ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בן ה6.5 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מכוון ל4 אפשר מבחינתי עד 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני hd, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחפשב משרדי, ברמה סבירה. לשימוש בעיקר אינטרנט ומסמכים. העניין שאני גר קרוב לים, ויש לחות מאוד גבוהה באוויר. בנוסף אין מזגן, כך שבקיץ חם מאוד. לכן אני זקוק למחשב עמיד יחסית לתנאים כאלה. אשמח מעוד לעצתכם! הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום. פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם. בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט. נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל. איך המחשב בסך הכל? בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים, צריבות פה ושם , אינטרנט ווידאו בתקציב גג של 4000 שח. לא משנה לי אם זה אינטל או אמד .לא מעוניין בהמהרה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אני מעונניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים ,אינטרנט ווידאו וצריבות פה ושם. לא משנה לי המעבד. מה דעתכם על ההצעה הזאת: מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: ASUS M3A78EMH HDMI ¤372 מסך: SAMSUNG LCD 20" 2043BW 5ms DVI WIDE ¤815 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤255 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤455 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7311 SILENT FOR AMD S754/939/AM2 ¤62 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2766
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה למחשב משרדי לילד עם יכולות גיימינג. תקציב של 3000-4000, עדיף לא להגיע למקס התקציב אם זה לא הכרחי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. לא חייבים לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr667d2n5/1g X 2 מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c סט מקלדת ועכבר אופטי או מקלדת silver line MM-KB990 ועכבר אופטי Lexma Real 900 dpi M226 combo או סט של מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת K96-00014 PKwin32 ps/2 המחיר 2000 ש"ח למזומן אחריות מעבדה 3 שנים תוספת 100 ש"ח לשדרוג זיכרון ל-800M (האם כדאי?) אבקש את חוות דעתכם להצעה זאת .
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב חזק לעבודה זלי שכולל הרצות של קומפילציות כבדות. צריך רק מעבד, לוח אם (עם כרטיס מסך OB) זיכרון ומארז, כל השאר לא צריך. התקציב הוא 2K גג
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אחרי ההצלחה של המפרט שנתתם לחבר שלי, אבא שלו רוצה גם מחשב. הוא צריך מחשב לעבודה משרדית (מידי פעם רואה סרטים/סדרות) כולל את כל הציוד ההיקפי מלבד רמקולים. הוא רוצה הארד דיסק 250GB, ומסך רגיל ולא רחב (אז לא להמליץ על הפיליפס). אני יודע שמסך עם פאנל איכותי לא רחב מתחיל ב-1700 ש"ח, השאלה אם אפשר לדחוף הכל ל-3.5? נא לא לחרוג. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
המחשב של ההורים שלי כבר ישן וזוחל, והם רוצים לקנות מחשב חדש. המטרה היא אך ורק עבודה משרדית. כאמור, תקציב בכותרת. המלצות? (אשמח גם להמלצה לחנות מאיזור המרכז)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, נדרש מפרט יצירתי להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שיאפשר גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ו...פוטושופ. ללא משחקים. האתגר: תקציב מוגבל עד 2500 ש'ח (וגם זה במתיחת החשבון עד כאב). מישהו מרים את הכפפה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 אפשר לחרוג עד 3 אבל עדיף לא אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי פשוט אינטרנט אופיס צפייה בתוכן וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? טוב אם יהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות או חלון צד ובכלל מארז קטן יהיה טוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 48 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משרדי (אינטרנטאופיס ואאוטוקד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אאוטוקד וסטראפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה למפרט מומלץ למחשב משרדי שילווה אותי בשלוש השנים הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ועדיין לשמור על מחשב ברמה טובה שיהיה רלוונטי ל-3 השנים הבאות - מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם זו חריגה שולית זה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, אופיס, אינטנרט, תוכנות משרדית - עבודה עם הרבה טאבים וחלונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ציוד בסיסי וזול למחשב בסיסי וזול יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקציב דל - אני בצבא, תתחשבו. מספר דברים שאני יכול להוסיף: אני אוהב ריבוי משימות ו את W7. אני אוהב עבודה מהירה, וממש לא רוצה לראות Not Responding (זה עושה לי מיגרנות... ) גם שקט מאוד יעזור. אני לא רואה סרטים באבחנה גבוהה, אני משחק משחקי אונליין ולא ממש אכפת לי הגרפיקה. אבל עם זאת אני משחק CS1.6 שזה משחק FPS ולכן מעדיף שיהיה 99FPS קבוע למי שמבין. בתודה מראש. נתן
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן כולם, אבקש מפרט למחשב משרדי למטרות פרנסה למסחר בבורסה. המחשב צריך לכלול 4 מסכים של 22" + חיבורים מתאימים לעבודה בשולחן עבודה מורחב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן בורסה גרף ו- FMR. לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, ציוד היקפי בסיסי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. ללא אוברקלוק. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 60 תגובות
- 5.2k צפיות
-