עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by samcon,

אהלן, קניתי מחשב נייד של DELL, ללא מערכת הפעלה. להפתעתי, כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה, היה מותקן ומוגדר כבר WinXP (כולל דרייברים וכו'). בשום מקום (לא על קופסאת הקרטון, לא בגב המחשב או מתחת לבטריה) לא כתוב שום דבר על התקנה של Windows XP, אין את הProduct Key וגם דיסק התקנה אין. כששאלתי את החנות שקניתי ממנה איך זה יכול להיות, הם טענו שלפעמים זה קורה ומהמפעל יוצא מחשב מותקן עם מערכת הפעלה בלי שום תיעוד לזה. האריזה של המחשב נראתה בסדר, אבל מצד שני הוספתי זיכרון למחשב ולכן בהכרח הם היו צריכים לפתוח את האריזה. מה דעתכם? האם יכול להיות שמחשב יגיע עם התקנה ללא שום תיעוד או שפשוט המקום שממנו קניתי התקינו את מערכת ההפעלה על דעת עצמם ואולי השתמשו/שיחקו עם המחשב לפנינו? מה כדאי ל…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב.. רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה.. התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר.. המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה.. רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו... בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב.... המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים כמו FIFA 10 ... זהו נראה לי.. אשמח לעזרה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ozdaya,

שלום, שלשום קניתי את כרטיס המסך: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm יחד עם ספק כח : http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm התכוונתי לקנות ספק של SEASONIC אך בגלל חוסר במלאי - הציעו לי את הספק הנ"ל של HIPER. האם אני יכול להיות שקט? האם זה דגם טוב מספיק כמו שהמליצו לי בחנות? אשמח לחוות דעת אובייקטיבית מהפורום. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים חדשים וסרטי HD ולחבר את הכרטיס מסך ל-2 מסכי LCD + מסך מחשב :-\, מקווה שזה יעבוד, עוד לא קניתי את הכבלים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. מחר אני קונה מחשב למישחקים כמו L4D TF2 ועוד כאלה. אם יש הצעות לשיפור תגיבו לי :מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤592 פתרונות קירור למעבד Cooler Master GeminII S CPU Cooler ¤160 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים ENERMAX Uber Chakra 5001 MID TOWER 25CM SIDE FAN BLACK & SILVER ¤524 מאוררים למארז/גופי קירור EVERCOOL SPIDER 120MM + FILTER ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS ¤320 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DV…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by d1zzy,

אני מעוניין בקניית מחשב חדש, ללא ציוד היקפי, וללא מערכת הפעלה. השימושים בו יהיו אינטרנט ומשחקים. אני יודע שהתקציב קצת דל בשביל משחקים, אבל אשמח ממש למקסם את התקציב כמה שאפשר, לקנות דברים כמה שיותר איכותיים בכמה שפחות כסף, כדי שיהיה ניתן לשחק בו משחקים כבדים עם ביצועים נורמליים (יחסית). חשוב לי שיהיה קירור סביר, כדי שלא ייתקע. אני כבר הרבה זמן לא נמצא בשוק המחשבים, המחשב הוא בשביל אחי הקטן, אז אשמח ממש אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב בתקציב של 2000 שקל מחנות באזור המרכז. תודה לעוזרים, אלעד.

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sahar_shalom,

איך אני מפרסם את מפרט המחש שלי בצד כמו כולם? ואיל אני יודע מה המפרט המלא של המחשב שלי?(האם זה כתוב במחשב איפשהו?)

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by orkir,

אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל בארה"ב, האם אחריות Next Business Day של לנובו תופסת בארץ עבור המחשב הזה? (מהסטיקי לא הצלחתי להבין איך בודקים...) תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  10. שלום, בניתי מפרט מכמה חנויות מחשבים שונות ואני רוצה שתגידו לי מה המחיר הכי זול שאתם יכולים להשיג לי עבור המחשב הבא ומאיזה חנות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe צורב LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ספק כח Seasonic SS-550HT 550W כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI מסך מחשב Samsung 23" P2370 2ms LCD

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  11. היי חבר'ה, תקופה די ארוכה שנעדרתי מהפורום בעקבות הצבא... והנה חזרתי (לקראת השחרור הקרב ובא). הגיע הזמן להשתדרג ולעבור למחשב חדש ולפנק את אמא במחשב הישן יותר (E6400). הדרישות לא מי יודע מה גבוהות - משחקים חדשים/כבדים שיהיה אפשר להריץ ברמה נחמדה, מוזיקה ואינטרנט. חשבתי על: Intel C2D E7500 TT Big Typ' VX120 Gigabyte GA-EP43 DS3 ATI Sapphire/PowerColor HD4870 512MB GDDR3 WD 500GB 32MB Sata 2 G.Skill 4GB DDR2 1066MHZ LG DVDRW X22 Cooler Master Elite 334 + Cooler Master Extreme Power 500W מה דעתכם? כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, במידה ויש. ואגב, איך AMD החדשים? תודה מראש, אוראל.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by sahar_shalom,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה טוב למשחקים(לא תותח) רק שיעבוד טווב כזה, ושאוכל לראות סרטים באיכות HD ואתם יודעים שיהיה מהיר וטוב. המחיר שלא יעלה ל 5,500. אבקש שתיתנו הצעות עם כל הדברים הנידרשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות בארה"ב את המחשב הבא HP Pavilion DV2-1030US http://www.amazon.com/HP-Pavilion-DV2-1030US-12-1-Inch-Laptop/dp/B001UHOX1Y/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1249043216&sr=8-7 השימושים שלי הם אופיס אינטרנט והייתי רוצה שיריץ לי מטלב בצורה סבירה הכי חשוב לי זה הניידות והוא נראה קל מאוד על פניו זה נראה עסקה משתלמת אבל אני לא מכיר בכלל את המחשב או את המעבד משהו מכיר את הדגם הזה ויודע האם הוא שווה? כי אני חושב לקנות אותו בארה"ב (יש לי משהו שיביא) במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אני צריך מחשב לחדר שדרכו אני יוכל לצפות בטלויזיה, בסרטים עם איכות סאונד טובה גם לסרטים וגם למוזיקה. יחד עם זאת שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו קאונטר ומשחקים לא יותר מידי מטורפים. שיכלול ציוד הקפי מקלדת,עכבר,רמקולים(עדיף 5.1) ומסך כמו: lg 22 W2284F 1:30000 ו2ms המלצות לגבי מסך אחר יתקבלו בשמחה. רצוי שהמחשב יהיה שקט אם התקציב מאפשר כמה שיותר ומבחינת עיצוב זה ממש לא חשוב פרקטיות מעל הכל. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב עומד על 4000 אך ניתן לחרוג עד 4500 ושיהיה ניתן לקנות אותו מחנויות מהמרכז גוש דן והסביבה. תודה לכל העוזרים והצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום לכולם. רציתי קצת עזרה בבחירת מחשב נייד, שימושים עיקריים הם ללימודים, תיכנות, סרטים, חשוב שיהיה כרטיס תומך HD ומשחקים אבל לא בטירוף. עכשיו ראיתי באייבורי נייד של MSI שנראה שיש לו מפרט לא רע בכלל בטח בתמורה לכסף, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה קץ', נכון שMSI לא מאריות הניידים אבל מה יכול להיות כל כך גרוע שהוא לא יהיה מומלץ לקניה? תודה מראש על העזרה. אופס שכחתי לתת לינק למחשב של MSI אז הנה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 . עוד מחשב על אותו הכיוון הוא COMPAQ והלינק הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3821&CatCode=315 . תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by ravid,

שלום, אחריי כמעט 4 שנים, אני רוצה לשפר\לשדרג את המחשב שלי המפרט הנוכחי: זיכרון פנימי: 2 ג'גה זכרון DDR2 ספק כוח:Thermaltake 425W לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D מעבד: AMD 3200+ Socket 939 כרטיס מסך:HD4670 המחשב הוא למטרות מולטימדיה(סרטים ואינטרנט),תכנות, משחקים הבלעדיים למחשב ומשחקי אסטרטגיה. אני מעוניין להחליף רק את הזכרון (ל-4 ג'יגה),לוח האם והמעבד. ואם אפשר שהלוח אם יהיה FULL ATX חשוב לי שתהיה יציאת SPDI\F קואקסיאלית, ושיהיה ללוח ולחלקים יכולות OC טובות. הבנתי שיש כמה סוגי ערכות שבבים, מה הכי מומלץ? מה עדיף? AMD או אינטל? התקציב כמו שכתוב בכותרת באזור ה-1200 ש"ח, אך אם כדאי אוכל לחרוג.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. המחשב ישמש בעיקר לעבודה גרפית: תלת(אנימציה-רנדר)... AFTER EFFECTS וגם למשחקים(לא קריטי רזלוציה...באטלפילד1943,מודרן ווארפייר 2 וכאלה)...אין צורך בOC וציוד הקפי. צריך עזרה במפרט בעיקר בכרטיס מסך ומארז + ספק.(האם הספק מספיק חזק לI7?) זיכרונות - משנה 1333mhz או 1600Mhz? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 חריגה קטנה פלוס מינוס...לא למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודה גרפית - תלת מימד(רנדר) דו מימד AFTER וכו...פלוס למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי,מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב ח…

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by liorperets82,

התלבטתי לגבי כמה לוחות: "GIGABYTE" * ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ * ‏EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E‎ * ‏EX58-EXTREME s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100+, 3xPCI-E‎ שהמחירים שלהם נעים בין 1000 ל 1600 ואז ראיתי מאמר "בטום הרד-וור" שמשווה בין כמה לוחות שבניהם נמצאים ‏EX58-UD3R של GIGABYTE ו- P45XE של ASROCK. לבסוף ASROCK ניצח את 6 הלוחות האחרים. בדקתי את המחיר שלו והמחיר זעום (569שח) לעומת "גיגה בייט" וגם יש לו מערכת שנקראת "אינסטנט בוט" שמפעילה את הווינדוס תוך 4 שניות השאלה הלוח מתאים למחשב I7 חזק ואם הלוח והחברה הזאת שווים משהוא לעומת גיגה בייט? והאם פער המחירים משתלם? ואם הוא טוב וזול למה לא כל החנויות בארץ לא מחזקים…

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  19. דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kobi_sion,

אני מעוניין במפרט למשחרים עם הדגשה על קרור שקט בעיון במפרטים הממולצים באתר ראתי המלצות על : Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO או Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 האם זה מספיק ? או שצריך לוסיף מאוורים נוספים / חלקים נוספים ? אור העובדה שאני קונה סוג של "תנור" בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. אני צריך את המחשב לעבודה עם 3ds max וגם מעט למשחקים כבדים שיתמוך ב i7 אבל אם אתם חושבים ש quad עדיף אז לכו על זה שיהיה לו קירור טוב וכל השאר מה שאתם חושבים ;D תודה לעורים

22. Started by frustrated,

קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Frungy,

אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  24. המחשב מיועד לאחותי בת ה 9 יש לה חדר מאד קטן. אז דרוש מחשב מזערי. אין צורך בהרבה עוצמה שיריץ WIN7 משרדי מוזיקה סרטים וסימס 3. ראיתי כזה צעצוע של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-hybrid.htm אבל את האמת זה די יקר. יש רעיונות? סליחה. זה היה לא לגמרי מובן. אני צריך מחשב קטן ממדים! לא MID TOWER! לדוגמה המידות של הDELL הזה: אורך 196.5 ממ גובה 71.5 ממ עומק 211.5 ממ משקל 2.18 קג שזה בערך 20X7X20 ס"מ!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.