עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by charm,

שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by kobi.masika,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב נייד נורמלי המחשב ישמש ללימודים אינטרנט ודברים כאלה המחשב צריך להיות נורמלי כך שיעבוד למשך שלוש שנים בערך אשמח להמלצות - הסברים על המעבדים כי אני לא מכיר את שוק המעבדים מה עדיף מול מה תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by tomerbr10,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Gal Tamar,

צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מעוניין בהמלצה למחשב נייד 1.7ghz 1024m זיכרון לפחות 60G VRS SHXE חשוב שירות ואחריות בינלאומית מחיר 5000-6000 בתודה גיל

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by gotex,

אני צריך מחשב נייד בתקציב של פחות או יותר 5000 שקל אין לי העדפות לשום חברה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. תמליצו לי על מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית(אופיס. תוכנות קטנות .....) ב 5000 ש"ח ??? תודה

9. מחשב נייד ב כ-5000שח + - , מחשב כמה שיותר חזק זמן סוללה ומשקל לא חשובים במיוחד. בעיקר לסרטים ועבודות ולפעמים גם משחקים . שהיה כמה שיותר נוח לעבוד איתו ולראות סרטים , שלט רחוק חשוב לי מאוד. קורא כרטיסים היה נחמד. Bluetooth חייב !. דיסק ק. ממש אין לי צורך במשו גדול (אפילו בכלל לא צריך ) הממ...ואין לי צורך בדברים מיחדים אחרים. מקווה שאני לא דורש יותר מידי. תודה רבה. עריכה: טוב ביינתים אני הולך על HP dv5269ea ב 5635 , חריגה חריגה אבל אני חושב זה שווה את זה. http://62.219.78.110/cnab-shop/product.asp?productid=267 יש למישו הצעות אחרות? בבקשה זה דחוף אני כנראה קונה מחר.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום .. אני צריך מחשב נייד ב 5000 שיקל .. שימושים כללים ומשחקים .. תודהה

11. Started by alzi,

שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by SilentD.M,

טוב אני טס לחו"ל בקרוב ויש לי עד 800$עם חריגה עד 1000$ ...אם אני לא טועה ראיתי כזאת בקשה לא מזמן אבל לא מצאתי סורי מה שאני צריך במחשב הזה זה זמן סוללה רב(חשוב) , עם BlueTooth מובנה(לא חובה) , שהיה יוכל להעלות משחקים בסיסיים ,זכרון-60Gb בהחלט מספיק. חשבתי על Dell Inspiron E1505 ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. מוסיקה , אינטרנט , משחקים , עד שעתיים ( שעה וחצי ) ללא חיבור לחשמל מסך טוב יחסית

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by yoni321,

טוב אנשים אני צריך מחשב נייד ב-2000$ המחשב ייקנה בארצות הברית. שימוש: office, אינטרנט אלחוטי צפייה בסרטים, Icq messnger, skype, משחקים. אם אפשר גם שיהיה ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שיהיה ניתן לראות סרטים דרך הטלוויזיה. המחשב צריך לעלות בטיל ושלא יעבוד לאט אחרי כמה זמן. אנשים תענו מהר צריכים להזמין עוד היום. תודה

15. Started by etant2,

שלום לכולם, אני בחיפושים כבר תקופה אחר מחשב נייד ואני מכיר בעיקר את הדגמים של ASUS, המטרה שלי להשתמש במחשב לצורכי עבודה בעיקר אך גם לראות סרטים. אפשר לחרוג מעט מהתקציב כלפי מעלה... הדרישות : 1. קליטה מעולה של אינטרנט מחוץ לבית (אני יודע שלמחשבים של ASUS הקליטה הכי טובה, אבל אולי משהו יכול לחדש לי משהו) 2. יציאת HDMI 3. פלאש 1080P 4.רצוי WIN 7 6. קל (עד 1.5K) 7. זמן סוללה בשימוש אינטנסיבי, 4-5 שעות ומעלה 8. 13.6" ומטה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by aviel1988,

שלום לכם אני צריך מפרט למחשב נייד ליישומים בסיסיים כמו גלישה איי סיי קיו שירים וכו'. אשמח לקבל הצעות לתקציב הנ"ל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב נייד, לשימוש בייתי: אינטרנט, Office, סרטים וכו'. מסך 15", כרטיס מסך סביר. צורב DVD. אני רוצה גם אפשרות של אינטרט אלחוטי. שיהיה של Intel בבקשה. (לא אוהב AMD). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  18. Started by meirp,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tom123,

אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לחבר שלי כרגע. הדרישות לא יותר מדי גבוהות- גלישה, קצת סרטים ושירים וזהו. אולי גם קצת משחקים מדי פעם אבל אני לא בטוח אפילו. מה שכן חיי סוללה זה ממש לא חשוב, כי למרות שזה מחשב נייד, הוא לא הולך באמת "להתנייד" איתו, הוא יעבוד איתו בעיקר בבית, כך שזה הדבר האחרון שהסתכלתי עליו בסקר שלי, וכנ"ל על המשקל או הגודל. בכל אופן הנה ממצאי הסקר - צמצמתי לאפשרויות האלה: Lenovo 3000 N500 laptop http://www.retrevo.com/search?q=Lenovo+N500&rt=sp יש ב-KSP ב-3090ש"ח Dell Vostro A860 Laptop http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&cs=04&l=en&ref=lthp&s=bsd&~tab=ReviewsTab יש ב-KSP ב-3190ש"ח Acer Aspi…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסגר על מחשב נייד מכל האופציות שאספתי לי, ואולי תציעו לי גם חדשות. * מטרות המחשב? לימודים (עבודה על VMWARE), הקמת כמה שרתים וירטואלים (לפעמים במקביל) וגם שיהיה לו כרטיס מסך ייעודי כדי לשחק קצת משחקים מעבד: i7 זכרון: אפשר גם 4, אני אשדרג אחר כך עד 8 או 12 (כמובן שעדיף מחשב שיש לו אפשרות הרחבה ל-16 ולא רק ל-8) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' אינץ', לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? אם אפשר FULL HD בתקציב אז למה לא, אם בא על חשבון דברים אחרים אז ממש לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת שכוללת numpad חובה, אם יש אפשרות גם עם תאורה אחורית * משקל רצוי? לא משנה, הניידות היחידה תהיה לסחוב אותו על הגב בפעם בשבוע…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by quantoM,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ב-3000 ש''ח. אני אסתובב הרבה עם המחשב, זאת אומרת, שאמינות, אורך חיי סוללה וניידות חשובים מאוד, המסך לא משנה לי כל עוד הוא לא גורע באורך חיי הסוללה, ובניידות המחשב[גודלו ומשקלו]. המחשב יבצע עבודות משרדיות, לא יופעלו עליו משחקים, גם סרטים לא יצפו דרכיו. קרוב לוודאי שאני אשים עליו מודם סלולרי מתי שאני אהיה מחוץ לבית, מתי שאני אהיה בבית, אני אשתמש באינטרנט אלחוטי, דרושה תמיכה בשני אלה. עדיף שיהיה קל, ולא חתיכת בלטה כבדה. מעה''פ לא משנה. חריגה מאופשרת, במידת הצורך. ביצועים אינם שיקול כאן, רק חשוב שהמחשב יכלול 512MB זיכרון מינימום, לא פחות! ושהדיסק קשיח יהיה במהירות מספקת, לא איטי מידיי. תודה רבה על העזרה, אני יודע שזה קצת הרבה דרישות, אבל זה …

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by sos,

בעקרון אני צריך מחשב נייד בסביבות ה-3K לעבודה משרדית בלבד. יש מצב למחשב שאני קונה חדש או רק יד שניה? ואם כן אפשר הפניה לאתר שמוכר מחשבים ניידים במחיר הזה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by levy18,

שלום אני צריך מחשב טוב וחשוב שיהיה גם יפה שיגיע עם ווינדוס 7 ושלא יחסר לו חיבורים וכאלה חשבתי על הדגם הזה של DELL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 מה אתם חושבים?יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.