עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני זקוק ללוח אם, מעבד, זיכרון וספק כוח שיהיו מחוברים ביחד ללא מארז לשם עבודות רינדור. הרעיון הוא לעשות להם אוברקלוק גבוה ככל האפשר ולתת למחשב לרנדר סצנות שכבר סיימתי בזמן שאני ממשיך לעבוד על המחשב הראשי (core i7) שגם יצטרף לרינדור בלילות כאשר אני ישן. אז התקציב הוא עד 2000 שקל רכיבים: שיהיו כמה שיותר אמינים ויציבים לאוברקלוק תגידו לי מה טוב למטרה הזו, מצפיה בפורומים קראתי שהקירור אויר הכי טוב הוא mugen2 אבל אם יש קירור מים שהוא אפילו טוב יותר אז זה בהחלט אופציה סך הכול כל הדבר הזה יהיה על אידה מדף.החלקים יהיו מחוץ למארז ויופעלו רק לצורך רנדרינג. ד"א להפעיל עלייהם מאורר ריצפה יכול לשחוק את החלקים ? -רצוי שהמעבד יהיה 4 ליבות זה בעצם יותר חשוב מהאוברקלוק עצמו…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  2. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. אחרי קריאה נרחבת בפורומים ה*נהדרים* של HWZone הרכבתי מחשב ב-TMS ורציתי לשמוע את דעתכם המלומדת בנושא. מה אני צריך: אני משחק הרבה (בעיקר כותב ביקורות על משחקים חדשים ) וגם עובד כגרפיקאי. לאור זאת, יש מספר רכיבים שהם מבחינתי חובה: 1. מסך Dell 2007WFP. 2. מעבד Q6600 מרובע ליבות. 3. לפחות 2GB - עדיף יותר. נראה לי שכדאי 800 מג"ה בגלל ה-OC הסביר שאנסה לעשות (לא משהו משוגע, אלא פשוט להוציא את המיטב ממה שאפשר) 4. קורא כרטיסים קדמי (זה די זניח, אבל חשוב להזכיר) 5. זה לא רכיב אבל בכל זאת - אם זה לא קשה, אשמח לקבל את המחירים לפי TMS, כי שם ככל הנראה אקנה את המחשב (מישהו ממליץ אחרת?) מה כבר יש לי: 1. עכבר גיימרים 2. כונן DVD שמלווה אותי הרבה ז…

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  3. יש לי מפרט למחשב לא כולל ציוד היקפי בשביל מסך FULL HD 23INCH של גיימינג וסרטים וגם קצת עריכה משחקים כמו COD MW2 BF BAD COMPANY STARCRAFT2 וכל המשחקים החדשים שיבואו מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg 500 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז NZXT 2 240 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe 1500 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח חשוב לי שהמפרט יהיה שקט במיוחד, ללא OC ושכרטיס מסך יהיה חזק עם תמיכה של DX11 לא…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Famous,

אהלן חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואשמח קצת לעזרה(: *מטרת המחשב היא לרוב בשביל עבודות משרדיות,פייסבוק,יו טיוב,עבודות משרד וללימודים *גודל המסך 15.6 מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה לפי התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, V…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. מצרף את הקישור לדיון הישן.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום . ברשותי מחשב נייד של סמסונג בן שנה בערך , לאחרונה שמתי לב שכשאר אני סוגר את המסך לדוגמא בלילה , בבוקר שאני מעוניין להפעיל את המחשב הוא לא נדלק , רק כאשר אני מחבר את המטען מסתבר שהסוללה התרוקנה לגמרי. חשוב לציין שאני סוגר אותו עם סוללה יחסית מלאה , ובנוסף בעבודה ללא מטען כאשר יש סוללה הוא מחזיק די הרבה זמן ונראה מאוד סביר. בעיה בסוללה ? במחשב ? בהגדרות ? תודה מראש

• 35 תגובות
    • 11.4k צפיות
  8. זקוק למפרט חלקי רק (לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך) חשבתי כבר על 6300 או d 915 1000 שח gA-945P-S3 570 6300gt oc bfg 550 g.skill 1gb 800mhz 700 artic cooling freezer pro 7 150 יוצא בערך 2300 בנועה או שיש הצעות אחרות

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by XoZivviZoX,

אני לא מעודכן בחומרה העדכנית, ואני צריך מפרט למשחקים עד תקציב של 6,500 שקל כולל ציוד היקפי - מסך וכו'. רצוי גם שיהיה מארז מיוחד, לא משעמם... (אם יש עיצובים כלשהם) תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. אמנם אני איש המחשבים המשפחתי, הדרישה היתה שבמקרה של מימוש אחריות מישהו מהחנות יבוא ויקח את המחשב\יבוא ויטפל בבעיה. בעצם מחפשים חנות בת"א עם שירות מעולה, אין בעייה אם המפרט יהיה יקר יותר ב10% בשביל זה, הכוונה היא לא שהתקציב גדל, אלא שאיכות המפרט יורדת במקרה שכך המצב. הדרישות הן כמו בנושא הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.0 המפרט שהוצע לי בתגובה הזאת נראה לי בסדר גמור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.msg4375485#msg4375485 עכשיו, התקציב גדל ל2500 (ללא שום חריגה, אפילו לא חצי שקל), המטרה אותה מטרה, המפרט שהוא הציע לי בסדר. אם למישהו יש מפרט דומה מחנות שהוא חושב שיותר טובה, או שיפור מעולה למפרט (וכפי שכתבתי, מה שהוא הציע ל…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. יש לי מחשב P 3 450 MHZ 256 RAM 100 MHZ VOODOO 5500 מה כדאי לי לרכוש כדי לשפר את המחשב שיחזיק לאורך זמן והביצועים ישתפרו בצורה הטובה ביותר? תקציב:עד 700 שח

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט בין 3000 ל4000 שיהיה כמה שיותר טוב...בלי מסך...בלי כונן דיסקטים...בלי עכבר...בלי מקלדת...בלי cd....וגם בלי רמקולים וצורב שיהיה כמה שיותר איכות למשחקים ועם מארז יפה תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. אני רוצה לקנות חלקים חדשים למחשב שלי שזה לוח,מעבד,זיכרון, כרטיס מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט על החלקים ההכי טובים להיום ובתקציב המקסימלי של 5500 שקל אני מתכנן לקנות חלקים ולהרכיב אותם בעצמי המחשב לא מיועד לאוברקלוק,הוא מיועד למשחקים בגרפיקה גבוהה, יש לי ספק כוח של 485 ENERMAX(לחישוב ההספק) ו 3 הרדיסקים IDE ו2 הרדיסקים של SATA2 עד עכשיו זה מה שחשבתי לקנות: 1466 - Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 2176 - ASUS GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail 440 -2X 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Logitech MX610 LASER CORDLESS - 343 המחירים לקוחים מפה - www.zigzag2000.co.il חוץ מהעכבר שמצאתי ב http://skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by hell14,

היי, כשאני מחברת אוזניות, שומעים גם מהמחשב וגם מהאוזניות. זו בעיה פיזית או הגדרות?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. היי, ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד? האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zrizi,

חבר ביקש ממני לבנות מפרט. דגשים: מסך - 24" FHD או 2 מסכי 22" שימושים: משחקים, פוקר אונליין (לכן עדיפות ל2 מסכים), ושימוש כללי ספק ומארז שיחזיקו לפחות 5 שנים תקציב: עד 6K עדיף קצת פחות חשבתי שבתקציב זה יהיה קשה להכניס 2 מסכי דל 22" IPS, ולכן חשבתי על האופציה הבאה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪282 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ32…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. המליצו לי כבר על שני מפרטים, ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם, ואף הצעות למפרטים אחרים שנראים לכם יותר טוב: מפרט #1: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן, אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אבל קחו בחשבון שזה מהאוכל של הכלבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher, skyrim, dragon age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביבות 23-24 אינץ'. -לאילו הגד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תקציב כמו שאמרתי, פלוס מינוס 15000 אני גיימר כבד, אז לטיפולכם אודה. **ללא מקלדת עכבר מארז וכונן DVD מסך או רמקולים...

• 150 תגובות
    • 41k צפיות
  23. Started by vald95,

אני רוצה מפרט של מחשב למשחקים ב4500-5000 ש"ח אז תביאו מפרטים,תודה.

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  24. ערב טוב, אני זקוק בבקשה מפרט לידידה שלי עד 2500 ללא ציוד הקפי. המחשב בכלליות הוא להכל מהכל. לא צריך משהו גרנדיוזי. קצת למשחקים פשוטים כמו סיסמס וגלישה, סרטים, אופיס ואינטרנט. המלצתי לה על החנות RSM (בעקבות ההמלצות הרבות של הפורום) ולכן המפרט יהיה משם. רצוי לא לחרוג מהתקציב ואפילו אם אפשר בפחות מ 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לעוזרים נ.ב. המערכת שתותקן עליו כנראה WIN 7 אם זה חשוב לדעת ;D כמו כן בדקתי ברשימות המחשבים המומלצים שהמלצם אבל רציתי משהו יותר ספציפי וחשבתי על I3 כי מבחינת עלות וביצועים-הבנתי שהוא יתאים בדיוק למה שהיא צריכה.

25. Started by i5LeoNX,

זה אני המשתמש ServX בסופו של דבר אני לוקח את המפרט הזה האם הוא בסדר ? אני יזכיר שהשימוש במחשב הוא לרוב לסרטים איכות ומשחקים כמו GTA V או משחקי רשת Rose Online מעבד: ‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ מחיר - 950 קירור למעבד: ‏Arctic Freezer i11 CPU Cooler‎ מחיר - 165 לוח אם: ‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎ מחיר - 490 זכרונות: ‏G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎ מחיר - 380 או שעדיף קיט של מעבד עם קירור של Intel כזה http://ksp.co.il/?uin=19208

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.