עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לאנשי HWzone! בדרך כלל אני בונה לעצמי את המחשב אבל הרבה זמן עבר מאז פעם האחרונה ואני כבר לא מעודכן/אין לי יותר מידי זמן אשמח לקבל מפרטים/טיפים/המלצות לגבי מחשב שיוכל להריץ את המשחקים שקרובים לצאת ב144fps לפחות על ההגדרות הכי גבוהות כמובן. אישית.. אני לא מתכוון לשחק (לפחות בזמן הקרוב) ב4K אבל אני לא פוסל עדיין. עריכה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K.. גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

2. Started by Dana Vail,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת-מימד - מידול+רנדר+אנימציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדואוס 10 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום, מתכנן לקנות מחשב גיימינג נייח שיריץ משחקים ברמה של פאבג'י ברמה קצת יותר מבינונית וגם שיתפקד כמחשב רגיל לדוגמא יוטיוב אינטרנט פייסבוק... תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 חריגה עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - cs go, call of duty black ops 4, pubg, far cry 5 וגם יוטיוב וכל מה שמחשב רגיל עושה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - ספציפית Soul caliber 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ariel2k,

Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  9. אין צורך להכביר במילים. מחפש מחשב נייד פשוט וזול שיעשה את העבודה עד 1500 ש"ח. מתלבט בין השניים הבאים: https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Moshe2,

אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש

11. שלום לכלום המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: intel core i5 750 לוח אם: gigabyte P55A-UD3 זכרון : 4x2GB DDR3 2000Mhz כרטיס מסך Radeon 5850 OC2 ספק כוח: Corsair HX620W קירור מעבד: Arctic Freezer 13 (זה מה שנראה לי רלוונטי לשאלה) אני רוצה לשדרג את המפרט חשבתי לקנות מעבד: 710 ש"ח AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 לוח אם פשוט כלשהו נניח : 370 ש"ח Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI וזכרונות: 610 ש"ח HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 610 סה"כ יוצא 1690 ש"ח אני מניח שהקירור שלי יתאים למעבד החדש(אך יכול להיות שאני טועה). לא רואה סיבה להחל…

12. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?

14. מישהו יודע אולי? בכלל לפטופים של Huawei ?

15. היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אשמח לעזרה. הבת שלי התחילה ללמוד בבצלאל במחלקה לתקשורת חזותית. הומלץ לה לרכוש מחשב MacBook Pro 15" יש שניים, הומלץ על החזק יותר. אני מבינה שהוא מצויין אבל מחירו מחוץ לתקציב. האם תוכלו להמליץ על מחשב תואם לפחות (יכול להיות כמובן גם יותר) מבחינת הרכיבים השונים הדרושים אבל יקר פחות? תודה מראש.

17. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. בגדול אני צריך מחשב שיוכל להריץ את כל הוורקפלואו מאביד/פרימייר (בעיקר אביד) לאפטר ולדה וינצ'י בFHD בצורה חלקה ושיצליח להתמודד עם 4k אם אפשרי... עדיף שיהיה כונן קשיח 2טרה.

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

21. Started by Matanel Levi,

אהלן, אני מחפש לחבר מחשב נייד שיתחיל ללמוד מדעי המחשב - לא למשחקים. בעיקרון הוא רוצה מחשב מהיר. שתוכנות כבדות כמו Visual Studio ו-VMים יעלו מהר. מבחינת מסך הוא מעדיף 15.6'. אין צורך בציוד היקפי, מערכת הפעלה / אופיס. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אשמח להצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by biotech326,

היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

23. סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ומתלבט בין 2 מעבדים ולא סגור לגבי פתרון אחסון . אני הולך על פתרון של AMD מבחינת המעבדים וזקוק לעזרה בהתלבטות הבאה: Ryzen 7 1700 vs. Ryzen 5 2600 השימוש העיקרי והחשוב ביותר: הפקה מוזיקלית. כלומר עבודה עם DAW (בעיקר FLStudio אם זה חשוב) ו-VST למניהם. מעבר לכך, חשוב לי מולטיטאסק. שאוכל לעבוד עם מספק אפליקציות במקביל בצורה הכי יעילה שאפשר מבין 2 האופציות. אין חשיבות לגיימינג. המשחקים שאני משחק בהם פעם באף פעם ירוצו על זה גם ככה.... ההתלבטות השניה היא פתרון אחסון: אני מתלבט בין m.2 nvme למערכת ההפעלה והתוכנות העיקריות, SSD SATA לצורך VST וסאמפלים וHDD לצורך אחסון של כל שאר הזבל - זה הגיוני מה…

25. Started by בנצי אלקיס,

היי מבקש חוות דעת על המחשב ---81H7003QIV של לינובו אידיאל פד 15 . האם ניתן להתקין אאוטלוק ללא תוכנת אופיס,קראתי כי יש אאוטלוק בווינדוס 10,או שלא הבנתי. תודה

דיונים חדשים בפורומים