עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Evyatar1620,

אהלן חברה וצהריים טובים. אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב אבל אני פשוט לא סומך על כל ההצעות ״המטורפות״ שמציעים אתרים כיום. המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקי רשת המוניים וגם משחקים מודרניים כגון Skyrim וכדומה. אני יודע שהתקציב הוא לא משהו מיוחד אבל אני משלם על זה ממשכורת חייל אז המקסימום שאני יכול לשלם. אם יש אפשרות לדחוף ווינדוס 7 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים ההייתי מעדיף אם לא אז לא נורא. תודה רבה לעוזרים ויום טוב! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון World Of Warcraft, Skyri…

2. שלום, מתעניין בנייד שהוא שילוב בין קלות כמו של מיני אבל בכל זאת נותן ביצועים טובים, ויכול לסחוב windows 7 עם כמה תוכנות office פתוחות בו זמנית. בעבר הציעו לי בפורום את DELL INSPIRON 14Z. אשמח לכמה שיותר הצעות וחוות דעת על המחשב הנ"ל גם כן. תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Pcman22,

קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מסוג לנובו N200. לאחר מספר דקות עבודה, כל פעם הזמן משתנה, המסך נכבה. כשהמסך נכבה רואים את השולחן עבודה ממש ממש חלש ואי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו לא על ידי הזזת העכבר, לא על ידי לחיצה על מקשים, שום דבר. מה דעתכם הבעיה? זה מחשב חדש. מישהו נתקל בתופעה? האם זו מנורת מסך פגומה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by bastard007,

טוב נתתי תקציב של 3,000 שקלים שלא לעבור על החוקים אבל אין לי ממש תקציב אני רק רוצה שיעלה על הדרישות אם נחוץ יותר אז יותר אם פחות אז פחות.. המפרט שלי לא נעשה בו OC לעולם אין לי מושג בזה נרכש לפניי שנה q6600 8800GT512mb 3gb GA-P35-S3G Croasir550w CM690 160GB מסך 17 LCD מאוד ישן בן 5 שנים רמקולים SBS 270 2.1 אני רוצה להתחיל לשחק על רזולוצייה של 1600X1240 ולקנות גם מסך 24 אינץ T240 ברצוני לרכוש גם רמקולים איכותיים X540. ואני גם רוצה לשדרג את המחשב עצמו מה רצוי כדי שהכל הכל הכל יפעל ברזולוצייה מקסימלית בלי תקיעות..... תודה חשבתי על משו כזה קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מ…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש עד 1000שח (סטודנט עני). מה כדאי לי לחפש ? איזו חברה ? דגם ? המחשב ישמש רק לצרכי אינטרנט וכתיבה. כמובן שיהיה עליו לינוקס (כך שהוא לא חייב להיות אימתני). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ShoVaLK,

טוב אחרי הרבה ידע שאספתי ואחרי הרבה השקעה בללמוד על מפרטים וזה אז זה מה שהרכבתי לעצמי ולשימושים שלי מארז: COOLERMASTER HAF 932 : RC-932-KKN1-GP w/o PSU ¤692 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED ¤325 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤464 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤382 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1597 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤395 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤113 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - B…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shedokan,

הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא שאני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב: מעבד: Q6600 G0 - מתכוון לעשות לו OC עם קירור TRUE. לוח-אם: ASUS P5Q-E דיסקשיח: WD 500GB זיכרון: G.SKILL 4GB 1066MHZ CL5 כ.מסך: EVGA 260GTX 216CORE צורב: SAMSUNG X22 BLACK ספק: 650W CORSAIR - מתכוון לעשות שידרוג עוד שנה מקסימום לכרטיס חדש ואולי גם מערכת קירור מים מארז: COOLERMASTER 690 מסך: SAMSUNG T220P 22" 1920X1200 נ.ב: אני בנוסף אקנה משחה טרמית + מאוורר 120X38 MM ULTRA KAZE השימושים הם בכללי הכל מהכל.. לרוב משחקים וזה ישמש אותי לשנתיים הקרובות!

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  9. 4424 ש"ח במזומן מטרת המחשב למשחקים וכל מיני דברים גם משחקים תוכנות ושימושים אחרים... לא צריך ציוד הקפי אני לא צריך כונן דיסקטים יתוכנן אוברקלוק למעבד אם ארני אצטרך וגם לכרטיס מסך מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1034 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤459 מארז: Thermaltake M9D 2x 120mm Black כמות: 1 מחיר: ¤404 ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail כמות: 1 מחיר: ¤412 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמו…

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  10. שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שלום אני קונה מחשב לגיימינג אני הולך לנצל ארבע ליבות והרבה משחקי יריות, ואסטרטגיה. אם מישהו יכול לתקן לי את המפרט (אם אפשר)? Intel Core 2 Quad Q9300 2.50GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1120 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Giagbyte ATI Radeon HD4850 512MB Zalman Cooler, יחידות 1 ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1484 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product…

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  13. עד 4000 - 4500 שקל (רוצה להזמין מחו"ל, אז לא חייב להיות דגם שנמכר בארץ) עם מעבד i5 מעדיף את HP (אני טכנאי מחשבים ומהנסיון הלא הכי גדול שלי עם ניידים HP די יציבים) אם למישהו יש המלצה לדגם טוב של חברה אחרת שתיתן אחריות בינלאומית בארץ אני אשמח לשמוע גם. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by rotem123,

שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by uriya,

מה אתם אומרים על זה? IBM X60 tablet מה דעתכם? אשמח אם תתנו דעה השימוש שלי במחשב הוא לצרכי אינטרנט וקצת סרטים וכאלה, לא יותר

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Iverson,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום... יש לי תקציב של בערך 7 אלף לשידרוג המחשב , אתם אומרים ששווה לחכות למעבדים החדשים או לשדרג עכשיו?? תודה לעוזרים זה המחשב שלי :

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by djass,

אני רוצה לכנות מחשב לא יותר מ3000 שקל לא כולל מסך מקלדת... אני צריך עזרה שתעזרו לי עם המפרט. המחשב הזה יהיה הרוב למשחקים!!! תודה לעוזרים! אני יכול לחרוג קצת עד 3500 גג!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. עם מסך "15. אשמח לשמוע חוות דעת... וגם איזה חברה עדיפה בטווח הזה.

19. מחשב שיעבוד על תלת מימד ורינדורים ברמות קשות!!!!! (max maya maxwell ) ונוסף לכל ישמש כמכונת עריכה ז'תומרת שצריך כרטיס מסך שיעבוד בreal time לא צריך מסך (השאירו לי אותו הנבלות) ויש לי hd 250 gb sata 2 תודה על העזרה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. באשכול זה נרכז קישורים לFAQים השונים פרי עיטם של חברי האתר בנושא מחשבים ניידים. בעתיד נשתדל להרחיב את הנושאים. כל מי שיכול לתרום תוכן / רעיונות / תיקונים מוזמן לפנות למנהלי הפורום, ויתקבל בשמחה. הנושאים המכוסים כרגע: זכרונות למחשבים ניידים סוללות Li-Ion למחשבים ניידים כרטיסי מסך למחשבים ניידים

• 0 תגובות
    • 59.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מעט תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מגוון של משחקי תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ' מקסימום אפשרי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. קודם כל, שלום לכם חברי פורום נכבדים, מזמן לא ביקרתי פה וטוב לחזור אני מחפש לקנות מחשב בכ 4000 ש"ח. אין צורך במסך וציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, צפייה סרטים ועבודה משרדית, וwindows vista כמובן. חשוב שהמחשב יוכל להריץ מכונות וירטואליות בצורה חלקה ( VMWare מי שמכיר ), ולכן דרוש 2GB זכרון עם אפשרות להרחבה בעתיד. לא מתוכנן OC, ולא מתוכננים משחקים פרט ל Сounter-Strike 1.6 מדי פעם - לכן נראה לי שאלך על לוח אם עם כרטיס מסך OB ועם אפשרות לשדרג במידה ויעלה הצורך. אשמח מאוד גם להמלצה על חנות טובה. קניתי בעבר מזיגזג ואני מאוד מבסוט מהם, אבל זכור לי שהם טיפה יקרים יחסית לשאר. תודה רבה. להלן מפרט מזיגזג שליקטתי לאחר מחקר של כשעה: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Co…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by zion789,

שלום, חבר של אבא שלי חוזר מארה"ב בקרוב מאוד ורציתי שיקנה לי מחשב-לכן רציתי את ההמלצות שלכם למפרט הכי טוב שאני יכול לבקש(עד 1500$ או 5500 ש"ח-שזה בארץ פחות או יותר מחיר ממש טוב למחשב בעל ביצועים למרות שבמחיר הזה אתה יכול להביא מחשב בהרבה יותר טוב!). אז ככה המחשב שאני יביא משמה יהיה בעיקר למשחקים כבדים שהגג הוא כמובן קרייסיס(כי אין משחק שמשתווה לו בגרפיקה),הדבר השני זה סרטי HD וכמובן הדבר השלישי זה מוזיקה...אני כמובן ביקשתי משמה מחשב כי היחס מחיר ביצועים לעומת הארץ הוא גבוה כי החלקים יותר זולים... עכשיו מה שרציתי שיהיה במפרט זה: *לפחות 4 ג'יגה זכרון לויסטה(עם החבילת שירות החדשה שלה שאני מאמין שתשפר אותה,וגם למשחקים שדורשים 4 ג'יגה זכרון בויסטה) *דיסק קשיח בנפח של חצי טרה לפ…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.