ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד לעבודה. המחשב יעסוק בעיקר בעבודה עם AutoCAD, לא מיועד למשחקים ולא לסרטים. העבודה בעיקר בחוץ או ברכב. עדיפות למסך מט. תקציב עד 6,500 ש"ח. רצוי זמן אחריות ארוך. חברות מועדפות: DELL, ASUS, סמסונג, Lenovo גודל כונן קשיח מועדף: 256 ומעלה, עדיפות ל-SSD. משקל הנייד המועדף: אין עדיפות. גודל הצג: 14 אינץ' ומעלה תודה, איל
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי בערך ב7000 (אפשר לחרוג אם צריך) חשבתי על המפרט שיש בKSP (הSFF של MSI) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega המפרט הוא (שיניתי בו כמה דברים) מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB (8MB) SATA כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4216 ¤ לא צריך שום ציוד הקיפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי כמה שאלות…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
[TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD]Scythe Mugen 4 CPU Cooler [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/TD] [/TR] [TR] [TD]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Sapphire Radeon R9 290X BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/TD] [/TR] [TR] [TD]Western Digital Caviar Black WD2002FAEX 2TB SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]On Board 7.1 Channel Audio [/TD] [/T…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
פרטיםעל תקציב הקונה : תקציב 4K: חריגה מקסימלית : אין. מה השימושים של המחשבהעתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) לשימוש בעריכת מוזיקה- קיובייס ואף תיקלוט. (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? חושב לבצע דרך החנות כי לי אין ידע בזה. ציוד היקפי : גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. מערכת הפעלה : WIN- 7 חנות : אין חנות ספציפית, אזור דרום. צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): אשראי. הרכבה : מעוניין בהרכבה. צורבים וכוננים זקוק לצורב DVD נפח דיסק קשיחרצוי מינימום 500 גיגה זה המפרט שבניתי אחרי בדיקות והתייעצויות, הגעתי ל - 5100. אני מעוניין במחשב בסגנון זה, המיועד למוזיקה, ב- 4000. צריך מכם עצות לשיפור והיכן ניתן להוזיל את המחיר…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח למפרט טוב למחשב נייח המיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וקצת גרפיקה קיים מאוורר ממחשב קודם frizer 7pro rev.2 כך שחשוב שהמפרט החדש יהיה מותאם אליו אין צורך בציוד הקפי מלבד המחשב עצמו . תודה , יעל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלט של HP TX2500Z שהגיע עם התקנה של ויסטה. התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7, ועכשיו אני רוצה לשחזר למה שהגיע מהמפעל. בספר הוראות כתוב בבוט ללחוץ על F11 אבל זה לא עובד כנראה בגלל שיש לי וינדוס שונה ממה שהמחשב הגיע איתו. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום מכיר את אנטולי מהאוניברסיטה רציתי לדעת מה הדעות לגבי המחדש שצוין בכותרת הנה המפרט: מעבד : Intel® Core 2 Duo T7500 מעבד 2.20GHz מהירות זיכרון : 2GB / 1024MB X 2 נפח 667MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 160GB גודל דיסק 5400rpm מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : WXGA VibrantView TFT with integrated camera סוג 12.1inches גודל 1280x800 רזולוציה כולל מצלמה תקשורת : כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 גרפיקה : Intel Graphics Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 256MB shared זיכרון כרטיס מסך סאונד : Intel High Definition Audio …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, בהמשך לחיפושי אחר מחשב נייד, אני מתכנן לקנות בארץ את Asus N550JK-CN065H שעונה על רוב צרכי, מלבד כונן SSD. לפי מה שהבנתי מהמלצות פה בפורום, אמור להיות קל להחליף את כונן הדיסקים בSSD במחשב הזה. כמה שאלות בנוגע לזה: 1. האם זה יסיר את האחריות על המחשב (במידה ואעשה את זה בעצמי)? 2. צריך מתאם מיוחד בשביל שהכונן ישב במקום הצורב? 3. מהירות הכתיבה/קריאה לא תפגע אם הSSD ישב בסלוט של הצורב? 4. אולי כדאי בכלל להחליף את הHDD ב SDD, ולשים את ה HDD במקום הצורב? כמוכן, אשמח להמלצה על כונן SSD בגודל 256GB, ועל האביזרים הנלווים (מתאם לכונן אם צריך, וקייס USB לצורב). אשמח גם לחוות דעת על החנות "מגה מחסני מחשב"' ממנה אני מתכנן לקנות את המחשב: http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט שמיועד למשחקים ואוברקלוק כולל ציוד היקפי מסך ורמקולים [לא צריך צורב]
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט לגיימינג הכי טוב שיכול להיכנס ב 2000 שקלים בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 עם חריגה קלה אם נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימושים רגילים - אינטרנט סרטים HD ובעיקר גיימינג ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רזולוציה 1360X768 3. האם יש צורך בציוד היקפי - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - לא צריך כרטיס מסך (יש לי 4770), דיסק קשיח וצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט - מארז,ספק,מעבד,זכרונות,לוח אם,קירורים אם צריך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 7 ל 9 7. האם מת…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי מתחתן, והחלטתי שאני קונה לו מחשב מתנה לחתונה. המחשב יהיה דלוק קבוע 24 שעות, יריץ קבוע פלאש גט בהורדות, יתחבר לטלויזיה חיצונית למטרת צפייה בסרטי בלו ריי, וחוץ מזה שימוש קבוע במספר תוכנות במקביל. הרכבתי משהו ראשוני, אשמח להמלצות- 535 מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 375 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W 933 מעבד Intel Core i5-750 Tray 549 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 642 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum 432 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB 506 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 PCIe 232 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אפשר בבקשה המלצה למפרט מחשב HTPC לסלון, מטרה לנגן סרטי HD 1080P ו- BLU RAY בתקציב עד 2500 ש"ח. אני מעדיף מערכת מבוססת INTEL ומארז HTPC תואם. האם הכרטיס מסך ON-BOARD הבא עם יציאת HDMI יספיק כדי לנגן את הסרטים האלה ? תודה רבה על תגובות
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סטודנט, משרדי, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? - 14.1 / 13.3 * משקל רצוי? - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6-7 שעות ומעלה ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD עדיפות ל-256GB * כונן CD/DVD? צורב? - יכול להיות יתרון * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS/SAMSUNG/DELL המחשב בשביל חבר, התקציב הוא בין 800$-1000$ - ואם יש מפרט משמעותית טוב יותר ב-1,100$ אז אין בעיה לחרוג. רצוי ZEN/ULTRA BOOK. משקל נמוך ככל האפשר. הרכישה תהיה בארה"ב, לכן אשמח לקבל המלצות לד…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938 לא מצאתי אותו בחנויות אחרות או באתר של ח.י. שווה קניה במחיר הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם כבר אז אחד שמותאם לויסטה, השאלה היא האם כדי לרכוש עכשיו או להמתין עד ליצאת המעבדים החדשים של אינטל ומתי זה צפוי לקרות, ושאלה נוספת האם כדי לרכוש מחשב מותג או להרכיב מפרט בעצמי. בנתיים חשבתי לקחת תחנה עבודה של DELL ה-XPS 400 שאמור להריץ את ויסטה כהלכה http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn השאלה שוב פעם, האם להמתין אוו לקחת כבר עכשיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה המפרט: מארז ATX MIDI TOWER ATXשקט מאוד לוח INTEL DRAGONTAIL PEAK DDR 2 800 1333 3 סלוט של PCI כרטיס קול כרטיס מסךGW 8500GT 512MB כרטיס רשת,1000,10,100 מעבד CORE 2DUO E4500 2.2 אחריות לכל החיים זכרון 2X 1GB DDR 2 667 דיסק 250 GB SATA II W.D כונן צורב DVD תוצרת NEC יעוד: משחקים לא צריך ציוד היקפי קיבלתי הצעת מחיר של 2600 ש"ח על המפרט הנ"ל לכן כמו שרשמתי לתמטה אין לי בעיה לשידרוגים קלים. וג'ו אם אתה מומחה כמו שאתה רושם למה שלא תגיב לעניין האם המפרט הוא מספיק סטנדרטי כדי לעבוד היטב לא רק לתקופה הקרובה. הצעות לשיפורים קלים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-