ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע כיול בסיסי (לא בהוצאה של מאות שקלים על ציוד) לצבעים של המסך של הנייד שלי (Lenovo T400 בהמלצת חברי הפורום) - יכולים לעזור? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב LG R405 חדש. קיימת אפשרות להקצות חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב לטובת כרטיס המסך. חיפשתי את האפשרות הזו ב BIOS וכן בהגדרות כרטיס המסך ולא מצאתי אותה. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת או שמא המערכת עושה זאת באופן אוטומטי בעת הצורך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב בן 5 שנים. משחקים של ילד לא הכי כבדים, אבל לך תדע מה יהיה בעוד שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO 3.0GHz E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: 2GB דיסק: 500GB Sata II 32MB כ. מסך: 9600GT 512MB מארז+ספ"כ - שקט, בטוח, מספיק חזק רציתי מעבד וכרטיס מסך מתקדמים, לוח אם מתאים לצרכים, דיסק עם נפח ומהיר. אנ ילא נעול לדגמים שציינתי ולא לחנות. ביקורת בונה מבורכת מאוד. תנו לי מפרטים עונים לדרישות שלי. איזה כרטיס מסך של ATI הוא מקבילי ל-nVidia? תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים .... המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה. לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש. עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה). עכשיו שאלותיי הם כאלה 1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ??? 2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ??? אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון בתודה …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב חזק בעיקר לעריכת וידאו, אני לא מתכוון לעשות OC, אבל חשוב לי X38. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 1333Mhz 6MB 2.5Ghz 64bit לוח-אם: Gigabyte GA-EX38T-DQ6 C2Q FSB 1600 MHZ Intel X38, DDR3 זיכרון: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR2 1066 MHz PC2-8500 (5-5-5-18) דיסק קשיח: 500GB Western Digital 7,200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail מארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue (כולל מאורר 25 ס"מ בצד) ספק: Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC צורב DVD: Asus DRW-2014L1T DVD-RW X 20
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לפ טופ של דל ואני מתלבט בין 2 פלטפורמות שונות של הדגם inspirion 5010 אני צריך את המחשב בעיקר עבור אינטרנט, סרטים, אופיס ולא למטרת משחקים והרצת תכנות כבדות לצורגי עבודה. קונפיגורציה אחת של הדגם הנ"ל היא: 1. מפרט טכני: * מעבד: Intel i3-330M, 2.13GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ HD WLED * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz * דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM * כרטיס מסך: Intel GMA HD * כונן: DVD+/-RW * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n * סוללה: 6 תאים * מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים וקונפיגורציה שניה של הדגם הנ"ל היא: 2.מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Wind…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה,המחשב עצמו יהיה מיועד לגלישה באינטרנט,שימוש ביישומי OFFICE,תוכנות דואר וכד'. משתמע מכך,אין צורך ממשי בכרטיס מסך חזק. רצוי מעבד חזק ,שיחזיק לשנים הקרובות(שוב מזכיר,לא לצורכי משחק),כמו כן זיכרון של 2 ג'יגה לפחות.. זה הכל,תודה רבה. נ.ב אין צורך במסך.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8309966&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050027&id=1173577987737 Gateway Processor T2060 Model: MT6705 מה אתם אומרים שווה את ההשקעה של ה- 600 דולר? אחי נמצא שם והמחשב הוא מחשב לסטודנט שנה ראשונה בגרפיקה.. לאחי...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אודה לחוות דעת למפרט גיימינג הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/6de1umgz למשחקים כמו: call of duty, gta האם המסך של דל יחד עם המפרט הנל יספק את הסחורה? http://ksp.co.il/?uin=22432 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב+מסך שישמש בעיקר לאינטרנט ועריכת וידאו חובבנית (משתמש בתוכנות כגון:פרימייר וסוני וגאס.) התקציב מאוד לחוץ, עדיפות לחסוך כמה שניתן זאת אחת מההצעות שקיבלתי: לוח DG43NB מעבד E7500 3 GB זיכרון 800MHZ מסך 24 SAMSUNG דיסק קשיח 320 מערכת הפעלה ותוכנות ודיסק קשיח 1TB לנתונים צורב DVD LG 2700 ₪ עבורך כולל כל ההתקנות" מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד לעבודה. המחשב יעסוק בעיקר בעבודה עם AutoCAD, לא מיועד למשחקים ולא לסרטים. העבודה בעיקר בחוץ או ברכב. עדיפות למסך מט. תקציב עד 6,500 ש"ח. רצוי זמן אחריות ארוך. חברות מועדפות: DELL, ASUS, סמסונג, Lenovo גודל כונן קשיח מועדף: 256 ומעלה, עדיפות ל-SSD. משקל הנייד המועדף: אין עדיפות. גודל הצג: 14 אינץ' ומעלה תודה, איל
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי בערך ב7000 (אפשר לחרוג אם צריך) חשבתי על המפרט שיש בKSP (הSFF של MSI) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega המפרט הוא (שיניתי בו כמה דברים) מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB (8MB) SATA כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4216 ¤ לא צריך שום ציוד הקיפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי כמה שאלות…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
[TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD]Scythe Mugen 4 CPU Cooler [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/TD] [/TR] [TR] [TD]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Sapphire Radeon R9 290X BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/TD] [/TR] [TR] [TD]Western Digital Caviar Black WD2002FAEX 2TB SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]On Board 7.1 Channel Audio [/TD] [/T…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פרטיםעל תקציב הקונה : תקציב 4K: חריגה מקסימלית : אין. מה השימושים של המחשבהעתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) לשימוש בעריכת מוזיקה- קיובייס ואף תיקלוט. (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? חושב לבצע דרך החנות כי לי אין ידע בזה. ציוד היקפי : גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. מערכת הפעלה : WIN- 7 חנות : אין חנות ספציפית, אזור דרום. צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): אשראי. הרכבה : מעוניין בהרכבה. צורבים וכוננים זקוק לצורב DVD נפח דיסק קשיחרצוי מינימום 500 גיגה זה המפרט שבניתי אחרי בדיקות והתייעצויות, הגעתי ל - 5100. אני מעוניין במחשב בסגנון זה, המיועד למוזיקה, ב- 4000. צריך מכם עצות לשיפור והיכן ניתן להוזיל את המחיר…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אשמח למפרט טוב למחשב נייח המיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וקצת גרפיקה קיים מאוורר ממחשב קודם frizer 7pro rev.2 כך שחשוב שהמפרט החדש יהיה מותאם אליו אין צורך בציוד הקפי מלבד המחשב עצמו . תודה , יעל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלט של HP TX2500Z שהגיע עם התקנה של ויסטה. התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7, ועכשיו אני רוצה לשחזר למה שהגיע מהמפעל. בספר הוראות כתוב בבוט ללחוץ על F11 אבל זה לא עובד כנראה בגלל שיש לי וינדוס שונה ממה שהמחשב הגיע איתו. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום מכיר את אנטולי מהאוניברסיטה רציתי לדעת מה הדעות לגבי המחדש שצוין בכותרת הנה המפרט: מעבד : Intel® Core 2 Duo T7500 מעבד 2.20GHz מהירות זיכרון : 2GB / 1024MB X 2 נפח 667MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 160GB גודל דיסק 5400rpm מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : WXGA VibrantView TFT with integrated camera סוג 12.1inches גודל 1280x800 רזולוציה כולל מצלמה תקשורת : כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 גרפיקה : Intel Graphics Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 256MB shared זיכרון כרטיס מסך סאונד : Intel High Definition Audio …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-