עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gilliv,

שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by roxnity,

טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ymds,

נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב? 3500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון אינטרנט,אופיס, משחקים קלים - בינוניים, צפייה בסרטים באיכות מעולה. 3. גודל המסך? 15+ 4. משקל רצוי? לא משנה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע 6. יציאות מיוחדות? מזתומרת? 7. בלוטות? בגלל האינטרנט נראלי שכה 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250+ 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? ממ לא, אבל שתהיה חברה טובה, והציעו לי ללכת על COMPAQ אגב, אני קונה מKSP..והציעו לי תמפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 מה אומרים? תודה מראש ^^

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by avinoamp,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG המחשב הזה נראה סבבה. האם זה מספיק לצרכים של סטודנט? וורד, אקסל, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים. הדברים האלה יעבדו מהר במחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by or_azu,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. מעוניין לקנות לפטופ לצורך שימוש יומיומי ובנוסף לתוכנות גראפיקה כגון: פוטושופ, פריהנד... 14"-15" מתלבט כמה להשקיע. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by אריק פרלס,

הייי, מעוניין לקנות לאחי הקטן מחשב נייד . אשמח שיהיה בו אפשרויות גימיינג נחמדות ( סטייל 1660TI) ועדיפות 17 אינץ. מתכוון להזמין מאמזון או ניו-אג. האם יש דגם מומלץ בתווך מחיר של 4 אלף? ואולי עכשיו זה ממש לא רווחי לקנות? (אשמח להמלצה על דגם גם אם זה ''לא הזמן לקנות'') תודה(:

9. Started by Blueblood1,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by alergic,

שימוש: סרטים (15' ומעלה) משחקים( שיהיה עם משהו מעבר ל INTEL GMA...) משקל: לא רלוונטי, לא יתנייד הרבה. סוללה: מירבי, אף אל פי כן ^ זה מחשב נייד... אחריות: לעיניכם הכי טובה, הבנתי שאחריות יצרן נחשבת לדלוקס. זיכרון: עם אפשרות להרחבה עד 8 לפחות הארד דיסק: עדיפות ל 7,200RPM נפח לפחות 500 יציאות: HDMI - לבחירה USB- לפחות 3 בתודה, נתן

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. שלום אני צריך המלצה לנייד עם נתונים הקרובים לאלה: תקציב 4K (ללא חריגה) לפחות 4GB זכרון פנימי סוללה 6 תאים לפחות מעבד T6XXX ומעלה bluetooth HDMI (חשוב אבל לא קריטי) eSATA (שולי) firewire (שולי) 250 GB מינימום אחסון WIN 7 ואחריות 3 שנים או יותר (חשוב) גודל מסך כמה שגדול כרטיס מסך לא חשוב אם אין משהו שעולה על כל הנתונים אז תביאו דברים שקרובים לנתונים. תודה רבה עומר

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Or_s2006,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים,עבודה עם התוכנה Android studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מאט * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3 * כונן אופטי? כן צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M‏. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by ShayP84,

* מטרות המחשב? תיכנות, צפיה בסרטים, שימוש כללי (בעתיד סטודנט לתחום הנדסי, כך שצריך להתאים ללימודים) * גודל המסך? 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? 1080*1920 (FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם, אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר מן הסתם, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לMSATA/SSD, אך לא חובה כי במקרה הכי גרוע אשדרג לSSD בעתיד הקרוב-רחוק * כונן אופטי? לא חשוב, עדיף שלא כדי להקטין את הגודל הפיסי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by lipner23,

שלום אני רוצה לקבל מפרט של מחשב נייד ב 4500 שח, כולל ווינדווז 7 64 ביט, ללא oc המחשב הוא בעיקר לצורכי גרפיקה חובבנית להתחיל פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות גרפיקה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by OmEr.il,

שלום אבא שלי מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וקצת סרטים ב4500 שח.אם אפשר עד הסכום הזה מקסימום חריגה של 100 שח. תודה

18. Started by eity,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק לתוכנות כמו:auto CAD המחשב יותר למטרות לימודים ואינטרנט אז משחקים כנראה לא יהיה עליו רצוי מחיר של עד 4500 אבל אפשר לחרוג טיפה תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449

20. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Vidati,

אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 1GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. (לא רחב). יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה מחשב נייד שיהיה לסרטים לעיבוד תמלילים לתכנות ולשימוש שוטף הייתי רוצה שיהיה לי גם כרטיס טוב למשחקים חשבתי בכיוון של geforce m8600 gt . לא איכפת לי מהמשקל של המחשב. אני כבר דיי סגור על dell inspiron 1720 שהוא עונה על כל הדרישות שלי מעבד מהיר זכרון גדול כרטיס מסך 8600gt ומקלדת בגודל מלא.. אפילו שהוא קצת יקר... אבל ממה ששמעתי פה השירות שלהם עלוב.ואם מתקלקל לך משהו לך חפש ת'חברים שלך..ושירות הוא חשוב. אם יש לכם לפטופ עם אותם הדרישות ושירות יותר טוב אני אשמח... בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום, אני צריך מחשב נייד באיזור ה5000 +- כמה שיותר חזק. מסך 15.6 זיכרון מינימום 4G מעבד חדיש של אינטל עדיף משך זמן של הסוללה לא פחות משעתיים וחצי ועדיף שהוא יהייה מסוגל להריץ משחקים עד כמה שזה אפשרי חשבתי על זה מה אתם אומרים: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV62130&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=221&aff=Zap〈=he אשמח לעוד הצעות, תודה רבה לכם!

24. Started by sahar_shalom,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה טוב למשחקים(לא תותח) רק שיעבוד טווב כזה, ושאוכל לראות סרטים באיכות HD ואתם יודעים שיהיה מהיר וטוב. המחיר שלא יעלה ל 5,500. אבקש שתיתנו הצעות עם כל הדברים הנידרשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by dreamlogic,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).legague of legends/overwatch ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.legague of legends/overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 רזולוציה לפטופט 17.3 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.