עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DIPSET,

היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by SabaKeraH,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 2000-2300 שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2500 שקל במקרה שהשדרוג יהיה טוב בפער מהלא משודרג • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לצנל אם שווה תכסף שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: Counter strike global offensive , fifa 16 , dota 2 • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא צריך אלא אם כן נותנים בחינם שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מי…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by R3flect,

שלום ח'ברה , אני חדש פה ואני דיי מבין בחומרה .עקב הזמן הקצר שיש לי , ועקב זה שאני רוצה שמישהו יותר מקצועי יבנה לי מיפרט אני פונה אליכם . אני צריך מחשב חזק למשחקים , ולתוכנות אשר לוקחות המון זיכרון (אני צריך כג'יגה זיכרון) , בנוסף אני צריך מסך LCD 17 ^ דרך אגב , עדיך לי לקחת דיסק קשיח 1000 rpm ? ^ תקציב עד 9000 , כולל הכל , קומפלקס . -- עוד שאלה , אם אני קונה למשל מארז רדימאקס , אני יכול להוסיף אליו כוננים וכדומה ? פשוט זה לא הכי נראה ככה , למרות שבטח אפשר -- תודה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by liran324,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

14. Started by UserAr,

שלום, לאחר שהמחשב הנייח שלי התפגר (בן 8) החלטתי לקנות מחשב חדש. בגלל שאני מתחיל ללמוד השנה החלטתי שאקנה מחשב נייד. אני מודע לכך שבתואר עצמו לא אשתמש יותר מדי במחשב מחוץ לבית(הנדסת חשמל), אבל תמיד טוב שתהיה האפשרות. פתחתי את הנושא כי אין לי מושג מה לבחור ואולי אוכל לקבל עצות מסטודנטים אחרים לגבי גודל מסך, משקל וכו'. חשבתי שאם אני קונה מחשב נייד, אז שיהיה כמה שיותר קל, 13-14 אינץ' ועם סוללה שמחזיקה כמה שיותר. אני גם מעוניין לחבר אותו לתחנת עגינה בבית. לגבי כונן SSD, אני חושב שלא צריך להגזים עם הנפח ומספיק נפח קטן+כונן חיצוני. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק וישמש אותי לתקופה ארוכה ולכן התקציב לא מוגבל. אם אפשר, לתת גם המלצות לתחנת עגינה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Simon Pikalov,

שלום אני בניתי בפרט אך יצא נורא יקר 🤣 למרות זאת אני רואה שבksp x אפשר לקנות מחשב דומה מבחינת כרטיס מסך במחיר הרבה יותר טוב קישור ל ksp : https://ksp.co.il/web/item/412484 קישור למה שבניתי : מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/intel-core-i7-14700f-1700-tray]Intel Core i7 14700F / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1486 [b]קירור למעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/be-quiet-light-loop-360mm-bw022]be quiet! LIGHT LOOP 360mm[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 570 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=109485]Asus PRIME Z790-A WIFI[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1…

17. כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by DotC,

מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by KF,

היי, אני שוקל לשדרג את הכרטיס המסך במחשב שלי מכיוון שהוא כבר מתחיל לגרד את ה-60FPS (ולפעמים גם פחות) במשחקים כבדים. (רזולוציה 2K על ULTRA בהכל) חשבתי לנסות לחפש 4080 ביד 2 , מה שווי של כרטיס כזה משומש? , בכמה אפשר למכור את ה6800XT שלי? האם יש חלופות אחרות? תודה AMD 5900X Gigabyte X570S AERO G X570S XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum Corsair iCUE 4000X RGB

21. Started by Shoq,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני קונה אותו במיוחד למשחקים שיפעלו עליו על הגדרות גבוהות (מקסימום), ודרך אגב אני משתמש במסך " CRT "17 אם זה משנה, ובכן זה המפרט: לוח אם: GA-965P-DS3 , INTEL 965P, 4xDDR2 533/667/800 DC מעבד: Intel® Core 2 DUO- E6600 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E זיכרון : PQI 1GB- 800 MHz דיסק קשיח: 160 ג'יגה SATA 2 8 MB Western Digital ספק כח : 480W של HEC נ.ב: האם שווה לי להשקיע עוד קצת בשביל הכרטיס מסך הזה: EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 PCI-E מהאתר נועה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7268 אז מה אתם אומרים הרכיבים האמורים לעיל ינוצלו כמו שצריך?

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by hadaris,

היי לכולם, השונות לגביי מחיר האחריות בין החברות השונות שמוכרות את המחשבים היא גדולה, הבדל של 100 ש"ח בין חלק מהחנויות. האם אני חייבת לעשות אחריות דרך החברה שממנה אני קונה? האם אפשר לקנות את המחשב ולעשות את האחריות דרך היבואן הרשמי? אם כן מה העלות? אודה לעזרתם!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים