ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מה שהזמנתי מ[צונזר] בינתיים.... הוא מיועד למשחקים ,אינטרנט ואולי אולי אוברקלוקינג.... יש לי כמה שאלות ותהיות.... כדאי לי להחליף לראדון 9700? (לטובת ביצועים טובים יותר בעתיד-ישמש אותי לזמן רב יותר) ואם כדאי לי בכלל לבטל בינתיים את ההזמנה ולחכות ל22 לחודש כדי לראות אם הוזלת המעבדים של AMD תשפיע עלי ותחסוך לי כסף...או שאולי אוכל לקנות את ה2600+ במחיר ה 2400? תודה מראש! CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory X2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי. חשבתי ללכת על מחשב עם מסך גדול, 16 או 17 אינצ' כדי שיהיה לו נוח להשתמש גם כשהוא יושב בסלון או במקומות אחרים. התקציב הוא בסביבות ה5000 שקל. חשוב שיהיה אמין ועם אחריות שנותנת שירות טוב ללקוחות. סוללה חזקה, כונן SSD עם לפחות 512GB, כמה שיותר קל אם יש בכלל מחשבים קלים בקטגוריה הזו ושיהיה נוח לשימוש. אשמח לקבל המלצות למחשב שעונה על הצרכים, וגם לשמוע אם אתם חושבים שהבחירה בגודל מסך כזה היא טובה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפשים את נייד ה-Ultra HD האולטימטיבי? ל-Asus יש הצעה חדשה ומעניינת בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/zenbook-pro-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1/
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…
-
אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שם 2 מחשבים אז חשבתי לקנות גם נייד משם יש שם משהו מומלץ? ממ משקל לא חשוב עדיפות למסך כמה שיותר גדול ממ לסרטים מוזיקה ומשחקים קלים אם לא אז אני אקנה את ה1520 מהנוטבוקקלאב או משהו כזה אבל אם יש משהו טוב בIQPC אני מעדיף.... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה שבועות פרסמתי כאן הודעה לגבי הרכבת מפרט למחשב מבוסס גרפיקה ב6000 שקלים. בינתיים היו כמה שינויים והתקציב גדל ל6500 שקלים. הרכבתי את המפרט הבא: 1. מעבד AMD 2000XP -במחיר של 628 שקל. 2. לוח ג'יגהבייט GA-7VAX במחיר של 506 שקל. 3. זיכרון סמסונג חצי ג'יגה 2700 - 941 שקל. 4. הארדיסק 80 ג'יגה WD עם 8 מגה קאש - 729 שקל. 5. כרטיס מסך ריידון 8500 דלוקס של ג'יגהבייט 64 מגה זיכרון - 731 שקל. 6. כונן פלופי - 55 שקל. 7. DVD סוני - 260 שקל. 8. מסך CTX PR705F במחיר של 1255 שקל. 9. מקלדת מיקרוסופט + עכבר אופטי במחיר של 150 שקל. 10. קריאייטיב אינספייר 4.1 4400 במחיר של 552. 11. מארז COPMUTECASE CI-6A19 במחיר של 330 שקל. 12.הרכבה - 160 שקל. ס"ה 6307. מכיוון שאני משלם במ…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד i5 4200H זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של TRANSCEND M.2 256GB ועוד אחד של HGST 1TB 7200RPM כרטיס מסך GTX 860m גודל המסך 15.6 - 1920x1080, PLS מה המחיר שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה חשובה !!! לאחר החג (יום כיפור) אני מתכוון לקנות מחשב נייד כרגע אני מתבלט בין שני לפטופים עיקריים שהם: מחשב נייד "15.6 Lenovo G550 2958-K3G מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVidia GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM מידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב MultiBurner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN 10/100 יציאות USB 2.0X3 ,VGA יציאת רשת עכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium עברית או אנגלית אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Lenovo ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-590 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי) לינק לאחריות בינלאומית סוללה …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. נעים מאד, פאסט ג'אפאז. זה הכינוי שלי (קשור לתחום האופנועים). אני משתמש PC & MAC. מסיבות שאין ברצוני לפרט, או להתווכח עליהם. אני מעוניין לרכוש מחשב PC. תקציב 14000-9000 ש"ח למחשב+מסך+כונן חיצוני. המחשב שאני רוצה צריך לכלול בתוכו 2 עד 3 גיגה זיכרון. איכותי מבית טוב ! כונן פנימי מהיר מאד. בנפח של לפחות 250 או יותר. ספק טוב ושקט. חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט. כרטיס קול איכותי בעל מספר כניסות ויציאות. מערכת קירור טובה למעבד. שקטה אם אפשר. מקלדת ועכבר בלוטות' העכבר צריך להיות נוח לעבודת גרפיקה. צורב DVD הכי טוב שיש. כונן חיצוני 250-500 גיגה בעל חיבור USB2 או פיירווייר. (תמיד חסר לי חיבורי USB אז שיהיה מספיק) *עריכה - …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
[TABLE=width: 973] [TR=class: pcheader] [TD=class: pctype][/TD] [TD=class: pctype]סוג[/TD] [TD=class: pcimg]תמונה[/TD] [TD=class: pcitem]שם המוצר[/TD] [TD=class: pcitem3]יצרן[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]אתר[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]זמינות[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]איפוס[/TD] [TD=class: pcqnt, colspan: 3, align: center]כמות[/TD] [/TR] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper, width: 20, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr][/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #31300Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד לעמית לעבודה, הדרישות הן: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, solidworks) * גודל המסך? האם (15.6 רצוי מאוד מט). * רזולוציית המסך? (לא משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (מקלדת הכוללת numpad) * משקל רצוי? (רצוי שלא יהיה מהכבדים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ( 2+ מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (,HDMI, VGA) * Bluetooth? (לא חובה) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (250 GB) * כונן אופטי? (חובה) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? (לא) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? (לא) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? (לא חובה, אם כן אז רק WIN7) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מראה סולידי, אולי מתכתי כמו סדרת VOSTRO) תקציב ע…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב משפחתי, משמש לאינטרנט בעיקר, אבל גם למשחקים ומעט יישומים כבדים ולמוזיקה. עדיפות להזמנה מ SkyPC או כל חנות אחרת בראשון... הדרישות הן: כונן קשיח 320GB 2GB זיכרון מעבד שיחזיק כמה שנים טובות בכבוד אין שום כוונה ל OC מארז גנרי (עד כמה זה חשוב...? :) וזה הדבר הכי בסיסי שיכולתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤674 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-945G-S3 ¤544 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39245 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GIGABYTE n…
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב בבקשה עד 10000 ש"ח במפרט חשוב שהיה מעבד של אינטל +מסך LCD 19 אינץ ומעלה תודה לכל העוזרים (מעוניין לקנות עד סוף השבוע)
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : הדבר היחיד שאני צריך שתוסיפו לי זה ספק כוח. ומעבר לזה אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט עצמו, תודה רבה נ.ב לא שכחתי הארד דיסק וכונני DVD , פשוט יש לי כבר. וכן, אני יודע שהכרטיס הוא לא מדהים, אני פשוט מתפשר כרגע על כרטיס סביר כדי לקנות בעוד שנה בערך(שהמחירים ירדו) כרטיס עם DX10 .
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-