עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב ב4500 שקל בלי ציוד היקפי בכלל... תקציב:4500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. GTA IV ICY TOWER חחח.. GTA IV CRYSIS ASSASIAN CREED 2 בעתיד ... וכל המשחקים החדשים שיצאו :] (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? אני אבצע בעתיד..…

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  2. גודל המסך? 15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן. חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו' התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר תודה.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  3. 1.השימוש המרכזי של המחשב הוא עריכת וידאו עם תוכנת אדיוס והשימוש המשני הוא משחקים (ברזולוציה גבוהה)וכמובן סרטים באיכות hd ואינטרנט . חשוב לי לציין שאין לי ידע רב בקשר לחומרת מחשבי עריכה ואשמח לקבל הסבר.רצוי הסבר מקיף אם יש סבלנות... לגבי ההרכבים והחלקים החשובים במערכת עריכה ולצורך העניין ספציפית לגבי מחשב-עריכה שעובד עם תוכנת אדיוס(הבנתי שיש הבדל בין הדרישות של תוכנות העריכה השונות,לכן חובה שיהיה תאימות בין החומרה-תוכנה!) -אשמח אם מישו יכוין אותי בשאלות כמו:איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Leadtek nVidia GeForce 9600GT 1024MB CPLE -כרטיס מסך http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1985 A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 -זיכרון http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1929 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset לוח אם http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1731 SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC ספק כוח http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=991 Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler קירור למעבד Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB דיסק קשיח צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA כונן אופטי כרטיס קול Creative XTREME AUDIO PCI-E מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows XP Professional SP2 המטרה של המחשב הזה זה ל…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אני יודע שיש פה כמה דברים לשפר אבל בתקציב כזה ועוד עם ציוד היקפי אין כל כח מה לעשות, בקיצור אני רק רוצה שתגידו לי איך המחשב והאם הוא יריץ משחקים על HIGH, השימושים העקריים של המחשב הם גיימינג ואינטרנט, טוב הנה המפרט: תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by ColdFire03,

שלום לכולם יש לי שאלה ברשותי מחשב DELL VOSTRO A8660 אני מרוצה ממנו עד השמים (יש לי אותו כחודש) הבעיה החלה כאשר ניסיתי להשתמש ביציאת הFIREWIRE שלו (IEEE1394) בווינדווס ויסטה מסתבר אחרי קריאה רחבה של האינטרנט אין אפשרות להפעיל את ההתקן למרות שהוא מזוהה כמו שצריך במנהל ההתקנים כל מצלמה שחיברתי אליו עם כמה כבלים פשוט לא עובד.... מאחר וזאת העבודה שלי וזוהי תכונה שממש קריטית לי החלטתי לפרמט ולהתקין XP מקורי כמובן שיש לי פה במקרה. השאלה היא כזו... מבחינת אחריות האם אני פוגע באחריות שקיבלתי מDELL ? והאם כל הדרייברים יהיו נגישים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Shnig0,

גודל המסך?מ15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די ארוך אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160-GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,חברה עם אחריות ארוכה היי אחי מעונין להתחדש בבמחשב נייד.הוא ישתמש בו להורדות סרטים אופיס ואינטרנט התקציב כאמור הוא 5000 ש"ח אך רצוי כמה שפחות.תודה!

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by nir29nir29,

טוב סופית אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה ימים מה אתם אומרים על המפרט הזה? השימושים שלי הם בעקרון למשחקים אבל אני לא גיימר או משהו כזה אני פשוט ישחק במשחקים ושימוש יום יומי במחשב ויחובר אליו מסך 17 אינץ' LCD מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤665 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Asus M4N78-AM ¤400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤140 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤634 כמות:1 http://www.…

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by ניסן דנון,

קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הישן שלי פרהיסטורי, התקציב שלי הוא בעקרון 2.5K אבל אני מוכן להוסיף 200-400ש"ח עם יש צורך בכך. המחשב ישמש בעיקר לאונליין גיימינג וגיימינג כבד (קרייסיס,L4D,TF2,GTAIV,COD וכ'ו) אין לי צורך בציוד היקפי, ואין לי העדפה על חברה כלשהי, אבל אני רוצה שהמעבד יהיה בעל יותר מ2 ליבות (3 ו4 טוב). לא מעניין אותי כל כך אם המחשב שקט ועיצוב מארז יפה יהיה נחמד אבל זה ממש לא הכרחי. אני מתכנן להריץ על המחשב וינדוס XP 32 BIT. אני לא מתכנן לעשות OC. אני מעוניין שגודל ההארד דיסק יהיה לפחות 320GB גודל המסך שלי הוא 19" ואני מתכנן להריץ ברזולוציה של 1280X1024, אני רוצה להריץ משחקים על איכות גבוהה[HIGH בהכול (חוץ מקרייסיס כמובן)] הנה מפרט שהציעו לי בפורום אח…

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by alex15,

דוד שלי קנה בארצ מחשב נייד . אחריי שנה הוא בא איתו ונתן לי אותו . התברר שלנייד שלו הבטריה גמורה . אם אני מוציא את הכבל מהתקע של המטען שלו שמחובר אליו מהשקע הוא נכבה . כאילו אין סוללה . אבל יש סוללה . ועכשיו אני מחפש סוללה לו . המחשב הנייד שמו הוא LENOVO 3000 V100 . מאיפה אפשר לקנות ? באיזור כפר סבא .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, סוף סוף אחרי הרבה רצון יש באפשרותי לקנות מחשב נייד. התקציב בכותרת, המטרה היא מחשב שיוכל לעבוד עם מספר תוכנות כבדות במקביל בלי להתקע. התוכנות הן: solidworks, SOLID EDGE, AutoCAD, PHOTOSHOP בנוסף המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים וצפיה בסרטים/תמונות דרך טלויזיה אליו יחובר. דרישות מפרט: חברה טובה ואמינה זמן עבודה כ-4 שעות לפחות מסך החל מ-14" דיסק קשיח עם לפחות 160 גיגה כרטיס מסך המתאים לדרישות שצויינו חיבור "איכותי" לטלויזיה משקל עד 2.5 ק"ג עדייפות למסך מט(לא חובה) אחריות בן לאומית המחשב ירכש בארה"ב, כמו כן אשמח לקבל המלצות על מחשבים העונים לדרישות וחנויות שניתן לקנות בארה"ב. תודה על העזרה, תומר

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by RoMEo,

יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה? לפי הנתונים הוא נראה פצצה. גם יחסית למחיר, לא? - Intel Core2 Duo P8600 2.4Ghz - נפח זיכרון: 4096MB BUS SPEED 1066MHZ - גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי. - דיסק קשיח: 250 GB - כרטיס מסך: FX 9300GS\UP 1024MB . - חיבור HDM. - משקל: 2.76 ק"ג. - המחיר ב"זד מחשבים": 5850 ¤.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by maoz888,

יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] INNOVISION GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL ¤865 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤463 צורב: [..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤412 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤389 עכבר: [..] LOGITECH TRACKMAN WHEEL ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי ¤117 קרור למארז: [..] ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM …

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by LiavH,

איך המפרט שבניתי ? יש לי מסך 22" ASUS MW221C ועכבר G5 Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤185 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤538 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ספק כוח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower …

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3000, עדיף בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב, יש לי צורב DVD בחיבור IDE מהמחשב הישן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by arkadur,

יש לי הזדמנות לקנות מחשב מתוצרת HASEE במחיר זול מאוד, מדובר ביצרן שלא יצא לי להתקל בו והייתי רוצה לדעת קצת יותר על החברה דעתכם? מדובר בדגם MT581 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Kalman,

שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rmindel,

היי, מצאתי מישהו שיחזיר לי נייד מקנדה מה המקום הכי טוב להזמין ממנו? מצאתי מחשב שאני רוצה באמזון אבל: 1. אנשים אמרו לי שזה כמו לקנות מחשב בסופר,חח 2. המחשב הספציפי שרציתי לא נשלח לקנדה מאיפה הכי מומלץ לקנות? (ששולח לקנדה?)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם. אני התקנתי ווינדוס 7 ועכשיו אני רואה שהמחשב שלי פשוט לא זז בגלל הדרישות הקשות של תוכנה זו. יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואני רוצה לעשות לו פורמט. כשאני מפעיל את ההתקנה דרך הדיסק מופיע לי המסך הכחול ולאחר מכן הודעה שלא נמצא התקן הארד דיסק. דבר זה נובע מחוסר דרייברים של התקני הSATA. אני צריך BOOT DRIVER של SATA שאני מכניס לתוך הפלופי (קונן A) או פיתרון אחר שיעזר לי להגדיר את הSATA כשאני עושה את הפורמט. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  25. שלום, אני הולך לקנות את המפרט הזה: אני לא הולך לעשות OC. חוץ מהכרטיס מסך. אני רוצה לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX זיכרון פנימי---------DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח---------Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS צורב---------------LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW כרטיס מסך---------Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\…

• 6 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים