עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oz25,

אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  2. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 שקל ולא יותר! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג,ובניית שרתים (לא גדולים עם הרבה אנשים,סתם שרתיי משחק כאלה קטנים בין החברים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מיועד למשחקים. שיספיק לי בעיה לכמה שנים הקרובות.. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 32 אינץ' FULL HD 1080P * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא ידוע. אבל רוב הסיכויים שקרייסי…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by gad1989,

היי, אני מלבט בין 3 מחשבים ניידים: Samsung - NP350V5C - http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17586. DELL 3521 - http://ksp.co.il/?uin=18017 lenvo -MBYE3IV - http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17955 תקציב עד 4000 שקל - אפשר לקחת בחשבון שאני קונה את המחשב באילת... זיכרון - לפחות 8GB הארדיסק - 500 עד 1TB מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים+תיכנות. זמן עבודה רצוי - מעל שעתיים הכי חשוב שיעבד מהר שידע להתמודד עם הרבה תוכנות שרצות ברקע, הייתי אומר שהכי חשוב לי זה המעבד והזיכרון. אם יש איזה מחשב אחר שאתם חושבים שעדיף לי מהשלושה לעיל אשמח לדעת. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by dbx22,

שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by YINON110,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב במחיר של עד 4000 שקלים כולל מסך עם חריגה של עד 300 שקלים, אני מעונין במחשב שיריץ משחקים ברמה ממוצעת פלוס, קיבלתי הצעה למפרט מKSP: מעבד: אני מעדיף E8400 ובחנות המליצו לי על Q8400- מי מהם יותר טוב לטווח של עד 3 שנים? כרגע משחקים לא נראלי צריכים 4 ליבות...אבל אולי זה ישתנה. לוח אם: קיבלתי הצעה מהחנות ללוח GIGABYTE GA-EP43-UD3L , קיבלתי הצעה ממכר לGIGABYTE ‏EP45-UD3L --אמרו לי שהלוח 45 הוא בזבוז -מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ולמה? איזה מהלוחות האלה עדיפים? האם בכלל עדיף דגם אחר? כרטיס מסך: GIGABYTE GTS 250 1GB זכרונות: ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ -איך הזכרונות האלה? האם יש צורך ב4 GB זכרונות או שמומלץ יותר /פחות? מישהו מכיר את ה…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by soika,

קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by bermangroup,

יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בהמשך ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436519.msg3744771#msg3744771 להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להריץ לרוב אופיס, אינטרנט, קצת עריכת תמונות/וידיאו, הרצות MATLAB קצרות. ב. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 ב-32 ביט (עד 3 ג"ב במפרט) 2. תכונות הכרחיות א. מסך מט (לקריאה,כתיבה ותכנות) 13.3 - 14.1 אינצ'. כולל מצלמה ומיקרופון מובנים. רזולוציה ביחס 16:10 (1280:800) או נמוכה יותר (4:3-כן; 16:9-לא). ב. משקל - עד כ- 2.5 ק"ג כולל סוללה. ג. דיסק קשיח - לפחות 250 ג"ב. ד. קישוריות מירבית: WIFI ; BLUETOOTH (לדעתי סלולרי 3G אינו הכרחי בשלב זה). ה. חיבורים: לפחות 3 USB + לפחות אחד מהחיבורים למסך חי…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  11. אז ככה , אני לא יודע ממש מה לקחת , מפרט שבכולו מושקעים ה 4000 שקל או משו ב 3500 עם מסך 17" LCD מכיוון שכרגע אני עם מסך בומבה כזה אפילו לא שטוח , עכשיו אני רוצה שתבנו לי שני מפרטים אחד עם מסך אחד בלי מסך שלא יעבור את ה 4300 שקל עם הרכבה ומשלוח UPS תודה מראש ניב * הייתי מאוד רוצה לא לחרוג מעל ה 4200 אבל עם אין אפשרות אז 4300 אבל אני מבקש בכמה שפחות חריגות !

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית עד 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ללימודי הנדסה וקצט תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן מסוג SSD או NVMe בנפח של בסביבות 512GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב ללימודים שלא יהיה כבד מאוד לסחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iyehuda,

כרגע היא בארץ הציעו לה את המחשב הזה : http://www.youfindit.ca/apple/notebooks/1020564126 ב999 דולר קנדי או את זה : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=MC506LL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ב 850 דולר קנדי או שאתם ממליצים משהו אחר לגמרי , אני פשוט ממש לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. המפרט מKSP: מעבד E8400 לוח אם ASUS P5KPL-CM זכרונות 2GB של TRANCEND ספק 450W CORSAIR ו3 מאווררים של AC ---סך הכל 1635 שקל--- מה לשפר? אם יש לכם הצעות תנסו לא לעבור את ה1800 שקל.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  16. היי חברים !! תקציב הוא 4 אלף שקלים עם חריגה של 500 שקלים 2. מטרות המחשב?למשחקים בונוניים עד כבדים למשל PES08 FIFA SPLINTER SWAT4 וכאלה מהסוג הזה... וגם להורדות ואיסי וגלישה וכאלה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן מסך עדיף שיהיה LCD ושיראו טוב ת'משחקים ולא שחור מהצד 4צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב חזק שיפעיל משחקים כבדים לא הכי כבדים אב משחקים ממש טבים משהו של ליבה כפולה משהו כזה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by dolevhayu,

לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Full HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי חדשים/כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין …

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום חברים, רציתי לשמוע את דעתכם (והצעות לשיפור, כמובן) לגבי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X כמות: 1 - מחיר: ₪1668 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by carls,

היי קיבלתי הצעה למחשב: לוח אם אינטל vga d946gz1s תומך קונר או משהו כזה צורב nec5170a dvdx18 dlayer wd 160gb 8 mb sata 2 kingston 1gb ddr-2 667mhz pov 7300 256upto512 pcie pd925 3g 4m dualcore lg 19" lcd 5ms 1919s מקלדת עכבר רמקולים מליגת התחת מארז מפואר או משהו כזה 2950 שח באיבורי נראה טוב בשביל מחשב כללי???? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler ¤1020 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=967 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤320 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 NZXT ALPHA + SeaSonic 500…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים