עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shkaf,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1

2. אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. ראיתי דיון בנושא דומה לפני מס' ימים אבל לטעמי המאפיינים שלי שונים : מטרות: זקוק למחשב שקט לחלוטין ומאד מהיר - מזדהה עם ההגדרות של הבחור ההוא "אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות ....." תקציב: עד 4,000ש"ח במוזמן משחקים: אין צורך ציוד הקפי: מסך מחשב 24" FHD + רמקולים + מקלת ועכבר אלחוטיים שונות: כפי שציינתי - שקט מאוד+צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה. מבחינתי אין הבדל בין אינטל ל AMD עדיפות לצורב LG .. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש שי

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  4. המחשב לחבר שמשתחרר בעוד חודש ורוצה מחשב בסיסי לאינטרנט (כולל אימיול..) ומוזיקה (שמיעה, לא עריכה) וקצת סרטים.. (שוב לצפיה לא לעריכה..), יש מארז, צורב , מסך , מקלדת , עכבר , הארד דיסק , ולכן צריך רק ספק מעבד לוח וזיכרון.. אין שום כוונות לאוברקלוק.. אין חשיבות למיקום החנות, העיקר שיהיה זול.. באמת שאין תקציב, העיקר שהמחשב יצילח לזוז באינרנט ואימיול ומוזיקה ביחד וזה לא ירגיש כמו פנטיום 2... תודה... בראל. עריכה: שכחתי לציין, בניה עצמית אין צורך בהרכבה...ולכן יש חשיבות גבוה לתאימות בין חלקים..

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? לוח אם: Gigabyte GAG31MS2L ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: E5200 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM 16MB זיכרון:GB KINGSTON 2 צורב: LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך:ATI HD3450 512MB מסך: 19 LCD Acer X193WBD +DVI המחשב כולל : מקלדת + עכבר + רמקולים שדרוג לעכבר ומקלדת Logitech ורמקולים Creative SBS A31

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by אסתר באייך,

רוצה להזמין בבלאק פריידי מחשב אז אשמח לשמוע המלצות על מחשבים שהזמנתם מאמזון בעיקר של dell. והאם יש הבדל גדול בין new לביןlike new במחשבים. מפרט מסך: 14-13 ברזולוציית FHD זיכרון ראם: 8GB זיכרון פנימי: 256GB SSD מעבד: INTEL CORE I5-8250U ומעלה.

7. שלום רב, אחי טס בקרוב לאמריקה, ואני רוצה להביא עמו חלקים. היות ואני לא רוצה שהם יתפסו מקום רב במזוודה שלו, חשבתי לקנות את החלקים הגדולים - מארז,ספק, לוח אם, ומסך בארץ. את שאר הרכיבים: זכרונות, דיסק קשיח (יהיה SSD בלבד, יש לי קשיח חיצוני לאחסון מסיבי), מעבד, כ"מ אני רוצה לקנות שם. אני רוצה לבצע בעתיד OC. נותרו לי כ600 דולר במזומן. והקציתי כ2000 ש"ח נוספים. כמובן שאפשר לשחק בין התקציבים אם לדעתכם זה לא מאוזן. אם אפשר לעזור לי להתאים מפרט אני אשמח. אני רוצה לציין שפעם הייתי שפיץ על בתחום, אך היום אני לא כל מעודכן. אני לא גיימר מטורף, לכן אני לא צריך את הכ"מ הכי חזק בשוק, אבל רצוי שיהיה מעודכן מבחינת תמיכה בטכנולוגיות החדשות.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. Started by moes,

שלום לכולם יש לי אפשרות להביא לארץ מארה"ב מחשב שולחני Gateway SX2840-01. המפרט שלו הוא: http://www.gateway.com/systems/product/529668606.php מה אותם אומרים? שווה? ובאופן כללי, להביא מחשב מארה"ב זה בסדר, או התאבדות? תודה.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by omerweil,

אז ככה עוד יומיים אני טס לארצות הברית ואני מתכוון להתחדש במחשב נייד. אין לי מושג בתחום הזה מה שכן התקציב עומד על כ800$ ניתן לחרוג מעט מטרות עיקריות : משחקים ואופיס ניידות לא כל כך חשובה מסך גדול 15+ כמו כן עניין חשוב מאוד עניין האחריות מה מו מי. תודה מראש , עומר.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. Started by bababaii,

בעוד כשבועיים אני מתגייס לחיל המודיעין ואני יהיה בבסיס סגור ושם יהיה לי הרבה שעות פנויות לכן אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וחזק . במקרה אבי נמצא כרגע בניו-יורק והתכנון הוא שהוא יקנה לי מחשב ויביא אותו ארצה לכן רציתי לקבל המלצה על מחשב נייד חזק בעל מסך 15 או 15.4 איך שזה הולך על המחשב לתמוך ולהריץ משחקים כבדים סרטים וכו שהמחשב יהיה בדומה ל LG-S1 שזה מחשב שיכול להתאים לי אך אני רוצה לקבל המלצות על עוד חברות בנוסף אבקש גם קשור לאתרי חנויות אמריקאיות מהם אפשר להזמין את המחשב הנייד עליו אתם ממליצים . תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…

12. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. אתמול, לאחר שהמחשב עמד כמה דקות מבלי שאתעסק בו (קרה פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או Safe Mode ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) לא יודע אם יש קשר או לא, אבל בדיקת טמפ' העלתה ששתי הליבות עובדות סביב השישים מעלות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. שלום רב, אשמח אם תוכלול עזור לי בחוו"ד לגבי מחשב לנובו מדגם NS776IV לעומת מחשב NS74DIV/2G. שני המחשבים עולים באתרים מכרזים ומכירות מקוונות כ-2,555 ש"ח. הצרכים הנדרשים הם רק גלישה באינטרנט וכמה יישומי אופיס, לא מעבר לכך. בנוסף, אשמח לשמוע האם הויסטה מועדפת על ה-XP והאם אפשר בכלל לבקש שלא לשים ויסטה מראש? תודה, ינון

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by איילון אור,

המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. מתלבט בין 2 מפרטים : 1 מבוסס אינטל השני AMD . המחשב ישמש לאינטרנט הורדות, צפיית סרטים במסך עד 19 אינטש, משחקים מרמה בינונית +. COD -- GTA -- FIFA לא בטוח שאעשה OC תלוי בשביעות רצוני בעתיד. המפרט של AMD קורץ לי יותר בעיקר בגלל הלוח אם : 1. יש כרטיס מסך סביר מובנה, ATI Radeon HD3200 2. יש אפשרות קרוספייר שניתן לשלב 2 כרטיסי מסך בו זמנית. [ בעתיד אם יש צורך ] 3. אפשרות ל RAID 4. זול יותר מהמפרט של INTEL רק 1444 לעומת 1808 של אינטל. -------- יתרונות של מבוסס אינטל : 1. מעבד טוב ומהיר 3 MB קאש L2 2. כרטיס מסך לא מובנה [ נרכש בנפרד] 3. עוד יתרונות..? לא יודע.. אינטל : ספק ומארז EZ CooL M-100A 400W בכמות 1 ¤223 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=253... לוח…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by MORIEL,

זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך מחשב למשחקים לצפייה בסרטים לתוכנות (לא כבדות במיוחד) לגלישה ומוזיקה בקיצור רגיל כזה... אז חשבתי על amd 3200 64bit MSI K8N Neo Platinum או +EP-8KDA3 A-DATA 512 radeon 9800 pro msi אני זקוק גם למארז סביר לא יקר מדי ושיהיה ספק טוב שיספיק לי וגם קרור מאורר שלא יהיה הרבה רעש במחשב כתוצאה מהקירור זה הכוונה תודה !! לפני סיום עוד שאלה קטנה האם ה250 -300 שקל בין 3000 ל3200 amd 64 שווים? תקציב 4000-5000 לא יותר מזה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by The Ball,

אני צריך מחשב מבוסס AMD ב-4300 שקלים מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מארז, זכרון (256), דיסק קשיח וזהו... תודה לכל העונים! עריכה: מעבד לפחות 2000 מארז MIDI ATX וזכרון לפחות 256 ודיסק קשיח 40 גי'גה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הנה המפרט: כרטיס מסך - Suma PLATINUM GeForce 3 Ti200 - 615 ש"ח לוח אם - GA-7VRXP REV 2 - 579 ש"ח מארז: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black + ספק - 389 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 558 ש"ח כונן קשיח - Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 459 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 245 ש"ח זיכרון - TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 553 ש"ח CD-RW/CD - RICOH CDRW 24X10X40 - 323 ש"ח מערכת קירור - Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW - 128 ש"ח 3849 ש"ח הוא אחרי בר0מצווה והוא ואבא שלו לא מבינים כלום במשחקים הוא תמיד משחק אצלי והוא רוצה שיהיה מחשב לבד (טוב אחרי בר מצווה) צריך דעות בבקשה? ;D

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Moo,

הסתכלתי כאן בפורומים והגעתי למחשב הזה: LG LCD 17 L1770HQ 1,433 ש"ח 1 Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 560 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח 1 DFI Infinity C51PV-M2/G 575 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU 495 ש"ח 1 Microsoft® Wired Keyboard 500 - ZG6-00026 78 ש"ח 1 Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 188 ש"ח סה"כ 4,518 ש"ח אני חורג ב 500 שקל מהתקציב הסופי שהוא 4000 אפילו פחות . איך הייתם ממליצים לי להוריד את המחיר של …

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by dino,

אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.

22. שלום, אני קונה מחשב שמיועד לעבודה כללית עם יכולת להפעיל משחק מחשב מדי פעם, אני לא מתכוון להפעיל את כל היכולות הגרפיות של הכרטיס. אני מבקש עזרה בבנית מפרט מחשב אשר יכלול את הרכיבים הבאים : מעבד : *מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5600 X2 / 2.80GHz SOCKET AM2 BOX 3Y עלות : 901 ¤ זכרון : זיכרון DDR2 KINGSTON 1Gb 800MHZ NON-ECC CL5 עלות : 588 ¤ צורב DVD-RW : *צורב ללא תוכנה LG GSA-H62N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y עלות : 202 ¤ מארז : מארז ללא ספק כח GIGABYTE POSEIDON ALUMINIUM CHASSIS SILVER ATX עלות : 448 ¤ ספק כח : ספק כח למחשב THERMALTAKE TR2 500W PFC ATX2.01 W0093RI 2Y …

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  23. הרכבתי את המפרט הבא: אשמח אם תעזרו לי לשפץ אותו במארז וספק והחלפת חלקים כאלה או אחרים אם יש צורך לדעתכם. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. 979.79 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 527.00 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.94 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1,098.98 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 426.99 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 196.07 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 68.32 Logitech® Deluxe Keyboard 122.97 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM 4,018.06 אודה לעזרתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by new_ghost,

אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by NightElf,

שלום, אני מרכיב לחבר מחשב וזה מה שיצא... אשמח לקבל הערות. דיי דחוף כי המחשב יקנה מחר.. היעוד הינו קצת משחקים, סרטים, אינטרנט ותוכנות סימולציה כמו מטלאב. שמתי לב שאתם דיי מסתייגים מהספקים של KSP, הייתי רוצה לדעת למה (יש אחרויות...) בנוסף שמתי לב שאין תמיכה ב-sata2 האם זה משמעותי? ולגבי הכ. מסך הבנתי שהוא גדול באופן פיזי, האם הוא מתלבש טוב במארז. והאם עדיף להזמין מנועה את ה-x1950 שהוא יותר זול. ומה הכוונה שבלוח של GIGABYTE כתוב OVERCLOCKED.... תודה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.