עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eilamhpt,

אהלן חברים, אשמח מאוד לעזרתכם. מה התקציב המקסימאלי?-- 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- אם אפשר יהיה לחסוך זה יהיה נהדר אבל זה לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-- עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --שמיעת מוזיקה, אינטרנט, צפייה בסרטים...משחקים פשוטים ביותר(גג מנג'ר).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-- אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. שלום חברים, אחרי 8 שנים עם המחשב הנייח האחרון (שנבנה, אגב, בפורום זה) הגיע הזמן להחליפו אשמח לעזרתכם בבניית מפרט... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חשוב שתהיה יציאת HDMI, ו-4GB זיכרון. AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=498 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש משרדי+ (שימוש מועט בפוטושופ ודרימוויבר)בתקציב 2,000 ¤ - 2,200 ¤, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ללא מע' הפעלה. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם ASUS P5QL-CM ¤470 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31242 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ס…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. אהלן חבר'ה הרכבתי מפרט מחשב לביתי שיעודו העיקרי הוא עבודה משרדית (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכדומה) + משחקים קלים (כגון Americas Army, World of Warcraft). להלן המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ AM2 לוח-אם - ASUS M2A-VM זכרונות - 2x Corsair/Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח - Western Digital 80GB SATA WD800AAJS מארז+ספק - JSP-Tech M-100A 400W סך הכל יצא לי: 1297 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט? אני עדיין לא בטוח לגבי המארז+ספק - כבר נשרף לי הספק+הלוח-אם במחשב הקודם שלוש פעמים ברצף בגלל קפיצות מתח (הפסקות חשמל). האם הספק הזה יחזיק את המערכת כמו שצריך? האם הוא יציב? וכמו שאתם רואים, לא הכנסתי כרטיס מסך כרגע מחוסר תקציב. בעיקרון חשבתי על Sapphire ATI Rad…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by Alon Bechor,

המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם , אני סטודנט שמתכנן לקנות מחשב לצורכי לימודים שירים סרטים ואולי גם קצת משחקים הרכבתי מפרט ואני אשמח לשמוע את דעתכם לגביו אז תודה מראש. פריט מחיר בש"ח דגם מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 -667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם :), 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב השימוש יהיה סטנדרטי, גלישה ומוסיקה. לפעמים גם גיימינג - רוצה לחזור לשחק מדי פעם ( פיפא,באלטפילד וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

10. Started by 996,

שלום אני מבקש חוות דעת על שני מפרטים,אחד מבוסס AMD והשני אינטל. מבוסס AMD: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Special Ops Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מבוסס אינטל: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. שלום לכולם קוראים לי יאיר, ואחרי מספר שנים הגיע הזמן שאני אחליף מחשב.. אז ככה, זה מאפייני הקניה- שימוש המחשב הוא ליצירת ועריכת מוזיקה, לא למשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס מסך טוב, הכי פשוט שיש.. מה שחשוב לי זה מעבד חזק, לוח אם חזק וכמות זיכרון גדול ככל האפשר.. התקציב שלי הוא 2800 ש"ח במזומן לגבי אלו ששואלים אם אני הולך לעשות OC, אז חשבתי על זה ואני לוקח בחשבון שאני נגיד אעשה OC קטן, לא "מוציא את המיץ" כמו כן, אשמח לHD בגודל של 250GB.. אני לא צריך חלקים נוספים כמו צורב\כונן כלשהו ולגבי כרטיס קול, שכן זה דבר די חשוב ביצירת מוזיקה, זו תהיה קנייה נפרדת לכן כרגע אני אקח את הבינוני כמו כן מסך לא נדרש, קניתי לפני מספר שבועות.. בתודה רבה יאיר

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  13. מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5.לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by RUONXHEV50,

צריך מיפרט למחשב רב תחליטי כלומר שיעשה בו הכול. 1.עד 8000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:8500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה,גלישה באינטרנט,אופיס,פוטו שופ ועוד הרבה 3.אני צורך בציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.האים החנות יכולה לבצע לי OC כי אני לי שמץ של מוסג איך עושים זאת אבל אני יודע מה זה יתן לי. 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מסקאי פי סי את החלקים ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB וכרטיס מסך שאפשר לחבר לו שתי מסכים אחד LCD 42 והשני מסך מחשב 21 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון מיחר כולל רק את המחשב כולל מערכת הפעלה!!! תודה לכול המשיבים

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. אחרי שנים ארוכות עם המחשב הישן שלי הגיע הזמין להחליף, ברמת העיקרון אהבתי מאוד את המפרט High End לשימושים מגוונים אשר מתאים לשימושים שלי שכוללים עריכת גרפיקה ועריכת ווידאו ומתאים לתקציב שלי מכיוון שאני לא צריך ציוד היקפי. האם המפרט יתאים לעבודה עם תוכנות כדוגמאת Photoshop ו Premiere? מה לגבי סרטים ב-HD ומשחקים (שלא חשוב לי במיוחד לשחק ברזולוצייה המקסימלית עם מספר הפרטים הרב ביותר)..? בנוסף, רציתי לדעת אם המארז היקר של המחשב באמת כל כך נדרש? אני חשבתי על מארז אלגנטי יותר בסגנון של Lian Li PC-7. בכמו כן, רציתי לדעת איזה מאווררים למארז ואיזה קירור למעבד מומלץ לקנות בכדי לשמור על רמת שקט גבוהה.. התקציב לא גמיש כלפי מעלה, כמובן שגמישות כלפי מטה תהיה מבורכת. חשוב לי להדגיש שאין …

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

היי חברים , אני מחשב מחשב לשימוש די כללי, אני לא מתכוון לשחק איתו רק גלישה אימיול וכו'. אני מעוניין במחשב מבוסס אינטל, ליבה כפולה , כי אני לא רואה צורך לליבה מרובעת קירור למעבד שיהיה שקט ובכללי . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. שלום, להלן התשובות. תודה על עזרתכם. . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – -800- 500 ₪ יחד עם זאת אשמח אם לא תהיה חריגה או שתהיה חריגה קטנה יחסית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לעיבוד תמלילים, משחקים, אינטרנט, פוטושופ, וצפייה בסרטים . אפשרות לחיבור עתידי לTV. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - השימוש במחשב הוא יומיומי ולאורך כל היום. המחשב נפתח בבוקר ונסגר בלילה. שימוש כבד בWORD ומשחקים, שימוש מזדמן בשאר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by rancohen,

שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרט, סרטים, מוזיקה, משחקים, המרת פורמטים של סרטים/מוזיקה, עבודה עם תוכנות סאונד כבדות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. קיובייס והתקני וי-אס-טי, total video converter 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן: מסך רצוי 22" מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורבים או כונני דיסקים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD,גיימינג אקראי אך על משחקים חדשים ברזולוציה מתקדמת ,כמו כן הנני חולה מוזיקה והמחשב משמש אותי לשמיעת מוזיקה על מערכת שמע ביתית מתקדמת ,הייתי רוצה לדעת אם עדיף לשים כרטיס קול ייעודי,או שמה שיש על הלוח אם\כרטיס מסך מספיק. - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן OC בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. הגדרת הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪. לא חייבים לנצל את כולו. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: רב תכליתי א) תוכנות: אופיס (וורד, אקסל, קצת אקסס), אינטרנט, סרטים. קצת עריכת תמונות, מתכנן עריכה קלה של סרטי וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל 19" ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולל ישנים, משחקי arcade כמו braid. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD,אינטרנט,מוזיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה

24. שלום לכולם, ותודה רבה על הנכונות לעזור אתם אלופים. בשבועות האחרונים עבדתי מהבית על לפטופ i7 של DELL , עם 16GM ראם וכונן SSD. כרגע המחשב בקושי זז ונתקע המון, ממש בלתי אפשרי לעבוד (אפרט מה השימושים לפי הפורמט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7000 ש"ח אבל אפשר למתוח לכיוון 7200 אם משהו מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא תוכנת Arcgis Pro שהיא תוכנה לעבודה עם מפות ושימושים גיאוגרפיים שונים. אני תמיד עם מולטיטסקינג - כלומר פתוח ברקע אקסל, וורד, גוגל כרום הזללן ולפעמים עוד תוכנה קטנה. בנוסף אני עם…

25. Started by komoto,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.