עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by HealingAura,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני חמש שנים. בעיקר מעוניין בשדרוג של הזיכרון ושל ההארד דיסק, אבל אשמח לקבל חוות דעת למקרה וכדאי לשדרג רכיב נוסף. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon …

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אני לא מתכנן oc רצחני ואיך הוא למשחקים. יש מצב להשאיר תמעבד הזה תמיד ב oc ????? וגם אם לא הוא טוב ל oc??? התקציב 4000-4200 כולל הרכבה!!! CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by GreenGlob,

שלום כולם! בפעם האחרונה שהתיעצתי כאן, החודש לפני חמש שנים, יצאתי מרוצה מכל הכיוונים ואני בטוח שגם הפעם (; לענייננו, ברשותי מחשב מזדקן ששירת אותי נפלא לאורך השנים אבל העת הגיעה ואני מחפש יורש. אני קורא כאן בפורומים בשבועות האחרונים בשביל לחזור קצת למשחק ולהבין מה מימיני ומשמאלי ולדעתי הצלחתי לקבל מושג לא רע על המפרט שאני מכוון אליו אבל אין כמו חוות דעת מקצועית. התקציב בגדול הוא 4,000 שקלים, אבל אני גמיש ומוכן למתוח אותו נגיד עד 4,300 במידה ויש רציונל מאחורי הבחירה בחלקים. נקודות שיעזרו לכם לעזור לי: השימושים הם גיימינג בעיקר, על הגדרות גבוהות כלל שיתאפשר. שקט לא ממש חשוב. לדעתי רעש סטטי ברקע עוזר לי להירדם. לגבי הרכיבים - אני לא צריך כונן אופטי/HDD אין לי בעי…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Gad Avivi,

להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Vikvik,

שמעתי הרבה על השירות הטוב של Dell. אם זה מעניין מישהו, תקראו לתגובות של אנשים שנתקלו בשירות זה . אני בהלם! https://amp.spot.im/production.html?spot_im_highlight_immediate=true&spotId=sp_bCM1sWqH&postId=Dell#amp=1

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. עומד להגיע אולי בימים הקרובים מחשב נייד חדש של אסוס מדגם n551jk. למחשב נתונים טובים מאוד אך אני חושש שכרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק משמעותי. המחשב מגיע עם מעבד i7 q4710, וכרטיס מסך 850gtx 2gb ddr3. תהיתי אם בעוד שלוש שנים כאשר תיגמר האחריות והכרטיס כבר לא יוכל להריץ את mass effect 4 במדיום, יהיה ניתן לשדרג את הכרטיס? אם כן, אנא פרטו (כיצד? האם בכרטיס ספציפי או בכל כרטיס?) אם לא, באסה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום חברים מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב בבקשה עד 10000 ש"ח במפרט חשוב שהיה מעבד של אינטל +מסך LCD 19 אינץ ומעלה תודה לכל העוזרים (מעוניין לקנות עד סוף השבוע)

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by תם ברנד,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מאט, 13 או 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD קטן בשביל עבודה יותר מהירה. * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה ושבוע טוב, תם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by bigkatan,

החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מה שהזמנתי מ[צונזר] בינתיים.... הוא מיועד למשחקים ,אינטרנט ואולי אולי אוברקלוקינג.... יש לי כמה שאלות ותהיות.... כדאי לי להחליף לראדון 9700? (לטובת ביצועים טובים יותר בעתיד-ישמש אותי לזמן רב יותר) ואם כדאי לי בכלל לבטל בינתיים את ההזמנה ולחכות ל22 לחודש כדי לראות אם הוזלת המעבדים של AMD תשפיע עלי ותחסוך לי כסף...או שאולי אוכל לקנות את ה2600+ במחיר ה 2400? תודה מראש! CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory X2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by iveco,

שמתי לעצמי תקציב של 600-650 שקל לוח ומעבד ואני לא רוצה לחרוג מ 650 שקל , על הנייר ההבדל בין המעבד שלי למעבד שאני רוצה לרכוש גדול בפועל אני אני ארגיש הבדל בביצועים ? ההבדל בין 2 המעבדים גדול כמו בתמונה ?

14. Started by Dor Michels,

אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה

15. Started by kdani,

האם נראה שיפור ביצועים בין Intel 3820QM ל- Intel 6700Hq ? אותו מספר ליבות, אותו התדר, זכרון קצת יותר מהיר. יש איזה שהיא הצדקה לשדרג בכלל ? (כמובן תחת שימוש כבד, תכנות, עריכת וידאו, פוטושופ)

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי, מחפש מחשב לילד בן 10 . מכור ל-minecraft + אופיס 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק minecraft + אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8-9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by gabbay,

אני מתכנן לעשות שידרוג קטן למערכת שלי ורציתי לדעת בכמה אני יכול למכור זוג כרטיסי Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 עם הקירור http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/376/accelero-xtreme-plus-ii.html?c=2182 במחיר ליחידה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אחרי שנים שלא קניתי מחשב שאני עדיין עם פנטיום 2 350mhz אני קונה בזמן הקרוב מחשב שיספק אותי נראה לי ל- 4 שנים טובות התקציב שלי הוא עד 22,000 ש"ח (מכל הכסף שחסכתי מאז הבר מצווה ועד עכשיו ומההורים שלי וסבתא וסבא הגעתי עם זה לסכום ענק) והצורך שלי מהמחשב זה משחקים כבדים, קולנוע ביתי לחדר, סרבר שיחזיק שני מחשבים טמבלים ומאגר גדול מאוד של סרטים divx,xvid ועוד, תאמינו לי יש לי עם כל הדיסקים של הסרטים יותר מ120 ג'יגה של סרטים לכם אני חייב 2 ארד דיסקים של 120 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט באפר וחשוב לי שיהייה W.D. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon XP 3000+ לוח אם: Epox 8RGA+ nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 ארד דיסק: Western Digital 120GB 720…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בתקציב 3500 שקל גג בלי לעבור בבקשה בלי מסך , בלי כונן דיסקים ובלי כונן דיסקטים ושיהיה בבקשה מבוסס INTEL הוא לא רוצה משהו אחר והוא לא מתכנן OC המחשב למשחקים וצריך כרטיס מסך , כרטיס קול על הלוח אם

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים