ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודות אנימצייה. מסך 15.6 מעבד i7 אין לי העדפה לפירמה מסויימת. זה לא המחשב עיקרי לעבודה, יש בבית מחשב נייח, אבל מידיי פעם, ברכבת, בדרך לעבודה. המליצו לי על ASUS K55VM, אני מחפש עוד חוות דעת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד להורי לשימוש של אינטרנט, זום, ואופיס. תקציב: 2500 עם חריגה של 500 כמה דגשים חשובים: מחשב עם מעבד לא פחות מ-I5, מסך מחשב 15 אינץ לפחות עם רזולוצייה טובה + מערכת הפעלה. אזור המרכז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טס לשיקגו שבוע הבא וצריך מחשב נייד בסיסי בתקציב של כ 400$ גמיש . | הצרכים שלי : [list type=decimal] [*]אינטרנט , [*]שימוש כמרכז מולטימדיה (שידור סרטי HD לטלויזיה , עדיפות ליציאת קול סטריאופונית לפחות כדי לחבר מגבר , יכולות אלחוטיות עבור חיבור למגבר, טלויזיה וכו' ) , [*]יכולות משרדיות בסיסיות OFFICE וכו' , [*]נפח דיסק מעל 300 GIGA , [*]מסך גדול 15 אינץ ומעלה , [*]אין חשיבות מרובה למשקל וזמן בטריה מכיוון שלא מתכנן להוציאו מהבית בדר"כ , [*]אחריות בינלאומית - שמעתי ש HP נותנים זאת היום. [*]אין צורך ביכולות גרפיות עבור הרצת משחקים. האם יש המלצות וחנות או אתר כדי להזמין ? ראיתי בארץ שדגמי HP Pavilion dv6 מתחילים באזור ה 2800 ? האם כדאי ללכת על סדרה זו ואם כן מה ל…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 (באילת). אם זה לא סביר, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וביתית בסיסית (office, אינטרנט, סרטים... שום דבר מיוחד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד להורים שלי. ישמש לשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס(אין צורך ברישיון לאופיס) ומסך בגודל לפחות 15.6' מצאתי את המחשב הבא במבצעים בבלאק פריידי, מה דעתכם? משתלם? (אין אפשרות לרכוש באילת): Lenovo IdeaPad L3-15IML 81Y30085IV חשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD, מעבד Intel® Core™ i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB וכולל מערכת הפעלה יצרן: Lenovo, דגם: IdeaPad L3, אינצ': 15.6'', מעבד: Intel Core i7 - U, מערכת הפעלה: Windows 10 Home, שפה: אנגלית, עברית, נפח: 512GB, כרטיס מסך: Intel, זיכרון כרטיס מסך: ללא, גודל זכרון: 8…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסיסי, לשימושי אופיס וכד'. בבית, המחשב יחובר ככל הנראה למסך 22", לכן צריך שהוא ייתמוך ברזולוצייה כזו. כמו כן, הוא צריך להכיל WIFI, כונן דיסקים ומינימום 2 יציאות USB 2. כמובן, שהמעבד והזיכרונות צריכים להיות הכי טובים בגדר התקציב. בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לקנות בסכום של 4000+- שקל מחשב לסטודנטית לא למשחקים אלא לעבדות משרדיות. תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת שלי ההורים החליטו לקנות מחשב חדש. המחשב הישן חלש מאוד... בהתחלה תכננו לקנות מחשב ביתי נוסף אבל הבנו שאין לנו מקום לעמדה נוספת ושלא היינו רוצים להחליף את הקודם (שני מחשבים יהיו טובים לנו), אז החלטנו שכנראה נלך על מחשב נייד. אני לא באמת מבין משהו בתחום, אז תהיתי אם אפשר להשיג בסכום הזה מחשב נייד סביר... המחשב הוא בעיקר לשימוש יום יומי - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקי מחשב מדי פעם (לא נוהג לשחק הרבה) ואולי עבודה בפוטושופ... באמת שאין לי מושג גם מה גודל המסך שהייתי רוצה, או שאני צריך, אבל אני מניח שהכי גדול שאפשר להשיג בתקציב יהיה עדיף. עכשיו, מה שאני צריך בעצם זה להבין אם אפשר להשיג משהו בתקציב הנוכחי, ואם כן הייתי שמח להצעות לדגמים מסויימים. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות למחשב נייד לעבודה אינטנסיבית של עריכת תמונות עיקר העבודה נעשית באדובי לייטרום עבודה עם אימג'ין וכלי al חדשים מעט עבודה עם פווטושופ
-
- 1 תגובה
- 275 צפיות
- 2 followers
-
-
אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום מדובר בדיון מקביל לדיון שפתחתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/threads/546264-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-2000#.U7mtD5SSyP0 אני רוצה להחליף את המחשב שלנו שיושב בסלון שלנו ומשמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות. חשבת לפתוח דיון גם כאן בגלל שאני שוקל במקום לקנות מחשב נייח, לקנות מחשב נייד ולהעמיד אותו כמחשב קבוע, כאשר תהיה לי אפשרות להפוך אותו לנייד כשאצטרך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים. אמנם אני לא ממש צופה ב-HD אבל אני כנראה אשתדרג ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (ביטוח, אבא) אך אולי, ממש אולי, ממש טיפה, לקצת משחקים (אם זה לא נכנס בתקציב אין בעיה). בהתחלה חשבנו על לקנות מאקבוק, כיוון אני רוצה מאק, ואפשר להתקין היום ווינדוס, אבל וויתרתי כיוון שאני כמעט ולא אשתמש במחשב. דרישות חובה: Wifi Bluetooth - לא חובה, אך בעדיפות ממש גבוהה! C2D - אם נכנס בתקציב. זמן בטריה ארוך יהיה יתרון, אך לא חובה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות,קצת לסרטים ואולי משחקים קלים. תקציב: 6,000 ש"ח. עדיפות למחשב שיוכל להריץ ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על המחשב הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הוא יחובר למסך פלזמה 50 אינץ. השאלה שלי אם ייראו בצורה רציפה וטובה סרטי בלו ריי מלאים (40GB) ולא רק מכווצים כמו MKV למיניהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד - 4,000 ש"ח . * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט עדיף * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 ו- HDMI חובה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ודל שמתי עין על ה - פלקס 2 (15.6) אך שמעתי שהביקורות עליו לא משהו?! (תקנו אותי אם אני טועה..) מה שחשוב לי שהמסך יהיה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש מחשב נייד עם החומרה הכי טובה שניתן למצוא במחיר של עד 4300 ש"ח. כמו כן חשוב לי כמובן לדעת שהביקורות על אותו מחשב נותנות פידבק חיובי. אני מעו * מטרות המחשב = משחקים קלים +, צפיה בסרטים, תכנות ב-visual studio ו-eclipse * גודל המסך = 15.6 * משקל רצוי = פחות רלוונטי, יהיה בעיקר בתוך בית * האם נדרש זמן סוללה ארוך = שוב לא קריטי, כמובן שכמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? = סטנדרטי, HDMI, USB 3.0 * בלוטות = למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - התייחסות בסוף * כונן CD/DVD? צורב = ברור!!* כונן Bluray = לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא, רק שחשוב לי שיהיו לפחות 3 שנות אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה = כן, אלא אם כן יש ד…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לHTCP וקצת לאופיס\אינטרנט. המחשב צריך להיות בעל יציאת HDMI. המחשב צריך להתחבר לסט רמקולים 5.1 ערוצים Z5500 מבית LOGITECH. אני רוצה לחבר אותו בעזרת יציאה דיגיטלית אופטית או קוקסיאלית. מבחינת האיכות יש הבדל בין אפטית\קוקסיאלית\SPDF ? המחשב צריך להריץ FHD 1080P בצורה חלקה. התקציב הוא +- 4000 ש"ח. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא קריטי. אם אני לא ימצא נייד כזה אני יצתרך לקנות HTCP יעודי + NETBOOK אבל אני מעדייף נייד אחד לשני השימושים. בברכה דני.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר חזק an 9600 או geforce fx go5600 ? 2.האם כדאי לקנות מחשב משוחזר ? refubrished ? או ללכת רק על חדשים ? 3. האם למישהו יש המלצות, או שיודע על חסרונות או בעיות עם חברת gateway ? 4. איך הדגם הבא למחשב שהוא גם תחליף לשולחני, וגם צריך להיות נייד. שימושים של אינטרנט מוזיקה תכנות וקצת משחקים. http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6 הנה לינק למפרט יותר מפורט של המחשב: http://products.gateway.com/products/GConfig/prodcompletespec.asp?system_id=m675x&seg=hm&GCsource=&BOMComplist=|&userpicks= תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שירוצו בו תוכנות כמו MATLAB צפייה בסרטים, והרצת משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA,NBA.... ללא צורך ברזולוציה הגבוהה ביותר
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לרכוש מחשב נייד אבל יחד עם זאת אני רוצה לחבר אותו למסך ה LCD FULL HD יש מחשבים נייידים בגודל 17 אינץ' אשר משדרים ברזולוציה של 1080X1920 ? יחד עם זאת האם יש מחשבים נייידים עם כרטיס קול של 5.1 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-