עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב לכולם!!! חבר שלי (חייל בודד) מעוניין לקנות מחשב בגלל שמועד שיחרורו קרב ובא. אני מבקש את עזרתכם (לאחר שאת המחשב שלי קניתי עקב ההצעות של האנשים פה ואני מבסוט ;D) לבניית שתי מפרטי: 1: כולל מסך ומוצרים נילווים (רמקולים, מקלדת עכבר וכו'...) בתקציב של 3.5K - 4K 2: רק מחשב לא כולל ציוד נילווה (כלומר רק מארז) בתקציב של 2.5K - 3K. המחשב אמור לשמש אותו קצת למשחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים טובים על המחשב. בנוסף לאינטרנט הורדות וכול השטויות האלו. ולעבודה בכלל. אינו יכול לחרוג מתקציב זה. אשמח לקבל תשובות מהר מכיוון שמחר הוא רוצה כבר ליקנות. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה לי עדיף d…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dorviper,

כמו בכותרת אפשר לחרוג מעט לא להגזים מעבד CTD לא רוצה AMD רק מחשב בלי מסך וציוד הקיפי מארז לא כזה חשוב לי יכול להיות הכי סטנדרטי שיש תודה!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום, מנסה להרכיב מפרט עבור אחותי [וגיסי], 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמצע =]. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית בעיקר+סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב וללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - אזור הצפון, גיסי נוטה ל"אייבורי" וטוען שבלאו הכי הם ישוו הצעות מחיר של אחרים- אנסה לזרום איתו, כך שהצ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. המחשב אמור לשמש לפיתוח תוכנה ולהריץ תוכנות כמו matlab האם המחשב המפורט למטה יעשה את העבודה אשמח לקבל הארות/הערות: ‎Lenovo 3000 N100 TY0FKIZ/M‎ ‎Model Name‎ ‎0768-FKG ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel Core 2 Duo T5200 1.60GHz‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB (2x512MB)667MHz ‎ ‎ HD‎ ‎120GB ‎ ‎ Display‎ ‎WXGA Anti-Glare 15.4inches(1280X800)‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce GO 7300 128MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD/RW MultiBurner DL‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel PRO 3945ABG‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD) ‎ ‎ Fingerprint reader‎ ‎yes‎ ‎ OS‎ ‎Windows Vista Home Premium (TY0FKIZ: Hebrew / TY0FKIM: English)‎ ‎ Weight‎ ‎2.8Kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Li-ION‎ ‎ Warranty‎ ‎1 Year Wo…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by AmL1,

כולל מסך 19 לפחות כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים.... תודה=]

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: עד 6,000 אלף ש"ח, לנצל את כולו במידה וזה משתלם עבורי, ניתן לחרוג ב-100 200 ש"ח רק אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשובה: המחשב אמור לשמש למש…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. הינה המחשב http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF התקציב שלי זה 2k אם כדי אז איך לשפר השמח לקבל גם מפרטים לתקציב 3000 אני מודע שכבר יש לי נושא אך לא מלאתי את פרטי נכון השמח אם תביאו לי מפרטים פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות3000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?רמקולים אבל אפילו שהיו ב40 ש"ח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?tms.SKYpc אך כול מפרט התקבל בברכה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפע…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by yaron86,

אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by סומך,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אשמח לדעת מה משמעות הודעת השגיאה הבאה error 175 bad crc1 stop post task והמתקבלת בשלב הדלקת המחשב? איך אפשר להתגבר על תקלה זו? מדובר במחשב- IBM Thinkpad T22 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. מה לדעתכם הלפטופ הכי משתלם מ- B&H למטרות אופיס , אינטרנט , סרטים ומעט תוכנות גרפיות? דגש על מסך, מקלדת וכו' טובים המתאימים לעבודה שוטפת. עד 1000$ כאשר לא חייבים לנצל את כל הסכום, מחשב ממש משתלם ב- 750$ גם יתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MaximB,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס גרפי של ATI ומעבד AMD. זכרון RAM לפחות 2 גיגה. ללא מסך וציוד הקפי. כמו חן אני משתמש במערכת הפעלה לינוקס ולכן אני רוצה שהחומרה תתמך ע"י לינוקס הכי טוב שאפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. חבר שלי רוצה לקנות מחשב המחשב שלו ישן לאללה והוא כולו נדפק אני מדבר על שבור לא סתם אז הם רוצים לקנות מחשב תקציב 2000-2500 שח אפילו פחות אם אפשר שימושים קצת אינטרנט (מודם) office וקצת משחקים אבל לא משהו מטורף

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by mali1808,

שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמיועד בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקי רשת. מדובר על מחשב שמיועד לילד בן 6 והעבודה השוטפת היא בעיקר באינטרנט גלישה משחקים אונליין וכד' הסכום הוא עד 1500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי(רמקולים,מסך,מקלדת עכבר). ללא וינדוס ולא מיועד לעבור OC. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by golanbendor,

היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kingdavid,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2299.98 ¤ 1 2299.98 ¤ 1 5916 Zalman CNPS7700-AlCu Cooler for PIV/AMD 239.98 ¤ 1 239.98 ¤ 2 6965 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 ¤ 1 569.99 ¤ 3 5932 Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard 860.00 ¤ 1 860 ¤ 4 1999 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory 330.00 ¤ 2 660 ¤ 5 2447 Zalman ZM400A-APF Silent Power Supply 660.00 ¤ 1 660 ¤ 6 7289 Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ 1 2450 ¤ 7739.95 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 8 7739.95 ¤ מחשב למשחקים ורק למשחקים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by R.O.R,

שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב נייד Asus f542ua מפרט של המחשב: גודל מסך: 15.6 מעבד: intel core i5 דור 8 זיכרון: 8 gb דיסק: 1tb כרטיס גרפי: intel hd graphics יש לציין שהמחשב ישמש ללימודים בלבד (לא למשחקים וכו'..) תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Hotmetal,

שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  24. היי, ליבת המחשב שלי הלכה לעולמה - פתאום הופיע no input signal (לא עשיתי משהו מיוחד) אז עשיתי את ה-debugging הבא: 1. חיברתי את המסך שלי למחשב אחר וכן הייתה תמונה. חיברתי מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה. -> המסך שלי תקין 2. חיברתי את כ. המסך שלי למחשב אחר ולא הייתה תמונה -> כנראה כ. המסך שלי לא תקין 3. חיברתי כ. מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה, אבל זה היה קצת שונה, הוא כן נתן input אבל המסך שחור לחלוטין -> כנראה לוח האם לא תקין המפרט שלי הוא כדלהלן: מעבד Intel Q6600 לוח אם Intel DP35DPM DRAGONTAIL PEAK כ. מסך NVIDIA 8800GTS 640mb זיכרון KINGSTON 2GB 667MHZ כנראה DDR2 (כי לוח אם תומך רק ב-DDR2 אז כנראה שגם הזיכרון DDR2 - אין לי איך לבדוק את זה כי המחשב לא עובד) …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.