עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לצערינו, בשל מספר מקרי הונאה ושימוש לרעה של גולשים, החנות PC 100 סגרה את שעריה. עם זאת, לקוחות עם תקלה במוצר שנמצא עדיין באחריות מוזמנים לפנות אלינו ל-pc100support@gmail.com או לאתר http://pc100.bravehost.com ונשמח לעזור להם. למנהל הפורום: אל נא תמחק הודעה זו, אין זו הודעה פרסומית ואין לה ערך מכירתי מבחינתנו מאחר והחנות נסגרה. הודעה זו נועדה ליידע לקוחות שרבים מהם חברי הפורום הנ"ל לגבי דרכים ליצירת קשר עימנו ולכן יש לה ערך רב לחברי הפורום.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by termal,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב 4000 שקל. עשיתי חקירה עמוקה בשוק... הגעתי למסקנה שבחו"ל הכי זול. אבל... אני לא יודע איך זה עובד השיטה בלהזמין. יש מיסים, משלוח ועוד כמה שטיות עם משהו יודע מה מחיר המיסים או איפה אפשר לברר בקשר לזה הודה לו מאוד עם יש אתר אמין וזול בחול שאפשר להזמין דרכו הודה לו עם ירשום את הלינק.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3500. עדיפות למסך 22", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי וללא צורב

5. Started by tamir2,

אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by liron_e,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by amir85,

סונגרתי למצוא לחבר טוב של אבא שלי נייד אז לפי מה שהבנתי, הוא מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000שח לשימוש משרדי בעיקר + הרצאות. אם אתם צריכים מידע נוסף אז אני אשמח לשחק בטלפון שבור...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. זקוק ל-HTPC שקט במיוחד בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי" "מחשב בעיקר לתכני HD עם אופציה למשחקים, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC". עם יכולת גלישה בסלון - כמובן שוב דגש כל שקט ברמה 8 מתוך 10 כ"כ מחשב הנל מחובר לפאלזמה מסוג פנסוניק PV80 50" רזולוציה 1368X768 כלומר HD-READY רצב מפרט הנל - מה דעתכם? - אנא ענו על כל השאלות מארז ANTEC שוכב מדגם FUSION REMOTE שחור ספק כוח AEC 550W 14CM COUGAR-550W לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-GD65 מעבד QUAD 750 1156 INTEL CORE I5 *2.66 GHZ 8MB זכרון VALUE KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 5750 1GB - 5MSI דיסק קסיח פנימי 500GB SATA2 7200RPM 32MB WD צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס קול - 7.1 מובנה בלוח האם כרטיס רשת LAN1G מוב…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by AviB77,

אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by basad2007,

בס"ד http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597779 זה מחשב נייד שמצאתי בZAP. צריך אותו ל-ICQ,שמיעת שירים וגלישה באינטרנט,אולי גם כתיבת מסמכים-אבל לעיתים צריך שגם יפעלו ביחד... האם המחשב עוד יזוז??או שזה לא סתם טרטנה 4 אלף שקל לקנות נייד?? בין 3500-400 ניד שיספיק להנ"K. תודה רבה לכל המייעצים עוזרים וכו'.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 19:36:54 בס"דאו מאת זה-מחשב רגיל אישי אבל אני לא יודע איך זה הולך SEMPRON?? נגיד בהשוואה לP4 לאיזה מהירות שעון הוא משתווה ב-ע-ר-ך בביצועים.?? זה ממש טרנטה או שמחזיק שנתיים לפעול וזה?? זה כאילו סלרון הבנתי רק של AMD?? ואיך זה שהיום ב-3 אלף אפשר לקנות דואל-קור??אני לפני שנה וחצי עד כמה שהטכנולוגיות משתנות מהיום למחר,PD 3 ג'יגה ב3 וחצי אלף על…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by yik,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. 0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ועבודה משרדית - תתכן הזרמת סרטים בפורמט 1080p - 4k לטלויזיית אנדרואיד טיוי. - קצת משחקי אסטרטגיה או משחקים לא אלימים שאפשר לשחק גם עם ילדים קטנים (נניח סימס, sim city או cities skylines) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

14. Started by netanelam,

מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX ספק כח : 500WATT לוח אם: GIGABYTE CHIPSET G41 מעבד: CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ זכרון: DDR II 800 4 GB כוננים: צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת: O/B GB MARVEL דיסק קשיח: SATA II 7200 Rpm 16MB BUFFER 500 GB כרטיס קול: O/B AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA כרטיס מסך: NVIDIA GFORCE 220 GT 1GB DDR3 מסך : 20 " CHIMEI LCD

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  15. [h=1]שלום לכולם, מישהו מכיר/שמע על המחשב הבא- מחשב נייד Vostro 2521 VM-RD09-7081 דל?[/h]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by AcidBurns,

מיועד למשחקים וגרפיקה. Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 368 ש"ח Intel Core 2 Duo E8600 3.3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 1,454 ש"ח LANPARTY UT X48-T3R Intel® X48 chipset ICH9R LGA775 1,535 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 8-8-8-21 F3-10600CL8D-2GBHK X2 1,310 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 155 ש"ח Lian-Li Aluminum PC-B20A Silver 1,185 ש"ח OCZ GameXStream 700W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan 690 ש"ח סה"כ 6697 תודה מראש, שחר.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  17. הי התחלנו לחפש נייד לעבודה - אלו הנתונים שהגדרנו: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. אלו הדברים שאנחנו יכולים להגדיר. אז מה אפשר לעשות עם המידע הזה כדי לרכוש בסופו של דבר את המוצר הכי מתאים לנו?! נשמח לסיוע ממביני עניין :s05:

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by אבי_28,

כאשר אני מסתכל מפרט של מחשב נייד כמו זה: מחשב נייד R40 IBM. מעבד אינטל פנטיום 1.3GHz M. זכרון 1גיגה. דיסק קשיח 40GB. כולל CD-RW משולב DVD. רשת WI-FI . איך אני יכול לדעת אם ה פנטיום 3 או 4? האם מספר הפנטיום נקבע לפי תדר המעבד או עפ"י קריטוריון אחר האם לפי הדגם אפשר לדעת מה גודל המסך או שאין קשר? מה זה רשת WI-FI ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by e0z0,

שלום לכולם, אני עובד כרגע עם מעבד Quad 6600 ומחפש לוח אם שיכול להתאים למעבד הנוכחי ולמעבד עתידי (I7 או המעבד שיבוא אחריו). כרגע אני לא מחפש לקנות מעבד חדש אבל כן מחפש לוח אם עם PCI 2 ו- DDR3. אני עובד במחשב עם הרבה תוכנות גרפיקה ווידאו. האם יש לוח אם מומלץ שיכול לענות על הקריטריונים הללו? מן הסתם עדיף מחיר של עד 1000 שקל (אני מחפש לוח אם יד שנייה גם כן).

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. כרגע אני משתמש במעבד P4 3.0 בלוח אם של EPOX 915P. 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך ATI X600 רציתי לשאול אם כדאילשדרג אותו טיפה ועל מה אתם ממליצים? איזה מעבד ואיזה לוח אם. ואם יש המלצה גם להחליף כרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת ווידאו cyberLink power director , AVID משחקים בעיקר FPS וספורט כרגע לא מתכוון לבצע OC אבל חשוב לי היכולת העתידית התקציב המקסימלי הוא 6.5K אבל אשמח לעזרה להגיע ל - 5.5K לא צריך ציוד היקפי חשוב תמיכה ב - USB3 גם במארז הרכבתי את המערכת הבאה : אשמח להצעות לשיפור בעיקר תחום המארז והקירור גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט האם לחסוך וללכת על כרטיס מבוסס 650 ולא 660 דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPC…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. קצת נטשתי את השוק בשנה האחרונה ואני לא מעודכן בכרטיסים החדשים ו כו', מישו יכול לבנות לי בבקשה משהו? אין צורך בציוד הקפי או מסך

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משרדי (אינטרנטאופיס ואאוטוקד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אאוטוקד וסטראפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. ArcticSilver 5 3gram ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח LG CDROM X 52 Bulk .ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK .ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.