עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by golanbendor,

אז ככה המחשב שלי כרגע הוא מבוסס AGP מעבד: AMD Athlon 64 3000+ כרטיס מסך: Geforce 6600 GT 256 Mb זכרונות : 256X2 DDR2 400mhz דיסק קשיח : 250 gb SATA 2 לוח אם : Gigayte K8NS (agp) החלטתי לשדרג את המחשב עד סכום של 2000 ש"ח PCI-X באתר skypc.co.il 427 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 698 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600XT SUPER 512MB PCIe 411 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD 331 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 4 פריטים 1,867 ¤ סכום כולל מע``מ השאלות שלי הם כאלה: 1)האם בנוסף לזכרונות החדשים אוכל לשים גם את 2 הישנים? 2)האם הלוח אם טוב תומך 2 כרטיסי GPU, והאם המפרט שווה בשביל 2000 ש"ח? 3)עדיף geforce 8600 gt ? 4)ואם איך פעם ארצה לקנות את אות…

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  2. אני עומד ללחוץ על הכפתור של הקניה, רק תאשרו לי את זה... המחשב מיועד למשחקים, ללא OC, ובעתיד לשדרוג של כרטיס המסך ל-DX10 עד 6000 מאושר?

3. Started by StrikeEagle,

i5-2500K Scythe MUGEN 3 GA-Z77MX-D3H Gigabyte GTX570 x3 Windforce G.skill 8GB RAM Thermaltake 600W ThermalTake Spacecraft UF-I אין אחריות. המחשב בן שנה לשנתיים. קופסאות עם מניואלים ושאר ניירת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (אפשר עוד 500 חריגה אם יש משהו משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות WEB. בעיקר VS CODE, דפדפן כרום עם הרבה לשוניות. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (מ-1 עד 10) 3, לא צריך להיות שקט, אבל שלא יעשה ברבה רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים לקנות אחד של amd ואחד של אינטל: תגידו לי בבקשה מה עדיף מבין השניים ואם יש הצעות לשיפור אני אשמח אם תרשמו. אני אישית חושב שהמחשב של הamd עדיף בגלל המחיר ובגלל האחריות על הספק במפרט הזה. amd: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪215 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪105 http:…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ההורים החליטו להיפרד מהמחשב הישן בן ה10 ולקנות מחשב חדש. תקציב - 2500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם משתלם) ייעוד - גלישה באינטרנט, יישומי Office. סוליד באופן חובבני (אבא שלי מתכוון ללמוד קצת, לא משהו מקצועי) ציוד היקפי - ללא רכיבי בסיס קיימים - ללא שקט - כמה שניתן גודל - מארז סטנדרטי, אין צורך בתאורה מערכת הפעלה - ללא העדפה לחנות/איזור קניה - ללא העדפה. מגורים בחוף הכרמל מועד קנייה - מיידי בקשות מיוחדות לחיבורים - ללא אופק שדרוג - כן הערות נוספות: אבקש לכלול כונן SSD בנפח חצי טרה לפחות. בנושא השימוש בסוליד - שימוש קל מאוד, מניח שהדרישה מאלצת לכלול כרטיס גרפי במפרט אולם אין צורך בכרטיס מפלצתי. לאבא שלי י…

7. Started by kyem,

אני רוצה לקנות נייד לעבודה - תכנות,הרצת סימולציות וכ"ו , לא למשחקים. אני מתלבט בין שני דגמים האלו: 1. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=392 .2 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm שניהם עם הרחבה ל 2G חברה מבקש חוות דעת על שני הדגמים האלה, במיוחד על הבדלי מעבדים שלהם וגם כרטיסי המסך - האם כרטיס ATI הזה עדיף על המובנה של INTEL? תודה לכולם!!

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. למה זה - http://cgi.ebay.com/HP-MINI-110-1112NR-10-1-WHITE-NETBOOK-W-WINDOWS-7_W0QQitemZ330376652282QQcmdZViewItemQQptZUS_Netbooks?hash=item4cebfba5fa עולה 15% יותר מזה - http://cgi.ebay.com/HP-MINI-311-1000NR-11-6-NETBOOK-NOTEBOOK-NVIDIA-ION_W0QQitemZ230399032384QQcmdZViewItemQQptZUS_Netbooks?hash=item35a4da3c40 כשלי נראה שהאחרון בעל נתוניםיותר טובים במפורש? ולשאלת הבונוס - האם הייתם קונים את השני כשהמוכר עם 100% פידבק חיובי אומר שהוארק נפתח לשדרוג והוא חדש לגמרי?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום, שאלה לגבי המפרט הנ"ל (רב תכליתי סדר גודל של 5280 ש"ח): האם 64WIN7ביט מתאימה לזה ? ואם לא אז איזו כם עדיף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by EmanuMan,

מקום רכישה: בארץ. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,משחקים(שיריץ משחקים מהתקופה האחרונה),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (בעיקר תמונות,קצת וידאו,קצת 3D) * גודל המסך? 17 או 15.6 (אני נוטה ל-17 כי באלי מחשב גדול) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנסת בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה numpad,ומומלץ שיהיה קורא כרטיסי זכרון של מצלמה. * משקל רצוי? לא משנה,ממוצע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: HDMI * Bluetooth? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באזור ה- 700GB + * כונן אופטי? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוטב שכן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL (אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Azam,

אהלן, מחפש מפרט עם ה-3080 שיצא בקרוב. אני יודע שאין לזה עדיין מחירים מפורסמים בארץ, אז בעיקרון מפרט מתאים שישקלל עלות של עד 3K לכרטיס צריך להתאם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000, אפשר להגיע עד ל-7500 אם זה סופר משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by haimvrt,

במהלך השבועות הקרובים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים הכבדים של היום ושל העתיד ובגלל זה אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המחשב ללא כול הציוד שמסביב (מסך,עכבר,מקלדת וכו') התקציב הוא 4000-4200 מהו המפרט הכי טוב למשחקים הכבדים שנכנס בתקציב שנתתי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר, עד 3000 ש״ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - כדאי (נמצא בחדר השינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by bigben99,

היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות 6,500-7,000 ש"ח (בלי מע"מ) עם מסך "15.1 (לפחות) עם 512Mb זיכרון. כרטיס המסך יכול להיות semi-מעפן. הבעיה היחידה שלי היא שאבא (שחלק מאוד נכבד מהכסף בא ממנו) מתעקש לקנות את המחשב בארץ. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by vladk,

אני מחפש להשוות בין N100 עם מסך 15.4'' (הנפוץ) מול N100 עם מסך 14.1''. בחנויות באיזור המרכז לא ראיתי את הנייד עם מסך 14 כדי להתרשם (כולם עם 15.4''). מישהו ראה ויכול להגיד שם של חנות שיש בה תצוגה כזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש

18. Started by yosi b,

הגיע הזמן לרוקן מחסנים... יש ברשותי מעבד פנטיום 4. במצב טוב. שני סלוטים של ddr של קינגסטון בני חצי gb כל אחד מהם. וכן לוח תואם (למעבד ולזכרונות)של אסוס. +צורב DVD בחיבור הישן (הרחב) השאלה אם יש מה לעשות עם זה בכלל? כמו כן יש ברשותי מעבד Q9550 במצב טוב. שני זכרונות DDR2 של 2 gb כל אחד ולח תואם של אסוס מהסידרה היוקרתית (של אותם ימים..). +צורב DVD מעולה (בחיבור SATA) רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על שלושתם (יינתן לפי דרישה עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי...)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by biotech326,

שלום, לידידה טובה שלי שעברה לחו"ל יש לפטופ דל דגם 5323 הלפטופ לא מגיע לוינדוס והמקלדת לא עובדת, ניסיתי מקלדת חיצונית אבל גם לא עובד. אני רוצה לממש את האחריות של דל אבל לפני כן אני רוצה לגבות את המידע של ההארד דיסק שלה דל לא מוכנים לגבות את המידע לפני שיסדרו את הלפטופ ואלו תמונות מאוד מאוד חשובות לה ... פירקתי את הלפטופ והוצאתי את ההארד דיסק אבל יש לו חיבור מוזר ומיוחד של לפטופים שאני פחות מכיר. לפני מימוש האחריות והרכבת ההארד דיסק בחזרה אני רוצה לגבות את המידע בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר. כל מה שיש לגבות זה תיקיה בשם "תמונות" שנמצאת בשולחן עבודה שלה שאני לא יודע כמה היא שוקלת עדיין. השאלה מה כדאי: 1) ללכת לחנות כמו אייבורי ולבקש שהם יגבו. 2)להזמין איזשה…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by gurfi,

מחשב שמטרתו בעיקר גלישה ותכנות. הרבה טאבים ביחד בכרום. מעוניין במחשב חזק. לא מעוניין ב AMD. מעוניין ב I7 ולא פחות. מה עדיף לקחת לוח אם Gigabyte Z490M או Gigabyte H470M DS3H בהנחה שאני לא מתכוון OC או משחקים כבדים? מעבדים: Intel Core i7 10700 / 1200 Tray קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock Slim לוחות אם: Gigabyte H470M DS3H מארזים: Antec VSK10 Case ספקים למחשבים נייחים: ANTEC PSU 550W Neo Eco Classic TUF 80+ Bronze דיסקים SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 זכרון: (קניתי בנפרד) TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDDR4 16G…

21. Started by dror_gh,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח המחשב הוא בעיקר ללימודים . חשוב לי שיהיה עם מעבד של אינטל (core 2 dou) ההייתי שמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. הנה המפרט שהרכבתי: מארז: LOGIC CONCEPT ATX MASTER III LU BLUE P-IV או ATX VIRGO BLUE 350W P-IV או AOPEN ATX QF-48A מעבד: Intel Pentium 4 2.26 northwood 533 לוח אם + זכרונות: ASUS P4T533 (32bit RDRAM) + raid + 256mb RIMM 4200 כן כן הלוח החדש!!! יש אותו אצל למיר במחיר של 1880 ש"ח! (בערך כמו בחו"ל) הארד דיסק: WD 80GB 7200RPM *8mb Cache כרטיס מסך: Leadtek\Gainward Geforce 4 ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo III \ Creative Live 5.1 - הייתי חייב לקצץ במשהו... כונן כותרים: ASUS E616 \ BenQ 1648A מודם: Pine 56k Conexant v.92 מקדלת: Genius Internet Key KB-16M עכבר: Logitech Mouseman Dual Optical רמקולים: AZTECH AMS 5.1 מסך: Samsung 959NF כל זה במחיר - 10350 …

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by mMmSaK,

MSI H87 LGA 1150,DDR 3 1600,2xPCI-E,DVI,HDMI,DP- לוח אם INTEL CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHZ 6MB L3 TRAY- מעבד SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER SCKTN-3000- קירור למעבד KINGSTON HYPERX BLU 2*4 DDR3 1333/1600- זיכרון (חצי 1333 והחצי השני 1600) CRUCIAL M4 2.5I 128GB SSD MLC SATAT 3- דיסק קשיח SAPPHIRE RADEON HD7790 1GB DDR5 DX11- כרטיס מסך כמה אתם חושבים שהדברים האלה שווים יחד? יחד עם זאת אשמח לקבל ביקורת על המחשב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by goku4ever,

המפרט הוא בשביל העבודה של אבא שלי משהו ייצוגי לא משהו חזק אני צריך משהו שיריץ ofice ואינטרנט ודברים כאלה כמו שצריך בלי בעיה אפשר פה ושם לחרוג אבל לא הרבה תודה... יש צורך בציוד היקפי מינימלי עכבר מייקרוסופט פשוט הכל פשוט...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by YoTaMi,

1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.