עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shiker,

שלום, אני זקוק למפרט למשחקים זכרונות כרטיס מסך - רצוי מעל 128 מגה.. מסך LCD גודל 19 INCH לוח אם תומך PCI EXPRESS וכל החידושים האחרונים מעבד - AMD בלבד מארז - מארז טוב, מקרר ושומר מפני אבק כי הקודם שלי היה מקור אכסון לאבק ולא לחומרה מחיר ההוצאה: עד 3000 אפילו 3500. את השאר יש לי. זה הכל, תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. שלום מפרט המחשב: מעבד: intel centrino core 2 duo T5550 1.83 GHz זכרון: 1GB 667MHz DDR2 (אופציה לשדרוג ל-2GB ב-80 ש"ח) הארדיסק: 250GB (5,400 rpm) SATA מסך: "15.4 כונן: (combo (w. Dual Layer כ. מסך: intel x3100 כולל WiFi, Bluetooth מחיר: 4300 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, ולפעמים איזה MatLab... הערות / רעיונות / הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by CollisionE,

אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אז ככה פתחתי כבר אשכול לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב וראיתי הרבה אופציות שרשמו לי שם לקחתי את הכל ישבתי ובסוף חיברתי את המפרט הבא... אני מעוניין לשמוע תגובות על המפרט ואם יש משהו שלא צריך או שצריך להוסיף לדעתכם... (יש מסך וציוד היקפי) תקציב 5000 אפשר לחרוג קצת.. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,068.00 ₪ קירור לכרטיס מסך Scythe Musashi 200.00 ₪ WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS 304.00 ₪ TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 1,850.00 ₪ צורב LG GH24 SATA x 24 Black 113.00 ₪ Cooler Master 690 Black 324.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 397.00 ₪ Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL9 Core I5 359.00 ₪ Gigabyte GA-PH…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by orachimi,

אני מחפש מחשב בגודל 15' לצפיה בסרטים וגיימינג בינוני בעיקר (NFS ,NBA 2K13, RED ALERT 3) יש לי תקציב של 4000 שקל ואני מעוניין לחרוג ממנו כמה שפחות. חבר הציע לי ללכת על המחשב הבא: Samsung NP350V5C-S08IL מעבד________Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache זיכרון________8GB DDR3 1600MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח_______1TB (5400 rpm S-ATA) תצוגה________15.6'' HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective מאיץ גרפי_______AMD Radeon™ HD 7670M 2GB כונן אופטי_______Super Multi Dual Layer כרטיס רשת_______10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN תקשורת אלחוטית________802.11 bg/n 1X1 בלוטות'_______Bluetooth v4.0 רמקולים_______3 W…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by Superj3w,

1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Gigabyte GA-P35-S3L Intel Core 2 Duo E6750 Kingston DDR2 2048MB 2X1GB 667Mhz Asus DRW-1814BLT Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB Western Digital 320GB 3200KS COMPUCASE Hec Midi Tower CI-6A19 400 Watt אשמח לחוות דעת...

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by F430,

אני רוצה מפרט של AMD ספק כבר יש לי של CORSAIR 520W HX SERIES חוץ מזה אני מחכה לHD2900pro בעתיד אני ישים את המרובע ליבות של AMD אז אין לי מושג בקשר למפרט אבל הבנתי שמספיק שיהיה לי תושבת של AM2 ואני היה צריך לעשות עדכון אז מי שיכול לעשות לי מפרט נחמד אני ישמח תודה

9. האם כדאי לרכוש פלטת מאווררים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by avili,

מחפש מחשב נייד לשימושי אינטרנט. המחשב אמור להיות מחובר לסטרימר ככה שנושא שמיעת המוסיקה וצפייה בסרטים לא אמור לעבור דרכו. חשוב לתת דגש על ניידות,(משקל וגודל מסך-12 עד 14 אינץ) חיי סוללה והארד דיסק של לפחות 250 GB. מעדיף לקבל המלצות לפי צרכים ולא לפי תקציב.

11. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by benr,

אני מנסה לעזור לחבר. אני יודע שבעקרון רוב המחשבים החדשים היום מגיעים עם VISTA. אני גם יודע שלא ניתן להחליף לXP את כל המחשבים בגלל בעיות של דרייברים וכו'. השאלה שלי היא איזה מחשב חדש ניתן לקנות בבטחון מלא שניתן יהיה להחליף את מערכת ההפעלה ל-XP? אם זה משנה לצורך הדיון, המחשב יירכש בחו"ל בסביבות מחיר של 3000 ש"ח. אם יש למישהו המלצות אני מודה מראש.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by ATGatdner,

אני חושב על ללכת על Q6600 וכרטיס מסך 8800gt שיצא בקרוב (מנחשב שזה יהיה בסביבות 1500 ש"ח לכרטיס). בקשר ללוח אם אני חשבתי על משהו של אסוס - כנראה ה P5N32-E SLI Quad Ready, או אולי משהו דומה רק בלי האפשרות ל SLI, כי זה אולי קצת מיותר בשבילי בתכלס. שווה לכוון בכל זאת על צ'יפסט של x38, במקום nforce 680i? מה יהיו ההבדלים? למארז חשבתי על ה armor junior הסטנדרטי (לא צריך חלונות וכאלה), שיהיה סביר ושקט. הבנתי שה hush עדיין לא הגיע לארץ. עכשיו נשאר לי לבחור רק ספק כוח - כמה וואט בערך אני אצטרך? פשוט לקנות את המתאים של thermaltake, או שיש המלצות אחרות? וכמובן, זיכרון - אין לי מושג מה אומרים שם כל המספרים (בסדר, עם המהירות אני מסתדר, אבל לא עם כל התזמונים והאלה), ויש מליון סוגים לכל …

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  14. היי חבר'ה! חבר רוצה לשדרג מחשב לעריכת אודיו ואני פחות מבין בתחום הזה. יש לו מחשב קיים מ2014, והתקציב לשדרוג הוא 2000 ש"ח. התוכנה שהוא עובד איתה בעיקר היא Ableton 10. אני רוצה להגיד שהשדרוג העיקרי צריך להיות SSD וראם, אבל אני לא בטוח. ואיך מוודאים שהלוח אם \ מעבד תומכים בשדרוגים אלה? האם זה בכלל אפשרי. תודה ענקית לעוזרים!! חג שמח הנה המפרט:

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח חריגה 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון cs go minecraft 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אין לי ssd צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windos 10 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  16. לאחר שבאשכול הקודם שלי גרמתם לי להבין שWIND הוא לא בחירה טובה לסטודנטים, ולאחר שראיתי שאני לא מוצא שום מחשב קטן מ15' ב2500+-, החלטתי להגדיל את התקציב לסביבות 3-3.5. שימושים : מחשב לסטודנט, אופיס, אינטרנט, כלים הנדסיים (matlab וכדומה). פוטושופ בצורה קלילה ביותר (לא קריטי לי הפוטושופ) מוזיקה, לא מיועד למשחקים אבל שלא יהיה מוגבל מידיי בנושא הגרפיקה. אשמח להצעות יעילות תודה רבה אריאל

17. Started by omricw1,

הי לפני כמה ימים פרסמתי הודעה בקשר להתייעצות בקשר למפרט, אבל מאז קצת השתנתה לי התקציב והעדיפויות שלי מבקש מפרט למארז הזה Fractal Design Node 304 Mini ITX Case 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם שווה להשקיע אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותלת מימד למתחילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה לסטודנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד 4, טייטנפול, סטארקראפט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  18. מלבד הפתרון הטריויאלי של שימוש בעכבר חיצוני. האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה ליצור פס גלילה? או לחלופין צירוף מקשים כלשהו או כל דבר בסגנון? תודה רבה אריאל עריכה : כמובן, דגם המחשב הוא msi ex400x

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by maximo,

קיבלתי הצעה לנייד עבור גרפיקאים של חברת ACER: מעבד של אינטל ליבה כפולה T5600 2G זיכרון כרטיס גרפי של Nvidia Geforce 7600 128M כונן קשיח 160G(5600rpm). האם המפרט מספק ? האם כרטיס המסך יתן מענה טוב? האם צריך לחזק את אחד הרכיבים או לשים דגש על רכיב אחר שלא צויין?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית + שימוש כללי, המידע לפי הפורמט המוצע : 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב עומד על 2000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אבל מעדיף לשמור על 2000. אני לא יודע אם זה יספיק למפרט שאני צריך, אם לא אשמח לשמוע מה הכיוון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אני עובד מהבית, לכן המחשב הביתי = מחשב עבודה אני לא משחק במשחקים כלל. התוכנות שאני עובד איתם זה בעיקר עורכי טקסט לקוד (לא frameworks וללא הידור, עורכים קלילים) ותוכנות גרפיקה וקטוריות (שימוש בסיסי, כרטיס גרפי און-בורד יספיק). יש הרבה מולטי טאסקטינג של אופיס, 3 דפדפנים,עורך קוד וסקייפי\מסנג'ר לדוגמה. המחשב עובד 24\7. יתחברו אליו 2 מסכים (אחד vga והשני dvi) כונן של 320 ג'יגה יספיק. 3. האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 114508534,

בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by deathrevenge,

היי * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים (SC2), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? לא יותר מ 2 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? כל גודל יספיק לר כזה קריטי רצוי 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר בלי אם זה מוזיל את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אגב חיפשתי קצת בפורום וראיתי שהצעתם את שני אלה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1497&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he האם הכרטיס מסך לא חלש מדי? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. היי כולם! חיפשתי וחקרתי וכמעט קניתי מחשב (סמסונג q330) אבל מסתבר שהוא לא טוב. אני לא מבינה כלום במחשבים ואין לי את מי לשאול אז אני סומכת עליכם. מסך: 13 אינץ'. משקל: עד 2 קילו. מעבד: הנטייה שלי היא כלפי i-5 דור שני ומעלה, אבל אני לא יודעת אם באמת צריך. סוללה: 4 שעות עבודה רגילה (הקלדה) זה סביר מבחינתי. תקציב: מוכנה ויכולה לשלם על משהו טוב. בלתי מוגבל. הנדסת אנוש: מקלדת נוחה להקלדה ממושכת ומשטח מגע שקל לתפעל. רעש והתחממות: פחות אכפת לי. בעיקרון אני סטודנטית אבל המחשב עומד להיות המחשב העיקרי שלי ולכן אני מחפשת משהו חזק יחסית. שימושים למחשב: - הקלדה בהרצאות, צפייה במצגות... - גלישה באינטרנט - עבודה בכמה חלונות פתוחים במקביל - צפייה בסרטים HD אני לא גיימרית ולא משתמשת בתוכנות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jamesi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.