עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yariminal,

צריך מפרט ב4000 שקל אפשר גם טיפה לחרוג.... המחשב צריך לשמש לאינטרנט סרטים מוזיקה... הורדות... חשבתי על HP פביליון השאלה היא כמה הוא טוב... אבל אשמח אם תציעו הצעות משלכם...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by ofir38,

שלום. האם המפרט הבא משתלם? אם יש המלצות יותר טובות אני אשמח.. מעבד : intel 2 core duo e6300 לוח אם: intel מקורי 965 דיסק קשיח :samsung 160gb 7200 rpm sata2 כרטיס מסך:ati radeon x1300 256mb זכרון:twinmos 1024 ddr2 667mhz צורב DVD: צורב של asus x16 מארז:sagitta raidmax כרטיס קול: 5.1 כל זה ב3250 ש''ח

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד לשימוש כללי - משחקים, גרפיקה, לימודים וצפייה בסרטים. גודל המסך הרצוי - 15.6 - 16 אינצ'. זמן סוללה - כמה שיותר. גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 ג'יגה אחריות בינלאומית - רצוי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. המקלדת העכבר והמסך יכולים להיות פשוטים ... המחשב ישמש למשחקים... עד 5000 שקל... תודה מראש !!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. טוב חברה הרסתי מחשב שהיה לי והוא היה אחלה מחשב אז מה שיש לי זה ככה... 120 גיגה SATA +עוד הארד דיסק של 100 גיגה אז אין צורך בהרד דיסק נוסף כרטיס קול לא צריך - תבינו גם למה בהמשך... יש לי צורב טוב וחדש יחסיתתת טוב מה שאני רוצה לקנות זה... לוח אם P5AD2 Premium Asus שעולה 1135 http://www.akr.co.il/details.asp?id=1371 יש לו כרטיס קול טוב מובנה עליו וגם יש לי בבית כרטיס קול טוב כרטיס מסך אני מתלבט אני רוצה Sapphire Radeon X800GT 256MB PCI-E שעולה 1050 ויש גם את הגיפורס 6600GT אז תעזרו לי בהתלבטות זו מעבד אני רוצה 3.0 או 3.2 שיהיה טוב ושיתאים ללוח שאני מעדיף (הלוח שרשמתי למעלה) לגבי זכרונות אני רוצה 2 זכרונות של 512 או אפילו 1 של 1024 לפי הלוח הם צריכים להיות DDR2 מארז יש לי אז…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  9. אני מתחיל להכנס לתחום עריכת הוידיאו בצורה חובבנית והייתי רוצה שתיתנו לי מפרט אשר יוכל להתמודד עם התוכנה הכבדה הזו (AE). דעתכם ? ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את מבוקשי. שמוליק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. Started by Niv Shiker,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by EladBr,

שלום לחברי הפורום, האני רוצה להתייעץ עם הטובים שבכם לגבי מחשב נייד. ראיתי את המחשב של HP דגם 5269 וזה אחלה של מחשב. השאלה שלי היא כזאת? יש מחשב של IBM או של Lenovo , שדומה במפרט ל-HP או אפילו יותר טוב ככה עד ה-6500 שקל??? אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר... בתודה מראש, אלעד

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם, ראשית אומר שאני גם חדש כאן וגם מבין קטן מאוד במחשבים, אז אני מתנצל מראש אם אציג שאלות תם. אני מעוניין במפרט למחשב ביתי-משרדי ( תקציב עד 2.5K) שישומיו החשובים הם אינטרנט אופיס והורדות עם קריצה קלה בלבד לכיוון המשחקים. היות והמחשב נמצא בחדר מגורים חשוב לי שיהיה שקט, כמו כן OC הינו בגדר אופציה עתידית בלבד. כרגע אין לי צורך במסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. לצורך כך בחרתי להתמקד ב-2 מהמפרטים המומלצים באתר זה http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ הראשון מבוסס AMD והשני אינטל. אני אשמח להבין מה ההבדל המהותי בינהם ומה היתרונות והחסרונות. כמו כן האם המפרטים הללו מאפשרים לי שידרוגים עתידיים. להלן המפרטים: מבוסס AMD: מעבד AMD PHENOM 9550 SOCKET AM2+ QUAD CORE 2.20Ghz BOX 1…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  16. לנסות לא לחרוג יותר מדי, איפה שאפשר להוריד ולהשאר עם שהמפרט יכלול מסך SAMSUNG 2253BW לעבודות גרפיקה כבדות, עובד עם קבצים כבדים בפוטושופ לפעמים אז דרוש מעבד חזק שיעמוד לי טוב בלחץ וגם כרטיס מסך טוב שיתפעל כראוי משחקים שיצאו בשנה הקרובה דיסק קשיח גדול של 500 ג'יגה לפחות וצורב DVD וכמובן מארז וספק כוח שיחזיק הכל יפה תודה ומקווה לעזרה מכם

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by asher501,

שלום לכולם, אחרי שהתרשמתי עמוקות מרמת הידע בפורום ולא הצלחתי למצוא מענה מוחלט לבעיות הספציפיות שלי, להלן מצבי: יעוד המחשב: השימושים הנפוצים: - שיתוף קבצים - גלישה באינטרנט (הרבה אתרים במקביל) - צפיה בסרטים שירדו מהשיתוף... - ארגון תמונות (יש לנו היום 12,000 תמונות והילדים רק נהיים יותר חמודים) - Adobe photoshop elements - תיכנות (Visual studio + Sql Server express (local)) נפוצים פחות: - עריכת תמונות Photoshop השימושים האחרים: אני מסוגל לקבל קריזה כמעט לכל דבר. עשיתי סרטים ב 3dsmax, ערכתי DV, נתפסתי על איזה משחק וגמרתי אותו מכל הכיוונים (pop, halflife2,..), עשיתי סרטוני Flsah לחתנות של האחים שלי וכו' וכו' וכו'. אני מחליף AMD2.6GHZ בן חמש וחצי שנטה להתחמם (קצת בגלל שאין ל…

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  18. שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by אביתר ע,

אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by roxnity,

אני צריך מפרט מחשב לגיימינג 4500 ש"ח ללא מסך יש לי כבר מסך 19' על רזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 2500-3000 שח (חריגה עד 200 שח בערך). שימושים עבודות לימודים- אופיס ,אינטרנט וסרטים . גודל מסך 15.6 דיסק קשיח ssd רזולוציה 1920*1080 זיכרון לפחות 8 גיגה מעבד דור 8 עדיפות ל i5 8250u מצאתי 2 דגמים רלוונטיים דל Dell Inspiron 15 3000 3576-82508G25ABFW https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=978790 לנובו Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 1.המחיר זהה עם הרחבת האחריות בלנובו. 2.בדל מקבל גם ווינדוס אך יכול גם להתקין לבד. 3. בדל מקבל גם כרטיס מסך אך לא יודע מה האיכות שלו ועל מה ישפיע…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by uzi123,

ראיתי מפרט ב-2400 ש"ח באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= השאלה היא האם המחיר מוצדק/הגיוני.. ? האם המרכיבים תואמים אחד לשני מבחינת יעילות? איך הלוח והמעבד מבחינת אוברקלוקינג? אני מקווה שנתתי מספיק נתונים. תודה מראש לכל העוזרים !!! עוזי בהתחלה חשבתי על תקציב של 2000 ש"ח אבל כנראה שאני יכול להתגמש על 2300 ש"ח. אני אולי אתפשר בגודל הדיסק הקשיח אבל לא על גודל זיכרון של 1G. אני רק לא בטוח מבחינת מהירויות - מה קריטי

23. Started by aviram20,

היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4,000 ( חריגה 200 מקסימום! ) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים , אינטרנט , אוברקלוקינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? X800GTO/X800GTO2 יהיה נחמד . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.