עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ncrd,

שלום, אני צריך תחנת עבודה חזקה. יש כוונה לבצע OC משמעותי (אבל לא מטורף). לאחר מחקרים רבים הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB, Tray version (no cooling fan) Asus P5B Deluxe 2 X 1GB DDR-2 PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL 4-4-4-12 2 X WD2500KS - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD740ADFD RAPTOR - 74GB 10000RPM, 16MB, SATA Asus ATI Radeon X1300PRO/TD 256MB Compucase/HEC 6A19B (BLACK, NO PSU) Enermax Liberty 400W DUAL RAIL E400AWT SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM סה"כ: 7700 ש"ח. רכיבים נוספים שיועברו מהמחשב הישן: צורב DVD כרטיס קול Creative Audigy 2 ZS מודם/פקס אבקש התייחסות לנקודות הבאות: 1. האם המארז גדול מספיק כדי להכיל את כל הרכיבים …

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by orwein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gritzman,

אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הולך לעשות הזמנה ביום ראשון זה המיפרט מעבד - Intel Core i5-750 box כרטיס מסך - Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאוורר למארז- Arctic Cooling F12 2 איך המיפרט המחיר 6000 שקל

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום כולם, זו הודעה ראשונה שלי באכסנייתכם אתם נראים לי אנשים מומחים וסימפטיים אז החלטתי לשאול אתכם. במחשב חדש שאמי קנתה מותקן מעבד I7 4510U. ב"פרטי המערכת" כתוב שהמהירות המאושרת המירבית היא 2.00 GHZ, מהירות הטורבו היא שלוש וקצת, אבל המהירות הנוכחית היא 2.79 GHZ! האם זה אומר שהמעבד פועל במהירות לא בטוחה לו והוא עלול להינזק? ועוד משהו - לאחרונה הבנתי ששיקול חשוב לי בקניית מחשב נייד הוא הרעש שהמקלדת עושה. במיוחד בתור סטודנט (סוג של) שלא רוצה להפריע לאחרים , ורוצה שיהיה אפשר להקליד בכל שעה וכל מקום בלי לחשוב על ההשלכות... ככה שאם אתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם עם מפרט טוב יותר אבל מקלדת רועשת, כנראה אבחר בשקט יותר. מה דעתכם? ערב טוב!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. טוב אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש , לאחר שאני מוצא את עצמי מבזבז את רוב הזמן על תיקונים ובעיות מעיקות על המחשב שגם ככה שום דבר לא עולה עליו. כמו שציינתי התקציב שלי הוא 8K והוא מיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא OC, כולל מסך ,מקלדת ועכבר (משהו בסיסי)ורמקוליים(איכותיים יחסית). הקירור ,הרעש והמארז לא משהו מיוחד אבל משהו מינימלי. כולל הרכבה אבל לא כולל כונן דיסקטים וצורב תודה לכם חבר"ה

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  8. +מסך LCD '19.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  9. -כותרת- וחשוב שהוא יעבוד שקט. ואני מבקש שיכלול כרטיס מסךGeforce 8GT

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  10. היי אלופים אשמח לעזרה, מחפש מחשב נייד משתלם ביחס של תמורה מול עלות בדגש ועל פי הצרכים והנתונים הבאים ותודה רבה : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר לחרוג ב500₪ או יותר במידה ומשתלם משמעותית, *ארכוש באילת בלבד יש צורך להוסיף 17% לתקציב הנוכחי שנקבתי.* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לעריכה גרפית ועיצוב אדריכלות שימוש בתוכנות Sketchup Autocad פוטושופ ושימוש יום יומי שוטף כמחשב לעבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בס…

11. שלום, הזמנתי מאמזון את ה X200MA של ASUS לפני חודש, לא מרוצה ממנו. מעבד CELERON כנראה הבעיה המרכזית... איטי מדי בטעינת דפים מרובים בגוגל כרום, אפילו סרטונים פועלים לאט בלי קשר למהירות האינטרנט. ממש חלש. אמאזון הסכימו להחזר כספי מלא, רוצה משהו דומה בגודל במשקל ועם מסך מגע, רק חזק יותר. לא למטרות משחקים (אולי ישנים 2D להעביר את הזמן, לא מעבר) בעיקר למטרות גלישה עמוסה בווידאוים באינרנט, עבודה משרדית (וורד, אקסל וכד') מזכיר שוב, מתגורר בארהב בטקסס. המחירים זולים יותר. מבקש עזרה כי אני לא מבין גדול בלפטופים (מבין שמעבדי i7 רציניים) הסיבה שזה דחוף ככ היא בגלל שנשארו לי 4 ימים להחזיר את הלפטופ הקיים ואני לא רוצה למצוא את עצמי בלי מחשב. תודה מראש!!!

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום חבר'ה. אני צריך מחשב שמלבד שימושי אינטרנט ותוכנות רבות בו זמנית שאני מפעיל על המחשב שמכבידות עליו כמובן. אני גם משוגע משחקים. מה שמענין אותי לעת עתה זה מחשב שיפעל בו המשחקים הבאים, ברצף במהירות בצורה חלקה, בלי בעיות : AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. לא צריך שיפעל משחקים יותר משוכללים מאלה לעת עתה. שאלתי האם המפרט שמופיע באתר זה.. שמפיע במדור מפרטים בקטגוריה מחשב למשחקים במחיר 2000 שח. [יש רק אחד כזה], הוא יתאים לצפיותי הנ"ל. תודה לכם וכל טוב

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V‎ - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אני מחפש מפרט שיתאים לחיבור HD לטלוויזיה 40 אינצ' מסוג REGZA זיכרון 3GB + יש לי כבר הארדיסק, צורב , צריך שיהיה כרטיס רשת 1G LAN שיהיה לו קירור סביר+ אני שואל כי יש הרבה בעיות עם חומרה ו HD וצריך לדעת מה לקנות, יש לי כרטיס NVIDIA שלא עובד טוב עם לינוקס

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. אני רוהצ לקנות מחשב חשבתי להשקיע בו 13K אבל זה סתם בזבוז אז הרכבתי מחשב שייתן לי מקסימום ביצועים שיריץ הכל למשך זמן בסכום נורמלי +.. הנה מה שהבאתי חוות דעת חשוב להזכיר שאני עומד לרכוש מסך 24 T240 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 280 1024MB PCIe ¤2593 …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש מפרט כולל רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר ב3700. 1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שצריך שיצא הכי טוב שיש. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עבודות ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.- call of duty 6, word... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תלוי במסך שיקנה עם המפרט. * באיזה סוג משחקים תשחקו? cod 6 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות \ גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. לפני הכל , אין לי בעייה תקציבית . השאלות הם מקצועיות בלבד . והם :א. איזה כרטיס מסך עדיף לקנות , GTS590 או GTS570 SUPER OVERCLOCK המומהר ?ב. מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס ? GYGABYTE או EVGA ? ג. לגבי החלק של הקירור . אני חושב לקנות I72600K ו12 GB זכרון ... כאילו להשקיע בסופר רכיבים ! השאלה היא האם דבר כזה בלי קירור יורגש בכלל ? בכאלו מהירויות צריך לקרר כדי להשיג אפקט יותר מהיר או שזה בכלל לא משנה כאן ?ד. איזה קירור לקנות ? התרשמתי מהסיקורים על קירור מים , ומה עדיף מערכת פנימית / חיצונית ? ואם אפשר המלצה על יחידת קירור מומלצת . ה. לגבי מארז, מחפש לאו דווקא את המילה האחרונה אלא מעולה כיאה למפרט . תודה רבה לעוזרים .

18. Started by verynoti,

אני צריך מפרט למחשב חדש אבל יש לי כמה דרישות מעבד :intel core 2 e6600 לוח אם עדיפות לאסוס כ. מסך נווידיה 8800 החזק עם ה760 וספק טוב בעתיד אני כנראה יעשה מערך SLI המחשב מיועד למשחקים(כבדים למיניהם וחדשים) ועבודה ברובו גם אינטרנט (מוריד המון) תודה

• 54 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by ido-nava,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ואני חושב שעכשיו זה הזמן הנכון לרכוש את המחשב (יירכש בקרוב מאוד באילת). התקציב הוא עד כ 4600 ש"ח מאילת (כלומר, עד כ5400 "משאר הארץ" עם חריגה קלה, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שיותר. ראיתי שיש כבר כמה שרשורים שמאוד דומים למחשב שאני מחפש ולמרות זאת לא הצלחתי להחליט מהם על איזה מחשב ללכת. הדגשים המרכזיים שלי למחשב הם: 1. ביצועים ומהירות (בגלל זה חשוב לי SSD). 2. משקל נמוך. 3. מסך איכותי (רזולוציה גבוהה ו IPS). * מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט תוכנות פיתוח), ללא משחקים כלל. * גודל המסך: 13"-14" * רזולוציית המסך: FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין. * משקל רצוי: עד 1.6 ק"ג (אם יש דגם ששווה את תוספת המשקל, אז עד 1.9 ק"ג). * האם נדרש …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  20. היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amitelran,

שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nargsi,

אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …

24. Started by orez14,

מה קורה חברים? אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים באזור ה-2500 שקל. את המחשב אני צריך בגלל שאני מעוניין לשחק במשחקים באיכות HD, יש לציין שאני לא גיימר רציני, רק בפעמים שאני רוצה לשחק במשחקים אני רוצה לראות אותם על ה-LCD שלי כמו שצריך, מבלי להתפשר על איכות. עלה לי עוד רעיון לקנות מחשב בסיסי ב-1500 שקל ובנוסף לקנות סוני 3 או Xbox360. כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה אך אם אני צריך להתפשר על איכות אז אני מעדיף את האפשרות השנייה. לכן בבקשה תנו לי הצעות למחשב באזור ה-2500 שקל ותגידו לי אם האיכות שאני מקבל עולה או יורדת מהקונסולות משחק של החברות המוכרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.