עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hellfire03,

ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המפרטים הבאים (מבחינת מחיר, תאימות, יעילות): הראשון, מעבד אינטל: מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6320 1.86HZ 4MB . לוח אם-GIGABYTE GA-965P-DS3 כ.מסך ATI X1950PRO 512MB GDDR3 זכרון-2048MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח-250GB SATA2 16MB צורב-DVDRW X18 SATA מארז- COMPUCASE CA19 + 400W PFC השני, AMD: מעבד-AMD ATHALON 4600X2 DUAL CORE . לוח אם-GIGABYTE GA-690VM-S2 כ.מסך ATI X1950PRO 256MB GDDR3 זכרון-2048MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח-250GB SATA2 8MB צורב-DVDRW X18 מארז- COMPUCASE CA-19 שחור/לבן תודה מראש

• 15 תגובות
    • 902 צפיות
  3. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שיתאים למשחקי הספורט המוכרים כגון ודומיהם.. וכן לעבודה מרובה מול המחשב ומעט עבודת גרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 3500-4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אם ניתן להכניס בזה גם עלות מסך עד 4K ש"ח זה יהיה פנטסטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מרובה מהבית, מעט עריכה בפוטושופ ומשחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - PES, FIFA, NBA (LIVE, 2K) 17 ואילך -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. בוקר טוב, חבר נוסף ביקש ממני עזרה ברכישת מחשב, וטוב שהוא ביקש כי אחרת המוכר הרמאי שטען שאם הוא ילך על ה"כרטיסי המסך החדשים" (PCI-E) זה מה שמייקר את כל העסק בכ-2000 ש"ח שכן כל החיבורים ומע' החיבורים משתנה!!! שלא נדבר על זה שהוא גם רצה למכור לו זבל ולא פירט את החלקים וטען שזה הכי מעולה. :angryfire: (היו עוד הרבה דברים שיכולים לשגע כל אחד פה) בכל מקרה, התקציב אותו נתן הוא 4000-4500 למחשב, אבל כפי שהבנתי ממנו זה שהמחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) ועוד שימוש בתוכנות שרטוט כגון AUTOCAD וכד'. כמובן יש לו ילדים קטנים שישחקו במחשב אבל הם בסה"כ בני 6-8 כך שאני לא חושב שיהיו להם כאלה דרישות גבוהות מהביצועים.כך שאפשר משהו בתקציב נמוך יותר. בניתי כבר מפרט AMD64 מ-KSP ב…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ilstockman,

מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. פרסמתי פה מפרט למחשב לפני כשבוע שכלל את הGTX 8800 מאז, בהשפעת הפורום וכמה חברים שיניתי את המפרט וכנראה אני אלך על זה: מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe LGA 775 Dual-Core Processor, 2.66GHz, 1333FSB, 4MB L2 Cache, 65nm 1140- ש"ח לוח - ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI LGA 775 1305- ש"ח זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 1000Mhz PC2-8000 Titanium Alpha VX2 4-4-4-15 OCZ2TA1000VX22GK 1150 ש"ח כרטיס מסך - XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX 2290- ש"ח ספק- Thermaltake ToughtPower 600w PFC PSU w0103 565- ש"ח מארז ללא ספק- antec p180b ATX midtower 875 ש"ח ------------------------------------------- כמה דברים: בחרתי אחרי כמה התלבטויות ללכת עם האסוס 680i במק…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by pinky_28,

עזבתי לפני כמה שבועות את הדירה של ההורים ועברתי לגור לבד, עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייד או נייד. בבית של ההורים יש לי מחשב נייח עם מסך 19 LCD וזה מאוד נוח, אבל הדירה החדשה שלי די קטנה, יש מקום לשים מחשב נייח, אבל חשבתי שמחשב נייד יכול להיות יותר נוח (אני יכולה לשבת איתו גם בסלון מול הטלויזיה וכו'). יש לי כמה שאלות: 1) כמה יעלה לי לקנות מחשב נייד? הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית (קריאת טקסט, הורדות באימיול, גלישה באינטרנט) 2) מה גודל מסך סטנדרטי היום במחשבים ניידים? והאם ניתן לחבר את המחשב למסך LCD רגיל שאקנה בנפרד. 3) האם זה נוח להשתמש במחשב נייד? כי כרגע זה לא נראה לי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם מחשב נייד איך זה. 4) האם אתם חושב…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  8. בקשה למפרט מחשב רב-תכליתי ב 6K כולל OC .1 מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן לנצל את התקציב ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?- תכניFULL HD , משחקים, גרפיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה( אופן השימוש מיועד לפרנסה אך לא רק התוכנות העיקריות שאני אעשה בהם שימוש זה 2010 solidwork אני יודע שצריכה לצאת גירסא חדשה ובשביל המדיה סנטר xbmc ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nfs,dirt2,crysis, Assassin's Creed,cod * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב אמור להיות מחובר לטלוויזיה 40…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מארז - ATX 450W X6USB לוח אם - GIGABYTE INTEL 945GZME מעבד - INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 זיכרון -1024MB PC5300 DDRII 667MHZ כ.מסך - FX7300 512MB T.C/DVI ד.קשיח - 250GB SATAII 16M כונן - DVDRW X16 LG/NEC

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. הנה המפרט שבניתי,המחשב מיועד אך ורק למשחקים חזקים. אשמח להצעות לשינוים והערות במידה ושיש. כמו כן רציתי לדעת איך המסך למי שמכיר, בתודה מראש לעוזרים! המעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤479 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe ¤1509 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤299 ספק כח Thermaltake Toughpower 600W ¤460 מסך מחשב Asus 22" MK221H 2ms LCD ¤1452 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 6126 ש"ח

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by simon shtilman,

שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים + משחקי אסטרטגיה ישנים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

12. Started by itaim,

P.4 3.0C 1366 ABIT IC7 - 675 OCZ 512 (256*2) 400 EL GOLDEN WD SATA 160GB - 762 R9800PRO - 1360 DVD - 199 COMPUCASE CI-6920 400W - 560 MAG 17 CRT 786 PF - 743 עכבר ומקלדת מולטימדיה של MS - 136 הרכבה - 181 סה"כ - 7063 מטרות: משחקים הכי כבדים, קצת OC קצת סרטים מה אתם אומרים על המחשב? כדאי אולי לחכות לכרטיסי מסך החדשים? ואולי ללחות עם הPCI אקספרס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש מפרט למחשב 6K המחשב מיועעד לגיימינג! + כרטיס קול איכותי

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. המחשב ישמש למשחקים [לא יותר מדי אבל עדיין] כמו כן סדרות סרטים ועריכת וידאו [שוב...לא יותר מדי] מעט עריכה גרפית [פוטושופ] ואינטרנט התקציב הכולל הוא 6000 ללא חריגה בכלללללל המסך שאני אקנה יוחלט מחר [אני הולך לחנות שיציגו לי אחד ליד השני לאחר יצירת קשר עם החנות] המחיר למסך יהיה או 1600 או 2350, אין אופציות אחרות מכיוון שאני לא אשלם מזומן אלא 3 תשלומים, אז למעשה התקציב הוא כ-100 או 200 ש"ח פחות רצוי מ-KSP אני מעדיף אינטל דואל קור [קונרו רצוי] אני לא צריך: מארז ספק כוננים אופטיים [יש לי כבר צורב דיוידי וכונן דיוידי] הארדיסקים[?]*** אני כן צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך אם עדיין מתאים לתקציב כרטיס קול אם לא אז שיהיה בילדאין בלוח אם משו נומרלי ***יש לי שני הארדיסקים IDE שאני…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  15. אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.

16. Started by אלעד עובד,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

17. Started by orch30,

שלום, אני מעוניינת לקנות שרת קבצים למשרד שלנו. השרת צריך לשמש כשרת קבצים ושתהיה לו היכולת להריץ כ-5-6 virtual machines. האם יש למישהו רעיון לשרת בעל מפרט טוב? ( עד 6000 שקל) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fuck off,

אני רוצה לקנות מחשב ב4500 כולל 1024 RAM של DDR או DDRII מעבד של 64 ביט 2.4 GHZ +/- ואין לי מושג מה עדיף של אינטל או AMD ועוד אני רוצה לוח אם טוב! וגם כרטיס מסך של 128BIT ו256 מגה ביט ולא יודע מה עדיך RADEON או NVIDIA... ואני לא יודע אם כדי לי לקנות מארז כי אני חושב להכין לבד אבל אני לא כזה מבין גם בספקים ובגלל זה אני רוצה גם ספק טוב... והכי חשוב ששחכתי זה הרד-דיסק SATA של 120 גיגה ורציתי גם לשאול אם כדי לי לקנות את הקירור הזה: http://pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc ורציתי לשאול אם מישו כבר קנה מהאתר הזה ואם זה חברה מוכרת כי אני אישית לא שמעתי עליה מעולם... ולפי הכסף זה משתלם... התקציב מספיק? אני מקווה שאני אוכל להגדילו גג ב500 ש"ח.. אז תודה מראש! ד"א - המחשב לגי…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  21. CPU: AMD Athlon 64Bit 3000+ Venice BW-E6 + Thermaltake TR2 - Motherboard: ABIT KN8 Ultra (נמצא אצלי כבר) Memories: Twinmos 1024mb DDR400 CAS2.5 (512x2) (נמצא אצלי כבר) Graphic Card: PowerColor Radeon X800GT 256MB GDDRIII 256Bit + DVI + TVOut HDD: Samsung 160GB SATAII 7200RPM + EverCool HDD Cooler SHDC-A DVD+-RW: Nec 3540A *Black* Monitor: Samsung 730B 17" 8ms DVI Case: Sunbeam Samurai *Black* + 80mm generic fan PSU: FSP 350W (FSP350-60THN) Speakers: Altec Lansing ATP3 (נמצא אצלי כבר) Floppy: Nec 1.44 *Black* (נמצא אצלי כבר) Mouse: Gigabyte 800DPI Optical Mouse *Black* USB Keyboard: Clicker *Black&Silver* (נמצא אצלי כבר) Gamepads: Spee…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב מה נשמע אנשים אני צריך לאחותי מחשב שיעבוד טוב לא משהו מטורף וזול. עכשיו לחלק החשוב - חלקים שעוברים - לא צריך לקנות!: - ספק Enermax Tomahawk 450W חדש לחלוטין. - כונן צורב DVD. - כוננים קשיחים למיניהם. - מאווררי 80MM אם אני ארצה להוסיף. תקציב: 1700 שקל בלי לכלול את החלקים למעלה. יעוד: למשחקים קלים יחסית כדוגמת Sims 3 מצדי על Low. ציוד היקפי: אין צורך. כל הציוד הסטנדרטי עובר, זה לא ישנה כלום מה.. העדפות: זיכרון: 4GB. מארז: CM590. תאימות לעתיד (P43). שקט: אין צורך מיוחד. הרכבה: אין צורך. OC: לא מתוכנן משהו מעבר לקירור סטוק, לכן קירור סטוק בבקשה. סתם שאלה חשובה - יש לי פה Alpine Pro 7 של ארקטיק קולינג מהמחשב הקודם (היה מחובר לP4 בסוקט 775). למרות שאני בכל זאת…

23. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. הרכבתי את המפרט המצורף. האם כדאי להחליף בו משהו?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by מורן-85,

היי מה נשמע?? אני מעוניין לשדרג לוחם אם + מעבד + זיכרונות אני מועניין לרכוש את הדברים הנל ואשמח לחוות דעת או משהו לשנות להחליף לחברה אחרת או כל המלצה אחרת תתקבל בברכה לוח אם - GIGABYTE Auros Z370 Gaming 7 או ASUS ROG Strix Z370-F Gaming מעבד - Intel I7 8700K זיכרונות - Corsair RGB 2X8 GB DDR 4 3000MHZ

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, בטח שואלים אתכם את השאלה הזאת 100 פעם ביום ובאמת שהסתכלתי על הודעות קודמות אבל אין לי מושג בזה ככה שאני לא מבין כלום מההודעות הקודמות ;D בכל מקרה, אני מתחיל ללמוד הנדסת מערכות מידע ואני צריך לקנות מחשב לקראת הלימודים (בעיקר ללימודים אבל גם קצת הורדות- לא משחקים), רוב התוכנות שאני עובד איתם הם תכנות. המעבד שאני קונה הוא של פנטיום 4 ורציתי לדעת קודם כל על איזה זכרון הייתם ממליצים? 512 יספיק או שכדאי יותר? ואיזה לוח אם כדאי, כי ממש לא הצלחתי להבין את ההבדלים בינהם, תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.