ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
הנה מפרט מ-KSP ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon"64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1950 1 1950 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 ÛèØÙáÙ ÞáÚ Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 ÛÕààÙÝ- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 ÞáÛÙÝ SAMSUNG Price Units Total …
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז אני חדש כאן ואני מקווה להשתלב קצת בקהילה ולתרום מהידע שלי במחשבים (יש לי לא מעט מזה) וכדאי שההודעה לא תהיה ספאם אני רוצה לעבור איתכם על המפרט שלי (כתבתי רק את הדברים החשובים): אני רק רוצה לדעת אם עם המפרט הזה אני יכול להיות בטוח שהמחשב יוכיל להריץ באופן הכי חלק וטוב משחקים סרטים ותוכנות? אז הנה המפרט: מעבד: p4 2.4 800 (זה יוצא לחנויות רק בראשון למאי) לוח אם:Bonanza D875PBZ ATX לוח אם החדש ביותר של אינטל תומך ב-800 FSB AGPX8 INTEL LAN PRO 1 GIGA 8XUSB2 2XSATA 150 RAID ATA 100 זיכרון: 512 ddr 400 כרטיס מסך: Readon 9700 pro כרטיס קול: sound blaster live 5.1 זה יתמוך בכל המשחקים בעתיד באופן חלק לגמרי? ואני גם דיי רוצה לדעת מזה RAID?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : הדבר היחיד שאני צריך שתוסיפו לי זה ספק כוח. ומעבר לזה אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט עצמו, תודה רבה נ.ב לא שכחתי הארד דיסק וכונני DVD , פשוט יש לי כבר. וכן, אני יודע שהכרטיס הוא לא מדהים, אני פשוט מתפשר כרגע על כרטיס סביר כדי לקנות בעוד שנה בערך(שהמחירים ירדו) כרטיס עם DX10 .
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. עובד הרבה עם Visual Studio, PyChart, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן במקביל וכו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מ 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף ללא אורות ושטויות כאלה. אם אפשר שיהיה קטן זה מעולה, אך לא אם זה מייקר את החב…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 - אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וגם ML 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב הגודל. לא צריך אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (כל ה IDEs של Jetbrains), משחקים: EldenRing, Battlefield6 (לא צריך שירוץ על אולטרא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף יחסית קטן (מיני טאוור) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדווס 11 וגם…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני צריך עזרה.. לקחתי את המפרט של ה 3500 בלי מסך: לינק- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא קונה מהאינטרנט אז אני רוצה לדעת אם המחירים יהיו אותו הדבר וגם שיניתי בו כמה דברים ועכשיו הוא ככה.. תגידו לי איפה אני יכול לחסוך בכסף ומה לשנות לדעתכם וכו'.. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד- AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ORGINAL BOX זה אומר שזה בא עם מאוורר? והמחיר בפנדה 590 זה נכון? לוח אם - יש לי לוח אם של גיגה בייט תומך במעבדי אטלון xp חדש בקופסא [אבל אני לא יודע אם הוא טוב ] אני לא קונה חדש זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - GeIL Value 400MHz 565 הערה על הזכרון: הלוח אם שיש לי תומך…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי הקמת אתר איטרנט לשיתוף ואחסון קבצים, אני כרגע מתחיל בקטן לטובת התנסות. אני מכיר שיש שרתים שבאים מוכנים עם הכל בפנים. אני לא רוצה כאלה אלא שרת מבוסס מחשב PC רגיל. זה בשביל שאני אוכל לשנות אותו עם הזמן ולא יהיה מקובע וגם כי אני רוצה להקים הכל בעצמי. אני לא בקיא בתחום השרתים בכלל. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. להלן הדרישות: אין לי ממש תקציב כי אני עוד בשלבים הראשונים, תגידו אתם כמה לדעתכם הכל צריך לעלות. בתור התחלה יכולת אחסון של 1-8 הארד דיסקים של 1TB. מחשב חזק שיכול לשמש כשרת (מה יהיה בפנים זה המלצה שלכם). מארז שיהיה אפשר לאחסן בו כמה שרתים במקביל, ולא מחשב בודד. יכולת אוורור וקירור גבוהה, אני גר במקום חם (למרות המיזוג...). בכללי אני רו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירטתי את הדרישות שלי ממחשב. בנוסף יש לי אפשרות להביא עם חברים מחשב מארה"ב. מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף Bluetooth 3.0 * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K מעדיפה לא לחרוג מהשש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית פוטושופ ואילוסטרייטור, אנימציה ועריכת וידאו אפטר אפקטס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מכויל ויפה לצורך עריכת תמונות לדפוס- מאוד חשוב לי. אין צורך באחרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לצערי לא רכשתי את המחשב עם מספיק מחשבה וכנראה שהמעבד הזה חלש מיידי לשימושים שלי.. סביר שאאלץ לשדרג לi7 ועל כן ארצה למכור את ה i5 הנוכחי. הוא בןקצת יותר מחצי שנה נקנה באייבורי יחד עם המחשב, כמה אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-