ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בשביל חבר. לא למשחקים כבדים מידי (COD2 מידי פעם, לא יותר לפי דעתי). אין צורך במסך או בציוד היקפי. חובה מחנות באזור חיפה, רצוי KSP. זה מה שאני הרכבתי: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 460 1 460 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT Price Units Total IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 410 1 410 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Starex 205 2 410 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 770 1 770 דיסקים קשיחים Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB SATA II 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H50NB Beige 185 1 185 מארזים HEC Price Units Total HEC Compucase C…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחשב עבור גרפיקה, בניית אתרים ועריכת וידאו (לא עבור משחקים) = 6700 ש"ח בחנות http://www.noacomp.co.il/ חשוב לי לשמוע דעתכם על התאמת החלקים לביצועים אופטימליים ! 1 מעבד PENTIUM 4 3ghz 800mhz :D2 לוח אם ASUS P4C800 DELUXE http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4C800%20Deluxe&langs=01 :D3 זיכרון OCZ PC-3200 400 mhz EL DDR 1024MB DUAL CHANNEL OPTIMIZED ENHANCED LATENCY - CL 2-3-3-6 1T (2 x 512) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3200+Dual+Channel :D4 קונן כשיח Western Digital Enterprise Serial ATA Hard Drive WD Raptor 36.7 GB 10,000 RPM http://store.westerndigital.com/product.asp?sku=1496302 :…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח (לא כולל ההרכבה ב100 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג ביותר מכמה עשרות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם י…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה ללוח עבור שימוש כללי, גלישה , מסמכים, קצת סרטים , לא שימוש כבד. עבור מחשב עם מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX אבקש לדעת מה עדיף : 1. Gigabyte GA-880GM-UD2H 2. Gigabyte GA-MA78LM-S2H 3. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H בתודה מראש על ההכונה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אין צורך במסך וציוד היקפי, המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיית LCD, חובה כרטיס מסך עם יציאת hdmi, מעבר לזה אין בקשות מיוחדות. המחשב ישמש רק לאינטרנט וצפייה בסרטי HD. התקציב עומד על 2000 ש"ח, אם ממש יש צורך אפשר לגלוש קצת יותר, המפרט צריך להיות מחנות אמינה באיזור חיפה\קריות. תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד(עד 150 ש"ח), ולפני שאני מבקש המלצה, האם באמת יש טעם לקנות עכבר קטן יעודי לנייד, או שעכבר רגיל גם טוב? אני מדבר מבחינת הניידות... האם עכבר גדול באמת מפריע? תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
*כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחילה ללמוד עריכת דין ועם תחילת הלימודים החלטתי לפנק אותה במחשב נייד שישמש אותה לאורך התואר. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל אם זה באמת Deal Breaker 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר Office ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח אם עכבר בסיסי ונוח ייכנס גם הוא לתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - amd athlon 64 x2 5000 קירור למעבד - Thermaltake V1 לוח אם - Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev1.1 זיכרון - 2x Kingston 1 GB DDR2 SDRAM 667 כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc ספק - Topower top silent 500w דיסקים קשיחים - 250GB - WDC WD2500KS-00MJB0 + 80GB - ST380011A LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B - DVD מארז - Raidmax Smilodon מסך - LG 17" flatron f700b אני מחפש ביצועים טובים במשחקים חדשים וצפייה בסרטים פה ושם. כרטיס המסך כבר עושה בעיות ומדי פעם לא מאפשר למחשב לעלות וכאלה, אז כעת אני שוקל לשדרג כדי להנות ממסך רחב 22", ולהשאיר מה שאפשר. זאת אומרת חשבתי להחליף מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ולקנות מסך 22". בנוסף אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז לאחר מחקר לא קטן בניתי את המפרט הזה בסופו של דבר ואשמח לשמוע את דעתכם. כרטיס מסך לא כלול כי יש לי כבר gtx 1080. יש לי מסך FHD אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק למסך 2K. כמה נקודות שלקחתי לצומת ליבי בבניית המפרט: 1. אני יודע שryzen 2700x מגיע עם הwraith prism שהוא די טוב אבל אי אפשר לעשות איתו oc רציני, לכן שמתי את dark rock 4 שלכל הדעות הוא מפלצת. 2. חיפשתי לוח אם שיוכל לעמוד ב oc כמו שצריך ושיהיה rgb כי חשוב לי היופי וגם יש למארז חלון זכוכית שרואים לתוך המחשב. 3. המעבדים של ryzen נשענים המון על ה ram מבחינת ביצועים וגם oc ולכן חשוב לי שה cas latency יהיה נמוך והמהירות כמה שיותר גבוהה. 4. אני יודע שאין הרבה מקום ב ssd …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב חזק להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה, גם סאונד טוב וכל הדברים מסביב.(גם מחשב לפיתוח,אבל אני מאמין שאם זה יצליח לבצע את הדרישות של הרצת משחקים ברמה גבוהה אז זה יעשה את העבודה גם לפיתוח) חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט ויתחבר HDMI. נכנסתי לאתר של KSP לבנות שם מחשב, את הדברים שנראה לי שאני מבין בהם בחרתי כבר, יש כמה דברים שאני לא יודע מה כדאי, שהם: לוח אם: מארז: מאווררים וגופי קירור: לגבי ציוד הקפי יש לי אז לא צריך. אשמח את תמליצו לי פה על דברים ותתנו הערות על מה שבחרתי אם יש משהו שלא נראה לכם וכאלה... התקציב הוא עד 7000-8000 מעבד:1190 ש"ח Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray זכרונות:420 ש"ח DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק …
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
*מעבד core i5 750 2.66 * לוח asus p7p55-m *זיכרון kingston 2gb ddr3 1333 mhz pc3-1066 kvr1333d3n9 כפול 2 *sumsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm 32mb buffer *כרטיס מסך radeon hd4670 1gb gddr3 dx10.1 צורב של LG ספק כוח chiftec 550 wolt psu 14cm fan 24pin active pfc aps-550s עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מארז HEC COMPUCASE 66RC סכום כולל הרכבה ומאוורר למעבד ומע"מ יצא לי 3800
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים אני צריך המלצות למפרט בסיסי עד 1500 שח בלי מסך מיועד רק לעבודה משרדית לא כבדה. דרוש: לוח אם pci-e כונן קשיח מעבד ספק וזיכרון
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לקנות נייד אבל קצת הסתבכתי עם המבחר הגדול שיש כיום התקציב הוא 3000 אני לא רוצה לחסוך ולקבל מחשב פחות טוב ואני לא מעוניין גם לחרוג בשקל מהירות מעבד מינימום 2GHZ (אני לא יודע כמה חשוב המהירות שלו לעומת הדגם - בשביל זה אתם כאן) לא חובה אינטל אם יש מעבד עם ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר מבית AMD זיכרון 2G כמובן שעדיף 3 אם אפשר במסגרת התקציב דיסק קשיח מינימום 160G ואין צורך ביותר מ-320 השימושים הם שוב: אינטרנט אופיס סרטים העדפה למחשבים מתוצרת של LG / ACER / TUSHIBA אני לא יודע כמה מוצדקת ההתעקשות הזאת על היצרנים שנזכרו לעיל אבל אם אני טועה בבחירה שלי אשמח לשמוע תיקונים השאיפה היא לקבל מחשב עם 3 שנות אחריות תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Mother Board: GigaByte 8SINXP1394 (GA-SQ800 ULTRA2) (סטפינג B0) CPU: Intel Pentium 4 2.4B (סטפינג C1 עם הקוד SL6RZ) Memory: DDR-SDRAM Winbond 512MB 3200(400MHz) (צ'יפים BH-5) Case: Compucase-HEC 300W Midi Tower CI-6A19 Front USB אני הולך לקנות את המחשב הזה ורציתי לדעת איך הוא לאוברקלוק? איזה קירור כדאי לי לקנות לו? תודה ולהתראות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה על המלצות למחשב נייד מסך 14 עד 4500 ש"ח תנאים: 1. לא סלרון/סמפרון 2. 1 ג'גה ראם 3. שיכלול ויסטה פרימיום
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-