עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roeesnir,

אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amit71,

שלום אני מעוניין לרכוש נייד לאימי (בת 61)לצורך עבודתה -הרצאות/הוראה והנה מס' פרטי מידע 1.הנייד ישמש לעבודה עם אופיס ,מעט סרטים .לא משחקים או משהו כבד אחר 2.יש צורך במסך גדול לפחות 15" לצורך הצגת החומר לאחרים על המסך 3.יציאה לטלויזיה 4.אחריות רחבה למס' שנים עם סבלנות לאנשים שזה להם מחשב ראשון 5.חברה מוכרת ואיכותית לדוגמא HP אשמח לשמוע את דעתכם ואם אפשר לקבל הצעות/מפרטים/דגמים תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by חני 10,

תקציב של 8 א' (ואם אפשר לחסוך על חשבון שידרוגים עתידיים עדיף) המחשב מיועד לשימוש בתוכנת פרימייר , אפטר ובעתיד תתכן אופציה למאיה- כל אלו לצורך פרנסה. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך טוב (אם בניית מפרט בעל אופציה להוספת מסך נוסף בעתיד). אני זקוקה לכל המידע במפרט (עד לסוג צורב, איזה חיבורים שיהיו בכונן וכו'). אני ממש לא מבינה בנושא, אז אשמח לקצת עזרה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. אני מרכיב לקרובי משפחה שלי מחשב. התקציב שלהם הוא 3500 שקל על מחשב כולל מסך וכולל ציוד היקפי. בינתיים המפרט הכי טוב שבניתי ושאני חושב שאני כנראה אלך עליו, זה המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤575 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤477 מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ¤1083 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤168 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤306 מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU ¤190 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤173 רמקולים ואוזניות: WINNER HN21 2800W 2.1 ¤58 מחיר סופי (…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6320) FSB 4MB לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 כרגע נשתמש בכרטיס המסך O/B. המחשב ללא כרטיס מסך מיוחד בשלב זה (המחשב אינו מיועד למשחקים). בעתיד אולי נוסיף כרטיס לפי הצרכים שישתנו. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב DVD: NEC DVDRW AD-7170 BLACK זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 מארז+ספק: ARCTIC COOLING SILENTIUM T3 PRO 500W שקט, שקט. מקלדת + עכבר מולטימדיה של מיקרוסופט + רמקולים גנריים. מסך 971P סמסונג קניתי בנפרד באינטרנט. נ.ב. המחשב נקנה בנעה תל חנן. שירות 10 ואמינות גם כן. בסך הכל רציתי להגיד תודה. תודה לפורום, לצוות ולכל המשתתפים שעזרו לי לעבור קטע מרתק. למדתי המון, ובכדי שתבינו מה אדם כמוני קרה לו, אז התח…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  6. מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by trxman,

אהלן כולם, כל טוב ? אוקיי, אני מראה לכם פה מפרט, כנראה סופי, תקציב 3000 (חריגה ב300 כולל הרכבה). המטרה היא עבודה משרדית, וורד\Office ואינטרנט, ובאמת יהיה טוב שירוצו חלק המפרט כולל LCD, אני יודע שהרבה אי אפשר לעשות, אבל - זה מה יש : אם מישהו מצליח לקמבן משהו יותר מוצלח, בהחלט הישג ^=^ תודה רבה, רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by shady01,

שלום רציתי לשמוע את החוות שלכם לגבי המחשב הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8082 מציעים לנו את המחשב בקנייה קבוצתית דרך הפקולטה שלנו במחיר של 3370 ש"ח אני משתמש במחשב בעיקרון לשימושי סטודנט להנדסה אזרחית זאת אומת האופיס וכמה תוכניות גרפיות שנחשבות לתוכנות כבדות כמו ה AUTOCAD , ובין היתר גלישה באינטרנט סרטים ומוזיקה . אשמח לחוות דעת מקצועיות לגבי המחשב שלו והמחיר אם הוא נחשב למחיר טוב ???

9. השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. 1. תקציב: 5500, 500+- ש"ח לכל כיוון 2. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא מאומצת ולא כפלטפורמת משחקים (ישומי אופיס, מוזיקה, סרטים, אינטרנט ותוכנות design למינהן - סטודנט להנדסת חשמל) 3. מסך 15.4" רחב 4. משקל לא מהווה שיקול, אז גם 3.2 ק"ג לא מהווים בעיה 5. דיסק קשיח מינימאלי 80 גיגה (גם ככה יש כונן חיצוני) 6. זכרון - 2 גיגה, עדיף בסטיק אחד, גם 2x1gb מתקבל 7. נייד מבית טוב - אפשרות להרחבת אחריות 8. מעבד, בעדיפות עליונה Core2 עם חיבה עזה לT7200 והלאה (אלה שיש להם 4mb cache) 9. צורב DVD - סטנדרטי 10. כניסות ויציאות - סטנדרטי 11. כרטיס מסך - אין צורך במשהו fancy, לא משמש למשחקים - אך כן עלול להריץ VISTA בשנים הקרובות... (לא מכיר את עולם המאיצים הגרפיים לניידים) תודה רבה למסייעים.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. האם המארז טוב,מספיק מקורר מספיק מאורר למערכת הזאת? האם הספק יחזיק את המערכת? האם הכרטיס מסך יחזיק במשחקים כבדים? האם אפשר למצוא את כל החלקים במחירים זולים יותר? כמה מאוורים יש במארז? אם יש מארז משתלם יותר עד 350

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by Alex89,

אני צריך מפרט ב 2K שישמש למשחקים כמו SIMS ZOO TYCOON ולתוכנות כמו PHOTOSHOP הצעות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. ניתן לחרוג בכ300 ש"ח, המחשב יהיה מחשב למשחקים, מסך רצוי כלול בתפריט בכל גודל של 22", רוחב של 16:9 ורזולוציה ל 1920*1080, רצוי קצב תגובה מהיר ביותר, יש צורך במקלדת פשוטה וזולה, אין צורך בעכבר ורמקולים, אין צורך בספק כוח, הספק כוח הקיים אצלי הוא Seasonic 620W Bronze 6*sata 2*pcie+120mm fan מתוכנן אוברקלוק בינוני, מערכת הפעלה מעודפת ווינדוס 7 ULTIMATE (לא כלול בתשלום), אני גר בסביבות ירושלים אם יש העדפה לחנות ספציפית בשבילם, יש צורך בשמירה על תמיכה בUSB3 בלוח אם ותכונת הLED של המסך עצמו המפרט שבניתי עד כה מעבד Intel Core i5-2300 Box ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 ₪639 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים????

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by gman18,

אני רוצה לבנות מפרט עד 5000 ש"ח כולל מסך + רמקולים טובים (בסגנון של altec lansing atp3 (אפשר לחרוג בכמה מאות) לעבודות גרפיקה בעיקר (photoshop/illustrator/indesign cs3) +אינטרנט + סרטים חשוב שיהיה לפחות 3 ג'יגה זיכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  16. שלום חברה, דבר ראשון תודה על העזרה הקודמת, רק רציתי לוודאות פעם אחרונה את המפרט. אז ככה, המחשב עד 3000 ש"ח למשחקים בינוניים [GTA: SA, CARBON, DOOM, FREAR, SERIOUS SAMII, HALF LIFE] לא על הגדרות מאוד גבוהות. ועבודה עם המרות סרטים וקודקים. כמובן שמעוניין לעשות OC. מה שיש לי כבר זה: HDD WD 250GB SATAII 16MB DVD-RW SONY 18X CD-RW 52X32X52X HEC 6A21 Tuniq Tower 120 מה שאני רוצה לקנות [מעיצה שלכם]: Intel C2D E2160 - 430NIS Gigabyte P35-DS3R - 684NIS [למה דווקא את זאתי? כי גיגהבייט הבטיחו שהיא תחייה יותר זמן עם ה Ultra Durable 2 החדש שלהם] [תקנו אותי אם אני טועה] G.Skill PC2-6400 CL5 (2*1GB) - 585NIS Sparkle 7900GS 256mb - 735NIS OCZ StealthXtream 600W - 550NIS 2984NIS סה"כ עכש…

17. Started by nati1972,

שלום לכל חברי הפורום :) אני מעוננין לקבל חוות דעת על מפרט ומחיר על מחשב נייד המחיר הוא 6500 ש"ח אשמח לקבל הצעות וחוות דעת למחשבים ניידים עד מחיר 6500ש"ח עם כרטיס מסך חזק Core i7-2630M processor 2GHz with Turbo Boost Technology up to 2.9 GHz זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB (7200RPM) צורבים: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support מסך: 15.6" Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366x768) מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bit כרטיס מסך: ATI Radeon 6570 1GB DDR3 סוללה: 6-Cell Lithium-Ion Battery משקל: 2.5kg מצלמה מובנית: webcam with integrated microphone מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת: …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לחבר שלי יש אותו והוא מאוד מרוצה, רק שיש לו כרטיס מסך חיצוני ומארז אחר. חשוב לי שיהיה שקט ויינגן FHD ללא כל בעיה, שלט למדיה סנטר אני כבר אקנה בנפרד. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27596 Intel Core 2 Duo E7500 3.0GHz 1066FSB 3Mb 638 ש"ח Asus P5N7A-VM, לוח אם מבוסס nVidia 9300 650 Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 212 ש"ח A-DATA Vitesta 4GB DDR2 800MHz Kit CL4 (With Heatsink) 390 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 469 ש"ח 540 ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt סה"כ : 2,909 ש"ח

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by ISRAEL3571,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט בעיקר עבודות על המחשב נטו לא מעבר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שלא יהיה ענק בסביבות ה 12-13 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ חשוב, רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? משקל סביר שיהיה אפשר לסחוב ולהתהלך איתו לסחוב אותו בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארו…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. מעבד: E6300 לוח אם: GIGABYTE? ?GA-945P-S3? כרטיס מסך: 7300GT דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 זיכרון: KINGSTON 512MB*2 קירור למעבד: ZALMAN 9500 LED ספק כוח: ג'נרי לחלוטין 500W רשום עליו אבל זה הרי מיליון אחוז לא... מארז: Transformer Sunbeam מעוניין להחליף לליברטי אנרמקס 400W האם המערכת דורשת את זה או לא? והאם הוא יחזיק אותה היטב....(יש תיכנון לOC קטנטן-אוליי)... ואם לא לליברטי אז תנו המלצה למשהו אחר אבל אם זה לא הוא אז אני מעדיף משהו יותר זול למה פשוט שמעתי עליו ביקורות כול כך מההללות ומשבחות שהחלטתי שהוא שווה את הההשקעה (הגדולה מאוד יחסית בשביל ספק)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום אני זקוק למפרט למחשב ב 6000 ש"ח בעיקר למשחקים אבל גם לכל מה שמסביב ( עבודות , אינטרנט ,סרטים - לא משהו מיוחד ) , אני סומך עליכם שתוציאו את הטוב ביותר שאפשר מכל רכיב בתקציב אני מעונין במערכת הפעלה windows 7 Home Premium 32bit אלא אם כן אתם חושבים שמאוד מאוד משתלם 64 bit ,עד כמה שראיתי אין לי צורך בזה וגם זה מקשה מבחינת תאימות של כל מיני דברים כרגע , האם כדאי לתת לחנות עצמה להתקין את המערכת הפעלה או שעדיף לבד ? אני נוטה לרצות להתקין לבד .ניתן להתקין על 3 מחשבים את המערכת נכון ? מארז - אין לי שום עניין במארז מותג או שנראה טוב, כמובן שזה בונוס אבל זה בעדיפות אחרונה , חשוב שהוא ישמור על טמפרטורת החומרה בצורה הטובה ביותר ואם אפשר אז שיהיה שקט אבל לא בעדיפות ראשונה . מעבד …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Beginner,

קניתי מחשב נייד מאמריקה ASUS M50VM-B1 היום בערב המחשב נכבה לפתע. בדקתי את הטמפרטורה של הנייד ויצא 41C. אחרי שנסיתי להדליק אותו, אחרי כמה נסיונות הוא נדלק. - מה אפשר להיות הסיבות שגרמו לכיווי המחשב? -האם יש ספק רשמי לחברת asus בישראל שבה אני יכול לממש אחריות במידת הצורך?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by vinipyx,

אני צריך רק לוח אם , מעבד של AMD וכרטיס מסך בערך ב3K תודה....

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by sivany229,

שלום אני צריכה את עזרתכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים בעיקר, חשוב לי שהוא יהיה נייד (קל, דק, ולא גדול מאוד) בין 13.3-14 אינטש (פחות או יותר) אני רוצה להפעיל עליו פוטושופ ותוכנות דומות, ושהוא יצליח להחזיק אותן בלי להתקע לי ושאני אצטרך לדפוק את הראש בקיא על כל פילטר ורינדור. ושיהיה לו מסך חד וטוב (שוב. בעיקר בגלל סוג הלימודים שאני לומדת. איכות הצפיה היא בין הדברים שהכי חשובים במקצוע שלי) לא חשוב לי כונן אופטי (ולמען האמת אם זה ישפיע על המשקל והגודל אז מבחינתי שלא יהיה בכלל) התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שקלים. הבנתי שלנובו ודל הן שתי חברות מעולות ומאוד נמכרות כאן בארץ. האם המחשבים שלהם באמת איכותיים ברמה ניכרת מהמתחרות? אשמח מאוד לעזרתכם. הידע שלי במחשבים מ…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  25. ורציתי לדעת חוות דעת עליו, מכל הסקירות שראיתי הוא מעולה עם חסרונות ממש קטנים שלא מפריעים לי

• 3 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.