עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yossiel,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…

3. טוב אז פתחתי פה כבר כמה תרדים ועוד כמה בכמה פורומים אחרים. אני מרכיב לי מערכת מולטימדיה שלמה בחדר, במורכת מLCD, PS3, מחשב ומערכת קולנוע ביתית. LCD נקנה השבוע, WD1, מסך 32 אינץ. PS3 כבר אצלי 11 חודשים. מחשב יש מערכת מורכבת שכנראה תצטרך שינויים. מערכת קולנוע ביתית צריך פתרונות. אז הסיפור ככה, אני צריך לחבר את הממיר, הפלייסטישן והמחשב למסך, הפלייסטישן למשחקים, הממיר כמובן לטלויזיה, והמחשב לסרטים אינטרנט והורדות (אני בכוונה מציין את ההורדת כי הפלאש גט עובד 24 שעות ותמיד מוריד על 180 ולוקח מינימום 15 מגה מהזיכרון ועוד מי יודע כמה מהאינטרנט). כרגע משתמש באינטרנט 1.5 כנראה יהיה שדרוג לגדול יותר בקרוב-ADSL. המערכת מחשב הקיימת מורכבת ממארז אורורה של גייגביט, מארז מאוד מאוד מרווחב,…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

בוקר טוב, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי,אופיס אינטרנט ומוזיקה,כולל מסך. תודה מראש,אפשרות לחריגה עד 3000.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. מה קורה? קניתי לאחרונה את הלפטופ הזה: Asus R551LB-CJ125H הוא הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה שאני לא סובל אז התקנתי עליו ווינדוס 7 Ultimate. הבעייה היא שאין לי דרייברים לכלום ואני לא מצליח למצוא גם באינטרנט! כל מה שמצאתי זה דרייברים שבאים בחבילת התקנה של אסוס שעושה חיפוש על המחשב ואז מציעה אפשרויות והבעייה היא שאין לי אינטרנט כדי לבצע את הסריקה עם התוכנה הזאת. בעצם אין לי אפילו אפשרות להתחבר לאינטרנט לא עם כבל ולא עם אינטרנט אלחוטי כי אני לא מוצא דרייברים. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול למצוא דרייברים ? Windows 7 Ultimate 64BIT/ תודה ושיהיה אחלה סופ"ש!

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Swed,

שלום וחג שמח אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל ישמש ללימודים באוניברסיטה. תודה רבה עדיפות לחברה HP לנובו HDD 500GB לפחות מסך עדיפות ל15.6 כונן DVD משקל כמה שיותר קל זמן סוללה סביר

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MrHackerPro,

* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nirdag,

היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

11. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים התקציב כולל גם ציוד הקפי של מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22" אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by creek,

מסך דק lcd 17 בלי ציוד היקפי מטרות כלליות, לא לגיימרים פאנאטים, מחשב שקט ולבנות אותו ב-KSP ולהגיב מהר יש לי להביא את המפרט הזה בעוד שעה~

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by Alonreg,

היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אוקיי יש לי 2100 שקלים חדשים ומאחר ויש לי קצת בעיות בבצפר חשבתי שאם יהיה לי לפטופ לארגן בו את כל החומר זה יעזור לי להשתפר. עכשיו התלבטתי בין כמה דברים: Asus EeePC 4G Acer Aspire MSI Wind U100 מהשוואה שערכתי ראיתי שהנתונים של MSI הם הטובים ביותר וגם משתלמים ביותר מבחינת מחיר, מבין שלוש האופציות. הקטע הוא שהיבואן של MSI בארץ היא אייבורי מחשבים, שעפ"י רוב, "לא מדהימים" (בלי להיות מלוכלך) עכשיו, מה דעתכם על המחשב בכללי? האם כדאי לרכוש אותו? האם הוא יוכל לעמוד בקצת אופיס, אינטרנט ומשחקים קלילים כדוגמת Bejeweled Twist וכו'? האם הוא כבד על הגב? (אני יודע שהוא שוקל קילו מאה, אבל אין לי אינדיקציה איך זה ביחס למחברות...) והשאלה האחרונה- האם הוא שווה את המסכת עינויים של אייבורי?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. 1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקל…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Skippy,

מעבד I7 930 דור ראשון קירור מעבד Cooler Master V8 לוח Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 2 זיכרון טריפל Gskill 12 GB 3x4GB מארז Cooler Master HAF 932 כרטיס מסך ATI 6870 1GB דיסקים WD Black 2x2TB תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום , התחלתי לבנות מפרט שמובא בהמשך וצריך כיוון נכון והשלמה. המחשב ישב במרכז הבית וישמש גם לעבודה, חצי תכנותית (visual studio) וחצי משרדית, וגם בתור מדיה סנטר. מסך וכרטיס טלוויזיה לא במסגרת התקציב, כבר יש: מסך Samsung SyncMaster 24, כרטיס טלוויזיה AverMedia Hybrid 007. המחשב יקבל כניסות טלוויזיה (אנלוגי או דיגיטלי), יציאת ה-D-Sub תלך למסך, יציאת ה-DVI אמורה ללכת למקרן. כמו כן מעוניין שיציאת האודיו תלך לכניסת Direct 6 Channel של רסיבר. עדיפות למארז מדיה שוכב, כך שימוקם בתוך שידת סטריאו מאווררת (כלומר שיש בה זרימת אוויר, לא שיש בה מאווררים). מפרט אפשרי: מארז ANTEC NSK2480 BLACK 380W מעבד Intel Core i3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-UD2H זכרון…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by benibenny,

שלום רב . הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר? אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי. אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים. מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח. לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 3 שאלות אחרונות לפני רכישה של לפטופ : 1.מעבד 2.8 GHZ ,זכרון 512 וכרטיס מסך radeon 7000 igp יכול להפעיל משחקים שיש בשוק ?(ואיזה)? 2.נאמר לי שהסוללה מחזיקה לכשעה וחצי,מה מחיר של סוללה חדשה בממוצע? 3.איך בודקים אם יש במחשב WIFI ואם אין אפשר להוסיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E8400 3GHz 4 Gb RAM DDR 2 800Mhz Radeon 6850 1GB Thermaltek 600W אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאני אוכל לשחק BF3 ומשחקים שעתידים לצאת על הגדרות הגבוהות ביותר על FHD. אין לי בעקרון הגבלה של תקציב, אם אפשר יהיה אז לנסות לא לעבור את ה 4,000. ככל שהסכום יהיה יותר נמוך כך יהיה יותר טוב, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה.. P: אני רוצה לקנות רק מרשת KSP אני לא מעוניין בחנויות אחרות אלה אם יש שם משהו זול בצורה משמעותית. שמעתי שמחיר כרטיסי המסך של AMD אמור לרדת בקרוב, מתי זה יקרה אצלנו ? תודה רבה אשמח לתשובות.

23. Started by ashkenazone,

אוקי, אני צריך את המפרט הכי זול ומקומצן בעולם שיכול להכיל קיובייס ותוכנות כדומה ליצירת מוזיקה! תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. בשביל משחקים. לוח אם וכרטיס מסך אני חייב לקנות, כי ללוח אם שלי יש חריץ agp והכרטיס מסך שלי הוא 7600gt. בקשר למעבד, אני חושב שאני יכול להשאיר אותו, כרגע יש לי E6300. מה אתם אומרים? אם אני צריך מעבד חדש אז אני יכול להעלות את התקציב. בקשר לכרטיס מסך, חשבתי על Gigabyte 8800GT 512MB ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by benib,

צריך המלצה לטבלט עם מסך מסתובב כמובן + מקלדת עם מעבד CORE2DUO ולפחות ג'יגה זכרון תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים