ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז אחרי שהפסקת חשמל הרגה את המחשב בן ה 10 שלי (I5-3450) , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש לחיי יום יום ולמשחקים (שלי) מדי פעם - על מסך 1440P אבל הגדרות לא חייבות להיות במקסימום. ובכל מקרה כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם ויוחלף בקרוב (מניח שבמבצעי BLACK FRIDAY באמזון). אין צורך בציוד היקפי. המחשב החדש לא צריך להיות הכי חזק אבל מספיק חזק כדי שיחזיק תקופה משמעותית . לרוב לאורך חיי המחשב אני כן משדרג אותו בזכרון,דיסקים , כרטיס רשת אלחוטית וכרטיס מסך בהתאם לצורך. ככה המחשב הקודם שלי התחיל את חייו עם 8GB זכרון וסיים אותו עם 24GB והתחיל עם דיסקים מכניים וסיים עם SSD וכרטיס מסך הוחלף בו פעמיים (האחרון HD7850). אגב , למעט העובדה שכבר לא יכלתי להריץ משחקים חדשים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנאדם שצריך את המפרט צריך מחשב לשימוש כללי, משחקים סרטים ומוזיקה, אינטרנט תקציב של עד 3.5K הנה מפרט ראשון שהכנתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤729 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤452 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤549 מחיר סופי: ¤3488 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הוא רוצה ווינדוס וויסטה אז שמתי 4 ג'יגה זיכרון, המפרט סבבה לשימושים? מארז וספק יחזיקו את המערכת…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש כללי,משחקים,סרטים, מוזיקה ואינטרנט בתקציב של עד 3200 1. חשוב: המארז נבחר בגלל אילוצי מקום בלבד אני צריך להכניס את המחשב לתוך נישה בשולחן (שפתוחה מאחורה לאיוורור) בגודל: 43 גובה, 24 רוחב, 51 עומק 2. אין צורך בציוד הקפי 3. אני אשתמש במסך 19" רגיל 4. לא יעשה OC במחשב הזה איך לדעתכם המפרט שהרכבתי? האם הספק שבא כלול עם המארז הזה יחזיק אותו? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤413 קירור למארז: Zalman F1 80MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחש…
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי בסיסי(אינטרנט, אופיס וכו') + עריכה גרפית ברמה בסיבית בפוטושופ(דו מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? - עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצה למפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב - 2500-3000 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: אינטרנט /אופיס פה ושם פוטושופ אולי -מהי הרזולוציה הטבעית - המסך הנוכחי הוא dell 22 ברזולציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM אלא אם יש חנות אחרת מומלצת לאיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?אם אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (אפשר מחוץ לתקציב אם זה בעייתי) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המח…
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אין צורך כרגע בכרטיס גרפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא גדול. בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן למחשב חדש. חשבתי על משהו כמו HTPC אבל החלטתי שאני יותר עובד על המחשב מאשר מחבר אותו לטלוויזיה ולכן המחשב יהיה בעל יכולת חיבור לטלויזיה -HDMI. לגבי המארז חשוב לי שקט ופונקציונליות, לא צריך חלונות ואורות, יש לי נסיון טוב עם ה-Antec P150 וחשבתי ללכת על החלופה המעודכנת שלו ה-Antec Sonata Designer 500W. אבל אם מישהו חושב שיש לו פיתרון זול יותר, הכולל אלגנטיות, נוחות תפעול, ספק איכותי, שקט סביבתי, ומסנני אויר אז בבקשה. חשבתי גם ללכת על שני דיסקים, אחד צנוע למערכת ההפעלה (~200 ש"ח) והשני של 1TB לכל הזבל. אינטל/AMD, הלב רוצה Core i5-750 אבל ההגיון אומר מיותר, אז נראה לי ששלוש ליבות של AMD (עם תקווה לפתיחה) יספיקו גם לביצועים וגם לאגו. ואולי גם ה-Athlon II X4 620 יגיע בש…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי. אני צריך מחשב שיהיה מצויין לשימוש משרדי (אינטרנט, וורד,...) ושיוכל להריץ משחקים בדרישות מינימליות בצורה חלקה יחסית... (לא צריך להגזים עם הכרטיס מסך, 1000 שקל לכרטיס נראה לי מוגזם). התקציב הוא כרגע 4000-4500 ש"ח ואני רוצה שזה יספיק לי גם למסך סביר. על איזה מפרט אתם ממליצים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי רגיל, קצת לימודי בדיקת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד מדובר רק במחשב ללא מסך תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבי מחשב טוב (ללא ציוד היקפי ומסך) לשימוש משרדי, כולל משחקים כדוגמת sims, fifa וכו' ברור שרצוי מחשב זול, אבל אני מעדיף מחשב טוב (אפילו מעט יותר ממה שהוא צריך) שישמש אותו למספר שנים בלי בעיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים כדוגמת פיפ"א, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי בבית, משתמש מספר שעות ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים -אילו משחקים…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: ASUS COMMANDO ¤1147 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - GV-NX79G256DP-RH - RETAIL ¤1030 דיסק קשיח: SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ¤610 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤605 מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU ¤373 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤594 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5142 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קרוב משפחה צריך מחשב חדש, התקציב שלו זה עד 4K עדיף פחות, הוא מתקשה להרשם לפורום אז אני שולח את זה בשמו ... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4K מקסימום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לחסוך! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - מחשב ביתי, עבודה כללית כולל משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - לעבודה יומיומית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג …
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1.תקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה 2. שימושים: משחקים, אינטרנט ושימוש כללי 3. יש צורך בציוד היקפי מסך (20-22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. אפשרות לOC רצויה אבל כתלות בתקציב 8. לא צריך מ"ה (יש לי עותק חדש חוקי של ויסטה - האם אפשר להמיר ל 7?) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? רצוי זיג זג או לפחות חנות אחרת באזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, תוכנות, סרטים, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, BattleFront, המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים 1080p, אם ניתן 4k בתקציב זה גם טוב.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. תקציב: 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שאפשר כבדים), צפיה בסרטים 3. ציוד הקיפי: מסך 4. לא צריך כרטיס קול 5. אין העדפה 6. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. שהמחשב יהיה מהיר 9. כמה שיותר שקט (עדיף להשקיע כמה שיותר בחומרה) 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - gta4, cryses, משחקי ספורט זה אמור להיות מחשב זמני שיחליף את המחשב המאוד ישן שלי לתקופת הצבא. עוד שנתיים אני כנראה אשדרג או אקנה חדש.חשוב לי שלתקופה הזאת יהיה לי מחשב מהיר, שלא יתקע ושאני אוכל להפעיל בו את רוב המשחקים החדשים. אם אפשר גם לצרף הסבר למפרט מה המחשב יפעיל ומה היכולות שלו. תנסו להוציא את המיטב מהתקציב הזה
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחשב + מסך ב5000 שח מעבד AMD ATHLON XP 1800 גי פורס טוב 128MB זיכרון 256 מסך שטוח 17" תוסיפו אתם את החלקים הנוספים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז ככה מחפש נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו "משרדיים" (אופיס, גלישה, סרטים.. שימוש נוסף מעוניין כתחביב להתחיל ללמוד קצת עריכת סרטים ( לא משהו מטורף, רמה בסיסית.. חשבתי על היטפילם אקספרס ) הבנתי שהכרטיס מסך משחק פה תפקיד רק לא כל כך הבנתי כמה ולמה.. אין חשיבות למשקל. גודל מסך 15.6 או 17. מחשבים ששמתי עליהם עין: https://ksp.co.il/m/uin/74197?ref=select לא כתוב אם אפשר להרחיב פה זכרון? https://ksp.co.il/m/uin/75667?ref=select כנ"ל לגביי הזכרון רצוי עם מערכת הפעלה כלולה ושיהיה אפשר לשדרג זכרון ל16gb תודה לעוזרים כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-