עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omri.ysh,

תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום חברים, נתבקשתי להרכיב מפרט לחברה בלימודים. המחיר הוא בין 5 ל6 אלף ללא חריגות. כמה דגשים : *המעבד צריך להיות מרובע ליבות (היא לא כמעט ולא תשחק במשחקים,אבל כן תעסוק בתוכנות שמנצלות ארבע ליבות)- עדיפות לQ9450. *הארדיסק בנפח 500 GB. *כרטיס מסך 4850. *מסך 22 אינץ'. כאן חשוב להדגיש- מסך מודרני סטנדרטי- לא הפאנל היקר יותר. (היא כרגע עם מסך משנות מלחמת העולם השניה, אז כל מסך מודרני מבחינת הצבעים יהווה קפיצת מדרגה בשבילה, אין צורך בפנל היקר יותר). *המערכת לא מתוכננת לOC , לכן אין צורך בקירורים אקזוטיים (AC FREEZER יספיק), כנ"ל ספק- שיהיה ספק סטדרטי שיחזיק לה את כל המערכת עם קצת מרווח נשימה לתוספות עתידיות. *מקלדת סטדרטית חוטית שתעשה את העבודה. עכבר חוטי שיהיה מדויק (אני לא …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום !!! אני נמצא באיזור הקריות,בצפון. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מקסימאלי של 5000 שקל. על התקציב הזה לכלול מסך שטוח טוב,מדפסת שכוללת פקס וסורק,רמקולים איכותיים,מקלדת,עכבר,וכממובן מחשב. על המחשב להיות בעל יכולת איחסון של 80 ג'יגה מינימום, בעל כרטיס טלויזיה שיאפשר לראות טלויזיה במחשב ( יס..הוט..) ויאפשר להקליט תכניות לכונן הקשיח. המחשב מיועד לא למטרות עיצוב גרפי !,אלא רק צפיה איכותית בסרטים ובתכניות,גלישה מהירה באינטרנט,איכות שמע ווידאו. עדיף שיכלול כרטיס מסך איכותי שיאפשר גם לשחק במשחקים כגון ספלינטר סל 3 וכו' . הרמקולים,לפי מה ששמעתי,עדיף לבחור ב 2.1 איכותיים על פניי 4 רמקוליי סראונד וסב וופאר פחות איכותיים. *** משום מה במפרטים המומלצים אצלכם כל מחשב מורכב מ…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. שלום, כפי שצוין בכותרת התקציב נמצא בסביבות 4000 ש"ח , המכונה תשמש למשחקים כבדים (אני מניח שהכוונה בזה היא לFPSים) , אני לא דורש יותר מדי מבחינת ביצועים - החלום הרטוב שלי מסתכם בהגדרות גבוהות על רזולוציה של 1280X1024 ואין לי שום בעיה לרדת עם הזמן ל 1024X768 בהגדרות בינוניות כול עוד זה ירוץ חלק. אני שואף לשמור על מה שהגדרתי כביצועים סבירים ללא השקעה נוספת ללפחות שנה וחצי , לאחר מכן אני מקווה להאריך את תוחלת החיים של המכונה בעוד כשנה וחצי ובסופו של דבר להוציא אותה לגמלאות כDESKTOP שיריץ ויסטה. חשוב לציין שאין לי שום בעיה עם לעשות אוברקלוקינג , אני עובד עם קירור אוויר. המארז הוא לא חלק מהתקציב , בנוסף אני לא צריך מסך או אביזרים נלווים. אני כנראה אקח דיסק קשיח בנפח של 320GB וי…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש משחב נייד לצרכים בסיסיים - אופיס וגלישה. אני מתלבט בין כמה מחשבים: (אם יש לכם עוד כיווונים גם טוב) Gigabyte - W576M Lenovo - G550 Dell - הבנתי שיש את האינספיריון ויש את הA860. הלכתי לאיבוד כבר עם המאבדים T4200' T6500..... זכרון 2mb, 3mb, 4mb... עד כמה הסטיות קריטיות לצרכים שלי.... כולם נראים די דומה וגם המחירים פחות או יותר זהים. ראיתי שהאחריות של דל הכי מורחבת אח"כ גיגהבייט ואח"כ לנובו..... חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (שרות), לא כבד מדי ושהחלקים לא יהיו יחודיים מדי כי אז אתה בחתונה קטולית עם היצרן... אם יש עוד היבטים או דברים שחשוב לשים לב אליהם... אני אשמח לשמוע. תודה רבה ולילה טוב.... והכי חשוב שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  8. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by roi.amitay,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים. התקציב הינו 4000 ש"ח. פרטים: ללא OC אין חשיבות לרעש HDD 500 ומעלה כולל מסך מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים 2.1 מעדיף לקבל הצעות מחנויות בסביבת המרכז והשרון מתכוון לשלם בתשלומים (3-4) תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by DanteRev,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2011 ,NBA2k11 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך יותר לכיוון 4800 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. מחשב נייח Packard Bell iXtreme i8654IL מפרט טכני:מעבד: Intel Core i5-2300, 2.80GHz 6MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT420 2GB כונן: DVD מימדים: 41x19x39 ס"מ (ע x ר x ג) משקל: 12 ק"ג מקלדת ועכבר מתנה! חיבורים:10 x USB VGA DVI HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים מחיר: 3,703 אם זה משנה יש אחריות לשלוש שנים אני צריך מהמחשב שיריץ משחקים חדשים וטובים על איכות גבוהה יחסית. אני עוד לא קניתי את המחשב אני רק רוצה לדעת אם כדאי לקנות אותו. האם המפרט הזה יכול להחזיק שלוש שנים למטרות גיימינג כבד? האם המפרט שווה את המחיר? האם המפרט יריץ בגרפיקה גבהה ובלי…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכת סרטים במובי מייקר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 15 אינץ' * רזולוציית המסך?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הולך להיות בעיקר בבית (לא להסתובב איתו ללימודים או לעבודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המפרט הורכב בKSP. אני אשמח לשמוע הערות, רק חשוב לי לקנות הכל בKSP ושה form factor יהיה micro atx. בנוסף על הרכיבים שאני קונה, יש לי ספק כוח 400 וואט (מספיק, נכון?) של HEC ממחשב אחר. אני מתכוון לעשות אוברקלוק צנוע. Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP 570 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston CL9 2*260=520 דיסקים קשיחים‏ Intel 80GB SSD X25-M Sata II 2.5'' SSDSA2MH080G2 1130 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 מארזים‏ CoolerMaster Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 170 -------- 3515

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by asdefuser,

Fx 8core fx 8150 am3 - amd Asus saberthooth 990fx - motherboard 6gb ddr3 1600mhz חברת patriot Asus hd 6950 2gb gddr5 - gpu Western digital 500 gb קירור/מארז/ספק כח: antec khuler 620 liquid cooling או שלא רצוי ולקחת קירור אוויר על המעבד? scythe ultra kaze 120mm - שתיים כאלה על המארז Six hundred v2 black case - מארז של antec Antec neo eco 620w זהו בעיקון.. המחשב למשחקים אינטרנט מוזיקה.. תנו חוות דעת בבקשה מה לא טוב ומה לשפר.. התקציב בעיקון בין 5500-6000 יכול לקנות רק מksp schythe ultra kaze 120mm*2 - שתי מאווררים למארז

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. אני קונה ב SKYPC... והכנתי מפרט למחשב.. בלי כרטיס מסך ובלי צורב.. הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EG43M-S2H ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39480 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W ¤228 כמות:1 http://www.s…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. שלום לכולם. האם מישהו יכול להסביר לי את המחירים הזולים של המחשבים באתריי המכירות השונים?! האם מדובר בזיופים? :s05:

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by nsheep,

אני מעוניין במחשב משרדי חזק בטווח מחירים של 4000 ש"ח. השימוש יהיה למטרת תכנות בסביבת Visual Studio ו- SQL Server 2005 , כמו כןאני אהיה מעוניין לעבוד על המחשב עם תוכנת וירטואליזציה VM-Ware, בניתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע את דעתכם): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤282 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤265 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤692 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטי…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Teknik,

שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את המעבד הזה ? http://ark.intel.com/products/30720/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX6800-8M-Cache-2_93-GHz-1066-MHz-FSB תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. תודה שנכנסתם דבר ראשון... אוקיי אז לפנינו שני מפרטים דומים...שוני קטן פה וקצת שם..בקיצור מה עדיף מה יותר מותאם ...ומה יותר שווה את הכסף...(שניהם משני חנויות שונות) נ.ב הכרטיס מסך שבשני המפרטים אותו הדבר ? המפרט שמאתר זיגזג ... ............................. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 571.43 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 988.97 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 599.09 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE ( כולל ספק כח HEC-300AR-T. 331.45 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 1,135.09 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס אייאמדי, שיהיה לסרטים ובעיקר בעיקר למשחקים!!! עם אפשרות לשחק במשחקים הכי מתקדמים היום בשוק ושיחזיק הרבה זמן, קשה עם התקציב שננתי אבל תעזרו... ושיהיה בין השאר יציאה לרמקולים סראונד 5.1 DOLBY DIGITAL. לא צריך לכלול את הדברים הבאים: מקלדת, עכבר, מסך...

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. אני צריך עזרה בהכנת מפרט ל HTPC ב 2000 ש"ח 1. הוא צריך להיות שקט. 2. אין צורל ב HDMI 3. יכול להריץ משחקים (לא כבדים במיוחד) תודה.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by erez999,

שלום, המחשב הנייד שלי (dell latitude) הודיע לי שה SMART גילה בעיה בדיסק הקשיח. הרצתי אבחון לדיסק מהביוס והוא נתן לי הודעת שגיאה שלי האתר של dell מצריכה החלפת דיסק קשיח. האם מישהו מכיר מעבדה אמינה בירושלים, עדיף באיזור בקעה תלפיות, שאליה אוכל לפנות? בתודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.