עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladteib,

שלום. מה הוא לדעתכם המחשב הכי טוב,אבל אני מתכוון למפלצת,שקיים בארץ למשחקים? אני לא שואל לצורך קנייה,ככה שגם אם הוא עולה 30000 ש"ח תרשמו אותו. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אורח רון
    Started by אורח רון,

לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו

4. Started by אנונימית x360,

שלום אני קונה עוד כמה זמן מחשב ויש לי כמה שאלות שאני ישמח אם משהו יענה לי אני קונה מחשב לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות,לעשות עבודות של בית ספר ,מחשב שלא עונה רעש (חשוב!) ולא מתחמם בקלות 1. איזה מסך כדאי 15 אינץ או 17 אינץ (גם לי בגודל וגם לפי משקל איזה כדאי?) 2. האם כדאי לי לקנו 360 מעולות (אחד שמתקפל) זה שווה את הכסף ,זה עמוד, זה נשבר בקלות? 3. איזה מעבד צריך-אחד הסוללה מחזיקה מעמד הרבה אבל לא יקר והאיכות של המחשב היה טוב ומהיר (אם זה חשוב אני פותחת הרבה כרטיסיות באינטרנט אז שלא יקרוס תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לשמוע מכם המלצות לחנות באזור המרכז בה ניתן לרכוש מחשב נייח (כנראה לגיימניג) כאשר הדגש הוא על איכות השירות ואמינות (אין לי בעיה לשלם 100-300 שקלים יותר), אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בבקשה שלי אם כן אז סליחה שיהיה אחלה יום

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Achilllles,

מעוניין בחוות דעת למפרטים הבאים: מפרט ללא OC למעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI, יחידות 2 ₪2504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1431 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 ht…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by knight27,

שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, קוראים לי גיל ויש לי ידע בסיסי מאוד בכל הקשור לנושא של חומרה אז אשמח אם לא תחסכו בפרטים... אז ככה, יש לי תקציב של 8000 שקל בשביל לקנות מחשב נייד באיכות טובה, ושיהיה ניתן לשידרוג כעבור שנה-שנתיים עם כמה שפחות חלקים להחליף(שיהיה עמיד). המטרה שלי למחשב היא בעיקר דברים חובבניים כגון: סרטים, משחקים וכדו' ככה שחשוב לי שיהיה בו את הדברים הבאים:כרטיס גרפי טוב,כרטיס מסך טוב המאפשר חיבור לטלוויזיה לראיית סרטים,מסך 15 אינץ לפחות,לוח אם עמיד כמו שכבר כתבתי,וכל שאר הדברים הנחוצים בשביל מחשב טוב... כמו שאתם רואים אני לא ממש מתמצא בכל מה שקשור לחומרה אז אשמח אם תפרטו עד לסוגים של דגמים ואיפה ניתן להשיג אותם במחיר שנקבתי. תודה מראש על העזרה!

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) GA-B85M-HD3 2) מעבד I5 4440 3) זיכרון 4 גיגה * יש לי דיסק קשיח ומארז כמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותו אשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך. כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי. אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים) תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסך אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ? כמה וואט ספק אני צריך ? והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שלי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Sony Vegas, 3ds Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO, Rocket League, Battlegrounds, GTA V לא מתכנן לחבר מסך חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא קריטי 8. האם ישנה העדפה…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by d0s,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by MORAN4691,

שלום לכולם חדשה פה. צריכה את עזרתכם. הידע שלי במפרטי מחשבים באמת שואף לאפש, אז אני פונה אליכם. אני רוצה להחליף מחשב, השימושים שלי בעיקרון זה לאינטרנט, למשחקים (סימס 2 וזו טייקון2 (הגן חיות)) ולתוכנות עריכה ומולטימדיה (פוטושופ וכו'), התקציב שלי מוגבל, יש לי מסך, ומקלדת ועכבר, וגם מערכת הפעלה, ויש לי 2000 שקל למחשב, הבנתי שאני צריכה זיכרון פנימי של לפחות 1 ג'יגה, מה ההבדלים בעליות של חצי לגיגה? ועוד דבר, המליצו לי על חברת איבורי, שבונה מחשבים לפי רצון הלקוחות, יש לכם דעה עליהם? תוכלו לעזור לי לבנות מפרט טוב ואיכותי עד המחירים האלו ואני אפנה לאיבורי ואבנה מחשב. תודה רבה לכולם , מורן

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום. אחרי שהמחשב שלי החזיק מעמד יפה מאוד 5 שנים, אתמול הוא אמר להתראות כאשר הספק שלו עבר לצד השני. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג למפלצת חדשה. קראתי את המדריך בנעוץ של הפורום (מדריך נהדר), ואני אכוון את הצרכים שלי לפי המדריך פחות או יותר. נתחיל בתקציב. המספר ששמתי הוא 8,000 ש"ח, אבל זה סוג של גבול עליון. אם יש צורך להגיע למחיר זה בסדר, אבל לא מפריע לי לחסוך. השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד. אפשרות לשחק משחקים חדשים בתאריך ההשקה שלהם זה חשוב ביותר. בנוסף, אני מעוניין שהמפרט של המחשב יהיה תואם hackintosh, לצורכי פיתוח אפליקציות. אני לא מעוניין לקנות Mac במחיר אסטרונומי. אני גם צריך את המחשב לפיתוח אפליקציות. בשביל זה צריך OSX, אבל אני לא בטוח איזה פתרון עדיף, hackintos…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by דובי770,

כמה אוכל לקבל על הכרטיס Zotac GTX580 1.5GB? הכרטיס ללא אחריות.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by AA123,

קודם כל אני יודע שיש מישו שפתח נושא זהה אבל אני נעדיף שיהיה לי נושא אחר שתיתנו לי הצעות וגם יש לי בקשות שונות... אז ככה אני צריך מחשב בעיקר למשחקים... 1024 MB ראם... הארדיסק 100 גיגה לפחות! עדיף יותר.. כרטיס מסך שאני לא יצטרך להחליף חודש הבא... לא צריך רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר וכו. אם יש צורך ביותר תקציב תגידו כמה בערך ואני יגיד אם זה אפשרי.. תודה וסוף שבוע נעים לכולם

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by דןזט,

הי חברים, אני עומד לקנות מחשב לפי הפרטים הללו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by amig,

אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היי מה קורה? טוב אני צריך מחשב חדש אז החלטתי ליהיות ילד טוב ולענות על השאלות שבחוקים ;D ;D.... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500$, אני מעדיף מחשב מארה"ב... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים כבדים, אוברקלוק, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD גדול, עם אפשר להשיג גם LCD קטן (4.5") למארז, כרטיס טלוויזיה, מקלדת,עכבר, רמקולים 5.1, כונן DVD וצורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם: DFI LAN PARTY UT ULTR…

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. תקציב: אני לא מסתכל על תקציב אלא על איכות, לא משנה לי כמה יעלה, אני אשלם - העיקר שיספק לי את הסחורה. שימושי מחשב עיקריים: הרבה אינטרנט, תוכנות דואר, אופיס, קצת משחקים לא כבדים, סרטים ומוזיקה, תוכנות מסרים מידיים ואולי קצת קצת גיימינג ציוד היקיפי: עכבר, מקלדת, מיקרופון, אוזניות נוחות ורמקולים נוחים. *המלצות בלבד - לא קריטי. נא לכלול את כל רכיבי המפרט. עד כמה חשוב השקט? לא כל כך חשוב, אבל שלא ישמעו לי אותו מהצד השני של הבית. האם מתוכנן אוברקלוק? אין לי מושג מה זה, תבינו לבד ;D האם לכלול מע' הפעלה / תוכנה מסוימת / הרכבה בחנות? ווינדוס 7 הום פרימיום, עדיף 64 ביט. העדפה לגבי מקום הרכישה: אין. בקשות מיוחדות כלשהן: שהמארז יהיה יפה וכרטיס מסך רציני כי אול…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.