ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]MB75MAE33[/TD] [TD=width: 45%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪283[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]G2030T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪258[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]D34G1600CR[/TD] [TD=width: 45%]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪177[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 9…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים - הוא משתמש במחשב הרבה לצורך עבודה (מסמכים, matlab וכו'), לגלישה באינטרנט, מעט עריכת וידאו. הסתכלתי במפרטים המומלצים ונראה לי שהמפרט הבא מתאים. מה אתם אומרים? האם כדאי להזמינו או שעדיף לשנות דברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב (22-24 אינטש אני חושב) מומלץ במחיר סביר. תודה רבה תיאור מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray 490 גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 120 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) 480 זכרונות 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת 200 כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ 270 כונן אופטי Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך Nv…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בגלל שהעידכון האחרון למפרטים באתר היה ב1 לנובמבר ובגלל שאני צריך די בדחיפות שני מפרטים בתקציבים של 4000 ו5500 ש"ח. ובגלל שאני לא מבין ומעודכן כל כך במחשבים אני מבקש את עזרתכם. *שני המפרטים צריכים להיות בנויים בעיקר למשחקים *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אין צורך בציוד הקפי, הנה מה שאני בניתי עריכה: חשוב לציין שאין רצון לעשות oc. בכלל. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 14-12-2004 CPU AMD Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1800 1 1800 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Price Units Total K8NS-Ultra (s939) 680 1 680 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 200 2 400 VGA CARDS PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1680 1 1680 HARDS DISKS SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 390 1 390 CASES Price Units Total 2439 ATX MIDI PFC, usb 270 1 270 Total price 5760 ¤ for payments 12 X 524 ¤ C…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף שיהיה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מפרט טוב וחזק למחשב למתכנת, לא למשחקים. בסביבת 5,000 ש"ח (אפשר קצת יותר) חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זכרון (המערכת תהיה 64 ביט), אינטל מרובע ליבות. במקום להרכיב בעצמי, קראתי לא מעט אשכולות בפורום הזה, ומצאתי מספר אשכולות מתאימים לצרכים שלי, כאשר לדעתי המפרט הבא מתאים : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX זיכרונות 4GB DDRII 800Mhz 2X2048 קירור למעבד : ThermalTake Blue Orb II כרטיס מסך GeCube nVIDIA GeForce X2600XT 256MB PCIe כונן-תקליטורים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 2 כוננים קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מארז Coolermaster CM 690 Bla…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט שישמש נער בן 13 (ושאר המשפחה) בעיקר למטרת משחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מניח שמסך 20" הוא בעל רזולציה של 1600x900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל סוגי הג'נרים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
11 השאלות: 1. התקציב הוא עד 5500 גג... אלה אם כן יש משהו ממש ממש משמעותי ששווה לי. 2.מטרות המחשב הוא לגיימר כבד. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר - לא אלחוטיים, מסך וזהו. בלי רמקולים. 4. לא ידוע לי על דבר ספיציפי שאני לא צריך... 5. כן, הכרטיס מסך אני מעדיף NVIDIA, כאילו לא של ATI. ומעבד של INTEL. 6. נושא העיצוב לא חשוב לי בכלל אבל הקירור כן ואני רוצה שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה. 8. מעבד 4 ליבות וזיכרון פנימי / מהיר RAM... 4 ג'יגה. 9. חשוב, אבל לא עד כדי כך... שיהיה שקט. 10. OC רק במידה והחנות עושה במסגרת האחריות, בכול מקרה, בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לעשות OC. 11. בכסף הזה אני מקווה שאוכל לשחק בכול משחק על ההגדרות הכי גבוהות. בשלב זה אני…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה לרכוש מחשב נייד. לצורך כך אני מעוניין לשמוע המלצות מאנשים שיש להם מחשבים ניידים ומרוצים/לא מרוצים מהם. כמו כן, הייתי רוצה לשמוע מכם המלצות בקשר למה לשים לב כאשר אני רוכש את המחשב. האם יש איזה מותג ודגם ספציפיים שמומלצים במיוחד (Compaq, IBM, NEC וכולי)? ראיתי שלחלק מהמחשבים אין זיכרון לכרטיס המסך ובמקום זה הוא Shared עם הזיכרון הכללי. האם יש לזה השפעה משמעותית על הביצועים? על איזה מפרט אתם ממליצים? המחשב מיועד בעיקר לתכנות וחיבור לאינטרנט, כדאי שיהיה לו TV-OUT לצורך נגינת סרטי Divx לטלוויזיה. התקציב עצמו לא הוחלט ממש. לא קבעתי איזה גבול עליון, אבל אני לא רוצה להשתגע ולהוציא סכומים מטורפים. אני מחפש את יחס המחיר לביצועים הטוב ביותר. כתבתי 6000-7…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש.. ויש לי שאלה לגבי המעבד,,אמרו לי לקנות את הG0 שאני לא זוכר בדיוק מה זה. אבל מה ההבדל בדיוק בין זה לגירסא הקודמת?. יש הבדל פיזי? או משהו כזה? כי אני זוכר שזה בא עם קירור סטוק כזה. יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא זוכר טוב...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תקציב גמיש, עדיף לחסוך. * מטרות המחשב? תוכנות כגון אופיס, הפעלת סדרות וסרטים בלי בעיה, הרצת פיפא (עדיף, לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13' * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן משום שאקח אותו ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין גודל מינמלי, עדיף SSD b. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ועבודה משרדית, עבודה עם IDE-ים זוללי משאבים. גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ב IDE-ים כמו eclipse ו phpstorm. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
AMD Athlon 3000 64Bit 939 :מעבד MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra:לוח אם DDR 512Mb 400MHz AData /VT:זיכרונות 1 DDR 512Mb 400MHz AData /VT:2 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E:כרטיס מסך WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1200JD:דיסק קשיח Lite-on 52x32x5 (kit):צורב HEC Compucase CI-6A19 (black):מארז סה"כ 4275 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. תמליצו לי על הורדות או שיפורים של דברים עם צריך!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, קראתי בעיון את הנושא ב STICKY לגבי ייבוא נייד בחו"ל, וקראתי מספר נושאים שהועלו ע,י השתמשים. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית נייד ספציפי מארה"ב - וליתר דיוק - HP DV3510NR. זהו מחשב שלדעתי משלב באופן מצויין ניידות ועומצה, ואני לא מעוניין בכ. מך יותר חזק. וזה עמוד המוצר באתר http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167BESTBYUY מדובר בנייד מהסדרה החדשה של HP - DV3T , שהחלו לשווק אותה בימים האחרונים. הוא נמכר רק דרך BEST BUY, במסגרת תוכנית מיודת שלהם. מצאתי את הנייד במחיר של כ- 900$ באי ביי, וכעת רציתי להיות בטוח שהחישובים שלי נכונים לגבי משלוח וכו'. המשלוח מהמוכר יהיה לחברת USHOPS, שלפי חישוב מהיר דרך האת…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) העלות של המפרט היא ₪ 5466 i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray 1 ₪ 1687 GA-H170-HD3 - Gigabyte H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA3 - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX (30.5 x 19.9cm) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב בהשקעה של כ- 5,000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות סאונד, עבודה באינטרנט, הפעלת משחקים לא ממש מחייב משהו חזק אלה משהו שיפעיל את המשחקים הנמצאים כרגע בשוק. כמו כן, אם ישנם מארזים מומלצים ודברים כאלו ששוה לשים עליהם דגש בבקשה הוסיפו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט עבור מעבד QX9650 יש לי איזשהו סכום בראש ואני רוצה לדעת האם הוא הגיוני, אני ממש לא מעוניין לעבור אותו. כרגע אני לא צופה בHD או משהו, המחשב ישמש בעיקר לשימוש יומיומי תחת ווינדוז XP\VISTA ולינוקס, ומידי פעם משחקים. הדברים שאני רוצה שיהיו במפרט ואם אפשר בכמה אופציות זיכרון 4 גיגה לוח אם מתאים ובעל אופציות כלשהן היטסינק (לא משהו מפוצץ, אני לא מתכנן OC כל כך מהר) HD 250-500GB מה שיותר משתלם כרטיס מסך - שמאפשר להריץ את כל המשחקים החדשים ושגם יוכל לעמוד בקצב עוד איזה שנה שנתיים (לא מתוכנן OC) רצוי שיעלה פחות מ1000 ש"ח צורב DVD (SATA?) מארז + ספק - משהו סטנדרטי וזול אבל איכותי.. נגיד כמו שהיה הקומיופקייס השחור והלבן לפני כמה שנים תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ לי משחקים כבדים, והוא ישמש גם לעריכת סרטים אז אני גם צריך ממנו רינדור מהיר של סרטים. אני יכול לקנות רק מKSP אז בבקשה תבנו לי מפרט מKSP (אני לא בטוח שלKSP יש ספקי כוח טובים אז אם זה הכרחי אני יכול להזמין את הספק ממקום אחר ולתת אותו לKSP בהרכבה)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המחשב: HP Pavilion dv6514ej זה המפרט: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29017 (Intel® Core 2 Duo Processor T7500 ) שאלתי היא: האם המעבד של המחשב הנ"ל תומך ב 4 גיגה ראם? אם אני אוסיף והוא אינו תומך, הלוח יכול להישרף??? כעת יש במחשב 2 כרטיסים של 1 גיגה ראם וברצוני להחליפם ב2 כרטיסים של 2 גיגה ראם. נ.ב אני מודע לעובדה שבכדי שהמחשב ישתמש בכל ה-4 גיגה ראם ולא רק ב3.2 גיגה ראם יש צורך תקין מערכת של 64 סיביות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מעבד p4 2.4 800mhz לוח אם GA 8IP900 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך : Radeon 9000 128 mb וברשותי 1000 שקל באיזה צורה אני יכול לשפר את המחשב בצורה הכי משמעותית? [אני לא מעוניין בכרטיס מסך חדש ] וכמו כן לא מעוניין בציוד הקיפי חדש ציוד נטו בשביל לשפר את המחשב
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-