ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
הטמפ' במעבד נעה בין 47-53, ובכרטיס מסך 47-50 תקין או לא? אני בודק באמצעות pc wizard 2008 תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתאים לשימושים שונים כאשר משחקים הינו שימוש לא מבוטל בפני עצמו, בתקציב של עד 2000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. מצאתי את מפרט הבא מהחנות קיי.אס.פי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E On Board 7.1 Channel Audio - כרטיס קול LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 - ציוד רשתות HJA-6000 MIDI Black (No PSU) - מארז Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin - ספק Teac TK-8060 Heb, Eng USB KeyBoard - Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem Creative SBS 245, 2.0 - רמקו…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד עבור סטודנט להנדסת מכונות- עם צורך לתוכנות גרפיות כגון סוליד וורקס התלבטטתי בין לנובו T400 לבין דל D630 או E5400 התקציב הוא עד 6400 (רצוי פחות)... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , מופיע אצלי בצד ימין למטה אייקון של Intel Management and Security אני מבין שזה קשור איך שהוא לINTEL AMT, שאני יודע שזה קשור איך שהוא לאירגון רשת או משהו בסגנון. השאלה שלי היא מזה בדיוק נותן לי והאם אני באמת צריך את זה? והאם זה אפשרי להוריד את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm T400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=796 יתרונות E6400: מסך לד חסרונות: בניה\סוללה פחותים, משתמשים שמדווחים על כ.מסך מתחמם יתרונות T400: חסין מים, כ.מסך SWITCHABLE, בטריה, אמור להיות גם כ.רשת בתקן N חסרונות: מסך CCFL איך הבנייה של E6400? יש מצב שמתקרבת לשל LENOVO? אני צריך משהו עמיד שלא יימחץ לי בתיק או ייהרס מניוד גבוה ואיך המסך של T400 שהוא לא לד? - זה השיקול היחיד שמונע ממני לקנות אותו מחר בבוקר, כי אני מתכנן לראות בו הרבה סדרות וסרטים ואני לא יודע איך המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב משרדי + מסך בתקציב של 2000 ש"ח (אפשרי חריגה קטנה). 1. מה התקציב? 2000 ש"ח , אפשרי חריגה קטנה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ואופיס, ישמש גם ליצירת אפליקציות פלאש. האם דרוש לכך כרטיס מסך נפרד או שאפשר לעבוד עם כרטיס מסך און בורד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל, כרטיס קול עדיף שיהיה און בורד. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה …
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב HP Pavillion dv6000 ואני מחבר אליו מסך LCD של סמסונג עם VGA. למרות שהגדרתי בקונטרול פאנל Do nothing when closing the lid, ברגע שאני סוגר את המסך של הנייד, המסך של הLCD מוחשך, ועולה הודעה: "מצב לא נתמך". מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם המחשב סגור ומחובר לTV? תודה, שמול
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד AMD BE720. 820 ש"ח לוח אם BIOSTAR 790GX 466 ש"ח זיכרון OSZ 4GB DDR2 800. 259 ש"ח SEAGATE 500GB 16MB SATA 2כונן- 313 ש"ח. EnerMax tomahawk 450W או CM 500W Power Plus או HEC 500TD BULK 432 ש"ח CM 690- מארז 409 ש"ח - כרטיס Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 869 ש"ח lg dvdrw X20.- צורב 132 ש"ח CM HYPER TX2- קירור למעבד. 138 ש"ח. סה"כ 3838 ש"ח. נגד: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDT…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד לעבודה שוטפת, בעיקר לפיתוח תוכנה ולפעמים משחקים (לא חדשים, וגם לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אני מריץ תוכנות כבדות אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק. אני רוצה להשתמש בו בתור המחשב הנייח שלי גם ובגלל זה חשוב לי שתיהיה לו עמדת עגינה טובה. גודל מסך - לא קטן מדי לא גדול מדי בערך 15 - 14 אינטץ משקל רצוי - אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי אז המשקל לא כל כך חשוב, שיהיה סביר. רצוי זמן סוללה ארוך כונן קשיח - משהו בינוני עד גדול אני רוצה שיהיה עם צורב וחשוב מאוד - עמדת עגינה טובה תקציב - 7500 כולל עמדת העגינה יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב למטרת לימודים מה שאומר שיש צורך גבוהה בניידות, כלומר שלא יעבור את ה 2 וחצי קילו ומסך מקסימום 15.4 אינץ' עם כל זאת אני גם חובב משחקים והייתי רוצה להעריץ עליו משחקים כגון:call of duty, far cry,crysis וכו'. התקציב עד 4000 ש"ח מוכן לחרוג בשביל משהו יוצא דופן. מאוד אהבתי את המפרט של המחשב Acer Aspire AS6930G: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אך הגודל והמשקל לא מתאימים לי. אשמח גם לקבל חוות דעת על הנייד MSI EX400: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3195&CatCode=315 אני קראתי מה כתבו עליו בפורום הזה אבל לא העלו שאלה מה באמת אפשר להריץ על ה כ.מסך שלו אני מבין שהוא חלש אבל המחשב מתאים לי בגודל ולכיס שלי רק שכ.מסך מבאס. …
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצות לגיימרים, מחשב נחמד שאפשר להפעיל בו משחקים ושיהיה שימושי לטווח ארוך, מסך כבר יש . ואני רוצה להריץ משחקים ושיעבדו. ורצוי שגם יריץ Red Alert 3 תמיד רציתי לשחק. אבל לא חייב בכל מקרה. תודה רבה!ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי. (כמה זמן לא הייתי פה...) בכל אופן... אני צריך בבקשה מפרט לידידה עד 3K מחנות אמינה. השימושים הם בעיקר למשחקים וגלישה. שיזרום... בלי מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מעבד,לוח,מארז,ספק,כרטיס מסך חלקים שכבר קיימים ויצורפו למחשב: זכרונות שיצורפו 2 סטיקים של קינגסטון בקיצור 4 GB DDR2 667 ודיסק קשיח 640 GB WD SATA אפשר לחרוג טיפה בתקציב אבל ממש טיפה אין צורך בציוד היקפי אך ורק הפרטים שנתתי כאן.... השדרוג הוא רק למעבד לוח מארז ספק וכרטיס מסך אין צורך בעיצוב של מארז מיוחד או משו כזה... עדיף מארז גדול שיהיה נוח להרכיב. לא מתכוון לעשות אובר קלוק לכן הקרור שמגיע עם המעבד הוא די מספיק לטעמי לא רואה סיבה אם אין OC לקנות קרור מיוחד למעבד אבל חפיף לגבי המשחקים אני לא זוכר בדיוק מה הרזולוציה אני יודע רק שהם לא כבדים והם רצים גם על מחשבים לא כל כך חזקים כולה פיפא NBA לא קרייסס וכו. יש לי עדיפות ל מעבדי AMD וכרטיסי מסך של ATI אבל זה…
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא עפ"י עצות קודמות בפורום. המחשב לשימושים ביתיים רגילים, לא משחקים ולא HTPC. שני הדיסקים נחוצים לצרכי גיבוי מידע מקומי על המחשב בין דיסק לדיסק. אין שימוש ב-OC, אין צורך בציוד היקפי, חשיבות השקט בינונית. אשמח לכל הערה או שיפור. האם כדאי להחליף את המארז HEC 6T10 300W במארז גדול יותר HEC 6A19B Black 300W בתוספת של כ-90 ש"ח? תודה מראש לכל העונים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS כ…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רק מחשב לסטודנט להנדסת חשמל ,הפעלת תוכנות יחסית כבדות (matlab בעיקר) ושימוש יום יומי. כרטיס רשת אלחוטי ואם יש המלצות למסך יחסית זול (בנפרד מהתקציב)
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לפני כשבועיים פתחתי פה אשכול די חופר במטרה ללמוד יותר את תחום הניידים... היום הגעתי למסקנה שאני לא מוכן להתפשר... אבל יודע בוודאות שיש המון דגמים שלא צריך לשלם עליהם 5000 ש"ח כדי לקבל אחלה מפרט... כדוגמא... ACER 6930G שזה מחשב עם NVIDA 9600 CORE2DOU 500G ו4 ג'יגה זיכרון פנימי. כל אפליקציה או משחק בעולם עובד על זה... לצערי הייתי אמור לקנות את המחשב הזה במחיר זנות ואזל במלאי מהיבואן... יש עוד דגמים עם מפרטים דומים עם דגש חזק על הכרטיס מסך והCORE2DOU שאתם יכולים להמליץ לי??? אהה... עד 4.5 אלף... לא יותר.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי נייד של MSI EX623 וגיליתי שביציאת HDMI שלו אין סאונד משום מה, במחשב לא היה שימוש ודיברתי עם אייבורי כך שאין בעיה להחליפו. אני מתלבט האם להחליף ל http://www.skypc.co.il/pl_product~71621~14~0.htm של גיגהבייט שהוא כמעט עם מפרט זהה. ואיך אני יכול לדעת אם היציאת HDMI של כוללת גם סאונד? ואשמח לדעות כלליות על המחשבים של גיגהבייט ובפרט על מחשב זה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב: 1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...) 2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים 3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף) 4. כרטיס wifi ורשת רגיל 5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שום תחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת. 6. מסך LCD דק לפחות 22'.. 7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט. 8. מארז לא רועש
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא מצאתי לא ב ZAP ולא באמזון. נשארו כאלה חדשים בכלל ? או לחילופין SSD - הם שווי מהירות ל 7200 או ל 5400 ? אמור להיכנס לתוך X31 של IBM ... תודה (הגודל לא קריטי. (30GB ומעלה יהיה בסדר גמור)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצרכים הרגילים - אינטרנט, אופיס ואולי גם קצת משחקים אבל לא משהו כבד. מבחינת מה שהייתי רוצה במפרט זה מסך 15.4", שני ג'יגה זיכרון (להריץ ויסטה ווינדוס 7 כשיצא) ומעלה ודיסק קשיח 160 ג'יגה. כמו כן חשובה לי האחריות, אני מעדיף משהו עם אחריות ליותר משנה כי המחשב הזה צריך להספיק לי לשלוש שנות לימוד בלי בעיות מיותרות. זמן סוללה לא קריטי. ממה שראיתי כל המחשבים ברמה הזאת מגיעים עם כרטיס מסך של אינטל, האם יש מחשב שמגיע עם כרטיס מסך יותר משמעותי או שבמחיר הזה זה בלתי אפשרי? תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-