עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SyndromE,

אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kip,

אהלן, רוצה לקנות לפני פסח ולכן... עד 3000 ש"ח לגיימינג בינוני, ללא OC וכולל מסך. משחקים כגון TW EMPIRE ו FPS בהגדרות סבירות +. אנא המליצו על מסך. Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Asus M4N68-T GeForce 7025, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1730 זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪251 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. יש לי ספק כוח שהכבל המחבר בין הספק למחשב נחשף וכנראה שני החוטים שבתוכו נגעו אחד בשני. אני מנסה להדליק את המחשב נייד עם ספק אחר אבל הוא לא נדלק. ייתכן שהספק הרס את המחשב נייד? אני לא מבין גדול בחשמל, אבל נגיד ושני החוטים של הכבל נוגעים אחד בשני ואז אני מחבר למחשב נייד, אז זה מקצר? מה בדיוק זה עושה?

4. שלום! לפני שנתיים היה לי מחשב מאוד חזק למטרת גרפיקה ( פוטושופ ) אבל היום הוא עייף ושחוק. למרות זאת חלק מהחמורה שלי עדיין מאוד טובה ואין צורך להחליף אותה. למטרת פוטושופ / עבור צלם רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כוננים שביחד הם 1800 GB ספק כוח : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר בספק כוח טוב ואיכותי שבזמנו קיבלתי המלצות מצוינות לגביו מארז : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר במארז איכותי שאין צורך להחליף. ברצוני לבקש מכם בבקשה, המלצה לשדרוג המפרט שלי, על מנת לקבל מקסימום ביצועים. לא איכפת לי לשדרג …

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  5. אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by 0r,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לקניה בארץ לצורכי לימודים הכוללים עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון solid ו ansis דרישות שוות ערך למשחקים בינוניים כמו כן דרישות בסיסיות וורד, אקסל, אינטרנט וסרטים. דרישות: גודל מסך -14" כ. מסך- טוב משקל עד 2.5 ק"ג זמן סוללה של 3 שעות לפחות אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות -רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB יספיק צורב DVD-אין הכרח האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא סוני- http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITSOVGN21&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0 lenovo http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4300&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he הצעות נוספות יתקבלו בברכה חג שמח

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. שלום. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש. המטרה שלו היא משחקים (RA3, COD5 וכאלה) וגם שרת קבצי וידאו ל HTPC, שרת HTTP/FTP ושרת מוזיקה. ובנוסף - הורדות ועבודה עם Visual Studio 2008. המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 485 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 275 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 656 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 292 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W 298 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 119 מארז ללא ספק COOLER MASTER Cent…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  8. המפרט מזיגזג (כי קראתי ביקורות טובות עליה) מחשב בסיסי בשביל אחותי - כולל מסך הקפדתי להשתמש בחלקים המסומנים כקיימים במלאי (כי היא לחוצה עליו) מה תם אומרים? 1 AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL 245.86 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 449.25 ש"ח 1 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original 229.01 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 249.33 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (WHITE) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 183.02 ש"ח 1 COMPUCASE 6c60 ATX MIDI TOWER CASE - 300W PSU 301.20 ש"ח 1 NU LCD 17" - L721V - 8ms - Black/SILVER + DVI 949.55 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,777.23 ש"ח סך הכל לתשלום ב…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. לשלוח להם אימיילים ולהיענות רק פעם אחת מתוך 10 (וגם אז הבטיחו שיחזרו אלי לתיאום עם שליח) ולא קרה כלום זה קורה לכולם? איך להתמודד איתם? אגב החברה המדוברת היא פוג'יטסו והמחשב נקנה בארץ. עריכה בעצם איזה 10... 10 ימים שאני מתקשר ושולח להם אימיילים ועוד כמה ימים לפני חנוכה ובאמצע... או שהם עושים הצגות ומתעלמים באמת או שיש להם רק איש אחד שעונה על טלפונים והם יותר עמוסים מהתמיכה של בזק בנפילת תשתית. המשך את האמת אני חושב שצריך בלקליסט של חברות בדביק... בזמן שאני כותב את הנושא הזה המסך שלי כל הזמן מציג בלאגאן צבעוני בגלל שהכבל התחרפן.. אי אפשר לראות סרטים כי אין סנכרון נורמלי וחלק אחד של המסך מקדים את הכל בפריים (וזה מחולק ככה ל3 חלקים כל פעם זזים) המעבדה מתעלמת.... וקיצר נדפקתי…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by גלי84,

ראיתי את המחשב של דל שיכול להתהפך לטאבלט. איך הוא? בעקרון מחפשת משהו כמו אייפד אבל במחשב נייד חשוב זכרון גדול להורדות וכו מהיר שאפשר להריץ תוכנות קטן תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by Natan179,

תענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300(מחשב, מסך ומערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Fc4, bf4, cod aw, gta v, crysis 3 רזולוציה: 1920x1080 מיועד להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lidor2000,

המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by chnon,

*מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad). חשוב לי מקלדת numpad, ומזה touchpad? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). 5-6 שעות זה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה בערך * כונן אופטי? מזה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Gershon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב שיעבוד עם התוכנות: קיובייס, פוטושופ, אביד ו3D-MAX. מכיוון שאני רק מתחיל בתוכנות ולא יודע מה אני יאהב ובמה אמשיך אני לא קונה בינתיים כרטיסים מקצועיים (כרטיס קול, מסך, וידאו). אני רוצה מחשב שבבסיסו חזק שאוכל להתחיל להתנסות בתוכנות ולשדרג הלאה. זה המפרט שהמליצו לי עליו ורציתי לקבל חוות דעת והצעות. מעבד: I7 2700K Box מחיר: 1800 ש"ח (אחרי 50 ש"ח משלוח, אין במלאי בחנויות קרובות) לוח אם: Intel DQ67SW מחיר: 640 ש"ח (הבנתי שלא אוכל לעשות אובר קלוקינג, אני לא הכי מבין בזה אם אתם חושבים שלשימושים שלי אצטרך לעשות אובר קלוקינג בעתיד וכדאי לשים לוח אם חילופי אנא ציינו זאת). זכרונות: kingston hyper X 2*4g מחיר: 420 ש"ח הארד דיסק: WD 1TB caviar Black מחיר: 770 ש"ח (כש…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. יש לי מפרט די הרבה זמן בראש, אני ישמח להצעות לשיפור (אם יש) המחשב מיועד למשחקים, וסרטים בעיקר (הוא יהיה גם טלוויזיה )ו-OC של המעבד שהחנות עצמה תבצע.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1563 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤517 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤768 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1232 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מסך: Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Radimir,

. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by koby058,

תקציב 2500 ללא מסך

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. היי לא מצאתי את הטופס של המחשבים הניידים אז אני אגיד את הדברים החשובים : השימוש של המחשב הוא גלישה בעיקר ושום דבר לא כבד . התקציב לא מוגדר אבל בוא נגיד כמה שיותר זול לשימושים נתן הערכה גסה עד 4000 ש"ח אבל אם אפשר גם ב2500 אז סבבה העדפה למסך FHD אם אפשרי בתקציב גודל מסך מינמום 15.6 זיכרון ראם 4 GB מינמום אם אפשרות שדרוג בעתיד אם אפשר שיהיה SATA 3 כדי לחבר SSD ולקבל את מרב הביצועיים . אם זיכרון קשיח לא חשוב עדיף לקנות SSD למחשב בנפח קטן ? (כמובן בנפרד ) משקל לא חושב בבקשה סוללה, נשלפת , הסוללה שיש לי בנייד שלי היא מוברגת וזה באמת באסה .. מסך מגע לא פרמטר כלל. כרטיס מסך כלל לא חשוב בקשר למסך מט או מבריק זה עניין פתוח , יש העדפה לתמונה יותר יפה שקראתי שזה לטובת מסך מ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום, המחשב יהיה למשחקים ויסטה אופיס סרטים ואינטרנט.. לא מתוכנן OC ואין צורך להשאיר אופציה בשבילו כי אין סיכוי שאעשה, אני הולך לראות במחשב הרבה סרטים ולשחק הרבה. התקציב הוא 7100 בערך וזה כבר עם חריגה של 3000 שקל ממה שתכננתי בהתחלה :-) אז אני לא יכול בדיוק לחרוג עוד.. התקציב הוא למחשב עצמו, למסך LCD בגודל 19' ומעלה.., לרמקולים פשוטים (אין צורך בכאלה שעולים יותר ממאה), למקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים (כאלה מולטימדיה של מייקרוסופט בסביבות ה200 שקל, אין צורך שיהיו במיוחד למשחקים כי אני משחק עם גיים פד בעיקר..). (אין העדפה לאינטל או לAMD) לפי השיטוטים שלי בפורום אני מבין שהרבה אוהבים לבנות מפרט בIQPC, בשבילי זה מצויין כי אני מאשדוד.. אם יש עוד מה לפרט רק תגידו. חג שמח וכשר.

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. זה המפרט שלי amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb 1TB 7200 RPM 32MB ati 6850 1gb מסך- (samsung syncmaster S23B550 (1920 x 1080 לינק ללוח אם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#ov המטרה של השידרוג שלי היא בעיקר לתת לי שיפור בביצועים של משחקים, כמו של GTA V ופיפא, אני לא מצפה להריץ טוב witcher 3 למשל תקציב 850 חשבתי להביא עוד 4GB 1600 (למרות שיעבוד לי רק 1333 אבל שיהיה לעתיד) וכרטיס מסך r9 270 האם r9 270 יספיק לספק? מדובר בעוד 23 V במאמץ לפי האתר: http://www.hwcompare.com/16621/radeon-hd-6850-vs-radeon-r9-270/ אני יודע שהספק בעייתי, אבל אני מעדיף לא לרכוש כרג…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.