2 GB 667 HD 160 יכול להתמודד עם זה ? א) לתקן או לא לתקן ? ב)אולי להוסיף זכרון ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by brum,

אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. היי יש לי אפשרות לרכוש את ה HP 8450P בכ 4200 ש"ח או את ה 8440P בקצת פחות. האם אמחשבים של HP בסרה הזו נחשבים למוצלחים ? יש בעיות ידועות כלשהן ?? המחשב מיוחד בעיקר לצרכים משרדיים וגלישה. מסך לפחות 14", יש חברות אחרות מומלצות יותר ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dudass,

הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

הי, המחשב הזה מוצע למכירה ב-1600 ש"ח ואני שוקל לקנות אותו. מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.10GHz מסך ''15.6 זיכרון: 4.00 GB מערכת הפעלה windows vista home premium 32 bit כונן קשיח 250 GB

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shuky123,

אני מתלבט בין 2 הניידים האלה למשרד. HP - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/321957-321957-64295-89315-89315-3687778.html Dell - http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 ישמשו לרוב כתחנה נייחת לעיתים רחוקות יצאו לפגישות המחיר שלהם עבורי הוא סביב ה-850 דולר. ואני חייב לקחת מ-2 המותגים הללו. יש המלצה או הסתייגות ספציפית מאחד מהם?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. חוו"דים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by det0x,

שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים