עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MeniAdam,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. התחלתי בפורום תמיכה טכנית עם בקשת עזרה בבחירת זכרונות ולאחר שיחה עם תמיכת מיקרוסופט שממנה הבנתי שללא החלפת לוח ומעבד המחשב שלי לא יהיה תואם חלונות 11, ביטלתי הזמנת הזכרונות ואני רוצה לבצע שדרוג לרכיבים הקיימים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לפי מה שיוצע לי פה. לא מכיר עלות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללא משחקים כלל. רק יישומי אופיס, אינטרנט ולכל היותר תכנה גרפית לניתוח טכני (תכנת FXG) שהיום עם זכרון 8 גיגה גם מחזיקה לא מעט חלונות פתוחים של גרפים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

3. Started by dj_horse,

שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Shlomi Malul,

שלום לחברי הפורום, אני בשלבים סופיים של בניית מפרט למחשב הבא שלי, משמש למשחקי AAA בעיקר. במקביל מחפש גם לרכוש מסך + מקלדת (מבחינת עכבר אני מסודר עם Razer Basilisk), אז יש כמה שאלות קשורות זו בזו: מסך - מחפש מסך “34 ומעלה (עד “42 מקסימום), רצוי קעור, ברזולוצית 4K (כלומר 1600 × 3840 ומעלה) - כרטיס המסך יהיה 4080 SUPER - אשמח להמלצות, וגם האם G-Sync שווה את הפרש המחיר העצום מול מסכי FreeSync Premium. מקלדת - לאחר מספר אכזבות מאיכות מקלדות ברמת High End (כמו Logitech G910 ו Razer Huntsman Elite שלאחר כשנתיים התחילו ghosting, כלומר הקשה על מקש הקלידה את האות מספר פעמים) - אשמח להמלצה על מקלדת גיימינג מכנית איכותית ואמינה, נניח עד 1000 ש”ח מפרט - חשבתי על המפרט הזה ב TMS (מעט ח…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנטית, לא צריך יותר מדי. מעבד חזק, הרבה זיכרון ואחסון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יענה בהמשך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD זה נחמד לעבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין צורך * משקל רצוי? גודל ומשקל לא קריטיים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שמו…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. מחפש דעה על המפרט הבא ב 5950 שח. אני לא מחפש שינויים קלים במפרט כדי לסחוט עוד חצי אחוז, רק בדיקה אם יש משהו רציני שכדי לשנות שיהיה תוספת כוח משמעותית, או אם יש טעויות רציניות בבחירות שנעשו פה. אני רוצה להישאר בתחום של עד 6000 שח: Intel Ultra 5 225F Coolermaster I70C ARGB CPU Cooler MSI PRO H810M-B DDR5 32GB XPG (2x16GB) Lancer Blade RGB CL36 6000MHz Black 2TB WD Blue SN5000 NVMe SSD MSI GeForce RTX 5070 SHADOW OC 2X 12G Gamdias Aura GC10M ARGB Black Zalman 700W ZM700-LX3 80 Plus בנוגע לשאלות הנוספות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?…

9. Started by eitany245,

תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) 3500-4000 ניתן לחרוג ב 200-300 ש''ח אם באמת יש סיבה טובה לכך. מהם השימושים העיקריים במחשב? לימודים,תכנות,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ובסדרות. במידה ותשחקו במשחקים, על אילו משחקים מדובר ובאיזו איכות? לא אשחק במשחקים. במידה ויש צורך בתוכנות ספציפיות, על אילו תוכנות מדובר? (במסגרת עבודה, לימודים אקדמיים וכדומה) visual studio mysql anaconda pycharm microsoft office VMware ubuntu docker maven Git VS code Eclipse dot net ועוד תוכנות שקשורות לתכנות שאני עדיין לא יודע. מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה? מומלץ לרכוש בזמן הקרו…

10. שלום, אמי התחילה לימודי גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור וכו') והיא צריכה מחשב חדש וחזק. היא מתלבטת בין נייח לנייד מה שיתן תמורה יותר טובה לכסף התקציב הוא כ5000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה מאוד ~200 ש"ח. אשמח את עזרתכם בהרכבת המפרט או המלצה למחשב נייד בתקציב הנ"ל. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

12. מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!

14. טוב אז אני חדש כאן ואני מקווה להשתלב קצת בקהילה ולתרום מהידע שלי במחשבים (יש לי לא מעט מזה) וכדאי שההודעה לא תהיה ספאם אני רוצה לעבור איתכם על המפרט שלי (כתבתי רק את הדברים החשובים): אני רק רוצה לדעת אם עם המפרט הזה אני יכול להיות בטוח שהמחשב יוכיל להריץ באופן הכי חלק וטוב משחקים סרטים ותוכנות? אז הנה המפרט: מעבד: p4 2.4 800 (זה יוצא לחנויות רק בראשון למאי) לוח אם:Bonanza D875PBZ ATX לוח אם החדש ביותר של אינטל תומך ב-800 FSB AGPX8 INTEL LAN PRO 1 GIGA 8XUSB2 2XSATA 150 RAID ATA 100 זיכרון: 512 ddr 400 כרטיס מסך: Readon 9700 pro כרטיס קול: sound blaster live 5.1 זה יתמוך בכל המשחקים בעתיד באופן חלק לגמרי? ואני גם דיי רוצה לדעת מזה RAID?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. AMD AXP 2200 XTREME DDR 2700 256DDR GIGABYE-GA 7VRXP S/U/M/A TI 4400 128MB DVI WD 80 GB 8 MEGA BUFFER ENERMAX FS-710B LITEON- זה נראה לי היחיד שמצאתי בצבע שחור שיתאים למארז של אנרמקס... TEAC FLOPPY כל זה מסך יש לי כבר- MAG 786FD אם יש צורך לפי דעתכם להחליף מסך אז תגידו... כל זה יוצא 5433 אבל אני לא צריך לשלם מע"מ (אבא שלי ליתר דיוק... ;D ) אז זה יוצא: ¤4604 אם יש לכם שיפורים אז תציעו ותגידו גם למה...תודה לכולכם ד"א מה עדיף TI4400 של סומה או של MSI או של לידטק (אם יש להם בכלל כי לא ראיתי) ותגידו לי גם איך החברה TRILPEX כי אין לי ניסיון איתה כ"כ...

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממש מטורפת למחשב 14inch intel core i7-4500U/4510U/4550U 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd windows 10 אני גרפיקאית (בונה אתרים) ויש לי מחשב נייח תותח על בבית שעלה ים כסף. הכי מתקדם... אבל אני חייבת מחשב נייד למצבים דחופים או עבודה בבית קפה קצת להתרענן... האם המפרט מספיק טוב לדעתכם? המחיר יוצא בערך 600$. תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

18. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Oranl,

היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ShaharSi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by mp91,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אהלן כולם יש לי מעבד INTEL Q9650 3.0GHZ 12MB BOX לוח GIGABYTE GA-EP45-UD3P ושני סטים זכרונות G.SKILL TRIDENT DDR2 2X2GB (כלומר 8GB בסך הכל) החלקים במצב מצוין ממש כמו חדש.. השאלה היא כמה אני יכול לפרסם כזה מחשב? אשמח לעזרה מכם תודה תודה שחר

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מסכים ViewSonic 19" LCD vp930 ¤ 1660 1 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD…

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by amig,

אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים